• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايى در زمينه ی انتخاب کتاب

statira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من يه سري كتاب راجع به اسطوره مي خوام اگه راجع به زيريا باشه عاليه:
1-اساطير خاور دور
2-اسطوره شناسي و تحليل اسطوره...بيشتر درباره ي نقاط مشترك اساطير .چند تا شخص هم در اين باره معرفي كنيد بد نيست!
چند تا كتاب درباره ي روايات اسلامي مي خوام كه ترجيحا خيلي معتبر باشن!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
1-اساطير خاور دور
2-اسطوره شناسي و تحليل اسطوره...بيشتر درباره ي نقاط مشترك اساطير .چند تا شخص هم در اين باره معرفي كنيد بد نيست!
سلام،

اگر داستان هاى اسطوره اى به کارتان مى ايند، کتاب "اسطوره هاى بابل و ايران باستان" نوشته ى پير گريمال و ترجمه ى ايرج على ابادى از شرکت انتشارات علمى و فرهنگى واقعا کتاب خوبيه.

در رابطه با شناخت اسطوره در يک منطقه ى جغرافيايى خاص، کتاب "اساطير خاورميانه" از ساموئل هنرى هوک و ترجمه ى ع.ا. بهرامى و فرنگيس مزداپور از انتشارات روشنگران و مطالعات زنان پيشنهاد ميشه.

در رابطه با اساطير خاور دور به فارسى کتابى نمى شناسم ولى کتابى هست به نام Asian Mythology از راشل استورم که در نمايشگاه کتاب پارسال ارائه شده بود و اسطوره هاى مربوط به چين / ژاپن / تايلند / مالزى و اندونزى رو تحت پوشش قرار ميده و کتاب جالبى هستش.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
با سلام

من به کتاب های تاریخ معاصر جهان با موضوعاتی مثل جنگ سرد، جنگ جهانی، مناقشات بین المللی و ... خیلی علاقه مندم.
ممنون میشم اگر کتاب های مشهور، شاخص و معتبر درباره این موضوعات رو معرفی کنید.

با تشکر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
با سلام

من به کتاب های تاریخ معاصر جهان با موضوعاتی مثل جنگ سرد، جنگ جهانی، مناقشات بین المللی و ... خیلی علاقه مندم.

با تشکر
یه کتابی بود به اسم امریکوگرافی ... کتاب قشنگی بود ... نشر اشتیاق ... چکش کن ... خیلی خوب و روان توضیح داده بود ...

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
با سلام

با تشکر

با اجازه از عزیزان صاحب نظر در اینجا

من در زمینه جنگ سرد کتاب ( جنگ سرد - صلح سرد : روابط آمریکا - روسیه 1998-1941) نوشته جان یانگ را به شما پیشنهاد می کنم . به نظر من که کتاب خوبی در این زمینه اس

کتاب های دیگه ای که می تونم معرفی کنم :

(امپراطوری هیتلر نوشته گیل استوارت ) ناشرشم انتشارات ققنوسه ، این انتشارات یه کتاب دیگه هم داره تحت این عنوان ( ظهور و سقوط اتحاد جماهیر شوروی نوشته ی جان ماتیوز )

( قرن زیاده روی ها نوشته ی ماکسیم لوفور ) از مدرنیته در این کتاب موجود هست تا جنگ جهانی اول ، دوم ، فاشیسم ، جنگ سرد ، انقلاب فرانسه ، جهان سوم ، اسرائیل و فلسطین ،از جماهیر شوروی سابق تا روسیه ی عصر حاضر ، استالین ، گورباچف .....

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
1-اساطير خاور دور
چند تا كتاب درباره ي روايات اسلامي مي خوام كه ترجيحا خيلي معتبر باشن!

