• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست نرم افزار

vahshat2

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه و خسته نباشید... کسی هست که بتونه به من لینک دانلود مجموعه طرح و نقش رو بده... خیلی حیاتیه...

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0

bahramechoubin

Registered User
لایک‌ها
0
ایا میتونم برای فلش مموری پسورد بزارم ؟اگه نرم افزاری در اين مورد ميشناسيد بگيد .در ضمن فلش کارت من kingstone هست .
با تشکّر
Password Protect USB v3.6.2
Password Protect USB is a software program designed to protect an unlimited number of folders with your personal passwords. To protect your information, you do not have to move all your files to a special secure folder; you can set a password on any folder containing your sensitive data.

The first time you need to run Password Protect from the installation directory. After that, you can simply right-click the folder in Windows Explorer and
select Lock With Password Protect USB from the right-click menu.

You can protect folders on your hard drive, USB external and removable drives. If you install Password Protect USB right on your removable drive, you can protect/unprotect folders at any computers your drive is connected to. To unlock your folder, you do not need to run the program: just double-click the folder in the right pane of Windows Explorer and enter your password.

The program was designed with safety in mind. For example, if you try to protect a system folder, which is crucial for Windows to run properly, Password Protect USB displays a message explaining why you should not do that.

Password Protect USB supports Windows XP, 98, 2000, NT, ME, Vista. It is very user-friendly and easy to use.

megaupload
rapidshare

تو اين پك اين برنامه ها هست:
* USB to Ethernet Connector v2.4
* USB Thief
* USB CopyNotify v1.3.3
* USB Safely Remove v.3.31.617
* Password Protect USB v3.6.2
* USB Smart Samsung Tool v1.12
* ID USB Lock v1.2.2
* USB Tolls info / Contents​
به درد بخورن ،23 مگ هم بيشتر نيست.
Password Protect USB v3.6.1/Password_Protect_USB_3.6.1_Portable.rar

A.Farokhzad

Registered User
لایک‌ها
3
با درود
من دنبال نرم افزاري براي يك صندوق قرض الحسنه خانوادگي ميگردم.
تا به حال چيزي كه پيدا كردم نرم افزار سپرده سبز 3 بود ولي كرك نداره.
لطفا دوستان اگر نرم افزار مشابهي ميشناسن دريغ نكنند .
با تشكر

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
سلام

من به این نرم افزار نیاز دارم تو اینترنت هم زیاد گشتم ولی متاسفانه کرک یا سریالش رو پیدا نکردم.
اگر ممکنه کمک کنید سریال یا کرکش رو پیدا کنیم:

http://www.gsa-online.de/eng/softsubmit.html

با تشکر :)

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان
یه نرم افزار می خواستم که مثل Net meeting از روش نرم افزار hyper terminal کار کنه یعنی در اصل امکانات net meeting رو مخصوصا امکان voicesh رو داشته باشه که بشه به وسیله دو خط تلفن به هم وصل شد نه اینکه به اینترنت وصل شیم دقیقا مثل طریقه ی وصل شدن برنامه ی hyper terminal
ممنون:blush:

navid_gh

Registered User
لایک‌ها
0
آقا شرمنده یه برنامه دیگم یادم اومد
من یه موبایل دیسک ( فلش ) از شرکت تویین موس دارم
که 2 گیگ هست ولی تو سایتش گفته یکی از امکانات این فلش اینه که به 4 گیگ ارتقا پیدا می کنه
می خواستم ببینم نرم افزار این کار وجود داره؟
آخه تو سایت خودشون نذاشتن

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان.
می شه یک راهنمایی کنید که کجا میتونم فتوشاپ و کورل را دانلود کنم.یا قدیمی یا جدید.
ممنونم

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز:
من به دنبال یه نرم افزار قدرتمندی میگردم که بتونم با اون انواع DVD و VCD رو به فرمتهای رایجی که در دستگاههای پخش خانگی قابل اجرا باشه تبدیل کنم.
مثلا بشه با این برنامه 20 یا 30 فیلم یا کارتون رو روی یک DVD بزنم به طوری که روی انواع DVD پلیر یا VCD پلیرهای خانگی بشه پخش کرد.
به طور مثال DVD هایی هست که 20 فیلم یا کارتون روی آن رایت شده این فیلمها با چه فرمتی و به شکلی فشرده شده اند و به چه صورت برای آنها اتو ران گذاشتند که انتخاب فیلم داشته باشیم.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین.
با تشکر. َ​

navid2630

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزیز:
من به دنبال یه نرم افزار قدرتمندی میگردم که بتونم با اون انواع DVD و VCD رو به فرمتهای رایجی که در دستگاههای پخش خانگی قابل اجرا باشه تبدیل کنم.
مثلا بشه با این برنامه 20 یا 30 فیلم یا کارتون رو روی یک DVD بزنم به طوری که روی انواع DVD پلیر یا VCD پلیرهای خانگی بشه پخش کرد.
به طور مثال DVD هایی هست که 20 فیلم یا کارتون روی آن رایت شده این فیلمها با چه فرمتی و به شکلی فشرده شده اند و به چه صورت برای آنها اتو ران گذاشتند که انتخاب فیلم داشته باشیم.
با تشکر. َ​

دوستان عزیز من واقعا به این برنامه احتیاج دارم خواهش میکنم زودتر به من بگین که چیکار باید بکنم تشکر

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان.
می شه یک راهنمایی کنید که کجا میتونم فتوشاپ و کورل را دانلود کنم.یا قدیمی یا جدید.
ممنونم

photoshop رو اینجا لینکشو دادم.

