• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
با نرم ويندوز مديا پلير وقتي مي‌خوام عكس آلبومي كه توي خود فايل صوتي گنجونده شده رو حذف كنم، حذف نمي‌شه!.
توي ليستش بعد از دوباره لود كردن فايل صوتي برمي گرده. عكسايي رو كه كنار فايل به صورت مخفي هم قرار داره رو پاك مي كنم ولي بازم همونطور سرجاش مي مونه!.
با چه برنامه‌اي مي تونم اين تصوير رو از موزيك جدا كنم؟
براي مديريت تگ‌ها چه برنامه‌اي پيشنهاد مي دين.
ممنون.
همين...!

alex10_m10

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام.
با نرم ويندوز مديا پلير وقتي مي‌خوام عكس آلبومي كه توي خود فايل صوتي گنجونده شده رو حذف كنم، حذف نمي‌شه!.
توي ليستش بعد از دوباره لود كردن فايل صوتي برمي گرده. عكسايي رو كه كنار فايل به صورت مخفي هم قرار داره رو پاك مي كنم ولي بازم همونطور سرجاش مي مونه!.
با چه برنامه‌اي مي تونم اين تصوير رو از موزيك جدا كنم؟
براي مديريت تگ‌ها چه برنامه‌اي پيشنهاد مي دين.
ممنون.
همين...!
سلام
اگه فقط بخواید عکس ها رو حذف کنید ، خود Winamp هم میتونه به راحتی این کار رو انجام بده
ولی اگه بخواید کارهای بیشتری روی Tag ها انجام بدید ، Tag&Rename برنامه مناسبی هست

FAIER

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام نرم افزار کاملTuneUp Utilities 2007 رومیخواستم اگه بتونید کمکم کنید ممنونتون میشم.
20.gif

Dr.Spyware

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوستان من ویندوزindego 2008 رو میخاستم اگه دارید بدید
مرسی

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام دوستان من ADSL دارم می خواستم یه نرم افزار برای تخمین پهنای باند باقی مونده داشته باشم که سرعت در لحظه رو هم بهم نشون بده

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام دوستان من ADSL دارم می خواستم یه نرم افزار برای تخمین پهنای باند باقی مونده داشته باشم که سرعت در لحظه رو هم بهم نشون بده
bandwidth monitor
net limiter
DU Super Controler
DU Meter
...

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من يك نسخه از بابيلون ميخوام كه بدون محدوديت بتونم باهاش كار كنم. يكي داشتم بعد از 1 ماه پاك شد. اگر راهنمايي كنيد ممنون ميشم.

من یکی گیر اوردم ولی اون هم کار نکرد
بازم میگردم اگه پیدا کردم واست میزارم

یه راهی که خودمم ازش استفاده میکنم اینه که با فایروال جلو اتصالش به سرورشو بگیرین:happy:

http://www.p30download.com

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
چند هفته ای هست که به یک مشکلی بر خوردم و تا الان هم راه حلی براش پیدا نکردم .

ویندوز که می خواد لود بشه ، می خواد check disk بکنه منتها تو 2درصد گیر می کنه و اصلا جلو نمی ره ، و من هز سری باید cancel کنم تا ویندوز لود بشه و بتونم از کامپیوتر استفاده کنم .

نرم افزاری برای وینذوز هست که بیاد این پک دیسک رو به صورت حرفهای تر و قوی تر تو محیط ویندوز اجرا بکنه و بتونه اون قسمتی که مشکل داره رو درست کنه یا به طور کلی این مشکل رو حل کنه ؟
پيشنهاد من اينه که اگه امکان داره از اطلاعات کپی بگير و اون drive رو فرمت کامل يعنی Format /U کن. حدس من بدسکتوره يا اينکه تعداد فايل های drive بسيار زياده.

wein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا کسی نرم افزاری واسه مدیریت کتابهای الکترونیکی توی کامپیوتر سراغ داره ؟:rolleyes:

arasharya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا یک نرم افزار ساده هست که قافیه سازی می کنه
البته خیلی طرز کارش ساده است
مثلا شما کلمه خواب را بهش می دید اون کلماتی که هم قافیه با خواب هستند مثل سراب ، گلاب و ... را بهتون می ده ، من این نرم افزار را میخوام
کس می تونه کمکم کنه

kianick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من شدیدا دنبال برنامه ای برای نوشتن نوشته ها و خاطرات (همون دفتر خاطرات) هستم که بشه توش فارسی نوشت! بیشتر از سه چهار تا خودم نصب کردم اما حتی با فونت فارسی هم نمیتونه فارسی بنویسه فقط علامت سوال میذاره ...

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
با عرض شرمندگي سوال هميشه پرسيده شده!
سرچ كردم توي فروم اما به نتيجه‌اي نرسيدم. يعني تموم سوالا تقريباً بي جواب مونده بود!
يك نرم افزار مي خوام كه فايل پي دي اف فارسي رو به ورد تبديل كنه.
Readiris Pro 11 رو هم امتحان كردم اما متاسفانه درست كنورت نكرد و سيبول و از اين دسته حروف مي آره و در واقع اصلاً به دردم نخورد.
آيا براي نرم افزار بايد تنظيمات خاصي انجام بدم؟ چه مشكلاتي مي تونه باشه تا اينكه درست كنورت نشه؟
ممنون مي شم كمك كنيد.
همين...!

Aryana1979

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من دنباله نرم افزاری هستم که pdf رو به image تبديل کنه .چند تا تو اينترنت پيدا کردم اما همه سريل ميخواد .کسی داره بهم بده اين برنامه رو ؟
ممنون

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
دوستان من دنباله نرم افزاری هستم که pdf رو به image تبديل کنه .چند تا تو اينترنت پيدا کردم اما همه سريل ميخواد .کسی داره بهم بده اين برنامه رو ؟
ممنون

با Adobe Acrobat Professional به راحتی میتونید این کار رو انجام بدید;)

hamedm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،برنامه ای میخوام برای Repair کردن فایل ها،هاردم به مشکل خورد ،بعد از ریکاوری بعضی از فایل ها corrupt شدن!

مرسی

Konjkav_kocholo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛
واقعاً تصميم داشتم كه نرم‌افزار درخواستيم رو عنوان كنم ولي دلم نيومد وسط درخواست دوستم (hamedm) اينكارو بكنم.
خواهش مي‌كنم سعي كنيد جواب اين سوال كه شايد مشكلِ خيلي‌هاي ديگه هم باشه رو بديد.
مي‌دونم بي‌صبرانه منتظره سوال من خواهيد موند. :cool:

بالا