(نشر مرکز) کتاب های خوبی در زمینه ی اسطوره به چاپ رسونده

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
من به دنبال كتابی راجع به قاجار میگردم و مد نظرم هم بیشتر در دوره ناصرالدین شاه و كمی قبل و بعد از او است. اگر مجموعه جامعی هم راجع به دوره قاجاریه وجود داشته باشد كه چه بهتر كه فكر نمیكنم باشه.
حسابی گشتم، به شهر كتاب و یك كتاب فروشی كه ازش خرید میكنم مراجعه كردم ولی تا به حال به نتیجه نرسیدم.
خیلی برام مهمه كه كتاب حاوی كوچكترین جزییتات اتفاق افتاده باشه، به عنوان نمونه حتما میخواهم راجع به امیر كبیر و كمال الملك در كتاب نوشته شده باشه با جزییات كامل.
مثلا كتاب قبله عالم را كمی ازش خوندم خیلی كلی اشاراتی به امیر كبیر داشته و راجع به كمال الملك هم چیزی درش پیدا نكردم. البته خوب در لابه لای ورق زدن!
نمیدونم اصلا همچین كتابی هست یا نه برای اینكه به خواسته‌ام برسم باید برای هر كدام كتابی جدا تهیه كنم؟
یعنی برای خود ناصرالدین شاه یكی، مهد علیا یكی، امیر كبیر یكی، كمال المك یكی ...
امیدوارم اینطوری نباشه. ممنون میشم كمك كنید.

:blush:

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
من به دنبال كتابی راجع به قاجار میگردم و مد نظرم هم بیشتر در دوره ناصرالدین شاه و كمی قبل و بعد از او است. اگر مجموعه جامعی هم راجع به دوره قاجاریه وجود داشته باشد كه چه بهتر كه فكر نمیكنم باشه.
حسابی گشتم، به شهر كتاب و یك كتاب فروشی كه ازش خرید میكنم مراجعه كردم ولی تا به حال به نتیجه نرسیدم.
خیلی برام مهمه كه كتاب حاوی كوچكترین جزییتات اتفاق افتاده باشه، به عنوان نمونه حتما میخواهم راجع به امیر كبیر و كمال الملك در كتاب نوشته شده باشه با جزییات كامل.
مثلا كتاب قبله عالم را كمی ازش خوندم خیلی كلی اشاراتی به امیر كبیر داشته و راجع به كمال الملك هم چیزی درش پیدا نكردم. البته خوب در لابه لای ورق زدن!
نمیدونم اصلا همچین كتابی هست یا نه برای اینكه به خواسته‌ام برسم باید برای هر كدام كتابی جدا تهیه كنم؟
یعنی برای خود ناصرالدین شاه یكی، مهد علیا یكی، امیر كبیر یكی، كمال المك یكی ...
امیدوارم اینطوری نباشه. ممنون میشم كمك كنید.

:blush:

سلام دوست عزیز

من هم از وجود کتاب کاملی که درباره ی همه ی این شخصیت هایی که گفتید به طور کامل نوشته باشد ، خبر ندارم ولی در کمال تاسف :rolleyes: چند تایی به صورت جداگانه معرفی می کنم شاید به کارتون بیاد

درباره ی ناصرالدین شاه :

( سرگذشت ناصرالدين شاه: برگرفته از كتابهاي حقايق الاخبار، فتنه باب، تاريخ منتظم ناصري، روزنامه ايران، تاريخ بي‌دروغ، ماثر والاثار ) ناشر : موسسه ی فرهنگی اهل قلم
( ديوان كامل ناصرالدين شاه قاجار) ناشر : تهذیب ( کتاب جالبیه هم درباره ی زندگی ناصرالدین شاه هست و هم اشعاری که سروده در این کتاب موجوده )

درباره ی مهدعلیا :

( زنان نامدار تاريخ ايران: مهد عليا مادر ناصرالدين شاه ) ناشر : زوار

درباره ی امیرکبیر :

( قاتلان اميركبير ) ناشر : دبیران قلم ( در این کتاب از عملکرد امیرکبیر گفته تا چگونگی کشته شدنش )
(قائم مقام در آينه زمان: شرح زندگاني سياسي، خصوصي و ادبي ميرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهاني) ناشر : ادیب
(اميركبير و ايران) ناشر : خوارزمی
(اميركبير كه بود؟ چه كرد؟ چه شد؟ به همراه داستان‌هايي از زندگي اميركبير) ناشر : مرسل

درباره ی کمال الملک :

( كمال ملک هنر "سيري در زندگي و آثار استاد محمد غفاري كاشاني" كمال‌الملک) ناشر : مرسل
( اينجا، در اين پرده منم: داستاني از زندگي استاد كمال‌الملک) ناشر : سروش

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام دوست عزیز

من هم از وجود کتاب کاملی که درباره ی همه ی این شخصیت هایی که گفتید به طور کامل نوشته باشد ، خبر ندارم ولی در کمال تاسف :rolleyes: چند تایی به صورت جداگانه معرفی می کنم شاید به کارتون بیاد
.
.
.

دوست گرامی، خیلی لطف كردین. بدون تردید معرفی این كتاب‌ها زحمت منو بسیار كمتر میكنه.
البته من هنوز امیدم را از دست ندادم برای پیدا كردن كتاب مورد نظرم ... :p
نظرتون راجع به كتاب قبله عالم چیه، علاوه بر كتاب‌هایی كه معرفی كرید میتونه مفید باشه؟

سپاس :happy:

dina_b

Registered User
لایک‌ها
7
دوست گرامی، خیلی لطف كردین. بدون تردید معرفی این كتاب‌ها زحمت منو بسیار كمتر میكنه.
البته من هنوز امیدم را از دست ندادم برای پیدا كردن كتاب مورد نظرم ... :p
نظرتون راجع به كتاب قبله عالم چیه، علاوه بر كتاب‌هایی كه معرفی كرید میتونه مفید باشه؟

سپاس :happy:

خواهش می کنم :)خوشحالم که مفید واقع شد ، خب قبله ی عالم هم کتاب خوبیه ، اگه نظر منو بخواهید کلا فکر می کنم خواندن هر کتابی که بر سر راهمان قرار میگیره بی فایده و بی حکمت نیست و طبق این نظر معروف که میگه ( هر نوشته ای به یک مرتبه خواندن میارزد ) :happy:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام دوستان

مادر یکی از دوستانم دو ماه بیشتره که فوت شده
اما این دوست عزیز هنوز نتونسته این واقعیت رو بپذیره :(

می دونم سخته
اما دوستم در حالت بحرانی قرار داره و دوماهه هر روز و شبش گریه هست :(

از شما راهنمایی می خواستم
درباره ی کتابی
که موضوع مرگ یا
هر مطلبی که فکر می کنید برای کسی که
مادرش رو از دست داده مفید باشه
و
روش تاثیر مثبتی بذاره

فقط خواهشا از این کتابها نباشه که مرگ پلیست از این جهان به آن جهان !!
کتاب مذهبی نمی خوام
یک کتاب
روشنفکرانه و تسلی بخش :(

نمی دونم تونستم منظورم رو بگم ؟
اصلا چنین کتابی هست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و البته اگر شد با اسم انتشارات و این چیزا

ممنون از همگی
ایشالا هرگز غم نداشته باشید :)

انسانه خوب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برو یه کتاب درباره reincarnation (تناسخ) بگیر :) دیگه نپرس دقیقن چه کتابی که نمیدونم. البته بهتر اینه که خودت بری تحقیق کنی درباره این. بعدش بری خودت با زبونه خودت بهش بگی
موفق باشی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
ممنون دوست عزیز

