• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت بالای 8 مگابیت یا سفارش دانلود با همین سرعت

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
آخه اول گفتی ۲۰۰ گیگ ..حالا میگی ۸۰ گیگ !‌:d

PersiaSYS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همون 80...200 رو واه کپ کردن بروبکس گفتم..:lol:

یه خط 1 مگ می تونه روزی 8 گیگ دانلود کنه
یه خط 8 مگ می تونی روزی 64 گیگ دانلود کنه

شما چطوری محاسبه کردی که با 8 مگ روزی 200 گیگ یا حتی 80 دانلود کنی؟

تازه اگه خط شما Dedicate باشه که باید دو تا کلیه ات رو بفروشی برای یک ماه اجاره این خط

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
برای 8 مگ ، 5 میلیون وثیقه ، ماهی 8 میلیون هم ابونمان بده برات بگیرم ، 2 تا مدرک کارشناسی سخت افزار هم لازمه (حداقل)
نکنه تو هم زدی تو خط ترابایت
preved.gif

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
راستی کل لینکات چند گیگ یا ترابایته ببینم میتونم کاری برات بکنم پخ بده بینم
اگه سر کاری نیست وحید جان چون صفحه پیش گفتی ثبت شرکت با حاجی؟!!
291.gif
و هنوز معلوم نکردی روزی 300 گیگ یا 64 گیگ ؟
28.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برای 8 مگ ، 5 میلیون وثیقه ، ماهی 8 میلیون هم ابونمان بده برات بگیرم ، 2 تا مدرک کارشناسی سخت افزار هم لازمه (حداقل)
نکنه تو هم زدی تو خط ترابایت
preved.gif

100 رحمت به فروش کلیه..اینطوری باید برم بانک بزنم..:lol:

ثبت شرکت که واقعا با حاجیه..مشگلی نداریم..

ولی روزی 70-80 گیگ تقریبا لازمه..:(

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
حجم هم نامحدود...هر چی دانلود کنیم ممکنه اضفه بشه باز..
preved.gif

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه خط 1 مگ می تونه روزی 8 گیگ دانلود کنه
یه خط 8 مگ می تونی روزی 64 گیگ دانلود کنه

شما چطوری محاسبه کردی که با 8 مگ روزی 200 گیگ یا حتی 80 دانلود کنی؟

تازه اگه خط شما Dedicate باشه که باید دو تا کلیه ات رو بفروشی برای یک ماه اجاره این خط
به طور اسمي ميشه 80 گيگ رو با اگانت 8 مگابيتي دانلود كرد . شما يه اشتباهي كه توي محاسبتون كردي و اون اينه كه مقدار دانلود توسط اكانت 8 مگ رو از ضرب مقدار دانلود توسط اكانت 1 مگ در هشت ، به دست آوردي و اين به اين معنيه كه اكانت رو 775 KBps در نظر گرفتي و نه 1 MBps .
فكر مي كنم عدد 930 KBps براي اكانتي كه به صورت Dedicated بايد 1024 KBps عدد نسبتا مناسبيه . خب ! با يه ضرب و تقسيم به 78 و خورده اي گيگ در روز مي رسيم .

PersiaSYS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به طور اسمي ميشه 80 گيگ رو با اگانت 8 مگابيتي دانلود كرد . شما يه اشتباهي كه توي محاسبتون كردي و اون اينه كه مقدار دانلود توسط اكانت 8 مگ رو از ضرب مقدار دانلود توسط اكانت 1 مگ در هشت ، به دست آوردي و اين به اين معنيه كه اكانت رو 775 KBps در نظر گرفتي و نه 1 MBps .
فكر مي كنم عدد 930 KBps براي اكانتي كه به صورت Dedicated بايد 1024 KBps عدد نسبتا مناسبيه . خب ! با يه ضرب و تقسيم به 78 و خورده اي گيگ در روز مي رسيم .

شما هدر هاشو حساب نمی کنی عزیز؟ بعیده بتونی با 8 مگ بیشتر از 840 تا 880 بگیری ، حتی اگر dedicate باشه... تازه من رو خط دیدکیت دو مگ 216 کیلوبایت میگیرم. حتی اگر MTU رو هم بالا ببری فرقی نمی کنه تو هدر چون الان همه router ها رو 1500 ست شده و پکت اصلا رد نمیشه. تازه بازم با حساب شما به 80 گیگ یا دویست گیگ نمیرسه

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
حجم هم نامحدود...هر چی دانلود کنیم ممکنه اضفه بشه باز..
preved.gif

یعنی چی میخوای دان کنی که من نکردم؟ :D چی میخوای وحید جان تعارف نکن با هم کنار میایم به هر حال نیمچه ارشیو من برا فروشه :p
/
ببین چند تا چیز و مشخص کن اولا حجم کار باید معین باشه ، زمان اتمام ، نوع تحویل (هارد - شبکه) و نوع لینک همه این موارد رو قیمت تاثیر داره ، تا بهت قیمت بدم :happy:

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين ! من چون مي دونم وحيد براي چي مي خواد يه توضيحي بدم .
ببينيد ! بالا بودن سرعت اكانت بخاطر اين نيست كه مثلا بتونيم توي روز 80 گيگ دانلود كنيم . صرفا سرعت بالا مي خواهيم بخاطر اينكه ، زمان كمي داريم . يعني امكان داره من همين الان يك فايل مثلا 4.5 گيگي رو بخوام كه مجبورم ظرف مثلا 2 ساعت دانلودش تموم بشه . يعني تقريبا ساعتي 2.2 گيگابايت .
به علاوه اون كمبود وقت ، خب ! حجم دانلود هم كم نيست . ولي مي گم شايد هيچ وقت ، هر روز ، به 70 يا 80 گيگ نرسه . شايد مثلا يه روز 10 گيگ بيشتر نباشه ، اما يه روز 70 گيگ باشه .
در كل ، عددي كه توي نظرمونه 1 تا 1.5 ترابيت تو ماهه . كه قطعا اكانت زير 4 مگابيتي كه نمي تونه بهش برسه . خود اكانت 4 مگابيتي هم نسبت به اكانت 8 مگابيتي به دليل كند بودن ، تو اولويت دومه .
همين الانش هم به عدد 500 گيگ در ماه مي تونيم برسيم . يعني روزي 17 گيگ . اما گفتم ، مشكل كنديه اكانت 2 مگابيتي نسبت به اكانت 8 يا 10 مگابيتيه .

PersiaSYS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببينيد ! بالا بودن سرعت اكانت بخاطر اين نيست كه مثلا بتونيم توي روز 80 گيگ دانلود كنيم . صرفا سرعت بالا مي خواهيم بخاطر اينكه ، زمان كمي داريم . يعني امكان داره من همين الان يك فايل مثلا 4.5 گيگي رو بخوام كه مجبورم ظرف مثلا 2 ساعت دانلودش تموم بشه . يعني تقريبا ساعتي 2.2 گيگابايت .
به علاوه اون كمبود وقت ، خب ! حجم دانلود هم كم نيست . ولي مي گم شايد هيچ وقت ، هر روز ، به 70 يا 80 گيگ نرسه . شايد مثلا يه روز 10 گيگ بيشتر نباشه ، اما يه روز 70 گيگ باشه .
در كل ، عددي كه توي نظرمونه 1 تا 1.5 ترابيت تو ماهه . كه قطعا اكانت زير 4 مگابيتي كه نمي تونه بهش برسه . خود اكانت 4 مگابيتي هم نسبت به اكانت 8 مگابيتي به دليل كند بودن ، تو اولويت دومه .
همين الانش هم به عدد 500 گيگ در ماه مي تونيم برسيم . يعني روزي 17 گيگ . اما گفتم ، مشكل كنديه اكانت 2 مگابيتي نسبت به اكانت 8 يا 10 مگابيتيه .

شما بعید می تونم سروری بهت اجازه بده که بالای 10 مگ بتونی دانلود کنی ، حتی اگر Newsgroup هم داشته باشی رو 4 یا 6 مگ وای میسه. من رو خط 166 مگ خیلی از سایت ها رو امتحان کردم اینطوری که می گین نمیشه.

اینطوری هم که بوش میاد فیلم دیویدیه...

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بعید می تونم سرسی بهت اجازه بده که بالای 10 مگ بتونی دانلود کنی ، حتی اگر Newsgroup هم داشته باشی رو 4 یا 6 مگ وای میسه. من رو خط 166 مگ خیلی از سایت ها رو امتحان کردم اینطوری که می گین نمیشه.

من سرعت دانلود از اون جا رو تا 9.6 مگابايت در ثانيه تضمين مي كنم . سرور Dedicated هستش و در اختيار منه .

PersiaSYS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سرعت دانلود از اون جا رو تا 9.6 مگابايت در ثانيه تضمين مي كنم . سرور Dedicated هستش و در اختيار منه .

اگر بخواین من می تونم با همون سرعت دانلود کنم و با هارد 400 گیگ بفرستم برات ایران.
اگر سرور دیدیکیت هم بخواین می تونم بهت اجاره بدم با هر چقدر هارد که لازم داری امکانش
هم هست که هارت باز کنم و بفرستم برات...

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما بعید می تونم سروری بهت اجازه بده که بالای 10 مگ بتونی دانلود کنی ، حتی اگر Newsgroup هم داشته باشی رو 4 یا 6 مگ وای میسه. من رو خط 166 مگ خیلی از سایت ها رو امتحان کردم اینطوری که می گین نمیشه.

اگر بخواین من می تونم با همون سرعت دانلود کنم و با هارد 400 گیگ بفرستم برات ایران.
اگر سرور دیدیکیت هم بخواین می تونم بهت اجاره بدم با هر چقدر هارد که لازم داری امکانش
هم هست که هارت باز کنم و بفرستم برات...
خب ! بايد بگم كه قطعا كار درباره فيلم نيست .
همونطوري هم كه گفتم ، مساله سرعت بالا براي وحيد ، يه بخشش به خاطر زمان كمه . يعني اينكه مثلا 7 گيگ بايد ظرف 4 ساعت دانلود بشه و به دستمون برسه .
1. اولا سرور وجود داره . يعني dedicated هستش .
اين هم شاهد :
http://i12.tinypic.com/43w5ut3.png

حالا من بخوام شما دانلود كني و برام بفرستي تهران كه يك هفته كه طول مي كشه كه . حتي 1 روز زياده . چه برسه به 1 هفته .
ولي باز ممنون بابت جوابتون .

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
تاپیک سر کاریه؟ :lol:

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
pda جان ببخشید راجع به اکانت 2 مگا توضیح میدین ؟ از کجا میشه تهیه کرد؟!

بالا