آیا کسی میدونه پرفروش ترین رمان مال کی بوده امسال ؟
هم ایرانی هم خارجی؟
هم ایرانی هم خارجی؟
مرسی میرم دنبالش
پ ن : یه سوال ، البته ببخشیدا که نمی دونم :دی این جریان سیال ذهن چیه ؟
سلام
کسی میتونه یه کتاب تو مایه های امیلی در نیومن معرفی کنه؟( البته نویسندش دیگه مونتگمری نباشه ها!)
"قصه های جزیره " ( چند جلد کتاب ، با همون کاراکترهای سریال تلویزیونی اش) رو خوندی ؟ ...
"زنان کوچک " چطور ؟ (و دنباله اش)
seynourجان قصه های جزیزه هم مال مونتگمریه. من گفته بودم مال اون نباشه چون کتابهای مونتگمری رو خوندم(البته اوناش که ترجمه شده)قصه های جزیره " ( چند جلد کتاب ، با همون کاراکترهای سریال تلویزیونی اش) رو خوندی ؟ ...
آره اونم خوندم;( راستی منظورت از دنبالش چیه؟زنان کوچک " چطور ؟ (و دنباله اش
از شما هم ممنون اقلا برای یه هفته کتاب دارم(راستی اینایی که گفتید همش ترجمه شده؟)ولی کلا کتابای جین وبستر (بابالنگ دراز - دشمن عزیز - جری جوان - وقتی پتی به دانشکده می رفت) و لوئیزا ام الکوت (زنان کوچک - همسران خوب - مردان کوچک - پسران جو ) تو این مایه ها هستن. بعلاوه آنی، رویای سبز از خود مونتگومری
از شما هم ممنون اقلا برای یه هفته کتاب دارم(راستی اینایی که گفتید همش ترجمه شده؟)
.
براى پيدا کردن ورژن Pdf يش بايد تو تاپيک کتابخانه ى مجازى درخواستشو بدين، احتمال به نتيجه رسيدنش 100% نيست ولى ممکنه ^_^
دوستان من در مورد انتخاب چند کتاب در زمینه متافیزیک و علوم عرفانی احتیاج فوری به کمکتون دارم.
فقط از نویسندگان معتبر این دو مقوله باشن و خلاصه عالی باشن دیگه.:happy:ممنون
از ديد من اين دو مقوله با هم فرق دارن ... " متا فيزيک " ... " علوم عرفاني و دروني " ...
ببين ، متا فيزيک بيشتر از ديد شخصيت هاي علمي مباحث غير قابل تعريف براي علم رو بررسي مي کنه ... در صورتي که در علوم عرفاني ، شخصيت هاي مذهبي و ديني حضور دارن که مباحث رو از ديد مذهبي توجيح و تفسير مي کنن ...
طبيعتا کتاب هاي اين دو دسته ، خيلي زياد با هم متفاوته ... حالا دقيقا منظور شما کدوم دسته ست ؟...
حدس میزدم خودتون جواب بدید.ممنون:happy:
اهان در زمینه مذهبی و دینی و علوم ماورا الطبیعه . چطور بگم؟ کتابهایی که در مورد عالم روح و علوم ناشناخته باشه
خواشن جان بگو کمدی الهی . بهشت گمشده در کدام دسته هستن؟ تو این زمینه کتاب می خوام.بدبختی اینه که واسه خودم نیست .:wacko:
اگر بتونی تا اخر شب معرفی کنی ممنون میشم چون صبح میرم کتابفروشی .
هیچکدوم ! ... این کتاب یه جورایی یه اثر تقریبا هنریه ! ... برای مطالعه ی عوالم مناسب نیست ... یه اثر جدی نیست ! , یه جورایی تصورات و تجسمات شخصی توی این کتاب وارد شده !... موضوع کاملا فرق می کنه ...خواشن جان بگو کمدی الهی . بهشت گمشده در کدام دسته هستن؟ تو این زمینه کتاب می خوام.بدبختی اینه که واسه خودم نیست .:wacko:
معذرت می خوام که دیر جواب دادم ! ... این روزها دیر میام فروم ... به همین منظور این مشکلات پیش میاد !... الان هم اتفاقی یادم اومد ...
