سلام
دنبال این کتاب بودم و داشتم تو گوگل میچرخیدم که رسیدم به این تاپیک. هرچی گشتم جایی رو پیدا نکردم که کتاب رو برای فروش داشته باشه. آخر سر لینک دانلود
ترجمهاش رو پیدا کردم. از سال 73 به اینور تجدید چاپ نداشته و راه دیگهای برای خوندنش نیست. من قبلا فیلم این (نسخه تری گیلیام) رو دیده بود و از حال و هواش خیلی خوشم اومده بود.
کلا دنبال کتابهایی تو سبک و حال و هوای (به لحاظ ماجرایی/روایتی) همین این و «دن کیشوت» و «تام جونز» (یکی از کتابهای محبوب عمرم) و اینا هستم. اگر مورد دیگهای سراغ داشتین لطفا معرفی کنین. زیاد هم شبیه نبود ایرادی نداره... چون بین همین 3 تا هم مثلا «تام جونز» زیاد ربطی به «دن کیشوت» نداره ولی اتمسفر هر دو کتاب تو یه خطِ جریانیه.
ممنون
-
منم دو جلد کتابی که دوما نوشته و هر دو هم ترجمه شده رو پیشنهاد میکنم که بخونید. البته کتابهای معروفی هستند و احتمالا خوندین.
خودم هر دو رو نشرِ هرمس گرفتم. فقط هم به این دلیل که عنوان انگلیسی کتاب رو درست ترجمه کرده مترجم. وگرنه از قطع و حالت این سری کتابهای هرمس زیاد هم خوشم نمیاد.
کتاب خندهدار دیگه هم مجموعه طنزهای وودی آلن رو پیشنهاد میکنم. خب من با فیلمهاش که زندگی کردم و کتابهاش رو خیلی بعدتر خوندم و تازه دیدم که عجب!! کلی از المانهایی که تو فیلمهاش هست رو قبلا توی داستانهاش نوشته و بهشون پرداخته. نشر بیدگل دو سه جلدی از کارهاش رو بیرون داده که من با قطع و جنس کاغذِ کتابهاش حال نمیکنم و پیشنهاد میکنم «مرگ در میزند» نشر چشمه رو بخرین.
با سری کتابهای «نیکولا کوچولو» هم از قدیم خیلی حال میکردم. به اسم بر و بچهها بخرین و خودتون بشینین بخونین :upsided: