• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دانشگاه های کانادا بورسیه نمیکنن؟ (ما که اینقدر پول نداریم هیچ راهی نداریم؟)
من دانشگاه آزاد مرکز عمران خوندم (لیسانس) و معدلم هم حدود 18 هست و البته از 2 تا از استادهای (پروفسور) با سابقه دانشگاه تهران هم میتونم توصیه نامه بگیرم)
در ضمن پاسپورت هم دارم و به زبان انگلیسی هم تسلط دارم و کمی هم فرانسه بلدم (اگر فرانسوی بلد بودن تاثیر داره میتونم برم دنبالش و بیشتر یاد بگیرم)

ممنون میشم یه راهی هم جلوی پای من بزارید!
سلام دوست عزيز
معدل شما بسيار خوب هست
چرا بورس ميدند!!!
ولي شما بايد تافل حتما داشته باشي و بعضي از دانشگاهها GRE هم مي خواهند
بعد شروع كني با استادهاي دانشگاهها مكاتبه كردند و بگي مي خوام از شما fund يا همان بورس تحصيلي بگيرم
موفق باشيد

LNR/

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول سلام(چون من یک عضو جدیدم:D) سال نو اونا هم مبارک.
بعد یکراست میرم سر اصل مطلب:
-برای ویزا گرفتن از آلمان ، سوئد ، هلند و اتریش آیا باید زبان آن کشور را تا حدی بلد باشی یا نه؟
- اگه هنوز دانشگاههای سوئد رایگانند ، پس چرا خیلی از سایتها تبلیغ بورس گرفتن از سوئد را مطرح می کنند. چی رو می خوان بورس کنند؟

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اول سلام(چون من یک عضو جدیدم) سال نو اونا هم مبارک.
بعد یکراست میرم سر اصل مطلب:
-برای ویزا گرفتن از آلمان ، سوئد ، هلند و اتریش آیا باید زبان آن کشور را تا حدی بلد باشی یا نه؟
- اگه هنوز دانشگاههای سوئد رایگانند ، پس چرا خیلی از سایتها تبلیغ بورس گرفتن از سوئد را مطرح می کنند. چی رو می خوان بورس کنند؟
سلام
خوش آمديد
welcome.gif

منم سال جديد را به آنها تبريك مي گم
lol.gif

بعدش هم اگر هر كشوري كه ميرويد بهتر هست كمي هم زبان آن كشور را بلد باشيد چون شب و روز كه توي دانشگاه نيستي كه !
headache.gif

در مورد بورس هم تا اوايل فوريه فكر كنم وقت هست و بعدش حتما پول شما را مي خوان هپولي كنند
money.gif

a-33

Registered User
لایک‌ها
9
سلام خدمت دوستان یه سری سوال دارم مرتبط ترین تایپک را انتخاب کردم تا به جواب سوالم برسم
1-من میخام تو صلیب سرخ یا یونسکو یا این جور موسسه هایی که مثلا تو افریقا یا کشور های جنگ زده فعالیت میکنند و خدمات ا نجام میدهند کار کنم مثل peace corp ها میخاستم بدونم چه جوری از ایران میتونم عضو بشم و چه شرایط و مزایایی داره؟
توضیح: من زبا ن انگلیسی - تا حدودی المانی - و ترکی هم تسلط دارم
2- این جور که میگن برای اقامت امریکا به جای پول زیاد دادن میتونیم تو ارتش امریکا کار کنیم و اقامت بگیریم اگه بخاییم تو این ارتش فعالیت کنیم باید چه کار کنیم؟
ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارن جواب سوالم را بدهند ممنون

uptodate63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید آقای ppro عزیز من ایمیل شما رو می خوام تا واستون ایمیل بزنم.....به دلایلی می خوام شرایطمو خصوصی توضیح بدم:blush:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من برای دانشگاه سوئد اقدام کردم و دارم مدارکم رو می فرستم اما با معدل پایینم فکر نمی کنم شانسی داشته باشم . حالا می خوام بدونم
1- سطح دانشگاه های قبرس چه طوریه مشخصاً دانشگاه EMU
2- کیفیت زندگی چطوره به سطح کشورهای اروپایی می رسه
3- با ماهی 500 هزار تومان زندگی در اونجا در چه سطحی خواهد بود(دانشجویی و داغون یا نه یه خورده گشادتر:p)

