به لینک زیر مراجعه کن پیدا می کنی:هزینه ها از چه قراره سالینه یا ماهیانه هزینه شامل خوابگاه هم میشه یا نه خلاصه تمام کمال چقدر میشه؟
خیلی زحمت دایم ما امروز باید ببخشید .ممنونم
همونطور که دوست خوبمون آقای مون امید گفت کشور های اروپایی زبان بهترین انتخاب است (حد اقل به جز بحث مالی از لحاظ بحث های سیاسی هم پایدار تر نسبت به امریکا و کانادا (برای ایرانیان ) هستسرسبز عزیز از اینکه با من همراهی می کنید بسیار سپاسگزارم.
من متاسفانه در تهران نیستم و از طریق اینترنت به چند شرکت ایمیل زدم که جوابی دریافت نکردم اگر شما شرکتی رو می شناسید که اینترنتی پاسخگو هستند من رو راهنمایی کنید یا اینکه تلفنی.
مطلب دوم اینکه درسته برای لیسانس صرف نداره من خودم هم می دونم ولی با توجه به شرایطی که دارم واقعا برام سخته که دوباره مثلا بشینم مثلا معارف یا شیمی بخونم و کنکور سراسری بدم از این نظر فکر می کنم اگر راهی بتونم پیدا کنم که مقطع لیسانس رو بتونم اینجوری بخونم خیلی خوب خواهد بود. در مورد هزینه هم اینجور که من مطالعه کردم مثلا در کشور کانادا شاید چیزی حدود 20 میلیون تومان در سال هزینه داشته باشه(دوستان راهنمایی کنند اگر اشتباه می کنم) و مثلا من حد اکثر هزینه ی یکی دو سال رو می تونم بدم و از این نظر خیلی سخت خواهد بود مگر اینکه کاری باشه که مثلا بتونم انجام بدم و هزینه ی تحصیلم رو در بیارم. هزینه ی کشورهای غیر انگلیسی زبان چطوره؟ امکانش هست من رو راهنمایی کنید.
خوشحالم که شما اینطور فکر می کنید که کار من برای پذیرش لیسانس ساده تر خواهد بود این خیلی امیدوار کننده است و اینکه من خوشبختانه مشکل سربازی ندارم و معاف شدم سربازی رو.
خیلی از محبت شما سپاسگزارم .
ارادتمند شما
علی
سلام
من دارم عمران علم و صنعت میخونم
معدلمم حدود 14.5 است
زبان هم دارم در سطح intermediate می خونم 2 سال هست دارم زبان می خونم
در چه دانشگاههایی می تونم برای ارشد اقدام کنم؟:lol:
یکم بیشتر توضیح بده
مقاله دادی بیرون؟ چند ترم دیگه داری؟ مدرک دیگه؟و...
سلام دوست عزیز4 ترم دیگه دارم مقاله هم هنوز ندارم. چقدر داشتن مقاله مهمه؟
ترجمه کتاب مهمه؟
مدرک دیگه ای هم ندارم
معدل چقدر مهمه؟
نظرتون راجع به مالزی چیه؟
سلام دوست عزیز
خوب دادن مقاله که خیلی خوبه ولی از کسانی که مقاله در زمان لیسانس بدند بیرون زیاد لازم نیست
از همه چیز فقط معدل و نمرات بالا و تافل یا ایلتس با نمره خوب مهم هست
همین!
نترس معدل همه اینطوری هستمعدلم 14.5 است فعلا
این استادا پدر ما رو در میارن مثلا من خودم تحلیل 1 خودمو کشتم نمرهی سوم کلاس شدم شدم 14
کاری میشه با این معدل کرد
اگر رو آیتلتس کار کنم با این معدل چیزی از توش در می یاد؟
نترس معدل همه اینطوری هست
ولی سعی کن ایلتس را بهتر بدی
ولی نمی گم اگر وضعیتت خوب نباشه اصلا نمی تونی بگیری بلکه همش نیاز به تلاش فراوان دارد
جتی با نمره های پائین هم می شود پذیرش گرفت
در این باره شما باید به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید و ببینی که زبان چقدر می خوادبا این اوضاع آیلتس چند میخواد؟
من موسسه کیش میرم اونجا دارمدر سطح intermediate زبان میخونم تا دو سال دیگه هم ادامه میدم.
ببین کدوم کشور می خوای برای بعد دانشگاهها را پیدا کن و ببین تافل یا ایلتس چقدر می خوانچند تا سایت معرفی کنید لطفا