آخه اول گفتی ۲۰۰ گیگ ..حالا میگی ۸۰ گیگ !:d
آخه اول گفتی ۲۰۰ گیگ ..حالا میگی ۸۰ گیگ !:d
همون 80...200 رو واه کپ کردن بروبکس گفتم..:lol:
برای 8 مگ ، 5 میلیون وثیقه ، ماهی 8 میلیون هم ابونمان بده برات بگیرم ، 2 تا مدرک کارشناسی سخت افزار هم لازمه (حداقل)
نکنه تو هم زدی تو خط ترابایت
به طور اسمي ميشه 80 گيگ رو با اگانت 8 مگابيتي دانلود كرد . شما يه اشتباهي كه توي محاسبتون كردي و اون اينه كه مقدار دانلود توسط اكانت 8 مگ رو از ضرب مقدار دانلود توسط اكانت 1 مگ در هشت ، به دست آوردي و اين به اين معنيه كه اكانت رو 775 KBps در نظر گرفتي و نه 1 MBps .یه خط 1 مگ می تونه روزی 8 گیگ دانلود کنه
یه خط 8 مگ می تونی روزی 64 گیگ دانلود کنه
شما چطوری محاسبه کردی که با 8 مگ روزی 200 گیگ یا حتی 80 دانلود کنی؟
تازه اگه خط شما Dedicate باشه که باید دو تا کلیه ات رو بفروشی برای یک ماه اجاره این خط
به طور اسمي ميشه 80 گيگ رو با اگانت 8 مگابيتي دانلود كرد . شما يه اشتباهي كه توي محاسبتون كردي و اون اينه كه مقدار دانلود توسط اكانت 8 مگ رو از ضرب مقدار دانلود توسط اكانت 1 مگ در هشت ، به دست آوردي و اين به اين معنيه كه اكانت رو 775 KBps در نظر گرفتي و نه 1 MBps .
فكر مي كنم عدد 930 KBps براي اكانتي كه به صورت Dedicated بايد 1024 KBps عدد نسبتا مناسبيه . خب ! با يه ضرب و تقسيم به 78 و خورده اي گيگ در روز مي رسيم .
حجم هم نامحدود...هر چی دانلود کنیم ممکنه اضفه بشه باز..
ببين ! من چون مي دونم وحيد براي چي مي خواد يه توضيحي بدم .
ببينيد ! بالا بودن سرعت اكانت بخاطر اين نيست كه مثلا بتونيم توي روز 80 گيگ دانلود كنيم . صرفا سرعت بالا مي خواهيم بخاطر اينكه ، زمان كمي داريم . يعني امكان داره من همين الان يك فايل مثلا 4.5 گيگي رو بخوام كه مجبورم ظرف مثلا 2 ساعت دانلودش تموم بشه . يعني تقريبا ساعتي 2.2 گيگابايت .
به علاوه اون كمبود وقت ، خب ! حجم دانلود هم كم نيست . ولي مي گم شايد هيچ وقت ، هر روز ، به 70 يا 80 گيگ نرسه . شايد مثلا يه روز 10 گيگ بيشتر نباشه ، اما يه روز 70 گيگ باشه .
در كل ، عددي كه توي نظرمونه 1 تا 1.5 ترابيت تو ماهه . كه قطعا اكانت زير 4 مگابيتي كه نمي تونه بهش برسه . خود اكانت 4 مگابيتي هم نسبت به اكانت 8 مگابيتي به دليل كند بودن ، تو اولويت دومه .
همين الانش هم به عدد 500 گيگ در ماه مي تونيم برسيم . يعني روزي 17 گيگ . اما گفتم ، مشكل كنديه اكانت 2 مگابيتي نسبت به اكانت 8 يا 10 مگابيتيه .
من سرعت دانلود از اون جا رو تا 9.6 مگابايت در ثانيه تضمين مي كنم . سرور Dedicated هستش و در اختيار منه .شما بعید می تونم سرسی بهت اجازه بده که بالای 10 مگ بتونی دانلود کنی ، حتی اگر Newsgroup هم داشته باشی رو 4 یا 6 مگ وای میسه. من رو خط 166 مگ خیلی از سایت ها رو امتحان کردم اینطوری که می گین نمیشه.
اینطوری هم که بوش میاد فیلم دیویدیه...
من سرعت دانلود از اون جا رو تا 9.6 مگابايت در ثانيه تضمين مي كنم . سرور Dedicated هستش و در اختيار منه .
شما بعید می تونم سروری بهت اجازه بده که بالای 10 مگ بتونی دانلود کنی ، حتی اگر Newsgroup هم داشته باشی رو 4 یا 6 مگ وای میسه. من رو خط 166 مگ خیلی از سایت ها رو امتحان کردم اینطوری که می گین نمیشه.
اینطوری هم که بوش میاد فیلم دیویدیه...
خب ! بايد بگم كه قطعا كار درباره فيلم نيست .اگر بخواین من می تونم با همون سرعت دانلود کنم و با هارد 400 گیگ بفرستم برات ایران.
اگر سرور دیدیکیت هم بخواین می تونم بهت اجاره بدم با هر چقدر هارد که لازم داری امکانش
هم هست که هارت باز کنم و بفرستم برات...
pda جان ببخشید راجع به اکانت 2 مگا توضیح میدین ؟ از کجا میشه تهیه کرد؟!ببين ! من چون مي دونم وحيد براي چي مي خواد يه توضيحي بدم .
ببينيد ! بالا بودن سرعت اكانت بخاطر اين نيست كه مثلا بتونيم توي روز 80 گيگ دانلود كنيم . صرفا سرعت بالا مي خواهيم بخاطر اينكه ، زمان كمي داريم . يعني امكان داره من همين الان يك فايل مثلا 4.5 گيگي رو بخوام كه مجبورم ظرف مثلا 2 ساعت دانلودش تموم بشه . يعني تقريبا ساعتي 2.2 گيگابايت .
به علاوه اون كمبود وقت ، خب ! حجم دانلود هم كم نيست . ولي مي گم شايد هيچ وقت ، هر روز ، به 70 يا 80 گيگ نرسه . شايد مثلا يه روز 10 گيگ بيشتر نباشه ، اما يه روز 70 گيگ باشه .
در كل ، عددي كه توي نظرمونه 1 تا 1.5 ترابيت تو ماهه . كه قطعا اكانت زير 4 مگابيتي كه نمي تونه بهش برسه . خود اكانت 4 مگابيتي هم نسبت به اكانت 8 مگابيتي به دليل كند بودن ، تو اولويت دومه .
همين الانش هم به عدد 500 گيگ در ماه مي تونيم برسيم . يعني روزي 17 گيگ . اما گفتم ، مشكل كنديه اكانت 2 مگابيتي نسبت به اكانت 8 يا 10 مگابيتيه .
چرا سر کاری؟تاپیک سر کاریه؟ :lol:
آره دادا ! سپنتا داره ميده . 2 مگابيتي ميده . ماهي 400 تومن .pda جان ببخشید راجع به اکانت 2 مگا توضیح میدین ؟ از کجا میشه تهیه کرد؟!