• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت بالای 8 مگابیت یا سفارش دانلود با همین سرعت

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
خب ! مساله اينجاست كه شما مي خواهيد بر اساس سفارش ما بريد يه اكانت بگيريد و بعد روي پول ما حساب كنيد و از اين حرفا . نه ! اينجوري من نمي خوام . بخصوص اينكه ديگه شما نمي تونيد پايين تر از 2 تومن كه قيمت بديد . يعني با اجازتون اگر 500 گيگ در ماه برام دانلود كنيد مي خواهيد حداقل 1 ميليون تومن بگيريد . خب ! جسارته ! خر كه مخم رو گاز نگرفته كه . با يه اكانت 2 مگابيتي كه 400 تومن قيمتشه به اين عدد مي رسم . اين وسط هم پول پيك و زمان انتقال اطلاعات بين من و شما رو ندارم .
اصلا اين تاپيك زده شد براي اينكه ببينيم كسي دسترسي داره به همچين پهناي باندي يا راهي سراغ داره كه بشه با همچين سرعتي دانلود كرد يا نه كه خب ! نبود ديگه .
حالا نمي دونم چرا بعضي ها اينقدر كنجكاون كه ببينن ما چي مي خواهيم دانلود كنيم .

با وجودی که احترام ویژه برای شما قائلم اما حرف هاتونو یکی کنین :(
ببین شما 2 راه دارین ، یکی اینکه اکانت بخرین و بشینین اونجور که بایدتونه دان کنین ، دوم بدین به کسی دان کنه و با هارد یا شبکه بفرسته شبکه هم چیز غولی نیست تا 7 کیلومتر جواب میده میاد براتون نصب میکنه همزمان شما اونور دسترسی داری به فایل ها
tiptoe.gif

من گفتم میتونم براتون اکانت بگیرم شما مگه همینو نمیخواین؟ نکنه اینم نمیخواین؟ نباید پول داد؟ اگه واقعا ندارین خوب نمیتونین اکانت بگیرین! باید به یکی بگین دان کنه و خوب option هایی که شما دارین گرون تر در میاد طبیعتا! چون اکانت حجمی نیست ... دان نکنه هدر شده

سرعت 2 مگی که سپنتا به شما قراره بده 400 تومن که هنوز هم نداده و نمیده!:D اون اشتراکیه اما اصلا بحث Share نیست! هست؟ اختصاصی میخواین شما! اونم 8 مگ نه 2 مگ share از نوع ADSL
311.gif
شما میخواین مثلا 8 مگ بگیرین با نهایت 1 تومن 2 تومن :lol: که خوب این قیمت ها نیست متاسفانه که اگه بود الان همه گرفته بودن به جای ADSL سرعت های مگابیتی داشتن :happy: (بنده هم داشتم زمانی) ، و این جوری که فهمیدم تا فروش نره شما پولی نه بابت اکانت میدین نه دانلود! و چه من که کارم دانلوده چه بقیه نمیتونن اینجور پروژه ها رو سرمایه گذاری کنن به امید اینکه بازگشت پولشون چقدر زمان میبره

امیدوارم نارحتت نکرده باشم اما اینجوری با این سرعت نمیشه اونم بدون مانی! $

aidin97

Registered User
لایک‌ها
0
من تو یه کافی نت هستم تو تهران (قلهک) که سرعتم بین دو تا 65 مگابیت بر ثانیه هستش ولی کاری که شما میگین رو نمیتونم براتون انجام بدم . گاهی وقتها با سرعت 1002KB دانلود میکنم گاهی هم 300 200 متغیره
:blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من تو یه کافی نت هستم تو تهران (قلهک) که سرعتم بین دو تا 65 مگابیت بر ثانیه هستش ولی کاری که شما میگین رو نمیتونم براتون انجام بدم . گاهی وقتها با سرعت 1002KB دانلود میکنم گاهی هم 300 200 متغیره

ادرس اینجارو میدين !؟ يعنی برای مشتری با این سرعت :د !؟ چند هست !؟يا حالت شير برای مشتری داره !؟

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
من شايد از طريقي بتونم كمك كنم .

BiKhial

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا بی خیال این تاپیک بشید از اول تا الان شونصد رقم حرف زدن :blink:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

چه موقع از شبانه روز خلوت میشه؟؟

Ghamnevis

Registered User
لایک‌ها
16
چطور سايان جان ؟ ميشه بگي ؟
فعلا نه حامد جان ، اما خطي با سرعتي بالاتر از چيزي كه مدنظر شماست سراغ دارم . تا با خود طرفم صحبت نكنم و نظر اونم ندونم نميتونم حرفي بزنم.

مشكل اصلي اين وسط زمان هستش ! و خوب اصل كار شما هم كه ظاهرا تايم-بيسد هستش. با اين حال اگر امكانش هست يكمي بيشتر توضيح و تفسير بديد تا شرايط رو بررسي كنيم .
اگر اينجا مشكلي هست از طريق ميل ، پريويت مسيج يا چت . واگر كلا مشكلي هست كه خوب هيچ .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
Oh یادم نبود !
سایان هم یکی از راههای دسترسی به سرعت های رویاییه !

daeialborz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
26
یه کار جالب دیگه هم میتونی بکنی اگه تو خارج فامیلی داشته باشی ...
با یه datacenter که کانکشن 100mbps داره هماهنگ میکنی
یه سرور اجاره میکنی و با ریموت هر میخوای دانلود میکنی
بعد به اون بابا میگی بره فایل هارو رو یه هارد دیگه برات بگیره بفرسه !
فکر کنم ارزون ترین روش باشه !
باید با پست حسابی فرستاده شود گرنه فضولیهای بی مورد دمار هارد را در می آورد:hmm: .روزی 200 گیگ اطلاعات می دونی چقدر هارد می خواهد؟:blink: :blink: :blink:

DVB هم خوبه ولی محدودیت رو چیکار کنم؟؟؟

من واسه اینکار حتی حاضرم شرکت ثبت کنم..:lol:

یه اشاره غیر مستقیم بکن چه کاری هست؟ :rolleyes:

روزی 200 300 گیگ ؟
24.gif

بعضی آی اس پی ها این کارو میکنن اما باید پوله زیادی بدی !
بهترین راه اینه که یکیو او ن ور آب پیدا کنی دانلود کنه واست بفرسته !
ولی به روز تر و بهترین کار همون ای اس پی است البته نظر شخصی من اینه
میزان زمان طول کشیدن آمدن این همه هارد خودش پوست می کنه
من میتونم سرویس پر سرعت بدون محدودیت دانلود اما ماهواره ای برات جور کنم . اگر خواستی خبرم کن !‌

روی این پیشنهاد فکر کن.جدی می گم.پیچش دست خودته

من میتونم سرویس پر سرعت بدون محدودیت دانلود اما ماهواره ای برات جور کنم . اگر خواستی خبرم کن !‌
فضا حداقل صد گیگ با ماهی 2 ترابایت را با قیمتی کمتر از صد هزار تومان سالیانه سراغ دارم.خواستی در خدمتم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

farbod_123

Registered User
لایک‌ها