سلام , خسته نباشین استاد یک سوال دارم والا درصدد هستم که chanel های sound کارت رو از هم جدا کنم ولی نمیدنم دقیقن چه کنم! می خوام SEPARATE کنم ! یعنی هر کدوم یک صدا برای برنامه ی تعین شده براش رو بده!.مثلا برای Media P یک کانال و مثلا برای Real P یک کانال ممنون میشم کمک کنین .!
با سلام
دنبال نرم افزاري هستم كه موقع كانكت بودن نرم افزارهايي رو كه خودشون رو متصل به اينترنت كردن رو مشخص كنه و بتونم ارتباطشون رو قطع كنم؟
ممنونم از لطف دوستان
با سلام
من فایلهایی داشتم که اینکریپت شده بود (نمیدونم چه طوری؟ من نکرده بودم)
حالا ویندوز جدید ریختم و به هیچ عنوان فایلها باز نمیشه
لطفا" کمک کنید
سلام
برای این کار میتونید از فایروال ها کمک بگیرید
به شخصه ZoneAlarm Pro رو پیشنهاد میکنم
سلامسلام.
من هر ويندوز Xp كه روي سيستمم نصب ميكنم حرف ي را عربي مينويسد يعني دونقطه در زيرش قرار ميدهد آيا راهي و يا نرم افزاري براي خلاص شدن از اين دو نقطه وجود دارد؟
با سلام
دوست عزيزم از راهنمايي و توجه شما خيلي سپاسگزارم . ممنونم ميشم بفرماييد اين موردي كه شما اشاره كردين جزئي از نرم افزار هست يا خودش مستقلا نرم افزار جدايي هستش ؟
با سپاس
سلام
برای این کار یک راه ساده وجود داره که البته اولش کمی کار تایپ رو سخت میکنه ، ولی بعد عادت می کنید
چون دو حرف " ژ " و " پ " جاش عوض میشه
پ : \ یا همون ژ
ژ : Ctrl+C یا همون کنترل + ز
برای این کار ابتدا یک فایل DLL لازم دارید با نام Kbdfa.dll که همینجا لینکشو گذاشتم
دانلود
http://www.4shared.com/file/39160503/91337511/kbdfa.html?dirPwdVerified=58593f9
بعد از دانلود ، اون فایل DLL رو در دو مکان کپی می کنید
(منظور از D همون درایو ویندوز هست)
d:\Windows\System32\dllcache
d:\Windows\System32
سلام
درون خود برنامه هست
با استفاده از تنظیمات این برنامه ، میتونید دسترسی همه یا بعضی از برنامه ها رو به طور دلخواد کم و یا قطع کنید
میتونید برای راحتی ، یکبار و برای همیشه این کار رو انجام بدید
بعد از نصب این برنامه ، هر برنامه ای را که باز کنید ازتون می پرسه سطح دسترسی این برنامه چقدر باشه و همچنین می پرسه که دفعات بعد هم بعد از باز شدن این برنامه این سوال پرسیده بشه یا نه ؟
و اما در مورد دسترسی برنامه ها به اینترنت : تقریبا مثل تنظیمات IE هست ، سه سطح داره
کاملا قطع میکنه ، دسترسی معمول البته همراه با احتیاط ، دسترسی کاملا آزاد که معمولا دومی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد
البته میتونید به صورت دستی ، هر برنامه ای که میخواید رو هم به اصطلاح "بن" کنید
دانلود آخرین نسخه ZoneAlarm Pro 7.0.462.000 Final
http://download.zonealarm.com/bin/free/1043_zl/zapSetup_70_462_000_en.exe
سلام
شما میتونید بسته به نوع فایلتون ( PDF ، فایلهای صوتی ، تصویری ، ویدئویی و یا هر نوع فایل دیگه) از برنامه های Decryptor استفاده کنید
اگه میتونید نوع فایلتون رو بگید تا بهتر بشه برنامه مناسبش رو پیدا کرد
Subtitle Creator v2_2_2
فولش رو با کرکش میخوام که ocr اش کار کنه
برای تبدیل زیرنویس دی وی دی به زیرنویس دایویکس میباشد
اگه فارسی هم ساپورت کنه که معرکه اس