به نقل از kingehp :سلام
میخواستم برنامه جدید و خیلی جالب و بدرد بخوری رو معرفی کنم.
Psiloc Where I Am
Description:
یکی از محصولات خیلی جالب شرکت Psiloc که جاهایی که میرین رو بهش میشناسونین و بعد دیگه اونجا رو یاد میگیره و بهش میگین مثلا هر وقت رسیدم دانشکده موبایل رو بی صدا کن یا وقتی از بازار رد شدم یادم بنداز نون بخرم!! از مشخصات آنتن های مخابرات استفاده میکنه و خیلی به درد خوره! نسخه کرک شده و کامل. (در ضمن این نرم افزار های Psiloc خیلی حساسن ممکنه اگه یه نرم افزار trail این شرکتو نصب کنین این یکی هم خراب بشه! مواظب باشین حتما)
یکی جواب بده پلیزسلام
من برای 3100 یه کابل dku-2 خریدم اما تو سایتش درایور واسه dku-5 هست
میخواستم ببینم با این نمیشه ریخت؟؟
به نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
به نقل از aftab_ir :با سلام]
موبايل من nokia 7610 مي باشد . يك ويروس ياب روي آن نصب كرده ام .وقتي اسكن مي كنه يك ويروس به نام locknut.f پيدا مي كنه و مي پرسد آن را پاك كنم .ولي دفعه بعد كه اسكن مي كنه دوباره همين ويروس را پيدا ميكنه .خواهش ميكنم اگر ميشه يك ويروس ياب بهتر بهم معرفي كنيد يا راهنماييم كنيد كه جه كار كنم .
متشكرم[/SIZE
به نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
موبايل من nokia 7610 مي باشد . يك ويروس ياب روي آن نصب كرده ام .وقتي اسكن مي كنه يك ويروس به نام locknut.f پيدا مي كنه و مي پرسد آن را پاك كنم .ولي دفعه بعد كه اسكن مي كنه دوباره همين ويروس را پيدا ميكنه .خواهش ميكنم اگر ميشه يك ويروس ياب بهتر بهم معرفي كنيد يا راهنماييم كنيد كه جه كار كنم .به نقل از aftab_ir :اسم آنتي ويروس كه گذاشتم Simworks Mobile AntiVirus s60 مي باشد .
سلامبه نقل از ataasgari :در اين قسمت درخواستهاي نرم افزاري رو به همراه نوع گوشي خودتون قرار بديد و در صورتيكه در كار با نرم افزاري دچار مشكل شديد مطرح كنيد تا با كمك دوستان مشكل رو برطرف كنيم .
کاری نداره کافیه یه برنامه مثل fileman یا profiexplorer نصب کنید.اونوقت براحتی میتونید این کار رو انجام بدیدبه نقل از farzin45 :ba salam
![]()
che jouri mishe rouye 6600 bazihaye java ro nasb kard?![]()
aya narmafzar khasi ro bayad ghablan nasb konam?