در جواب pm اقای فرید **** :
دوستان عزیر لطفا توجه کنید :
یکی از کسانی که در همین فروم تحت عنوان DJ Fred فعالیت میکنه یک نامه توهین آمیز و تهدید آمیز برای من pm کرده اند که من هم همین جا عینا نقل قول اش کردم :
حتما بخونید تا با ایشون بهتر آشنا بشید :
بسیار عالی شد که این بحث رو اینجا مطرح کردین :happy: ، خودمم می خواستم از اول همینکارو بکنم اما به دلیل ذیل اینکارو نکردم :تقصیر خودت شد من نمیخواستم اینا رو اینجا بگم ولی خودت مجبورم کردی
سوئد 34 تا دانشگاه داره که 10 تاش جزو 500 دانشگاه برتر دنیا هستند , ما ترم قبل 6 تا در خواست سوئد داده بودیم که 5 تا پذیرفته شدن 1 ایش هم رزرو شده
این حرفو همه شرکت های بدون مجوز می زنند ، جالبیش اینجاست که همه هم دقیقا همینو می گن. پس شما عادت داری اول اعزام میکنی ( البته اگر کرده باشی ، چون این اطلاعاتی که اینجا می زاری تو اینترنت ریخته و دلیل بر اخذ پذیرش شما نیست ) بعد می ری سراغ ثبت شرکت ؟؟؟ بدون مجوز از وزارت علوم هم بهتون اجازه ثبت در این زمینه داده نمیشه ، پس ثبت هم نشدین ...ما برای مجوز و ثبت شرکت اقدام کردیم و مدارک مون در دست بررسی هست و به زودی هم مجوز رو میگریم
کاملا با حرفتون موافقم ، منتها نه اینکه پست های یک تاپیک دیگرو کپی پیست کنه تو تاپیک خودش و اونجا جواب بده. شما خیلی به فکر دانشجوها هستین می تونستین همونجا جوابشو بدین ( دست از سفسته هم بردارین )چهارمند اش : که اگر متوجه نشیدید که اینجا یک فروم عمومی هست و هر کسی میتونه به هر سوالی که در تخصص اش بود جواب بده , مقصر خودت هستی
چه ربطی داشت ؟ جدیدا برای سایت درست کردن مجوز می خوان ؟شش ام : سایت شرکت در دست طراحی هست و بزودی upload میشه
شما اصلا مطالب تاپیک منو نخوندین ، اولا ما فقط از دانشگاههایی پذیرش می گیرم که در سایت وزارت علوم اسمشون ذکر شده و مورد تایید وزارت علوم هستند، پس فکر نکنم فله ای بشه اسمشو گذاشت !!!هفتم اینکه : شما هنوز متوجه نشدی که حوزه کاری ما با شما کاملا تفاوت داره , شما هر کسی رو که بتونه شهریه دانشگاه رو تامین و پول شما رو بده مفرستی اونور ( منظورم دانشگاه فله ای هست ) ولی ما فقط دانشجویان مستعد و با استعداد رو به دانشگاه های معتبر دنیا میفرستیم و در زمینه دریافت بورس تحصیلی اقدام میکنیم , کاری که شما قادر به انجامش نیستی
اولا قیمت منصفانرو وزارت علوم به همه موسسات ابلاغ کرده . شما اصلا نمی دونین هزینه ما چقدر هست ... درسته که هزینه وزارت علوم بالای یک میلیون هست اماهشتم اینکه : قیمت ما کاملا منصفانه هست
مجوز اعزام به نام شرکت هست و من اونجا کار می کنمبنده از قبل هم اطلاع داشتم که ایشون مجوز ندارند چرا که با مراجعه به وزارت علوم متوجه شده بودم ام که این فرد دارای مجوز اعزام دانشجو نیست
چقدر کارمو با این راهنماییتون راحت کردین .حتما همه متقاضیان اینکارو بکنن چون نام شرکت ما اونجاس و مال ایشون نیست ( البته خونه ای که تبدیل به شرکت اسمی کردن بدون ثبت اگر بشه اسمشو گذاشت شرکت ، حداقل فرش هارو جمع می کردین )در ضمن شما دوستان میتونید با مراجع به وزارت علوم , طبقه سوم واحد انتشارت هم دفترچه ای که لیست شرکت های مجوز دار رو خریداری کنید.
.یادم نرفته این مطلب رو هم بگم که دانشجویانی رو که ما براشون پذیرش میگریم , خدمات اسکان و کمک در مورد دریافت ویزا رو هم دانشگاه مقصد به رایگان براشون انجام میده و ما هیچ هزینه ای اضافه تر از شما نخواهیم گرفت
بهر حال در این تاپیک به روی همه باز هست و همه میتونند آزادانه عقاید خودشون اینجا بیان کنند , حتی شما
سوالی بود در خدمت هستم
شرکت شماره 18 لیست وزارت علوم هیچ مجوزی برای اعزام دانشجو به هیچ کشوری رو نداره
http://www.iranscholarship.net/paziresh/table.htm
فقط یک مورد مالزی بوده که آن هم در دست بررسی هست و مجوزی حتی برای مالزی هم صادر نشده .
بهتره که بطور سالم رقابت کنی .
. منازعات و مشکلات شخصی خود را خارج از فروم حل کنید.
دوستان طرفین دعوا ، بند هشتم مرامنامه فوروم میگه :
لطفا شما هم همین کار رو بکنید ... منظورم اینه که بهترین کار اینه که دعوا نکنید و هرکی تو محدوده خودش فعالیت کنه و تو کار اون یکی دخالت نکنه ... اما اگه دوست دارین دعوا کنین ، لطفا از طریق PM و تلفن و حضوری و ...
مرسی .... و ضمنا یادتون باشه که دوستانی که از شما مشاوره می خوان خودشون می تونن خوب و بد رو تشخیص بدن ... بذارین خودشون تصمیم بگیرن ... یه همچین مجادله ای ، اعتماد به هر دوی شما رو پایین میاره ....
ج : برای تحصیل در دانشگاه های استرالیا شما باید حتما دوره پیش دانشگاهی را در ایران گذرانده باشید , البته میتونید این دوره را در یکی از کالج های استرالیا هم بگذرونید.مرغابی نوشته :
سلام اقای ppro
خوبید؟
اقا یک سوال داشتم
برای تحصیل در دانشگاههای استرالیا باید حداقل مدرک لیسانس یا فوق دیپلم داشته باشم؟ از دیپلم نمیشه رفت؟ (البته من ترم اول دانشگاه سراسری هستم ولی میخوام توی استرالیا یک رشته ی جدید رو شروع کنم). شانسی برای اخذ پذیرش دارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
نیما110 نوشته :
واسه پذيرش گرفتن آيلتس بهتره يا تافل؟واسه سوئد.
تافل چه نمره اي ميخواد؟
حالا اگر شانس ما تا زماني كه مدرك زبان رو جور كرديم سوئد پولي شد.بجز آلمان پيشنهادتون كجاست؟البته يه چيزي تو مايه هاي سوئد خرج داشته باشه و زبان تدريس هم انگليسي باشه.هزينه تحصيل هم در حدود ده ،دوازده تومن در سال باشه.مدركش هم معتبر باشه.
در ضمن من توي اينترنت كه سرچ كردم ديدم همه سايت ها ميگن بايد شما حدود 400 تا 600 ساعت آلماني خونده باشي و مدركت هم بايد سراسري باشه.شما هم يه سئوال بگير اگر مطلع شدي ممنون مي شم به من هم اطلاع بدي.
سابقه كار منظورتون همون مقدار بيمه اي هست كه رد مكنن ديگه.آره؟؟
ج : خوب حتما میدونید که هزینه تحصیل در اروپا از استرالیا کمتر هست .Moonomid نوشته :
دوست عزيز به نظر شما در كدام كشور مي شود براي فوق ليسانس مكانيك ادامه تحصيل داد؟
اموزش هم به زبان انگليسي باشه و نسبت به هزينه ها از استراليا پائين تر
با تشكر
ج : برای تحصیل در دانشگاه های استرالیا شما باید حتما دوره پیش دانشگاهی را در ایران گذرانده باشید , البته میتونید این دوره را در یکی از کالج های استرالیا هم بگذرونید.
بله , شما شرایط دریافت پذیرش رو از دانشگاه ها در استرالیا دارد , البته کارنامه دانشگاه سراسری تون رو هم باید داشته باشید .
چه رشته ای میخونید ؟ و به چه رشته قصد تغییر رشته رو دارین ؟ دیپلم چی دارین ؟
بگید تا بیشتر بتونم راهنمایی کنم
منم مثل شما به هوافضا علاقه دارم .سلام دوستان
من لیسانس کامپیوتر هستم با معدل 13
البته نمره درسهای تخصصی ام خوبه، فقط درسهای مزخرف عمومی گند زده
می خوام ببینم میشه برای تحصیل به استرالیا یا یکی از کشورهای اروپایی رفت
آيا امکانش هست کسی با مدرک پیش دانشگاهی بره، کاری به لیسانس نداشته باشه
رشته مورد علاقه : کامپیوتر نرم افزار - هوافضا
مرسی