vahshat2
Registered User
سلام به همه و خسته نباشید... کسی هست که بتونه به من لینک دانلود مجموعه طرح و نقش رو بده... خیلی حیاتیه...
photoimpact
دوستان من این نرم افزارو میخوام اگه لطف کنید ممنون میشم یه لینک دانلودی به ما عطا کنید..
ایا میتونم برای فلش مموری پسورد بزارم ؟اگه نرم افزاری در اين مورد ميشناسيد بگيد .در ضمن فلش کارت من kingstone هست .
با تشکّر
سلام دوستان عزیز:
من به دنبال یه نرم افزار قدرتمندی میگردم که بتونم با اون انواع DVD و VCD رو به فرمتهای رایجی که در دستگاههای پخش خانگی قابل اجرا باشه تبدیل کنم.
مثلا بشه با این برنامه 20 یا 30 فیلم یا کارتون رو روی یک DVD بزنم به طوری که روی انواع DVD پلیر یا VCD پلیرهای خانگی بشه پخش کرد.
به طور مثال DVD هایی هست که 20 فیلم یا کارتون روی آن رایت شده این فیلمها با چه فرمتی و به شکلی فشرده شده اند و به چه صورت برای آنها اتو ران گذاشتند که انتخاب فیلم داشته باشیم.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین.
با تشکر. َ
با سلام خدمت دوستان.
می شه یک راهنمایی کنید که کجا میتونم فتوشاپ و کورل را دانلود کنم.یا قدیمی یا جدید.
ممنونم
سلام دوستان عزیز:
من به دنبال یه نرم افزار قدرتمندی میگردم که بتونم با اون انواع DVD و VCD رو به فرمتهای رایجی که در دستگاههای پخش خانگی قابل اجرا باشه تبدیل کنم.
مثلا بشه با این برنامه 20 یا 30 فیلم یا کارتون رو روی یک DVD بزنم به طوری که روی انواع DVD پلیر یا VCD پلیرهای خانگی بشه پخش کرد.
به طور مثال DVD هایی هست که 20 فیلم یا کارتون روی آن رایت شده این فیلمها با چه فرمتی و به شکلی فشرده شده اند و به چه صورت برای آنها اتو ران گذاشتند که انتخاب فیلم داشته باشیم.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنین.
با تشکر. َ
با سلام خدمت شما دوستان.
من Corel Draw X4 را از سایت خودش دانلود کردم و 15 روز مجانی است.از کجا کرک یا سریال نامبر بیارم؟ممنونم اگه راهنمای کنید.