دوستان یک نکته ای رو همین جا خدمت تون عرض کنم اینکه به علت اینکه تماس های تلفنی زیادی هر روز با ما گرفته مشه و email های زیادی هم بدستم میرسه , بنابراین من قادر به پاسخگویی به همه شما عزیزان به صورت انفرادی نیستم
اصلا هم دلم نمی خواد که کسی از ما دلگیر بشه , بنابراین اگر لطف کنید و زمانی که احیانا من قادر به پاسخ گویی تلفنی نیستم , سوالتون رو دقیقا و در 30 ثانیه بفرماید و چند ساعت بعد دوباره تماس بگیرید کمک بزرگی به ما در مدیریت زمان خواهید کرد و کسی هم از اینکه جوابی از ما نگرفته رنجیده نخواهد شد
همچنین اطلاعات بسیار مناسبی در جواب صد ها سوال شما در همین تاپیک و تا پیک دیگر دوستان وجود دارد که اگر ابتدا اون ها رو مطالعه کنید , به بسیاری از سوال هاتون از قبل جواب دادیم
نکته دیگه که هست , ما نمیتونیم شما رو در زمینه دریافت ویزا و مصاحبه با کنسول گری بصورت تلفنی و یا از طریق email راهنمایی کنیم و فقط از طریق مشاوره حضوری و با تعیین وقت قبلی امکان پذیر هست
اساتيد کارنامه سراسري يعني چي؟
يعني بايد حتما در يک رشته خوب قبول شده باشي
يا قبولي فوق ديپلم دارقوزآباد هم قبوله؟
دستتون درد نکنه
بعد مدرك دانشگاه آزاد رو قبول مي كنن؟؟؟
کد:
سلام
ممنون از اطلاعات کاملتون
میشه بگید آلمان با مدرک دانشگاه غیرانتفاعی قدیمی و معروف چطور برخورد می کنه؟ اونها رو جزو سراسری حساب می کنه؟
آخرین نکته اینکه در حال حاضر دریافت پذیرش از کشور آلمان نسبت به سایر کشور ها شانس بیشتری داره بخصوص در مورد رشته های کامپیوتری و فنی و نسبت به دانشجویان ایرانی نظر مناسب تری دارند
هر مدرکی رو که وزارت علوم ایران تایید کنه میشه با هاش برای دریافت پذیرش اقدام کرد , سراسری , غیر انتفاعی , آزاد ( بغیر از علمی کاربردی جامع که این هم خودش باز راهی داره و پیام نور )
کارنامه رتبه کنکور سراسری برای دریافت پذیرش لیسانس از دانشگا های اروپایی و معتبر حتما لازم هست و گرنه شما میتونید بدون اینها هم از دانشگاه های آسیایی که اعتبار کمی هم دارن و فقط با خرج پول بیشتر مدرک بگیرید
حوزه کاری ما هم تنها دانشگاه های معتبر اروپایی , آمریکا , کانادا , استرالیا و آسیایی هست .
و در مورد دریافت پذیرش از دانشگاه های فله ای آسیایی اقدامی نمیکنیم ( دانشگاه هایی که باید دستی مدارک رو پیگیری کرد ! )
باز هم میگم اگر تماس میگرید و کسی بهتون جواب نداد چند ساعت بعد دوباره تماس بگیرید و نا امید نشید ,
سوالی نبود ؟