• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايى در زمينه ی انتخاب کتاب

l'avocat

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
27
سلام

1- داستان از همون ابتدا جذاب باشه و طرفو مجبور کنه تا آخر بخونه
2- مهمترین ویژگی کتاب این باشه که به آدم امید به زندگی بده ( طرف من چند بار خودکشی کرده )​
3- داستان کسل کننده نباشه و احساسی باشه

خلاصه وِیژگی ها بالا را داشته باشه و خیلی واسم مهمه که خسته کننده نباشه و جذاب باشه ( واسه دختر ) و همینطور ماهیت و نتیجه گیری داستان این باشه که به آدم نا امید امید بده و ...

پائولو كوئليو براش بگير بخونه . كيمياگر يا كوه پنجمش به نظر من قشنگ و اميد بخشه ...

کتاب کوئلیو به نام "ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد " کلا در ارتباط با خودکشی هست و با توجه به ویژگی های مورد نظرتون ، فکر کنم بهترین گزینه برای دوست شما باشه...

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
عطر سنبل، عطر کاج
نويسنده: فیروزه جزایری دوما
مترجم: محمد ******* نیا
ناشر: قصه

جذاب ، امیدبخش ، طنزآمیز

یکی از بهترین کتاب‌های است که تا به حال خوانده‌ام

" نویسنده این کتاب در این کتاب از زندگی ایرانی می گوید ، از تقابل فرهنگ ایرانی و غربی ، از تفاوت بوی خوش سنبل ِ سفره ی هفت سین و عطر کاج ِ کریسمس ،از سنتهای ایرانی و اصالتهایش و تفاوت آن با زندگی مدرن آمریکایی با تمام امکاناتش و تمام ِ این تفاوتها را با سادگی هر چه تمام تر همراه با چاشنی طنز به گونه ای بیان میکند که به کسی بر نمی خورد . "

salar68

Registered User
لایک‌ها
66
سلام

مرسی از راهنمائی دوستان

کتاب کوئلیو به نام "ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد " کلا در ارتباط با خودکشی هست و با توجه به ویژگی های مورد نظرتون ، فکر کنم بهترین گزینه برای دوست شما باشه...
-------------
چندتا گزینه دیگه هم معرفی کنید
فوق العاده جذاب باشه سرگرم کننده عاشقانه و امیدوارانه واسه زندگی

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
آقا من این کتاب‌های Fantasy خیلی دوست دارم مثل ارباب حلقه‌ها یا هابیت کلاً آثاری مثل آثار تالکین، ولی مثل اینکه کتاب‌های ترجمه شده در شاخه خیلی نیست فقط یه چندتایی هست، مثلاً من دنبال آثار رابین هاب بودم ولی تو کتاب فروشی‌ها که جایی ندیدم نمیدونم حالا کسی اگه میشه کتاب Fantasy درست حسابی معرفی کنه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
سلام....میشه 2 تا کتاب معرفی کنید.

رمان باشه که خیلی صفحاتش کم نباشه...حداقل 300 صفحه باشه...بعد خیلی قشنگ باشه سرکاری نباشه...خیلی هم نثرش قدیمی نباشه مثلا رمان های تولستوی و و اینا رو نمیخوام...ترجیحا تاثیر گذار باشه اشک ادمو در بیاره...خواب اور نباشه....ممنون حتما هم خارجی باشه نویسندش...بعد من چند تا کتاب رو اسم میبرم میشه بگید اینا ارزش خوندن دارن یانه؟بهترین ترجمشون رو هم بگید.

1- خداحافظ گری کوپر
2- تنهایی پرهیاهو
3- دمیان هرمان هسه
4- کافه پیانو ( ایرانیه)

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سلام....میشه 2 تا کتاب معرفی کنید.

رمان باشه که خیلی صفحاتش کم نباشه...حداقل 300 صفحه باشه...بعد خیلی قشنگ باشه سرکاری نباشه...خیلی هم نثرش قدیمی نباشه مثلا رمان های تولستوی و و اینا رو نمیخوام...ترجیحا تاثیر گذار باشه اشک ادمو در بیاره...خواب اور نباشه....ممنون حتما هم خارجی باشه نویسندش...بعد من چند تا کتاب رو اسم میبرم میشه بگید اینا ارزش خوندن دارن یانه؟بهترین ترجمشون رو هم بگید.

1- خداحافظ گری کوپر
2- تنهایی پرهیاهو
3- دمیان هرمان هسه
4- کافه پیانو ( ایرانیه)
خداحافظ گری کوپر کتاب قشنگیه، از رومن گاری کتاب زندگی در پیش رو هم کتاب خیلی خوبیه.
تنهایی پر هیاهو هم کار خیلی خوبیه ولی یه جورایی فضای متفاوتی داره اگه به خوندن رمان عادت دارید این کتاب خیلی راضی کننده ست ولی اگه چندان اهل مطالعه نیستید فکر نکنم خیلی خوشتون بیاد.
کارهای هرمان هسه رو زیاد نخوندم. یه سبک خاصی برای نوشتن داره که من اصلا خوشم نمی یاد.
کافه پیانو رو هم به دلیل جهت گیری های سیـــاسی نویسنده اش نتونستم بخونم. ولی از کارش تعریف شده.

این کتاب ها هم کتاب های قشنگی هستند.

کشتن مرغ مقلد/ ناطور دشت/ اشک آنجلا/ خانه ی ارواح/ پائولا/ خاطرات یک گیشا/ وداع با اسلحه

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ممنون میشه بگید اشک انجلا و پائولا مال چه نویسنده ای هستن و چه موضوعی دارن؟
ایزابل آلنده نویسنده معروف شیلیایی، دخترش بیماری نادری می گیره و به اغما می ره، اون موقع زندگیش رو برای دخترش روایت می کنه. یه جور اتوبیوگرافی محسوب می شه. کتاب قشنگیه

اشک آنجلا رو هم این جا توضیح دادم.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
ایزابل آلنده نویسنده معروف شیلیایی، دخترش بیماری نادری می گیره و به اغما می ره، اون موقع زندگیش رو برای دخترش روایت می کنه. یه جور اتوبیوگرافی محسوب می شه. کتاب قشنگیه

اشک آنجلا رو هم این جا توضیح دادم.

هممم...فکر کنم پائولا برای خواننده ای که قبلا چند تا از کارای ایزابل آلنده بالاخص خانه ی ارواح رو خونده باش جذابیت ویژه تری داشته باشه چون یه جورایی میتونه ردپای اتفاقات خانه ی ارواح رو تو زندگی واقعی نویسنده ببینه و اینکه این داستان چه جوری تو ذهن نویسنده شکل گرفته و تا حدود زیادی جنبه ی واقعی داره و این جذابیتش رو بیشتر میکنه ...

my7xN

Registered User
لایک‌ها
1,343
من کتاب فریدون سه پسر دات عباس معروفیا میخوام:(

sandel

Registered User
لایک‌ها
4
کسی چاپ قبل از انقلاب صد سال تنهایی مارکز را خونده؟ من که از چاپ 1385ش اونقدر چیزی نفهمیدم که به کسی توصیه ش کنم بخونه (مثل غرور و تعصب). گفتم شاید سانسور باعث شده نقصانی در مطلب ایجاد بشه. اگه کسی داره یا خونده و مقایسه کرده لطفا من رو هم روشن کنه.

shahrnoosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی چاپ قبل از انقلاب صد سال تنهایی مارکز را خونده؟ من که از چاپ 1385ش اونقدر چیزی نفهمیدم که به کسی توصیه ش کنم بخونه (مثل غرور و تعصب). گفتم شاید سانسور باعث شده نقصانی در مطلب ایجاد بشه. اگه کسی داره یا خونده و مقایسه کرده لطفا من رو هم روشن کنه.

من ترجمه آقای بهمن فرزانه رو خوندم ،بسیار عالی‌ بود

خوب این کتاب اگر چاپ قدیمش گیرتون نیاد نخونید

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
شبهاي پر ماجرا اثر نيكلاي گوگول نشر نوين سال 64
اين كتاب رو من بچگي هام مي خوندم ولي الان هيچ نسخه اي اش رو نمي تونم پيدا كنم نه pdf نه نسخه چاپي
كسي مي تونه كمكم كنه؟
ممنونش مي شم

bsblover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید توی این تاپیک پست دادم
من دنبال کتاب the vampire diaries-the return shadoe souls به زبان اصلی
اگه لینک دانلودشو پیدا منید ممنون میشم:)!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
ببخشید توی این تاپیک پست دادم
من دنبال کتاب the vampire diaries-the return shadoe souls به زبان اصلی
اگه لینک دانلودشو پیدا منید ممنون میشم:)!
کتاب The Vampire Diaries: The Return: Shadow Souls رو می تونید از این جا دانلود کنید.

bsblover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لینک تاپیک بزارید
البته من میخوام به زبان اصلی باشه!ممنون!

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661

bsblover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا