- نوشتهها
- 7,633
- لایکها
- 156
اوه اوه....تو روز روشن و تحریف پست..؟؟؟؟اقا ! تو دفتر مدیر علم و دانش !! بی سوادی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اوه اوه....تو روز روشن و تحریف پست..؟؟؟؟اقا ! تو دفتر مدیر علم و دانش !! بی سوادی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موافقم!به عنوان اولین پیشنهاد برای پربار کردن این دفتر...لطفا راه اندازی بخش زبان رو پیگیری کنین...
اقا ! تو دفتر مدیر علم و دانش !! بی سوادی !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پست من رو هم تحریف کردی؟؟؟تحریف چیه ؟؟؟ !!!!
پستت رو ببین ........
چه عجب که یکی موافق من پیدا شد...موافقم!
بعدشم باید دید که چرا این بخش(علم و دانش) اون طور که باید و شاید
فعال نیست!
موافقم!
بعدشم باید دید که چرا این بخش(علم و دانش) اون طور که باید و شاید
فعال نیست!
درست كه بهترين دوست من هست اين سيمور خان!
اما دليلي به جز ضعف مديريت نميتونه داشته باشه!
اوه اوه...تیم مشاورا..من الان دارم با تیم مشاورام گمانه زنی می کنم تا مشخص بشه که اصلا در شاُن من هست که اینجا پست بزنم یا نه ...
طبیعتا مقایسه استقبال و توجه به بخش های فرهنگ و هنر و اینجا که کار درستی نیست ... طبیعیه که اون بخش ها مورد استقبال بیشتری قرار می گیرن ، چون جواب سوال " علم سرگرم کننده تر است یا موسیقی و فیلم " بر همگان واضحه !! ...یه پیشنهاد هم داشتم : چرا این بخش تاپیکی شامل ایندکس عنوان تاپیکها نداره ؟
الان پیدا کردن مطلب درباره موضوع خاصی راحت نیست ..... شاید یک دلیل استقبال کمتر نسبت به این بخش با وجود تاپیکهای خیلی مفید و با محتوا همین نوع نظم خاص اینجاست که دسترسی به مطالب راحت نیست و خیلی از موارد در دید نیستند ...... در بخش فرهنگ و هنر قسمتهای مختلف این کار رو انجام دادند و طبقه بندی مطالب و عنوان تاپیکهای موجود در هر بخش خیلی مفیده .... مثل فهرستهای موجود در بخش ادبیات .... و تاپیک راهنمای بخش انیمیشن و ....
البته فقط در حد یک پیشنهاد هست ..... بد نیست اگه تاپیکها و مطالب اینجا هم در یک تاپیک استیکی شده ایندکس بشه ...
:happy: