• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اکانت بالای 8 مگابیت یا سفارش دانلود با همین سرعت

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4

ّبرای اینکه حامد جان میگن روزی 80 گیگ تازه دیره چه برسه مثلا 400 گیگ هارد بشه یه هفته طول بکشه برسه ایران( در صورتی که این حجم و مبلغی که پرداخت میشه پست که نمیشه بخواد یه هفته تو راه باشه) بعد یکم قضایا شبیه شوخی میمونه تا جدی :happy: یا مثلا من بخوام همکاری کنم سرویس فلان سرعت و بگیرم چه روزی 80 گیگ چه روزی 10 گیگ برای ایشون گرفتم سرویسو و روزی که سرویس کمه من ضرر میکنم نتونم از ماکسیموم سرعتم استفاده کنم چه بسا از اونور هم به من چیزی بابت 70 گیگ دانلود نشده نمیپردازن! بعدم هم خدا رو هم خرما نمیشه که برادر من :happy:

یه سوال هم از حامد جان ، سپنتا 2 مگ شما رو داد؟!!!

peiman

Registered User
لایک‌ها
21
وحید بیا شفافسازی کن چی میخوای دانلود کنی؟
الان من دارم از فضولی میترکم!! :lol:
ولی جدی خیلیها فک میکنن داری شوخی میکنی و جواب درست حسابی نمیدن

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بنده سرکاری نبودن این تاپیک رو تایید میکنم .
هر کسی سولوشن خاصی برای این کار سراغ داره بیاد بگه ..جالا هی بیاین این وسط جوک تعریف کنین !‌:|

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
محسن جان پس شما یه جور دیگه بگو بقیم بفهمن :D مثلا ما نفهمیدیم روزی 300 گیگ باید دان بشه (اکانت 28مگ) یا 200 یا 80 یا 64 یا 10 گیگ؟ همین جوری داره کم میشه ، یا زمان تحویل یکم غیر معقوله که نسبت سرعت به حجم در بیاد ممکنه با اکانت 4 مگی کارتون راه بیوفته و هزینه بیشتر بدین ، زمان حالا تحویل رو میشه با شبکه فرستاد و طرف بگیره اما یکم ضمانت سرمایه و اکانت لازمه من حاضرم و 8 مگ هم چیزی نیست که نشه تهیه کرد اما خوب روال کار و هزینش برام از درجه مهم تری اهمیت داره
gigglesmile.gif

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
خوب چیزی که معلومه حجم دریافتی در یک روز از ۸۰ گیگا بایت کمتر نمیشه . پس سرویس باید چیزی باشه که حداقل در یک روز بتونه ۸۰ گیگ اطلاعات رو دریافت کنه . حالا ایشون احتیاج به سرویسی داره که یا خودش بتونه این دریافت رو انجام بده یا فردی در نزدیکترین محل به ایشون ( که دسترسی به اطلاعات دریافت شده در کمترین زمان ممکن انجام پذیر باشه )

در ضمن بازه زمانیه مشخصی هم برای طول کار وجود نداره - ممکنه ۱ ماه فقط این کار انجام بشه ..ممکنه چند ماه !‌(اینو باید یه کمی بیشتر توضیح بدن )
حالا فکر میکنم روشن شد !‌

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ای بابا وحبد جون تو دیگه چرا؟
یکی میمرد زدر بینوایی یکی میگفت عزیز زردک میخواهی :D
برای 256 اش داریم تو سر و کله هم میزنیم اصلا تحقیقات کارشناسی ثابت کرده که به اینترنت بالای 128 احتیاجی نیست یالا اعتراف کن برای چه کاری میخوای:f34r:
وحید جز یکی از افراد باند توضیع و پخشه فیلم سوپ*ه که به خاطرشون اینترنت رو رو ما بستن
babysmiley1f.gif

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
بابا این بنده خدا میخواد از یه سرور بک آپ بگیره!
babydance.gif

درست وحید ورپریده
5714.gif

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فكر كنم كاملا توضيح دادم . اصلا مساله اون 300 گيگ نيست . شما روي اين حرفي كه من مي زنم حساب كنيد .
ما به دنبال يه اكانت پر سرعت هستيم كه بتونه در سريعترين وقت جواب كار ما رو بده . اساس كار ما به قول فرنگي گفتني Time Based هستش . براي همين 4 مگابيت در ثانيه يا بالاتر لازم داريم . باز هم ميگم . دعوا سر حجم دانلودي نيست . يعني اينكه من بگم توي ماه قراره مثلا 1 ترابايت دانلود كنيم . نه ! اينجوري نيست . همونطوري كه گفتم مي تونه بين 10 تا 80 گيگ در روز تغيير كرد .

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بابا این بنده خدا میخواد از یه سرور بک آپ بگیره!
babydance.gif

درست وحید ورپریده
5714.gif

چقدر چونه میزنید...:lol: حامد توضیح داد...یه سری کار هست که خیلی فوری ( در حد مرگ عجله روش هست) باید دانلود بشه..اگه ما گیر میدیم به 80 گیگ اصل قضیه رو اینکه نمیتونیم ریسک کنیم..یهو دیدی 1 روزه باید 80 گیگ دانلود بشه فرداش هیچی...یعنی اصلا مقدار ثابت نیست..

این 80 گیگ هم هی میزارید تو دهن ما هم حامد گفت..یه سرور دیدیکیت هست که الان مارو محدود کرده به 10 مگا بیت والا سرور بالاتر را میداد ماهم بالاتر فکر میکردیم...

خلاصه این همه بحث شد نه کسی راه حلشو کامل گفت نه قیمتشو....

کاری نداریم ما واسه چی میخوایم..شما یه خط با تضمین 8 مگابیت و قیمت معقول ارائه بدید..یا سرویس دانلود با همین حدود....

حامد هم گفت که خط 2 مگ سپنتا و 1 512 در دسترسه...ما با روزی 17-18 گیگ هم کارمون حل میشه ولی جوابگوی کار انی که مثلا ظرف 1 ساعت 3 گیگ باید دانلود بشه رو نمیده..:(

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
فقط یه سوال این تشکیلاتی که میخواین (برای سرویس تضمین 8 مگ اختصاصی) تا چه قدر میتونین بودجه بزارین کنار؟
download.aspx

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فقط یه سوال این تشکیلاتی که میخواین (برای سرویس تضمین 8 مگ اختصاصی) تا چه قدر میتونین بودجه بزارین کنار؟
download.aspx

انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه..:)

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه..:)

به طرف(فروشنده) بگم قیمت: " انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه.." به تومان!
download.aspx

فکر کنم هزینه ای هم که میخواین بکنین هم نمیدونین
cry2.gif
من از این تاپیک میرم
cry2.gif
به این علت
gigglesmile.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به طرف(فروشنده) بگم قیمت: " انقدر که از سفارش دادن واسه دانلود کمتر و با صرفه تر باشه.." به تومان!
download.aspx

cry2.gif
من از این تاپیک میرم
cry2.gif
به این علت
gigglesmile.gif

خوب..این میشه مناقصه...هر کی کمتر بتونه تامین کنه بالطبع اون مد نظره..والا من بگم ماهی فلان میلیون مثلا هزینه گاف دادم در اون صورت..:D

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
download.aspx

cry2.gif
من از این تاپیک میرم
cry2.gif
به این علت
gigglesmile.gif
خب ! مساله اينجاست كه شما مي خواهيد بر اساس سفارش ما بريد يه اكانت بگيريد و بعد روي پول ما حساب كنيد و از اين حرفا . نه ! اينجوري من نمي خوام . بخصوص اينكه ديگه شما نمي تونيد پايين تر از 2 تومن كه قيمت بديد . يعني با اجازتون اگر 500 گيگ در ماه برام دانلود كنيد مي خواهيد حداقل 1 ميليون تومن بگيريد . خب ! جسارته ! خر كه مخم رو گاز نگرفته كه . با يه اكانت 2 مگابيتي كه 400 تومن قيمتشه به اين عدد مي رسم . اين وسط هم پول پيك و زمان انتقال اطلاعات بين من و شما رو ندارم .
اصلا اين تاپيك زده شد براي اينكه ببينيم كسي دسترسي داره به همچين پهناي باندي يا راهي سراغ داره كه بشه با همچين سرعتي دانلود كرد يا نه كه خب ! نبود ديگه .
حالا نمي دونم چرا بعضي ها اينقدر كنجكاون كه ببينن ما چي مي خواهيم دانلود كنيم .

