دوستان عزیز سلام
آیا هنوز کسی اینجا جواب سوالات رو میده؟
من یک پیغام خصوصی هم به جنابppro زدم و سوالم رو مطرح کردم چندین روز پیش ولی خبری نیست.
دوستان برای مشاوره برای اخذ پذیرش تحصیلی آیا جای معتبری سراغ دارید که مکاتبه کنیم باهاشون؟
دوستان عزیز سلام
نمی دونم اینجا کسی می تونه به من کمکی بکنه یا نه ولی سوال خودم رو که خیلی وقت پیش برای یکی از دوستان که قبلا جواب سوالات رو می داد به صورت پیغام خصوصی فرستاده بودم اینجا می گذارم که اگر دوستان راهنمایی دارند من رو کمک کنند.
من متولد 1360 هستم و دیپلم **** جدید و پیش دانشگاهی رو با معدل خیلی خوب(""/18) در سال 78 گرفتم و همون سال در دوره ی شبانه ی دانشگاه در رشته ی مهندسی عمران قبول شدم و تا سال 83 هم در دانشگاه مشغول به تحصیل بودم نمرات چند ترم اول هم خیلی عالی بود ولی به دلیل گرایشاتی که به موسیقی داشتم و یک سری مشکلات کم کم علاقه ی خودم رو به تحصیل در عمران از دست دادم و (البته چند ترم حذف ترم داشتم و مشروطی) در نهایت انصراف دادم و از دانشگاه خارج شدم . ولی الان دوباره می خواهم تحصیل کنم و می خواهم برای تحصیل به کشور کانادا و یا هر کشور دیگری که شرایط مناسبی داشته باشه بروم.
با توجه به مواردی که توضیح دادم آیا امکانش هست که در رشته ی معماری در یکی از دانشگاههای کانادا و یا کشور دیگری برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم؟ آیا اصلا به صرفه هست برای لیسانس؟ دوستان عزیز چه راهنمایی به من می تونید انجام بدید؟
البته راجع به اهمیت زبان و نمره ی IELTS و TOFFEL و مساله ی مالی هم چیزهایی می دونم.
اگر من را راهنمایی کنید بسیار سپاسگذار خواهم بود.