• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

maryam_d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من از دانشگاه آزاد تهران جنوب با معدل 15.52 در رشته برق فارغ تحصیل شدم.به نظر شما کدام دانشگاه کانادا پذیرش می دهد؟
دانشگاه ساسکاچوان و ویندسور گفتند نمی دهند.به نظر شما کدامشون می دهند؟
دانشگاه چالمرز سوئد جی؟

شرایط منم تقریبا مثل ایشون هست با این تفاوت که من لیسانس برق دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل تقریبا 15/70 دارم و قصد دارم برای کانادا اقدام کنم و پذیرش با fund بگیرم...به نظر شما کدام دانشگاه های کانادا با این شرایط به من پذیرش می دهند؟
ممنون

Ali B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرایط منم تقریبا مثل ایشون هست با این تفاوت که من لیسانس برق دانشگاه آزاد تهران مرکز با معدل تقریبا 15/70 دارم و قصد دارم برای کانادا اقدام کنم و پذیرش با fund بگیرم...به نظر شما کدام دانشگاه های کانادا با این شرایط به من پذیرش می دهند؟
ممنون

دوستان عزیز سلام
آیا هنوز کسی اینجا جواب سوالات رو میده؟
من یک پیغام خصوصی هم به جنابppro زدم و سوالم رو مطرح کردم چندین روز پیش ولی خبری نیست.
دوستان برای مشاوره برای اخذ پذیرش تحصیلی آیا جای معتبری سراغ دارید که مکاتبه کنیم باهاشون؟

life7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یکسری اطلاعات از این مدارکی که بر اساس سابقه کار می شه از دانشگاههای آمریکا گرفت سوال دارم. می دونم که این مدارک تو ایذان اعتبار ندارن و لی آیا می شه از اونا تو کشورهای دیگه استفاده کرد؟ یعنی باهاشون ادامه تحصیل داد یا اقامت جایی رو گرفت؟

clapton

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
در مورد ادامه ی تحصیل در کشور سوئیس در رشته برق در مقطع کارشناسی ارشد یک سری اطلاعات می خواستم؟
زبان اصلی کشور سوئیس چه زبانی هست؟ با چه زبانی میتونم اونجا کار کنم و راحت زندگی کنم؟ چون من فرانسه رو بلدم
در مورد پذیرش دانشگاه هاش و هزینه هاش توضیح بدید ممنون میشم
سپاس فراوان

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
در مورد ادامه ی تحصیل در کشور سوئیس در رشته برق در مقطع کارشناسی ارشد یک سری اطلاعات می خواستم؟
زبان اصلی کشور سوئیس چه زبانی هست؟ با چه زبانی میتونم اونجا کار کنم و راحت زندگی کنم؟ چون من فرانسه رو بلدم
در مورد پذیرش دانشگاه هاش و هزینه هاش توضیح بدید ممنون میشم
سپاس فراوان

فکر می کنم فروی اخرین فرصت جمع اوری مدارک برای سوئد رو بخونید کمکتون می کنه یا با آقای دبیر تماس تلفنی بگیرید

clapton

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سوئیس رو عرض کردم نه سوئد!!!!

aa_mehr

Registered User
لایک‌ها
0
ظاهرا از وقتی اون دعوای مسخره پیش اومده دیگه اون دوست عزیزمون که اطلاعات زیادی در اختیار قرار می دادن به این جا سر نمی زنن
خوب آقای نمی دونم چی چی که اندازه کلی هم ادعات میشه تو هم اگه عرضه داری و چیزی بارت هست جواب درست و حسابی به بچه ها بده
اینجا انجمنی هست که با هم تبادل نظر و اطلاعات کنن نه تبادل شماره موبایل ( اونم از نوع ایرانسل )
هم خودت رو خراب کردی و هم انجمن رو از این هم مطمئن باش که با خراب کردن بقیه هیچ وقت به هیچ کجا نمی رسی
آقای (فکر می کنم اسمت دبیر بود )
از اون دوست خوبمون هم که اطلاعات بسیار جالبی در زمینه مهاجرت دارن خواهش می کنم اگر این تاپیک رو می خونن
از طرف من و خیلی از بچه های انجمن که می دونم همین نظر رو دارن خواهش می کنم به خاطر حرف های بی ارزش یک
نفر میدون رو خالی نکنن و باز هم به این کار قشنگشون ادامه بدن به هر حال همه ما می فهمیم که کی می خواد کمک کنه و کاسبی کنه و چه کسی فقط دنبال کاسبی کردن به هر قیمتیه

alivernal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
سلام
فکنم بورسیه نشه گرفت ولی بشه جاهایی پذیرش گفت.باید خرج سال اول را داد و واسه سال بعد تلاش کرد که بورسیه بگیری. دانشگاه های ایالت های معروفش هم هزینه زیادی دارد و لی ساسکاچوان یا نیوفند لند ارزان ترند.

naeemtop

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها تو رو خدا به من کمک کنید
من سال2 مکانیک هستم میخوام برا فوق برم یه کشور خوب
کسی هست بتونه کارای لازم رو برا کانادا انجام بده و اینکه آیا شدنی هست با فاند؟
و اینکه میخواستم بدونم آیا زبان دانشگاههای آلمان و کشور های اروپایی انگلیسی هست و اینکه سطح علمی یه دانشگاه معمولی تو آلمان نسیت به دانشگاه خواجه نصیر خودمون چطوریه؟
و اینکه هزینه کل رو برای تحصیل تو کشور خارجی مثل کانادا چقدر باید در نظر بگیرم؟
و اینکه میشه از همون سال اول اونجا کار گرفت و هزینه رو در آورد؟
راستی یادم رفت بگم دانشگاههم هم سراسری هست صنعتی هم هست آیا کمک میکنه؟

لطفا پی ام بدید

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها تو رو خدا به من کمک کنید
من سال2 مکانیک هستم میخوام برا فوق برم یه کشور خوب
کسی هست بتونه کارای لازم رو برا کانادا انجام بده و اینکه آیا شدنی هست با فاند؟
و اینکه میخواستم بدونم آیا زبان دانشگاههای آلمان و کشور های اروپایی انگلیسی هست و اینکه سطح علمی یه دانشگاه معمولی تو آلمان نسیت به دانشگاه خواجه نصیر خودمون چطوریه؟
و اینکه هزینه کل رو برای تحصیل تو کشور خارجی مثل کانادا چقدر باید در نظر بگیرم؟
و اینکه میشه از همون سال اول اونجا کار گرفت و هزینه رو در آورد؟
راستی یادم رفت بگم دانشگاههم هم سراسری هست صنعتی هم هست آیا کمک میکنه؟

لطفا پی ام بدید
سلام دوست عزيز
شما اول تافل را بگيريد بهتر هست
بعد مي توانيد دانشگاههاي مختلف را پيدا كنيد

Ali B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
آیا هنوز کسی اینجا جواب سوالات رو میده؟
من یک پیغام خصوصی هم به جنابppro زدم و سوالم رو مطرح کردم چندین روز پیش ولی خبری نیست.
دوستان برای مشاوره برای اخذ پذیرش تحصیلی آیا جای معتبری سراغ دارید که مکاتبه کنیم باهاشون؟

دوستان عزیز سلام
نمی دونم اینجا کسی می تونه به من کمکی بکنه یا نه ولی سوال خودم رو که خیلی وقت پیش برای یکی از دوستان که قبلا جواب سوالات رو می داد به صورت پیغام خصوصی فرستاده بودم اینجا می گذارم که اگر دوستان راهنمایی دارند من رو کمک کنند.