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر چونه میزنید...:lol: حامد توضیح داد...یه سری کار هست که خیلی فوری ( در حد مرگ عجله روش هست) باید دانلود بشه..اگه ما گیر میدیم به 80 گیگ اصل قضیه رو اینکه نمیتونیم ریسک کنیم..یهو دیدی 1 روزه باید 80 گیگ دانلود بشه فرداش هیچی...یعنی اصلا مقدار ثابت نیست..

این 80 گیگ هم هی میزارید تو دهن ما هم حامد گفت..یه سرور دیدیکیت هست که الان مارو محدود کرده به 10 مگا بیت والا سرور بالاتر را میداد ماهم بالاتر فکر میکردیم...

خلاصه این همه بحث شد نه کسی راه حلشو کامل گفت نه قیمتشو....

کاری نداریم ما واسه چی میخوایم..شما یه خط با تضمین 8 مگابیت و قیمت معقول ارائه بدید..یا سرویس دانلود با همین حدود....

حامد هم گفت که خط 2 مگ سپنتا و 1 512 در دسترسه...ما با روزی 17-18 گیگ هم کارمون حل میشه ولی جوابگوی کار انی که مثلا ظرف 1 ساعت 3 گیگ باید دانلود بشه رو نمیده..:(
البته منظور ايشون 10 مگابايت در ثانيس . يعني اون سرور ما رو به 100 مگابيت محدود كرده . همونطوري هم كه گفتم سرور Dedicated هستش و دست خودمونه .
تيكه دوم حرف وحيد رو هم كه بايد طلا گرفت . هيچ كس راه حلي نگفت و قيمت هم نداد . حالا مي تونيد فكر كنيد سر كاريه . يا اينكه فكر كنيد حتي نمي دونيم چقدر مي خواهيم هزينه كنيم و از اين حرفا . :rolleyes:

skyboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من شما فقط یک راه داری(البته به نظر من) :
یک نفر برای شما در خارج (اون ور آب =دبی)dl کنه
وسپس توسط یک شبکه خفن بی سیم (دیش) برای شما سند کنه و شما این ور آب دریافت کنید

البته ایرادش اینه که برای کوتاه مدت به صرفه نیست (هزینه راه اندازی شبکه ارتباطی)
دوم اینکه ممکنه یه جورایی بعدا برات مشکل پیش بیاد:f34r: ;)

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
pda جان ببخشید اسپم میکنم پ خ من رسید خدمتتون؟

Pda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من شما فقط یک راه داری(البته به نظر من) :
یک نفر برای شما در خارج (اون ور آب =دبی)dl کنه
وسپس توسط یک شبکه خفن بی سیم (دیش) برای شما سند کنه و شما این ور آب دریافت کنید

البته ایرادش اینه که برای کوتاه مدت به صرفه نیست (هزینه راه اندازی شبکه ارتباطی)
دوم اینکه ممکنه یه جورایی بعدا برات مشکل پیش بیاد:f34r: ;)
مشكل بيشتر ميشه كه كمتر نميشه . يعني من اول يك نفر رو پيدا كنم مثلا توي دبي كه از سرور من دانلود كنه . بعد بياد و براي سند كنه . من با يك ارتباط ماهواره اي دريافت كنم .
همونطوري كه گفتيد قيمتش وحشتناكه .

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
همونطور که گفتم ..دسترسی به این سرعت در داخل ایران شامل هزینه بسیار زیادیه .
من لیست قیمت اون شرکت داخلی رو هم برات گذاشتم . که ماهیانه حدود 11 میلیون در میاد !!!!!!!!!!
البته همون سرویس ماهواره ای سرویسهای 2 مگ با پهنای باند شیر و قیمت های پایین تر هم داره ..اما به ارمانهای شما نمیرسه ! :دی

بالا