درود،
از دوستان کسی میدونه بهترین ترجمه کاندید (ساده دل) ولتر مربوط به کدوم ناشره ؟
سپاس بسیار دوست من
این کتاب رو من به زبان انگلیسی ( و فرانسه دستو پا شکسته) خوندم.
چون میخوام به کسی هدیه بدم دنبال یه ترجمه خوب بودم ازش.
ولتر غولیه واسه خودش. به همه پیشنهاد می کنم حتما حداقل کاندید رو بخونن. و اگر به زبان های دیگه آشنایی دارن بقیه کتابهاش رو بخونن مخصوصا لغت نامه فلسفی.
خواهش میکنم.
خوش به حالتون که اونقدر به زبان انگلیسی و فرانسه مسلط هستین که از رو متن اصلی کتاب میخونین. من همیشه حسرت این موضوع رو میخورم ولی همت این رو هم ندارم که برم زبان یاد بگیرم!!!
در مورد ولتر هم باهاتون موافقم. آثار ولتر شرح حال وضعیت کنونی ماست یه جورایی
من هم شاهزاده خانم بابل و پنج داستان دیگر رو توصیه میکنم.
رفیق من انگلیسی رو کلاس نرفته مسلطم.
هیچی مثل خودآموزی جواب نمیده از نظر من. حداقل تو این کشور اینطوریه. یا شاید من اینطوری راحت ترم، نمیدونم.
فرانسه و آلمانی رو هم با کتابای آموزشی PDF و فیلم و ...
بگذریم،
کتاب داستانک های فلسفی برتولت برشت رو میشه از جایی دانلود کرد ؟
من گشتم ولی پیدا نکردم.
اگه ترجمش خوب باشه می خرمش
فرانسه رو اگه برید دنبالش و یاد بگیرید، اولا انگلیسی براتون مثل اب خوردن میشه، دوما شاید حتی از انگلیسی بدتون بیاد.من عاشق زبان فرانسم خيلي دوس دارم ياد بگيرم ميشه بگيد از كدوم كتاباي آموزشي pdf استفاده كرديد؟ وهمين طور ازنرم افزارهاي خودآموز زبان فرانسه ي موجود دراينترنت كدومو پيشنهاد ميكنيد؟
کتابهای صد سال تنهایی، دلبرکان غمگین من، غرور و تعصب و قلعه حیوانات به صورت pdf بدون سانسور پیدا میشن؟من ترجمه آقای بهمن فرزانه رو خوندم ،بسیار عالی بود
خوب این کتاب اگر چاپ قدیمش گیرتون نیاد نخونید
کتابهای صد سال تنهایی، دلبرکان غمگین من، غرور و تعصب و قلعه حیوانات به صورت pdf بدون سانسور پیدا میشن؟
فرانسه رو اگه برید دنبالش و یاد بگیرید، اولا انگلیسی براتون مثل اب خوردن میشه، دوما شاید حتی از انگلیسی بدتون بیاد.
زبون فوق العاده ایه.
تا امشب براتون آپ میکنم کتابها رو. فقط این رو بگم این کتابا همه انگلیسیه.
از نرم افزارها استفاده نکردم تاحالا. اما بهتره با همین کتابا شروع کنین بعد برید سراغ پکیج Rosetta stone.
اگه حسابی حرفه ای شدین میتونین تو کتاب خونه سفارت فرانسه عضو بشین
کتابهای صد سال تنهایی، دلبرکان غمگین من، غرور و تعصب و قلعه حیوانات به صورت pdf بدون سانسور پیدا میشن؟
سلام.
دوستان میشه یک رمانی معرفی کنید مناسب برای یک خانم با سن حدود 50 ! ترجیحا اگر بیوگرافی باشه بر زندگی یک زن با یک همچین سنی، حالا مشکلات و اتفاقات عجیب هم شرح داده شده باشه یک جوری که مخاطب حس کنه زندگی خودشه ! یک حالت نوستالوژی مثلا برای خودش بوجود بیاد. بعد در عین شخصیت زن و مادر رو هم خیلی زیبا نشون داده بشه. همچین چیزی کسی مطالعه کرده از بچه ها ؟
- ایرانی نباشه ترجیحا !
خیلی متشکرم.
فکر میکنید کدومشون زیباتر هست ؟ طبعا خانمی با اون سن خیلی حوصله کتاب خوندن فکر نمیکنم داشته باشه، حالا اگر کتاب 20 صفحه اولش جوری باشه که مخاطب رو درگیر کنه فکر میکنم دیگه تا آخرش رو بره !
اگر نظرتون رو در این زمینه هم بگید ممنون میشم.
تیتا شخصیت اصلی "مثل آب برای شکلات" یک قربانی است. قربانی سنت ها و عادات کهنه و پوسیده ی جامعه خود که او را از حق طبیعی و انسانی اش و داشتن یک زندگی طبیعی و معمولی محروم کرده است...
- ایرانی نباشه ترجیحا !
ببخشید ولی میشه بپرسم چرا میگین ایرانی نباشه ؟
به نظرم وقتی آدم یه کتابو میخونه این که متن کتاب دقیقا همون چیزی باشه که خود نویسنده نوشته خیلی بهتر از اینه که متنی رو بخونی که یکی نوشته و یکی دیگه اومده ترجمه کرده و معلوم نیست تونسته باشه منظور نویسنده رو رسونده باشه یا نه .
مگر این که ایشون بتونن کتاب رو با زبان اصلی بخونن که اونجوری خیلی عالی میشه
بازم معذرت میخوام که فضولی کردم