قیمتهایی که در حال حاضر روی سایت های خارجی واسه تاچ کروز هستش بین 650 تا 790 دلار هست . ولی جوری که من شنیدم در ایران یه چیزی در حدود 950-900 باید باشه که فکر کنم یه چند ماهی بگذره تا 800-850 میرسه .سلام دوستان
آخرین قیمت برای این دستگاه چقدر هست؟
نمیدونماین گوشی اکراین هستش یا نه من یکی از اقوام داره میره امارات تو فکرش بودم واسم بیاره ولی هر چی سرچ کردم دیدم ظاهرا امارات هم هنوز نمیشه پیداش کرد . اگه کسی از دوستان جایی در امارات سراغ داره ک این گوشی رو داشته باشه ممنون میشم هر چه سریعتر به بنده اطلاع بده من دوبی computer plaza (al-ein center) رو سرچ کردم فروشگاه Esen هم که بیشتر پی پی سی کار میکنه تماس گرفتم نداشت .ظاهرا باید قید کیبورد Qwerty رو بزنم و همین گوشی رو بگیرم.
چون تو چیزایی که مد نظرم بود داشتن کیبورد در اولویت بود ولی این گوشی با اینکه کیبورد نداره خیلی ازش خوشم اومده.
راستی اگر خارج از ایران کسی باشه بنظرم خیلی به صرفه تر باشه خریدش درسته؟ من اوکراین یکی از دوستام هست بنظرتون اگر بگم برام بگیره بهتر نیست؟
قیمت این گوشی تا 5-6 ماه آینده تا800 تومان هم افت خواهد کرد .امشب که پایتخت بودم 2-3 جا این گوشی رو اورده بودن. واقعا قشنگه. من که بدجوری عاشقش شدم.
قیمتش هم میگفتن 910 تومن البته بدون گارانتی!! میگفتن چون تازه 1 هفته ست اومده گارانتی نداره.
بنظر شما خریدش الان عاقلانه ست؟
چرا مگه بده؟ یا مشکل قیمته؟!والا دوستان با تعاریفی که از این گوشی کردن بنده رو متقاعد کردن که قیدش رو بزنم.
چرا مگه بده؟ یا مشکل قیمته؟!
دوستانی که دارن بگن چطور بوده .. لطفا
من نمیدونم !این گوشی توی بحرین هم اومده قیمتش هم حدودا 800 تومن هست !
والا تا جایی که ما خوندیم مشکلی جزء قیمت نداشت !!سلام
همین تردد رو یه نگاهی بندازی میفهمی چرا نمیصرفه البته کاملش تو قسمت مشاوره برا خرید هست اونجا کامل قضیه باز شده
پ.ن:چقدر عکس آواتارت ناز:happy:
من نمیدونم !
اما داداشم میگه تماس گرفته نمایندگی گفته:
600 و خورده ای! .....!!
چه جوریاس؟
من نمیدونم !
600 و خورده ای! .....!!
چه جوریاس؟
در حال حاضر قیمت فروش خارجی تاچ کروز به شرح زیر هستش :من نمیدونم !
600 و خورده ای! .....!!
چه جوریاس؟
در حال حاضر قیمت فروش خارجی تاچ کروز به شرح زیر هستش :
HTC Touch Cruise P3650 Polaris 3G ... $749.99 - Mobile City Online
HTC Touch Cruise Unlocked Quadband ... $799.95 - Simoncells.com
HTC Touch Cruise PDA phone $729.00 - ATgsm.com
علاوه بر این tax+shipping هم به قیمتهای فوق اضافه میشه اونوقت من نمیدونم اینها چطور یه همچین قیمتی میدن .
میدونین مساله ای که هستش این ها چون یه سری دستگاههای قدیمی اچ تی سی رو فقط وارد کردند و میدونن دستگاهههای جدیدتر مثل همین تاچ کروز و تایتن 2 از طریق شرکت های همکارشون وارد شده واسه اینکه مشتری رو نگه دارن که از شرکت هایی که الان موجود دارن نخره وقتی تلفون میزنی میپرسی ، اولا که همیشه میگن بارشون تو گمرک گیر کرده و یکی دو هفته دیگه میرسه و ترخیص میشه و ثانیا الکی یک قیمت خوب به مشتری اعلام میکنن که نپره و صبر کنه تا این ها بعد از 2-3 ماه دستگاه رو بیارن و باز با همون قیمت های 850-950 بفروشن . متاسفانه این ها به خود بنده هم که یه جورایی نماینده شونم مکرر ازین دروغ ها گفتند و میگن ...
خواهش میکنم استاد شما لطف دارین ... :blush:دوست عزیز واقعا اگه 4 تا فروشنده با صداقت مثل شما در ایران پیدا میشد که دنیا گلستان شده بود! :blush:
اما قیمت خارجی این گوشی هم در مقایسه با رقیبانی چون فلیم و ایکس 800 و ایکس 650 و آلتیمیت ها و حتی مثلا اتم لایف و ... واقعا زیادهست. این دستگاه به جز رم 128 دیگه هیچ حرفی برای گفتن نداره.