خب
این تاپیک آماده شد ...
ممنون از
هواشان عزیز ... نظری اگه دارید در خدمتم ... دو سه تاپیک دیگه هم بود که اونا رو هم اضافه می کنم بهش ..
پی نوشت :
یکی از تاپیک های استیکی رو هم چون به نظرم ، استقبال مناسبی نداشت ، از حالت استیکی خارج کردم ... اگه دوباره استقبال شد ، حتما دوباره استیکی اش می کنم ، چون تاپیک خوبی بود ... (با اجازه
بهروز جان)
خواهش می کنم ...
خواشان
عالی شد ....
در مورد پی نوشت :
اتقاقات می خواستم در این مورد یه بحثی بکنیم ... گذاشته بودمش برای بعد از راه اندازی تاپیک جدید ... حالا که فرصتش پیش اومده ...
خب ما چهارتا تاپیک استیکی داشتیم و داریم ...
مطالب علمي در زمينه طب و پزشكي ، اخبار پزشكي ، مقالات
اخبار ، مقالات و دانستی های نجوم و فضا
اخبار و مقالات مرتبط با علم و دانش ، فن آوري هاي نوين
پرسش و پاسخ پزشكي
سه تاشون در مورده اخبار و مقالاته ...
تاپیک های اخباری اگه حداکثر دو روز یه بار آپدیت نشن , به نظره من ارزشی ندارن ...
و مقالات هم اگه ایندکس نشن , همچنین ...
نحوه ی گذاشتن مطالب توشون هم جالب نیست , البته به نظر من ! ...
چطور بگم ؟ ...
... به نظرم مخاطبین مطالبشون کم هستن .. به علت
دیر به دیر آپ شدن و
طولانی بودن مطالب ( یه مقاله ی کامل در یه صفحه قرار می گیره , منکه همیشه اسکرول کردم ) ...
پیشنهاد من ....
برای اخبار به یه تاپیک نیاز داریم !! ... تاپیکی که اخبار مهم و به روز علم و دانش رو داشته باشه ( مثله زمانی که از کنار کیوسک های روزنامه فروشی رد می شیم ... یه نیم نگاهی به سر تیتر روزنامه ها می کنیم و رد می شیم ... همین از با خبر شدن از مسائل روز کفایت می کنه ... به همین خاطر می گم نحوه ی گذاشتین مطالب باید به نحوی خاص باشه ... کسی نمیاد اون مطالب طویل رو بخونه ... )
و به یه تاپیک برای مقاله های فارسی ( با ایندکس ) ...
تاپیک خودت هم به صورت
Original باقی بمونه و مقاله های فارسی نداشته باشه ( با ایندکس )...
و همچنین پیشنهاد استیکی کردن این تاپیک رو هم می دم ... به نظرم خیلی مفیده و مورد نیازه برای بخش ...
کمک برای پيدا کردن مقالات علمی
پ.ن : این مسائلی که گفتم , صرفا برای بازنگری بود ... گفتم که با بالا پایین کردنشون به یه نتیجه ی مطلوب برسیم !