• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درباره تجارت، پس انداز و سرمايه گذاري

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عجب تاپیکی!

جالبه! ولی تو مسیر کسب درآمد به یک چیزی اعتقاد راسخ دارم...

کسی میتونه پول دربیاره که:
حداقل سرمایه شروع 5 تا 100 میلیون تومان داشته باشه
علم و دانش کاری که میخواد شروع کنه رو داشته باشه
از همه مهمتر عاشق کارش باشه!

متسفانه کلمه سرمایه،پول،اقتصاد،ثروت،پس انداز تو ایران با اوضاع اقتصادی خیلی خیلی خیلی خرابش [ برای مردم ] نه برای دولتمنران جایی نداره! و شما جز با چنگ و دندون جور دیگه ایی عمرا به مقدار پول مناسب برسید!

اقتصاد تو ایران خفه شده! شما هرکاری هم استارت بزنید باید همش به 50% به بالای درآمدت رو بدی برای بیمه،بانک،مالیات غیر مستقیم،مالیات مستقیم،حق دولت،حق کشور،حق فلسطین،حق غزه و دیگر موارد مربوطه...

هرکاری بخوای استارت بزنی بلاخره آب و برق رو میخواد! حق غزه و حق دولتی و مالیات هنگفت رو روش میگیرن!
هر چیزی بخوای بخوری مالیت غیرمستقیم که 4% اعلام شده از همه همین الان دارن میگیرن 8%
بیمه عمر و بیمه حوادث و خیلی چیزای دیگه با 35% ضرر و زیانش و تازه اگر مشکلی پیش بیاد با هزار دنگ و فنگ از سالی 300 هزار تومان تا سالی 30 میلیون تومان میگیرن!!!
بالاترین نرخ بین 174 کشور متعلق به بانک هستش! حتی از افغانستان و پاکستان و سوریه هم نرخ بهره بانکی ایران بیشتره و بیشترین فشار رو روی سرمایه گذار میاره!

کلا لغت سرمایه گذار رو توی ایران به کار نبریم خیلی سنگین تر هستیم عزیز چون به لجن کشیده شده این واژه تو ایران! اگه واقعا این کلمه معنی داشت الان اقتصاد مملکت تک فازی نفتی نبود!!!

من قبول دارم هرکاری،هر دزدی،هر کار حلالی،هرکار خوبی یا بدی با پشتکار و زور و سمج بودن و پرو بودن حل میشه و آدم موفق میشه اگر واقعا بخواد! ولی اینکه به قول شما بتونیم به واسطه روش های مرسوم مشاوره،وام،سرمایه گذاری پیش بریم یه پاپاسی جیب آدم رو نمیگیره چه برسه ثروت میلیاردی...

کل توضیحات + اولش یه متسفانه...:);)

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
الانه یک هشتادم اونی که باید آماده بشه، موجوده! باید سریعتر عمل کنم. خیلی سریع تر.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حدود يك چهلم هم از اينور و اونور طلبكارم كه بايد بيان. جمعا ميشه گفت حدود 3 هشتادم اوني كه بايد، آماده است. چيزي حدود يك بيستم هم بايد علاوه بر اينا تا سر ماه بياد. با اين حساب، كلا تا سر ماه، حدود يك دهم كل ماجرا داره جور ميشه. فقط در مدت دو ماه!!! عجب بركتي داره اين پس‌انداز كردن!!! اگه به همين روال پيش بره، آره تا يه سال ديگه، ميشه استارت جون دار زد. ايشالا.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به به !
چقدر دیر به دیر آپدیت میشه
ماشالله یک هشتاد یک چهل و...

• Like
Reactions: xms

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
امروز یه کلاس سه ساعته داشتیم که در مورد موفقیت بود. خیلی جالب بود. همه نشونه هایی که میگن رو دارم. مونده بودم پس چرا هنوز اونی که بایسته است، نشده. تو این کلاس فهمیدم. چون تو زنجیره من یه حلقه آشنا، مفقوده!! اونم جایگزین سازی فقط در زمانی که یک گزینه به سقف قابلیت هاش می رسه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
بهتر بگم: هدف گذاری کردم. از کوچک برای رسیدن به بزرگ شروع کرده ام. اقدامات رو شروع کرده ام. پیشرفت هایی هم داشته ام. اما ناگهان بقیه داستان را رها کرده ام!!! چرا؟ امروز فهمیدم چرا. چون با برخورد به یک یا چند مانع، از ادامه راه منصرف شده ام. با این تصور اشتباه که به بن بست رسیده ام!! در حالی که برنامه ها و روش های جایگزین را از قبل تهیه هم کرده ام!!! اما فراموش کرده ام.

Last edited:

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حدود يك چهلم هم از اينور و اونور طلبكارم كه بايد بيان. جمعا ميشه گفت حدود 3 هشتادم اوني كه بايد، آماده است. چيزي حدود يك بيستم هم بايد علاوه بر اينا تا سر ماه بياد. با اين حساب، كلا تا سر ماه، حدود يك دهم كل ماجرا داره جور ميشه. فقط در مدت دو ماه!!! عجب بركتي داره اين پس‌انداز كردن!!! اگه به همين روال پيش بره، آره تا يه سال ديگه، ميشه استارت جون دار زد. ايشالا.
خوب يك دهم جور شد. اما بازم اينرسي اثر منفي گذاشت. يه تصادف كوچيك كردم. مقصر بودم. خسارت رو نقدي دادم. خيلي بهم ريختم چرا جور نميشه. اما دو روز بعد اونايي كه بايد ميومدن، اومدن. دارم تلاش مي كنم كه اين يك دهم رو تقويت كنم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
خوب به سلامتي سال 1393 هم داره تموم ميشه. نسبت به سالاي قبل ميتونم بگم فراز و نشيب‌ها و جنجال‌هاي كمتري داشتم. 6 اولويت راهبردي در سال 93 داشتم كه به ترتيب عبارت بودند از:
اولويت 1- پس انداز
اولويت 2- تسويه بدهي ها
اولويت 3- نگرفتن وام جديد
اولويت 4- ساخت ديوار شمال
اولويت 5- افزايش درآمد
اولويت 6- سرمايه گذاري 100% زايا
نتيجه نهايي امسال رو به شرح زير ميتونم بگم:
اولويت 1 سال 1393 تا حد رضايت بخشي تامين شد. هدف، بسترسازي براي تحقق اولويت 6 سال 93 است.
اولويت 2 سال 1393 در چهارچوب برنامه پرداخت منظم اقساط تامين شد. نهايتا دو تا از قسط‌ها تماما تسويه شدند. اوليش خرداد 93 و دوميش دي ماه 93
اولويت 3 سال 1393 تامين نشد. بناچار بايد ماشين رو عوض مي كرديم. تصميم گرفتيم صفر بگيريم تا چند سال درگير هزينه تعميرات و تعويض نشيم. بنابراين مجبور شديم قرض زيادي از خوديها بگيريم. اما وام نگرفتيم تا مجبور نشيم علاوه بر مبلغ وام، سود هم بديم. فقط قرضه. با اينحال بخشي از اون رو به ناچار مجبوريم با وام تسويه كنيم. يه وام بي‌بهره، و يه وام كم بهره. بهار 1394 اين دو تا وام ميان.
اولويت 4 سال 1393 تماما شكست خورد. در سال 1394 هم جزء اولويت‌ها نخواهد بود.
اولويت 5 سال 1393 به دليل افزايش تحرك كاري، تا حدي تحقق يافت. نتيجه كم اما اثربخش و دلگرم كننده است. احساس مي كنم به اولويت 6 نزديك شده ام و اين خيلي خوبه.
اولويت 6 سال 1393 در دو جبهه مختلف تقويت شد: اول در يك موضوع بلند مدت و اثربخش به نام سرمايه گذاري در بيمه عمر و تشكيل پس انداز سامان. دوم: با ايجاد پس انداز و تلاش براي رسيدن به سقف پس انداز قابل قبول براي شروع يك كار درآمدزا و اثربخش در كنار كار فعلي.

در مجموع سال 1393 سال خوبي بود. انشا ا... براي همه دوستان هم سال فعلي و همينطور سال جديد موفق و شاد باشه. عيد همگي پيشاپيش مبارك.

