من به دنبال كتابی راجع به قاجار میگردم و مد نظرم هم بیشتر در دوره ناصرالدین شاه و كمی قبل و بعد از او است. اگر مجموعه جامعی هم راجع به دوره قاجاریه وجود داشته باشد كه چه بهتر كه فكر نمیكنم باشه.
حسابی گشتم، به شهر كتاب و یك كتاب فروشی كه ازش خرید میكنم مراجعه كردم ولی تا به حال به نتیجه نرسیدم.
خیلی برام مهمه كه كتاب حاوی كوچكترین جزییتات اتفاق افتاده باشه، به عنوان نمونه حتما میخواهم راجع به امیر كبیر و كمال الملك در كتاب نوشته شده باشه با جزییات كامل.
مثلا كتاب قبله عالم را كمی ازش خوندم خیلی كلی اشاراتی به امیر كبیر داشته و راجع به كمال الملك هم چیزی درش پیدا نكردم. البته خوب در لابه لای ورق زدن!
نمیدونم اصلا همچین كتابی هست یا نه برای اینكه به خواستهام برسم باید برای هر كدام كتابی جدا تهیه كنم؟
یعنی برای خود ناصرالدین شاه یكی، مهد علیا یكی، امیر كبیر یكی، كمال المك یكی ...
امیدوارم اینطوری نباشه. ممنون میشم كمك كنید.
:blush:
سلام دوست عزیز
من هم از وجود کتاب کاملی که درباره ی همه ی این شخصیت هایی که گفتید به طور کامل نوشته باشد ، خبر ندارم ولی در کمال تاسف
چند تایی به صورت جداگانه معرفی می کنم شاید به کارتون بیاد
درباره ی ناصرالدین شاه :
( سرگذشت ناصرالدين شاه: برگرفته از كتابهاي حقايق الاخبار، فتنه باب، تاريخ منتظم ناصري، روزنامه ايران، تاريخ بيدروغ، ماثر والاثار ) ناشر : موسسه ی فرهنگی اهل قلم
( ديوان كامل ناصرالدين شاه قاجار) ناشر : تهذیب ( کتاب جالبیه هم درباره ی زندگی ناصرالدین شاه هست و هم اشعاری که سروده در این کتاب موجوده )
درباره ی مهدعلیا :
( زنان نامدار تاريخ ايران: مهد عليا مادر ناصرالدين شاه ) ناشر : زوار
درباره ی امیرکبیر :
( قاتلان اميركبير ) ناشر : دبیران قلم ( در این کتاب از عملکرد امیرکبیر گفته تا چگونگی کشته شدنش )
(قائم مقام در آينه زمان: شرح زندگاني سياسي، خصوصي و ادبي ميرزا ابوالقاسم قائم مقام فراهاني) ناشر : ادیب
(اميركبير و ايران) ناشر : خوارزمی
(اميركبير كه بود؟ چه كرد؟ چه شد؟ به همراه داستانهايي از زندگي اميركبير) ناشر : مرسل
درباره ی کمال الملک :
( كمال ملک هنر "سيري در زندگي و آثار استاد محمد غفاري كاشاني" كمالالملک) ناشر : مرسل
( اينجا، در اين پرده منم: داستاني از زندگي استاد كمالالملک) ناشر : سروش