خب ! مساله اينجاست كه شما مي خواهيد بر اساس سفارش ما بريد يه اكانت بگيريد و بعد روي پول ما حساب كنيد و از اين حرفا . نه ! اينجوري من نمي خوام . بخصوص اينكه ديگه شما نمي تونيد پايين تر از 2 تومن كه قيمت بديد . يعني با اجازتون اگر 500 گيگ در ماه برام دانلود كنيد مي خواهيد حداقل 1 ميليون تومن بگيريد . خب ! جسارته ! خر كه مخم رو گاز نگرفته كه . با يه اكانت 2 مگابيتي كه 400 تومن قيمتشه به اين عدد مي رسم . اين وسط هم پول پيك و زمان انتقال اطلاعات بين من و شما رو ندارم .
اصلا اين تاپيك زده شد براي اينكه ببينيم كسي دسترسي داره به همچين پهناي باندي يا راهي سراغ داره كه بشه با همچين سرعتي دانلود كرد يا نه كه خب ! نبود ديگه .
حالا نمي دونم چرا بعضي ها اينقدر كنجكاون كه ببينن ما چي مي خواهيم دانلود كنيم .
با وجودی که احترام ویژه برای شما قائلم اما حرف هاتونو یکی کنین
ببین شما 2 راه دارین ، یکی اینکه اکانت بخرین و بشینین اونجور که بایدتونه دان کنین ، دوم بدین به کسی دان کنه و با هارد یا شبکه بفرسته شبکه هم چیز غولی نیست تا 7 کیلومتر جواب میده میاد براتون نصب میکنه همزمان شما اونور دسترسی داری به فایل ها
من گفتم میتونم براتون اکانت بگیرم شما مگه همینو نمیخواین؟ نکنه اینم نمیخواین؟ نباید پول داد؟ اگه واقعا ندارین خوب نمیتونین اکانت بگیرین! باید به یکی بگین دان کنه و خوب option هایی که شما دارین گرون تر در میاد طبیعتا! چون اکانت حجمی نیست ... دان نکنه هدر شده
سرعت 2 مگی که سپنتا به شما قراره بده 400 تومن که هنوز هم نداده و نمیده!
اون اشتراکیه اما اصلا بحث Share نیست! هست؟ اختصاصی میخواین شما! اونم 8 مگ نه 2 مگ share از نوع ADSL
شما میخواین مثلا 8 مگ بگیرین با نهایت 1 تومن 2 تومن :lol: که خوب این قیمت ها نیست متاسفانه که اگه بود الان همه گرفته بودن به جای ADSL سرعت های مگابیتی داشتن :happy: (بنده هم داشتم زمانی) ، و این جوری که فهمیدم تا فروش نره شما پولی نه بابت اکانت میدین نه دانلود! و چه من که کارم دانلوده چه بقیه نمیتونن اینجور پروژه ها رو سرمایه گذاری کنن به امید اینکه بازگشت پولشون چقدر زمان میبره
امیدوارم نارحتت نکرده باشم اما اینجوری با این سرعت نمیشه اونم بدون مانی! $