من متولد 1360 هستم و دیپلم **** جدید و پیش دانشگاهی رو با معدل خیلی خوب(""/18) در سال 78 گرفتم و همون سال در دوره ی شبانه ی دانشگاه در رشته ی مهندسی عمران قبول شدم و تا سال 83 هم در دانشگاه مشغول به تحصیل بودم نمرات چند ترم اول هم خیلی عالی بود ولی به دلیل گرایشاتی که به موسیقی داشتم و یک سری مشکلات کم کم علاقه ی خودم رو به تحصیل در عمران از دست دادم و (البته چند ترم حذف ترم داشتم و مشروطی) در نهایت انصراف دادم و از دانشگاه خارج شدم . ولی الان دوباره می خواهم تحصیل کنم و می خواهم برای تحصیل به کشور کانادا و یا هر کشور دیگری که شرایط مناسبی داشته باشه بروم.
با توجه به مواردی که توضیح دادم آیا امکانش هست که در رشته ی معماری در یکی از دانشگاههای کانادا و یا کشور دیگری برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم؟ آیا اصلا به صرفه هست برای لیسانس؟ دوستان عزیز چه راهنمایی به من می تونید انجام بدید؟
البته راجع به اهمیت زبان و نمره ی IELTS و TOFFEL و مساله ی مالی هم چیزهایی می دونم.
اگر من را راهنمایی کنید بسیار سپاسگذار خواهم بود.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز سلام
نمی دونم اینجا کسی می تونه به من کمکی بکنه یا نه ولی سوال خودم رو که خیلی وقت پیش برای یکی از دوستان که قبلا جواب سوالات رو می داد به صورت پیغام خصوصی فرستاده بودم اینجا می گذارم که اگر دوستان راهنمایی دارند من رو کمک کنند.

من متولد 1360 هستم و دیپلم **** جدید و پیش دانشگاهی رو با معدل خیلی خوب(""/18) در سال 78 گرفتم و همون سال در دوره ی شبانه ی دانشگاه در رشته ی مهندسی عمران قبول شدم و تا سال 83 هم در دانشگاه مشغول به تحصیل بودم نمرات چند ترم اول هم خیلی عالی بود ولی به دلیل گرایشاتی که به موسیقی داشتم و یک سری مشکلات کم کم علاقه ی خودم رو به تحصیل در عمران از دست دادم و (البته چند ترم حذف ترم داشتم و مشروطی) در نهایت انصراف دادم و از دانشگاه خارج شدم . ولی الان دوباره می خواهم تحصیل کنم و می خواهم برای تحصیل به کشور کانادا و یا هر کشور دیگری که شرایط مناسبی داشته باشه بروم.
با توجه به مواردی که توضیح دادم آیا امکانش هست که در رشته ی معماری در یکی از دانشگاههای کانادا و یا کشور دیگری برای مقطع لیسانس پذیرش بگیرم؟ آیا اصلا به صرفه هست برای لیسانس؟ دوستان عزیز چه راهنمایی به من می تونید انجام بدید؟
البته راجع به اهمیت زبان و نمره ی IELTS و TOFFEL و مساله ی مالی هم چیزهایی می دونم.
اگر من را راهنمایی کنید بسیار سپاسگذار خواهم بود.
بهبهین پیشنهاد می کنم تلفنی یا حضوری (اگر تهران هستی) به این شرکت های اعزام دانشجو مراجعه کنی 90 درصدشون برای مشاوره کلی پول نمی گیرند.
در کل من خودم برای لیسانس پیشنهاد نمی دم (من اعزام کننده نیستم ها! به عنوان یه دوست) می دونی هزینه تحصیل و زندگی توکشور های انگلیسی زبان خیلی زیاد هست ولی توی کشور های غیر انگلیسی زبان مثل سوئد سوییس، فنلاند و نروژ و حتی المان به مراتب کمتر هست،
برای پذیرش مقط لیسانس کاره ساده تری نسبت به فوق هست اونهم به دلیل معدل خوب شما تو دیپلم هست و درضمن شما این امتیاز رو داری که رشته عمران رو هم نیمه خوندی ولی انصراف دادی (برایگرایش معماری این خوبه)
بعدم برای لیسانس مشکل سربازی رو هم داری مگر اینکه از این رشته ای که الان داری می خونی هم انصراف بدی چون ازمعافیت تحصیلی فقط یک بار برای هر مقطع می تونی بخونی
یا حق

Ali B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهبهین پیشنهاد می کنم تلفنی یا حضوری (اگر تهران هستی) به این شرکت های اعزام دانشجو مراجعه کنی 90 درصدشون برای مشاوره کلی پول نمی گیرند.
در کل من خودم برای لیسانس پیشنهاد نمی دم (من اعزام کننده نیستم ها! به عنوان یه دوست) می دونی هزینه تحصیل و زندگی توکشور های انگلیسی زبان خیلی زیاد هست ولی توی کشور های غیر انگلیسی زبان مثل سوئد سوییس، فنلاند و نروژ و حتی المان به مراتب کمتر هست،
برای پذیرش مقط لیسانس کاره ساده تری نسبت به فوق هست اونهم به دلیل معدل خوب شما تو دیپلم هست و درضمن شما این امتیاز رو داری که رشته عمران رو هم نیمه خوندی ولی انصراف دادی (برایگرایش معماری این خوبه)
بعدم برای لیسانس مشکل سربازی رو هم داری مگر اینکه از این رشته ای که الان داری می خونی هم انصراف بدی چون ازمعافیت تحصیلی فقط یک بار برای هر مقطع می تونی بخونی
یا حق

سرسبز عزیز از اینکه با من همراهی می کنید بسیار سپاسگزارم.
من متاسفانه در تهران نیستم و از طریق اینترنت به چند شرکت ایمیل زدم که جوابی دریافت نکردم اگر شما شرکتی رو می شناسید که اینترنتی پاسخگو هستند من رو راهنمایی کنید یا اینکه تلفنی.
مطلب دوم اینکه درسته برای لیسانس صرف نداره من خودم هم می دونم ولی با توجه به شرایطی که دارم واقعا برام سخته که دوباره مثلا بشینم مثلا معارف یا شیمی بخونم و کنکور سراسری بدم از این نظر فکر می کنم اگر راهی بتونم پیدا کنم که مقطع لیسانس رو بتونم اینجوری بخونم خیلی خوب خواهد بود. در مورد هزینه هم اینجور که من مطالعه کردم مثلا در کشور کانادا شاید چیزی حدود 20 میلیون تومان در سال هزینه داشته باشه(دوستان راهنمایی کنند اگر اشتباه می کنم) و مثلا من حد اکثر هزینه ی یکی دو سال رو می تونم بدم و از این نظر خیلی سخت خواهد بود مگر اینکه کاری باشه که مثلا بتونم انجام بدم و هزینه ی تحصیلم رو در بیارم. هزینه ی کشورهای غیر انگلیسی زبان چطوره؟ امکانش هست من رو راهنمایی کنید.
خوشحالم که شما اینطور فکر می کنید که کار من برای پذیرش لیسانس ساده تر خواهد بود این خیلی امیدوار کننده است و اینکه من خوشبختانه مشکل سربازی ندارم و معاف شدم سربازی رو.
خیلی از محبت شما سپاسگزارم .
ارادتمند شما
علی

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان من 20 سالمه ودیپلمه و می خوام برای تحصیل از ایران خارج شوم به نضر دوستان اروپا بهتره یا کانادا یااسترالیا با توان مالیه 15000000 تومان در سال لطفا راهنمای کنید ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان من 20 سالمه ودیپلمه و می خوام برای تحصیل از ایران خارج شوم به نضر دوستان اروپا بهتره یا کانادا یااسترالیا با توان مالیه 15000000 تومان در سال لطفا راهنمای کنید ممنون
اروپا بهترین انتخابه
secret.gif

چون کانادا و استرالیا خیلی هزینت می شه
223.gif

aminmkl

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون. کدام کشور اروپایی به نظر شما بهتره (انگلیسی زبان باشه بهتره) اگر وب سایتی برای راهنمایی بیشتر وجود دارد لطفا آدرس آنرا برایم بگذارید ممنون

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
انگلیسی زبان سوئد . فنلاند و ...

بالا