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
کسی در مورد تخصص پزشکی در اسپانیا یا ایتالیا اطلاعتی داره؟ اگر چیزی میدونید یا سایتی رو در این مورد میشناسد لطفاً معرفی کنید.
این سوال رو برای کسی که برای گرفتن تخصص میخواد به اروپا بره می پرسم. ممنون.

arashmir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یکی از دروس پایه را به دلیل مشکلاتی در ترم 2 قبول نشدم(ریاضی) . ولی در ترم 3 آن را جبران کردم و 18 گرفتم. آیا نمره قبلی، لحاظ می شود یا نمره ی 18؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سوالی داشتم مبنی بر اینکه دانشگاه های خارج از کشور به دانشگاه آزادی ها راحتتر پذیرش می دن یا پیام نور ؟
کلاً اونا پیام نور رو هم جزو همون سراسری حساب می کنن .

shahrooz_rahmat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانشجوی رشته مهندسی کشاورزی علوم وصنایع غذایی هستم.(در حال حاضر ترم 7 رو به اتمام رسوندم و حدود 10 واحد در ترم 8 دارم)معدل کل تا ترم 7 ، 17 به بالا است.
در زمینه های علمی و شرکت در همایش های سراسری.( سومین همایش سراسری شیمی- همایش علوم وصنایع غذایی-همایش دستاوردهای نوین کشاورزی-همایش دانه های روغنی ارائه مقاله داشتم و certificate(گواهینامه ارائه مقاله )از همه این همایش هارو دارم.3 گواهی به عنوان فرد اصلی.و 4 گواهی به عنوان همکار مقاله دارم.
البته در رشته خودم گواهی نامه iso 22000 را هم به تازگی از شرکت URS انگلستان دریافت کرده ام.
می خواستم بدونم من امکان گرفتن بورس تحصیلی از دانشگاه های کانادا یا هر کشور معتبر دیگرو رو برای دوره فوق لیسانس دارم؟و اگر این چنین است باید چه کاری بکنم.
البته شایان ذکر است سربازی معافیت دائم دارم.
البته من هم اکنون قصد اقدام برای کشور سوئد را دارم ولی هر لحظه امکان پولی شدن دانشگاه های سوئد وجود دارد.
با تشکر فراوان شهروز

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
الان مثلا تحصیل داخل دانشگاه تورنتو ( یا بیریتیش کلمبیا ) تو مقطع کارشناسی ارشد مکانیک چقدر هزینه داره ؟

کارشناسی ارشد اصلا انگلیسیش میشه چی؟ من در مورد هردوی اینا میتونم بهت کمک کنم فقط مطابق انگلیسی اینی که گفتی رو نمیدونم.

aurora

Registered User
لایک‌ها
6
برای کسایی که از دانشگاه آزاد میخوان برای آمریکا (و کانادا) درخواست بدن متاسفانه "اصلا" آزاد قبول نیست.... شاید کالج بشه رفت ولی دانشگاه نه. دانشگاه های آمریکا هنوز تک و توک برای رشته های علوم و مهندسی دانشجوی فوق لیسانس و و دکترا از ایران میگیرن.
کانادا فقط دانشگاه تورنتو قبول میکنه ( یعنی تنها دانشگاهیه که لیسانس دانشگاه دولتی ایران رو قبول میکنه) بقیه هیچ.
هر دوتای این کشور ها GRE یا IELTS یا تافل نمره ی خودشون رو میخوان.
البته اینا برای کسی که از ایران درخواست میده... کسی که اینجا باشه موضوع فرق میکنه به کل.