سلام دوستان عزیز:
با تشکر. َ​

قضیه 20 تا فیلم رو یک دی وی دی رو دقیقا نمیدونم اما برای convert کردن به فرمتهای مختلف, این برنامه بهترینه:

59xkg.jpg

دانلود

iran1978

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دوستان.
من Corel Draw X4 را از سایت خودش دانلود کردم و 15 روز مجانی است.از کجا کرک یا سریال نامبر بیارم؟ممنونم اگه راهنمای کنید.

Last edited:

Stay alive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه من به دنبال نرم افزاری میگردم که فایل های اجرایی رو از داخل فایل اجرایی جدا کنه حتما تا به حال به این قضیه بر خوردین که نرم افزاری بخرید و داخل فایل اجرایش نرم افزار رو بذارن می شه نرم افزاری رو معرفی کنید که نرم افزار رو از فایل اجرایی جدا کرد

jaxi200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما گرامیان.
آیا لینکی برای دانلود نارسیس ورژن 6 دارید؟که بدون درد سر باشه؟
البته با کرک
سپاس

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

sipura

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان

من cd نرم افزار نارسیس رو دارم ، cd من مشکل پیدا کرده ،
موقع نصب فایل ND516.MDB رو از روی cd نمیتونه بخونه.
از شما دوستان میخوام اگه امکانش هست این فایل رو جایی آپ کنید ، من بتونم از اون استفاده کنم.

ND516.MDB توی این آدرس از cd قرار داره : \Narcis Soft\Dictionary

Reza_omidsalari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همگی .
خسته نباشید بابت زحمتهایی که همه ی دوستان میکشند تا به یکدیگر کمک کنند.

دوستان عزیز من ورژن جدید Winamp Pro5.54 را می خوام
همرا با کرک این برنامه

دوستان من نسخه ی
Winamp Full (recommended)5.54
و
Winamp Bundle (limited time)5.54

را نیاز ندارم. اگر به این لینک برید متوجه می شید من چی می گم

http://www.winamp.com/player

فقط نسخه ی Winamp Pro5.54

دوستان اگر کمکی ازدست شما بر می یاد دریغ نکنید

من این برنامه رو می خوام برای اینکه وقتی به اینترنت وصل باشیم و روی یک آهنگ که در playlist قرار داره کلیک راست کنیم و view file infoرا بزنیم و در پنجره ی باز شده روی
Auto-Tag کلیک کنیم به سرور winamp وصل شده و مشخصات کامل آهنگ را به ما می دهد مثل اسم آهنگ نام خواننده سال ساخت آهنگ ، سبک موسیقیه آهنگ (راک،پاپ، متال،....)و.....
شما حتی اگر روی آهنگی که اسم هم نداشته باشد این عمل را انجام دهید سرور های وین امپ این آهنگ را شناسایی می کنند و مشخصاتش را به شما می دهند
و من قبلا وقتی این کار را می کردم genre(سبک موسیقی) را هم به من می داد اما الان دیگر سبک موسیقی را مشخص نمی کند و فقط اسم خواننده و اسم آلبوم و سال و .. را مشخص می کند.
و من فکر می کنم شاید در گذشته ورژن winamp pro استفاده می کردم
ولی الان از ورژن pro استفاده نمی کنم که سبک موسیقی را به من نمی دهد
نظر شما چیه؟؟

واینکه آیت
شما برنامه ی دیگر یا سایتی که بتوان اسم آهنگ را به آن داد و سبک موسیقیه آن آهنگ را به ما بدهد سراغ ندارین؟؟؟

ببخشید خیلی پر حرفی کردم

منتظر جواب شما هستم
شاد باشید

Last edited:

Hamid40

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من يك نرم‌افزار ميخوام كه فايلهاي با پسوند bat را به exe تبديل كند به من نرم‌افزار Quick batch File Compiler معرفي شد و بنده تمام ورژنهاي رايگان و يا كرك شده‌اش را از اينترنت گرفتم اما هيچكدام درست عمل نكردند. از شما تقاضاي راهنمايي دارم.ممنونم

fara1348

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
نرم افزاری میخوام که فیلم DVD را تبدیل به فرمت DIVX بکنه و زیر نویس فیلم از فیلم جدا باشه
من با نرم افزار DVD RIPEER کار کردم ولی این نرم افزار زیر نویس را بر روی فیلم حک میکنه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند.

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بروبچز من سرچ گوگل رو هر جا که بشه رو سرچ کردم !
نیافتم !
Professional Embroidery
NEDGRAPHICS VISION TEXFLASH
NEDGRAPHICS TEXCELLE TEXFLASH 2005 SE
NEDGRAPHICS TEXCELLE TEXFLASH 2006
NEDGRAPHICS TEXCELLE TEXFLASH 2006
REPLICATOR
NEDGRAPHICS VISION COLORTEC INTERFACE

:(
فقط خیلی عجله دارم بروبچز !

بالا