• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواستهاي نرم افزاري

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من برای 3100 یه کابل dku-2 خریدم اما تو سایتش درایور واسه dku-5 هست
میخواستم ببینم با این نمیشه ریخت؟؟

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم برنامه جدید و خیلی جالب و بدرد بخوری رو معرفی کنم.

Psiloc Where I Am
Description:

یکی از محصولات خیلی جالب شرکت Psiloc که جاهایی که میرین رو بهش میشناسونین و بعد دیگه اونجا رو یاد میگیره و بهش میگین مثلا هر وقت رسیدم دانشکده موبایل رو بی صدا کن یا وقتی از بازار رد شدم یادم بنداز نون بخرم!! از مشخصات آنتن های مخابرات استفاده میکنه و خیلی به درد خوره! نسخه کرک شده و کامل. (در ضمن این نرم افزار های Psiloc خیلی حساسن ممکنه اگه یه نرم افزار trail این شرکتو نصب کنین این یکی هم خراب بشه! مواظب باشین حتما)

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kingehp :
سلام
میخواستم برنامه جدید و خیلی جالب و بدرد بخوری رو معرفی کنم.

Psiloc Where I Am
Description:

یکی از محصولات خیلی جالب شرکت Psiloc که جاهایی که میرین رو بهش میشناسونین و بعد دیگه اونجا رو یاد میگیره و بهش میگین مثلا هر وقت رسیدم دانشکده موبایل رو بی صدا کن یا وقتی از بازار رد شدم یادم بنداز نون بخرم!! از مشخصات آنتن های مخابرات استفاده میکنه و خیلی به درد خوره! نسخه کرک شده و کامل. (در ضمن این نرم افزار های Psiloc خیلی حساسن ممکنه اگه یه نرم افزار trail این شرکتو نصب کنین این یکی هم خراب بشه! مواظب باشین حتما)

خوب کجاس ؟ من ورژن قدیمشو دارم موقع اجرا aap close میده
168.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامه ای برای Symbian وجود داره که بتونه یه دسکتاپ مثل pocket pc ها درست کنه و آدم هر چیزو که میخواهد به روی دسکتاپ بیاره تا کمتر توی menu بره ؟

یه منشی تلفونی خوب میخواهم جستجو که کردم زیاد پیدا کردم ولی نمیدونم کدوم بهتره میشه یه خوبشو معرفی کنید ؟

یه سوال دیگه ام داشتم برنامه های چراغ قوه که با زیاد کردن نو lcd این کارو انجام میدن برای موبایل ضرر ندارن ؟

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام.
اقا من یه سوال داشتم .
یکی از اشناها یه گوشی samsung از کانادا اورده اینجا که اینجا کار نمیکنه میخوام ببینم جاای هست که این گوشی رو با سیستم موبایل ایران سازگار کنه اصلا میشه این کارو کرد یا اصلا برای یه گوشی 170-180 تومنی این کار ارزش داره

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
کاشکی مدلش رو مشخص می کردید.
به هر حال اول چک کنید ببینید که از GSM900 پشتیبانی می کنه یا نه. اگر می کرد تشریف ببرید یکی از مراکز امور مشترکین درخواست بدین براتون رجیسترش کنن.

nima643a

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من برای 3100 یه کابل dku-2 خریدم اما تو سایتش درایور واسه dku-5 هست
میخواستم ببینم با این نمیشه ریخت؟؟
یکی جواب بده پلیز

تایتان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل این که دریچه قلبه پرشین گیگ مشکل پیدا کرده و دوباره خراب شده.. کل لینکای دی الی که گذاشتید خرابه.

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي قرآن واسه K700 نداره؟

aftab_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
با سلام
موبايل من nokia 7610 مي باشد . يك ويروس ياب روي آن نصب كرده ام .وقتي اسكن مي كنه يك ويروس به نام locknut.f پيدا مي كنه و مي پرسد آن را پاك كنم .ولي دفعه بعد كه اسكن مي كنه دوباره همين ويروس را پيدا ميكنه .خواهش ميكنم اگر ميشه يك ويروس ياب بهتر بهم معرفي كنيد يا راهنماييم كنيد كه جه كار كنم .
متشكرم
[/SIZE
]

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از aftab_ir :
با سلام
موبايل من nokia 7610 مي باشد . يك ويروس ياب روي آن نصب كرده ام .وقتي اسكن مي كنه يك ويروس به نام locknut.f پيدا مي كنه و مي پرسد آن را پاك كنم .ولي دفعه بعد كه اسكن مي كنه دوباره همين ويروس را پيدا ميكنه .خواهش ميكنم اگر ميشه يك ويروس ياب بهتر بهم معرفي كنيد يا راهنماييم كنيد كه جه كار كنم .
متشكرم
[/SIZE
]

نام آنتی ویروسی که استفاده کردین چی بود؟

aftab_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اسم آنتي ويروس كه گذاشتم Simworks Mobile AntiVirus s60 مي باشد .

mr_hb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .

نرم افزار (Easy studio pims & file manager ) مال گوشي سامسونگ e310 -مخصوصاٌ Infrared پشيباني كند با تشكر

aftab_ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aftab_ir :
اسم آنتي ويروس كه گذاشتم Simworks Mobile AntiVirus s60 مي باشد .
در ضمن اسم آنتي ويروس كه گذاشتم Simworks Mobile AntiVirus s60 مي باشد .

lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
سلام
من چند وقتی که یک دستگاه برای انتقال بعضی برنامه ها به موبایل گرفتم(software for mobile phone users MA620 COMPATIBLE ES620B).
با اینکه این وسیله رو با سی دی برنامه اش گرفتم اما هنوز هم نتونستم به کامپیوترم وصل کنم!
آیا کسی هست که بدونه من باید چی کار کنم؟
متشکر
_____

farzin45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ba salam
:)
che jouri mishe rouye 6600 bazihaye java ro nasb kard?:(
aya narmafzar khasi ro bayad ghablan nasb konam?

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
به نقل از farzin45 :
ba salam
:)
che jouri mishe rouye 6600 bazihaye java ro nasb kard?:(
aya narmafzar khasi ro bayad ghablan nasb konam?
کاری نداره کافیه یه برنامه مثل fileman یا profiexplorer نصب کنید.اونوقت براحتی میتونید این کار رو انجام بدید

mohandes_milad

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
آقا من یه برنامه convertor می خوام برا K750 نمونشو رو s700 دیدم می خواستم ببینم برا k750 هم هست . منظورم از convertor تبدیل واحدها بکدیگر مثلا تبدیل سانتی متر به اینچ و ....
دمتون گرم

بالا