اینو فراموش نکنید که تا زمانی که فروشگاه های کشور همیشه قیمتشون از دی جی کالا بالاتر باشه(منظورم فروشگاه های خرد و استانی کل کشور هست نه لزوما یه عمده فروش خاص در تهران که قیمت اون دو یا سه فروشگاه پایین تر از دی جی کالا هست منظور 99 درصد کل فروشگاه های کشور هست) هیچ وقت دی جی کالا فروشش کم نخواهد شد.از امروز دیجی کالا تو سایتش لوازم خانگی هم میفروشه دیجی کالا نمی دونم چرا بعد از عید امسال قیمت هاش آنقدر بالا برده اگه همینطوری پیش بره با این قیمت ها احتمالا فروشش کم میشه
بله . من مسئول مالی پارس خزر هستم . به تازگی قرارداد همکاری بستیم . فکر میکنم برای هر دو مجموعه خوب باشه .از امروز دیجی کالا تو سایتش لوازم خانگی هم میفروشه دیجی کالا نمی دونم چرا بعد از عید امسال قیمت هاش آنقدر بالا برده اگه همینطوری پیش بره با این قیمت ها احتمالا فروشش کم میشه
عجب دروغ خنده داری... احمق ها باورمیکنن این ارقام رو چون دروغ هرچی بزرگتره زودباور تره. بجای کلمه "فروش" از "درآمد" استفاده میکنن![]()
مگه قراره دیجی کالا ، اصل ترین کالای بازار رو به کمترین قیمت بفروشه ؟
شونصد ساعت وقت میزارین کمترین قیمت بازار رو پیدا میکنین چونه هم میزنین :general711: آخرش میایین با قیمت اینا مقایسه میکنین ؟
مجید جان اون "سود" هست که معنی دیگه ای داره . در فروشگاه درآمد همون فروش هست
هزینه ارسال با خودتونه ولی میتونم بگم از بقیه فروشگاهها ارزون تره چون احتمالا با شرکت پست و تیپاکس قرارداد دارن شاید هم خودشون کمتر میگیرن که مشتری راضی باشه. این هزینه رو میتونید توی مرحله اول خرید وقتی کالا رو به سبد خرید اضافه میکنید ببینید و نوع پستی رو که میخواید انتخاب کنید.من تابحال خریدی ازش نداشتم و واسم سئواله که هزینه های ارسال کالای دیجی کالا چه جوریه ؟ منظورم اینه که توی نظرات کاربراش میخوندم اکثرا" از ارسال سریع کالا (در حد یک یا دو روز )ابراز رضایتمندی کرده بودند. حالا اگه برای ارسال کالا هزینه جداگانه هم اخذ میشه ( هیچ جای سایتشون این مطلب قید نشده) چه مکانیسمی برای کاهش هزینه ها دارند در عین این که سرعت هم دادند به کارشون.
فکر میکنم این دو عامل یعنی کاهش هزینه ارسال و سرعت ارسال در فروش اینترنتی خیلی موثره. دوستان اگه راهکارهایی برای هر دوی این عوامل دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.
اگه بخوایم سایتی رو مشابه دی جی کالا مثال بزنیم فرضا چاره .... یا هر سایتی که من نمیدونم و دوستان میتونن ذکر کنن که هم لوازم خانگی داره هم لپ تاپ هم موبایل و....ممنون از استارتر
تاپیک خوبیه اگر از مسیر خارج نشه
اولا که همچین رقمی تقریبا یه جور جوکه برای اسم بیشتر در کردن. حتی بعیده در یک ماه انقدر سود داشته باشه دیجی کالا! اما اگر بگیم مثلا ماهی 1200 سودشه یعنی ماهی به ارزش 12 میل جنس می فروشه که یعنی به فرض روزی 20 تا دستگاه 2 تومنی بفروشه ... که اگر این رقم رو بتونه بفروشه خیلی خوبه به نظرم و براشون خوشحالم!
اما داستان چه بود!
با چندتا از دوستانم که از قدیمی های وب هستن در مورد دیجی کالا خیلی مواقع صحبت می کنیم. واقعیت اینه که دیجی کالا یه حرکت درست در زمان درست بود. در گیرودار اینکه کسی جرائت سرمایه گذاری هنگفت روی نت رو نداشت دو نفر حدودا پولدار پیدا شدن که این ریسک رو بکنن و وارد این قضیه بشن. طبق آماری که من دارم سرمایه شروع به نسبت اون زمان وحشتناک بالا بوده و تا همین 2 3 سال پیش هم دیجی کالا انقدر که الان طرفدار داره نداشت. یعنی یه زمان حدودا 5 ساله برد از سرمایه گذاری تا به این مرحله برسه.
پس اولین عامل موفقیت سرمایه گذاری و پذریش ریسک بالا بود. بعدش این بود که سعی کردن به معنای "بهترین" بودن نزدیک بشن. سیستم تبلیغات، نوع کاربری و قالب سایت خیلی از اول خوب بود و خیلی روی پیشرفتش کار کردن تا به این مرحله رسید. عامل بعد این بود که مطمئنا لینک خوبی برای گرفتن جنساشون داشتن و دارن. البته وقتی سرمایه جور باشه و قدرت ریسک داشته باشی میتونی جنست رو هم یواش یواش با خیال راحت جور کنی ...
همین
دیگه این شد که شد دیجی کالا
البته ازش غول نسازید ... به نظر من خیلی هنوز باگ داره. جا داره برای خیلی از این بهتر شدن!
قیمتاش بعضی وقتا زیادی زیاده. تخیفیفاشم خیلی خوب نیس ... خلاصه که کاربر حرفه ای کمتر تمایل داره ازش خرید کنه! من که نخریدم و نمی خرم![]()