سلام دوست عزیزفرانسه هم مثل بقیه اروپا دیگه , فرانسه که حتما بلدی سالی 10 تمون برای دانشگاه و 10 تومن هم برای زندگی حدودی گفتم
سلام
من لیسانس شیمی هستم با معدل 13.5(البته معدل 4 ترم آخرم بالای 15 بوده)
آیا میتونم تو یه دانشگاه سطح اول ادامه تحصیل بدم با کمترین مخارج؟
مثلا فرانسه، سوئد ...
به سلامتی کجا میروید ؟سلام
از همه کسانی که تو این مدت من رو تحمل کردید سپاسگذارم , دیگه هر خوبی یا بدی که از من دیدید به بزرگی خودتون ببخشید .
از دوستانی که در این مدت برام ایمیل زدن و من نتونستم که بهشون جواب بدم هم عذر خواهی میکنم .
راستش رو بخوایید من تا چند وقت دیگه از ایران میرم و بنابراین دیگه قادر نیستم که شما عزیزان رو از نزدیک راهنمایی کنم و یا براتون از دانشگاه ها پذیرشی بگیرم .
فکر کنم دوستان با خواندن مطالب این فروم بتونند به جواب سوالاتشون برسند .
البته بعدا حتما با سرویسی بهتر و منسجم تر از قبل و این بار در کشور مقصد بر خواهم گشت .
موفق و پیروز باشید .
:rambo: :rambo: :rambo:
سلام
ممنون از راهنماي هاي خيلي خوبتون من دانشجوي ترم آخر مديريت دولتي گرايش mis or it هستم و ديماه دفاع ميكنم و تا ان موقع مدرك ielts م خواهم گرفت
به نظر شما براي گرفتن p.hdز كام كشور ميتونم بورس تحصيلي بگيرم و آيا آژانسي براي فرستادن مدارك و امتحان ielts در ارمنستان سراغ داريد؟
سپاسگذارم از لطفتون
سلام
بنده مدرک کارشناسی نرم افزار از دانشگاه آزاد دارم ، با معدل 13.80 (میدونم تعریفی نیست)
و خیلی هم دلم میخواد در خارج از کشور ادامه تحصیل بدم
میخواستم ببینم شما کجا رو پیشنهاد میکنید که هم هزینش مناسب باشه و هم مدرک من رو قبول کنن و هم دانشگاهش معتبر باشه ( برای رشته IT یا کامپیوتر )
اصلا با این مدرک و معدلی که من دارم برم دنبالش، ارزش داره؟، به نتیجه میرسه؟، یا اصلا این مدرک رو بیخیال شم و از صفر شرو کنم (که البته چون من 24 سال سن دارم فکر نکنم درست باشه)
ولی در کل با این مدرک و معدل میتونم برم دنبال جایی ؟
دکتر جان کجا رفتی , چرا اینجا دیگه سر نمیزنی ؟
بورسیه گرفتی ؟ چرا جواب سوال ها رو نمیدی؟ لا اقل به مام یاد بده چجوری بورس بگیریم بعد برو
ایمیل هم که جواب نمیدی
سلام
ممنون از راهنماي هاي خيلي خوبتون من دانشجوي ترم آخر مديريت دولتي گرايش mis or it هستم و ديماه دفاع ميكنم و تا ان موقع مدرك ielts م خواهم گرفت
به نظر شما براي گرفتن p.hdز كام كشور ميتونم بورس تحصيلي بگيرم و آيا آژانسي براي فرستادن مدارك و امتحان ielts در ارمنستان سراغ داريد؟
سپاسگذارم از لطفتون
سلام
من لیسانس زیست شناسی عمومی هستم.میخواستم بدونم میتونم از یکی از کشورهای اروپایی یا استرالیا پذیرش بگیرم و امیدوار باشم با کار کردن در اونجا هزینه های تحصیل و زندگیمو خودم بدم؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بعد از تحصیل بخوام برگردم ایران میشه؟ یا باید چند سالی بمونم و کار کنم؟اگه باید بمونم لطفا بگید چند سال؟
با تشکر