باید بگم بازم منظورتون رو متوجه نشدم ! ...
یه طور دیگه بگم ... کتاب هایی می خواین که نویسنده اش یه فرد مذهبی باشه و از دید مذهب ( برای ما شیعه و دین اسلام ) به موضوع نگاه کرده باشه ... یا کتاب هایی که نویسنده اش یه فرد علمی باشه و از دید علمی و توجیهات علمی به موضوع پرداخته باشه ؟ ....
هیچکدوم ! ... این کتاب یه جورایی یه اثر تقریبا هنریه ! ... برای مطالعه ی عوالم مناسب نیست ... یه اثر جدی نیست ! , یه جورایی تصورات و تجسمات شخصی توی این کتاب وارد شده !... موضوع کاملا فرق می کنه ...
خواهش می کنم .بزار راحت تر بگم براتون.کسی که این کتابها رو می خوام براش بگیرم اهل سیر و سلوک هست .خوانقاه میره ،البته خانم جوانی هستن . نمی شه گفت درویشه ولی اهلشه ....حالا متوجه شدی خواشن جان؟یا بازم نه؟ خودم دیگه قاطی کردم:wacko::wacko:
درویشا چی می خونن از همونا..
آها ...از اول مي گفتي ! ...
خب من خودم يه مقدار تجربه نظري و عملي هم دارم ...
ببين دو نکته اينجا وجود داره ...
يکي اينکه اصولا چنين جمعيت هايي زياد علاقه به گفتن درونيات خودشون به صورت کتاب ندارن ... بيشتر دوست دارن که به صورت کنايه حرفاشون رو بزنن ... به همين خاطر کتاب هايي که در اين زمينه هستن ، عموما کتاب هايي که توسط افراد بيرون از گودنوشته شده ... مثلا کتاب " صوفيه چه مي گويد ؟ " ( که من خودم يه نسخه از اين کتاب رو دارم ... ) ... البته يه کتاب هاي خصوصي هم دارن که بيشتر براي خودشون استفاده مي شه و انتشار عمومي نداره ....
ولي کتاب هايي که توصيه مي شه به افرادي که تو اين مسير گام بر مي دارن ... بيشتر آثار عطار و مولاناست ( منطق الطير ، مثنوي معنوي ... ) ... حتي اگر هم از خودشون بپرسي ، کتاب هايي رو معرفي مي کنن که بيشتر ، جنبه ي ادبي عرفاني داره ... که مطالب رو به زبون کنايه و استعاره بيان کردن ...
يادمه که يه زماني که توي يه چنين جمع هايي شرکت کردم ، چقدر سوتي دادم ... ...بنده خداها فکر کرده بودن که من به دست فلاني ( يه شخص صاحب مقامي ) مشرف شدم ... بعد از اينکه چندتا سوال ازم کردن و من جواب محکم و دندان شکن "ها ؟ " رو دادم ... اونها هم مطمئن شدن که اشتباه گرفتن ! ...
اگرم که شخص مي خواد که با عرفان اسلامي و مراحلش آشنا بشه ... کتاب فتوحات مکيه از ابن عربي کتاب مرجعيه ... مي دوني که در عرفان اسلامي ابن عربي مقام بالايي داره ( شيخ الاکبر ) ... کسي که به قول اهل دل ، عرفان رو تئوري کرد ... و مراحلش رو به صورت کتاب و نوشتار در آورد ...
البته اعتراف مي کنم که ادبيات خيلي سنگيني داره ... که کار هر کس نيست خودنش ... بهتره که از توضيح و تفسيرهاش استفاده بشه اول ... من خودم کتابي با عنوان " ادب آداب دارد " رو دارم ...