Pda
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 171
- لایکها
- 0
والا سر كاري نيستش . من فكر نمي كنم پرت و پلا نوشته باشم .تاپیک سر کاریه؟ :lol:
والا سر كاري نيستش . من فكر نمي كنم پرت و پلا نوشته باشم .تاپیک سر کاریه؟ :lol:
چرا سر کاری؟
وحید جز یکی از افراد باند توضیع و پخشه فیلم سوپ*ه که به خاطرشون اینترنت رو رو ما بستنای بابا وحبد جون تو دیگه چرا؟
یکی میمرد زدر بینوایی یکی میگفت عزیز زردک میخواهی
برای 256 اش داریم تو سر و کله هم میزنیم اصلا تحقیقات کارشناسی ثابت کرده که به اینترنت بالای 128 احتیاجی نیست یالا اعتراف کن برای چه کاری میخوای:f34r:
بابا این بنده خدا میخواد از یه سرور بک آپ بگیره!
درست وحید ورپریده
فقط یه سوال این تشکیلاتی که میخواین (برای سرویس تضمین 8 مگ اختصاصی) تا چه قدر میتونین بودجه بزارین کنار؟
انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه..
به طرف(فروشنده) بگم قیمت: " انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه.." به تومان!
فکر کنم هزینه ای هم که میخواین بکنین هم نمیدونینمن از این تاپیک میرمبه این علت
خب ! مساله اينجاست كه شما مي خواهيد بر اساس سفارش ما بريد يه اكانت بگيريد و بعد روي پول ما حساب كنيد و از اين حرفا . نه ! اينجوري من نمي خوام . بخصوص اينكه ديگه شما نمي تونيد پايين تر از 2 تومن كه قيمت بديد . يعني با اجازتون اگر 500 گيگ در ماه برام دانلود كنيد مي خواهيد حداقل 1 ميليون تومن بگيريد . خب ! جسارته ! خر كه مخم رو گاز نگرفته كه . با يه اكانت 2 مگابيتي كه 400 تومن قيمتشه به اين عدد مي رسم . اين وسط هم پول پيك و زمان انتقال اطلاعات بين من و شما رو ندارم .به طرف(فروشنده) بگم قیمت: " انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه.." به تومان!
فکر کنم هزینه ای هم که میخواین بکنین هم نمیدونینمن از این تاپیک میرمبه این علت
البته منظور ايشون 10 مگابايت در ثانيس . يعني اون سرور ما رو به 100 مگابيت محدود كرده . همونطوري هم كه گفتم سرور Dedicated هستش و دست خودمونه .چقدر چونه میزنید...:lol: حامد توضیح داد...یه سری کار هست که خیلی فوری ( در حد مرگ عجله روش هست) باید دانلود بشه..اگه ما گیر میدیم به 80 گیگ اصل قضیه رو اینکه نمیتونیم ریسک کنیم..یهو دیدی 1 روزه باید 80 گیگ دانلود بشه فرداش هیچی...یعنی اصلا مقدار ثابت نیست..
این 80 گیگ هم هی میزارید تو دهن ما هم حامد گفت..یه سرور دیدیکیت هست که الان مارو محدود کرده به 10 مگا بیت والا سرور بالاتر را میداد ماهم بالاتر فکر میکردیم...
خلاصه این همه بحث شد نه کسی راه حلشو کامل گفت نه قیمتشو....
کاری نداریم ما واسه چی میخوایم..شما یه خط با تضمین 8 مگابیت و قیمت معقول ارائه بدید..یا سرویس دانلود با همین حدود....
حامد هم گفت که خط 2 مگ سپنتا و 1 512 در دسترسه...ما با روزی 17-18 گیگ هم کارمون حل میشه ولی جوابگوی کار انی که مثلا ظرف 1 ساعت 3 گیگ باید دانلود بشه رو نمیده..
مشكل بيشتر ميشه كه كمتر نميشه . يعني من اول يك نفر رو پيدا كنم مثلا توي دبي كه از سرور من دانلود كنه . بعد بياد و براي سند كنه . من با يك ارتباط ماهواره اي دريافت كنم .به نظر من شما فقط یک راه داری(البته به نظر من) :
یک نفر برای شما در خارج (اون ور آب =دبی)dl کنه
وسپس توسط یک شبکه خفن بی سیم (دیش) برای شما سند کنه و شما این ور آب دریافت کنید
البته ایرادش اینه که برای کوتاه مدت به صرفه نیست (هزینه راه اندازی شبکه ارتباطی)
دوم اینکه ممکنه یه جورایی بعدا برات مشکل پیش بیاد:f34r: