• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

sefrvayek

Registered User
لایک‌ها
5
اگه امکان داره جواب email ی که براتون ارسال کردم رو بدین. ممنون

CANOR

Registered User
لایک‌ها
26
فرانسه هم مثل بقیه اروپا دیگه , فرانسه که حتما بلدی سالی 10 تمون برای دانشگاه و 10 تومن هم برای زندگی حدودی گفتم
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسختون
یه سوالی برام پیش اومده
من شنیده بودم که در فرانسه تحصیل رایگانه و دولت فرانسه هزینه تحصیل رو میده(هم برای فرانسویها و هم خارجیها)
ضمنا من در پست قبلیم میخواستم بدونم که آیا به من پذیرش میدن با این شرایط یا خیر؟(فرانسه،سوئد،مجارستان)
سلام
من لیسانس شیمی هستم با معدل 13.5(البته معدل 4 ترم آخرم بالای 15 بوده)
آیا میتونم تو یه دانشگاه سطح اول ادامه تحصیل بدم با کمترین مخارج؟
مثلا فرانسه، سوئد ...

با تشکر

amir0000002

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من برای استرالیا می خوام اقدام کنم.
لطفا شماره تلفن بدید تا باهاتون تماس بگیرم.
برای زبان هم میشه اونجا پذیریش گرفت.
منتظر هستم
با تشکر

yeki_bood_1362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا
سلام
من کلی تلاش کردم و برای شما ایمیل گذاشتم و تو سیستم یاهو مسنجر پیام دادم اما دریغ از یک جواب ساده:) من نمیدونم چطوری میشه با شما تماس گرفت چون نه شماره تماسی دادید و نه اینکه به ایمیل ها پاسخی میدید! ایمیلم رو واستون میذارم لطف میکنید اگر برای من مشخصات و شماره تماستون رو ایمیل کنید!
[email protected]
البته ایمیلی که باهاتون مکاتبه کردم متفاوت بود اما به همین هم ایمیل بدید کلی جای شکر داره:)
امیدوارم در انتخابم برای مشورت با شما اشتباه نکرده باشم!
منتظر تماس و ایمیلتون هستم!
خدانگهدار

taban200082

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
من دانشجوي سال 5 پزشكي هستم و تا 2 سال ديگه درسم تموم مي شه.
مي خواستم بدونم چطور مي تونم برم خارج از كشور واسه ادامه تحصيل در يكي از رشته هاي تخصصي پزشكي؟البته با حداقل هزينه ممكن!
شنيدم استراليا درخواست پزشك كرده واسه كار آيا با استفاده از اين مسأله كارم راحت تر نيست.هم كار كنم با مدرك پزشكي عمومي(GP) و هم تخصص بخونم؟؟
كشور هاي ديگه از جمله هند و يا اوكراين و... چطورن؟
سربازيم چي ميشه؟
ممنون ميشم منو راهنمايي بفرماييد.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

از همه کسانی که تو این مدت من رو تحمل کردید سپاسگذارم , دیگه هر خوبی یا بدی که از من دیدید به بزرگی خودتون ببخشید .

از دوستانی که در این مدت برام ایمیل زدن و من نتونستم که بهشون جواب بدم هم عذر خواهی میکنم .

راستش رو بخوایید من تا چند وقت دیگه از ایران میرم و بنابراین دیگه قادر نیستم که شما عزیزان رو از نزدیک راهنمایی کنم و یا براتون از دانشگاه ها پذیرشی بگیرم .

فکر کنم دوستان با خواندن مطالب این فروم بتونند به جواب سوالاتشون برسند .

البته بعدا حتما با سرویسی بهتر و منسجم تر از قبل و این بار در کشور مقصد بر خواهم گشت .

موفق و پیروز باشید .

:rambo: :rambo: :rambo:

آبراهام_66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از همه کسانی که تو این مدت من رو تحمل کردید سپاسگذارم , دیگه هر خوبی یا بدی که از من دیدید به بزرگی خودتون ببخشید .

از دوستانی که در این مدت برام ایمیل زدن و من نتونستم که بهشون جواب بدم هم عذر خواهی میکنم .

راستش رو بخوایید من تا چند وقت دیگه از ایران میرم و بنابراین دیگه قادر نیستم که شما عزیزان رو از نزدیک راهنمایی کنم و یا براتون از دانشگاه ها پذیرشی بگیرم .

فکر کنم دوستان با خواندن مطالب این فروم بتونند به جواب سوالاتشون برسند .

البته بعدا حتما با سرویسی بهتر و منسجم تر از قبل و این بار در کشور مقصد بر خواهم گشت .

موفق و پیروز باشید .

:rambo: :rambo: :rambo:
به سلامتی کجا میروید ؟

merymoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماي هاي خيلي خوبتون من دانشجوي ترم آخر مديريت دولتي گرايش mis or it هستم و ديماه دفاع ميكنم و تا ان موقع مدرك ielts م خواهم گرفت
به نظر شما براي گرفتن p.hdز كام كشور ميتونم بورس تحصيلي بگيرم و آيا آژانسي براي فرستادن مدارك و امتحان ielts در ارمنستان سراغ داريد؟
سپاسگذارم از لطفتون
:)

niki_a20002000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من لیسانس زیست شناسی عمومی هستم.میخواستم بدونم میتونم از یکی از کشورهای اروپایی یا استرالیا پذیرش بگیرم و امیدوار باشم با کار کردن در اونجا هزینه های تحصیل و زندگیمو خودم بدم؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بعد از تحصیل بخوام برگردم ایران میشه؟ یا باید چند سالی بمونم و کار کنم؟اگه باید بمونم لطفا بگید چند سال؟
با تشکر

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
دکتر جان کجا رفتی , چرا اینجا دیگه سر نمیزنی ؟

بورسیه گرفتی ؟ چرا جواب سوال ها رو نمیدی؟ لا اقل به مام یاد بده چجوری بورس بگیریم بعد برو

ایمیل هم که جواب نمیدی

:(:(:(:(:(:(:(

iman_n21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام

بنده مدرک کارشناسی نرم افزار از دانشگاه آزاد دارم ، با معدل 13.80 (میدونم تعریفی نیست)
و خیلی هم دلم میخواد در خارج از کشور ادامه تحصیل بدم
میخواستم ببینم شما کجا رو پیشنهاد میکنید که هم هزینش مناسب باشه و هم مدرک من رو قبول کنن و هم دانشگاهش معتبر باشه ( برای رشته IT یا کامپیوتر )

اصلا با این مدرک و معدلی که من دارم برم دنبالش، ارزش داره؟، به نتیجه میرسه؟، یا اصلا این مدرک رو بیخیال شم و از صفر شرو کنم (که البته چون من 24 سال سن دارم فکر نکنم درست باشه)
ولی در کل با این مدرک و معدل میتونم برم دنبال جایی ؟

merymoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنماي هاي خيلي خوبتون من دانشجوي ترم آخر مديريت دولتي گرايش mis or it هستم و ديماه دفاع ميكنم و تا ان موقع مدرك ielts م خواهم گرفت
به نظر شما براي گرفتن p.hdز كام كشور ميتونم بورس تحصيلي بگيرم و آيا آژانسي براي فرستادن مدارك و امتحان ielts در ارمنستان سراغ داريد؟
سپاسگذارم از لطفتون

man ghasde edame tahsil dar kharej az keshvar ra daram.motaghazie daryafte burse tahsili az daneshgahhaye Europe va Amrica vacanada ra daram .miytavanid be man komak koni?
ba tashakor

khahesh mikonam zudtar javab bedid

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

بنده مدرک کارشناسی نرم افزار از دانشگاه آزاد دارم ، با معدل 13.80 (میدونم تعریفی نیست)
و خیلی هم دلم میخواد در خارج از کشور ادامه تحصیل بدم
میخواستم ببینم شما کجا رو پیشنهاد میکنید که هم هزینش مناسب باشه و هم مدرک من رو قبول کنن و هم دانشگاهش معتبر باشه ( برای رشته IT یا کامپیوتر )

اصلا با این مدرک و معدلی که من دارم برم دنبالش، ارزش داره؟، به نتیجه میرسه؟، یا اصلا این مدرک رو بیخیال شم و از صفر شرو کنم (که البته چون من 24 سال سن دارم فکر نکنم درست باشه)
ولی در کل با این مدرک و معدل میتونم برم دنبال جایی ؟

مالزی احتمالا بتونی بری , سوال کنید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
دکتر جان کجا رفتی , چرا اینجا دیگه سر نمیزنی ؟

بورسیه گرفتی ؟ چرا جواب سوال ها رو نمیدی؟ لا اقل به مام یاد بده چجوری بورس بگیریم بعد برو

ایمیل هم که جواب نمیدی

:(:(:(:(:(:(:(

شما لطف داری

شرمنده ایمیل رو تغییر دادم

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
سپاسگذارم از لطفتون

بهتره شما دوباره فوق بخونید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام

من لیسانس زیست شناسی عمومی هستم.میخواستم بدونم میتونم از یکی از کشورهای اروپایی یا استرالیا پذیرش بگیرم و امیدوار باشم با کار کردن در اونجا هزینه های تحصیل و زندگیمو خودم بدم؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بعد از تحصیل بخوام برگردم ایران میشه؟ یا باید چند سالی بمونم و کار کنم؟اگه باید بمونم لطفا بگید چند سال؟
با تشکر

اروپا سالی 10 تومان مینیم لازم دارید

هر وقت خواستی میتونی برگردی

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به به اقاي ppro رسيدن بخير!

kajal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.انگار خیلی بد موقع با شما اشنا شدم .درست موقعی که رفتین پس لطفا حداقل یه منبع معتبر که بتونه واسه پذیرش گرفتن بهم کمک کنه معرفی کنید.
ممنون

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
آقاي ppro ناراحت اومدند دوباره.
خوش آمديد.
اميدوارم كه كارها به خوبي حل شده باشد
موفق باشيد

ppro

Registered User