Last edited:

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
يه مرور كلي رو اولويت‌ها و نتايج حاصل از پيگيري عمل به آنها نشون ميده كه روند كلي من رو به جلو هست. تمام اقدامات و اولويت‌ها در راستاي افزايش توان مالي و در نتيجه افزايش توان تحقق اهداف و برنامه‌ها هست. تفاوت كليدي سال 1393 با سال‌هاي قبل اينه كه متوجه شدم خودم بايد كنترل اوضاع رو به دست بگيرم. اعتماد و اتكا به ديگران، حتي نزديك‌ترين آنها نمي‌تواند سرعت مورد انتظار را تامين كنه. دليلش خيلي ساده است: اولويت‌هاي من، اولويت‌هاي ديگران نيستند. پس براي رسيدن به آنها اول از همه خودم بايد بر اوضاع مسلط باشم.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
در این وضعیت تورمی پس انداز اصلا بصرفه نیست باید پول رو سریع به جنس و کالا تبدیل کرد

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
مدت زياديه كه نتونستم بيام و بنويسم. درگير پروژه هستم. بازار هم رونق نسبي تابستونش رو گرفته.
سال جديد با هزينه هاي پيش بيني نشده زيادي شروع شد.
وانت 2.5 خرج رو دستم گذاشت. هنوزم پس لرزه هاش هستن.
ماشين جديد هم كه گرفتيم هزينه هاي خودش رو داره.
بنزينم كه گرون شد.
و خلاصه ...

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
از اون پس انداز دو سومش پريد
براي تعميرات وانت.
براي تسويه بخشي از بدهي هاي ماشين جديد
و الانه هم براي سه قلم كالاي مصرفي لازم كه از همين موجودي حداقل يك دومش بايد بره

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
يه قسط جديد از دو ماه پيش شروع شده.
يه قسط جديد هم از ماه آينده شروع ميشه
يه قسط ديگه هم از اول تير ماه شروع ميشه

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
اولي تا 7 ماه ديگه، دومي تا 11 ماه ديگه و سومي تا 22 ماه ديگه ادامه دارن.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
تقريبا دارم مي رسم به نقطه صفر. اما مديريتش مي كنم.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
قسط اولي در واقع تسويه منظم يه بدهي قديميه
قسط دومي آپگريد كردن سه قلم لوازم كليديه
قسط سوم هم تا حد 90 درصد بابت پس انداز و سرمايه گذاري باقي مي مونه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
تا آبان ماه يه قسط قديمي تسويه ميشه. در ضمن از اين سه تا قسط جديد، اوليش تموم ميشه. يعني دوتا قسط تو يه ماه تسويه ميشن.
آذر ماه دومين قسط قديمي كه سنگين هم هست تسويه ميشه.
دومين قسط جديد هم ارديبهشت 95 تسويه ميشه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
تسويه قسطاي فعلي و جديد ديگه به معناي نگرفتن وام جديد نيست. اما واماي جديد رو تلاش مي كنم فقط تو مجراي پس انداز و سرمايه گذاري بزارم. يعني سال 95 ميتونه يه زمان كليدي براي تامين حداقل سرمايه لازم براي شروع كسب و كار مستقل خودم باشه.

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
حقوق امسال يه تكون جزيي و سالانه خورده كه فشار قسطاي جديد رو كمي كنترل مي كنه.
وانته هم كمك موثري هست. با دعوا و فشار قيمتا رو به روز كردم. همه چي گرون شده ولي انتظار دارن قيمت وانت همون باشه كه نميشه.
از همه مهمتر اينكه پروژه فعلي هم تسويه نشده. گرچه هنوز كار زيادي باقي مونده، اما هر چه زودتر تحويلش بدم، زودتر منابع مالي ميرسن كه ميرن تو قلك.
پروژه جديد هم پيشنهادش در دست بررسيه.
قراره تو يه پروژه ديگه هم همكاري كنم كه اونم يه چيزي ازش در مياد.
و بالاخره يه پيشنهاد و فرصت استثنايي داره شكل مي گيره كه اگه به نتيجه برسه، پروژه هاي بزرگ و توپولي خيلي خوبي ميان.

Last edited:

farajoon

Registered User
لایک‌ها
131
علاوه بر فرصت هاي بالا، با خانم توافق كرديم كه با هم متحد بشيم عليه بي پولي.
ديگه وام نميگيره مگه بشرط پس انداز و سرمايه گذاري مطمئن.
هدف اينه كه هزينه ها را تا زمان تامين سرمايه براي كسب و كار مستقل، به حداقل برسونيم.
البته خانم به اين موضوع زياد معتقد نيست. اما من تلاش مي كنم.
جريان ماشيناي دوتامون كار و برنامه امسال رو بهم ريخت.
اما در ادامه اميدوارم با يه تاخير حداكثر يكساله، با شتاب مناسبي به هدف نهايي كه همون كسب و كار مستقل هست، برسيم. ايشالا.

بالا