می دونی فرصت اینکه بشینم کتاب رو بخونم ببینم خوبه یا نه بعد بدم بهش ندارم

خواستم ببینم آیا کسی کتابی با این مشخصات میشناسه ؟

بهرحال ممنون از کمکت
قربون اون غیره و ضالک نوشتنت برم
باز هم اگر کتابی از این دست یا رمانی یا غیره و ذالک !! بنظرت رسید حتما بگو بهم :blush:

mehrave

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

مادر یکی از دوستانم دو ماه بیشتره که فوت شده
اما این دوست عزیز هنوز نتونسته این واقعیت رو بپذیره :(

می دونم سخته
اما دوستم در حالت بحرانی قرار داره و دوماهه هر روز و شبش گریه هست :(

از شما راهنمایی می خواستم
درباره ی کتابی
که موضوع مرگ یا
هر مطلبی که فکر می کنید برای کسی که
مادرش رو از دست داده مفید باشه
و
روش تاثیر مثبتی بذاره

فقط خواهشا از این کتابها نباشه که مرگ پلیست از این جهان به آن جهان !!
کتاب مذهبی نمی خوام
یک کتاب
روشنفکرانه و تسلی بخش :(

نمی دونم تونستم منظورم رو بگم ؟
اصلا چنین کتابی هست ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید و البته اگر شد با اسم انتشارات و این چیزا

ممنون از همگی
ایشالا هرگز غم نداشته باشید :)

کتاب در آغوش نور خیلی خوب واقعیت مرگ رو بیان کرده.البته به اسم به سوی نور هم ترجمه و چاپ شده.انشاءالله که مؤثر واقع می شه.​

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام

راستش من چند تا كتاب زير را ميخوام بخرم

اگه ممكنه معرفي كنيد از كجا بخرم يا اگه تو اينترنت هست آدرس بذاريد بخرم

من شيراز هستم اگه كتابفروشي جايي داره شهر ديگه شماره تلفنشو هم بگذاريد

پيشاپسش ممنون

:

علي نماد شيعه گري
انسان خدا را آفريد
زنان . كنيزان و مقومات محمد
23 ساله علي دشتي
زن در دام اديان ابراهيمي
خواندن خميني
خيام و آن دروغ دستاويز

ممنون

;):lol:

pany

Registered User
لایک‌ها
19
pdf کتابهای فارسی رو از چه سایتی میشه خرید? مرسی

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دوستان یه سوال ... کتاب های گرگ و میش نوشته استفان مه یر ترجمه شده ؟
همون که از روش فیلم ساختن http://www.imdb.com/title/tt1099212/

ظاهرا به اسم شفق با ترجمه ايرج مثال آذر ( نشر درّ دانش بهمن) ترجمه شده ... کلش هم 25 فصله. خودم هنوز نگرفتمش البته ...

ترجمه 6 فصلش رو به صورت ای. بوک تونستم پیدا کنم؛ بقیه فصل ها در دست ترجمه اس.

گرگ و میش - اثر استفانی مِه یر - مترجم: کسری خسروی - سایت مرزهای در هم شکسته (ترجمه اش اصلا خوب نیست):

فصل اول
فصل دوم
فصل سوم
فصل چهارم
فصل پنجم
فصل ششم

سایت دارن شان هم یه ترجمه دیگه ازش داده (ترجمه اش خوبه):

فصل اول: اولین نگاه
فصل دوم: کتاب باز
فصل سوم: حادثه

niki11

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
میخواستم چندتا کتاب خوب معرفی کنید تا از نمایشگاه بین المللی که هفته ی دیگه ست بخرم.
در ضمن من خودم کتابهای :جین ایر (6بار تا حالا خوندمش!)-کنار رود پیدرا نشستم و گریستم مال پائولو کوئلیو-میدل مارچ -غرور و تعصب-ربه کا -زهیر و ... رو دوست دارم.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:)

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81

کسی می دونه که تو نمایشگاه بین الملی کتا ب میشه کتاب های م مودب پور رو هم پیدا کرده ایگه میشه ازکدوم قرفه
مرسی

بالا