MURCIE'LAGO

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان هستم در رشته مهندسی مکانیک
البته فعلا یه سال دیگه پایان نامم ادامه داره و هنوز تموم نشده ولی دنبال یه کشور هستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا
زبانم خوبه ولی هنوز مدرک ندارم، یه مدته که دباره دارم روش کار میکنم تا مدرک بگیرم
تز فوق لیسانسم هم رو یه موضوع کاملا به روز هست و خیلی احتمال میدم که بتونم چندتایی ازش مقاله در بیارم، مقاله های بین المللی ولی خوب معدلم زیاد خوب نیست چون کاملا درس ها رو انتخابی میخوندم. معدل فوق لیسانسم تا اینجا حدود 14.5 هست
حالا میخوام بدونم با تکیه بر تز درست و حسابی که در نظر دارم، امکانش هست که بتونم تو دانشگاههای آمریکا بورس تحصیلی بگیرم
بورس خیلی برام مهمه چون از عهده ی همه خرجاش بر نمیام
جز آمریکا برای دکترای مکانیک از کدوم کشورا میتونم بورس بگیرم، منظورم کشورای اروپایی، آمریکای شمالی و استرالیاست
تو کدوماش اجازه کار دارم؟ تو هیچ کدوم علاوه بر بورس تحصیلی ، کمک هزینه های اضافی هم میدن بهم؟

آها، یه مورد دیگه که یادم رفته بود، من هنوز سربازی نرفتم، میتونم با گذاشتن وثیقه برای ادامه تحصیل برم؟ مبلغ این وثیقه چقدره؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، چون خیلی برام مهمه ;)

amm1356

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فوق لیسانس معماری از دانشگاه آزاد تبریز با معدل 14 هستم، 31 سالمه و متاهل
دوران دبیرستان رو با معدل خوب از تیزهوشان تموم کردم و در سال 72 در المپیاد ریاضی تا سطح کشوری بالا رفتم
بعد از المپیاد چون نتونستم مقام بیارم ، بی خیال درس و مشق شدم و رفتم تو نخ کارو شرکت زدن و ...
10 سابقه کاری قوی تو زمینه کامپیوتر ، معماری و عمران دارم
در زمینه کامپیوتر تو قسمت شبکه، اینترنت ، وایرلس ، سیسکو ، وب ، برنامه نویسی سرور ساید ، برنامه نویسی ویژوال وتجارت الکترونیک و ... تجربه خیلی قوی دارم
در زمینه معماری مطالعات زیاد و تجربه کاری خوب و اطلاعات و تبحر خوبی تو نرم افزارهای معماری و گرافیک کامپیوتری دارم و در کنار این رشته آشنائی کامل با محاسبات سازه ای عمران و نرم افزارهای مربوطه دارم
فکر کنم امسال هم دو سه مقاله اکسپت شده تو ISI داشته باشم
انگلیسی رو خوب بلدم و اقدام کردم واسه آیلتس آکادمیک ، الان دارم فرانسه یاد می گیرم (حدودا 6 ماه)
می خواستم اگه امکان داشته باشه برای گرفتن بورسیه از دانشگاههای کانادا و یا استرالیا اقدام کنم یا برای دکترای معماری یا ارشد کامپیوتر و یا عمران.
ممنون می شم اگه کسی اطلاعاتی داره که محتملا به درد من بخوره ، بگه و یا اگه کسی می تونه همچین کاری واسم انجام بده بهم میل بزنه: amm1356[at]gmail.com

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
تا اونجا که میدونم برای معدل 14.5 تو دانشگاه های آمریکا بورسیه نمیدن. یکی رو میشناختم که با معدل حدود 18.5 و یکی دو تا مقاله و کلی معرفی نامه معتبر تونست از یکی از دانشگاه های ایالتی بورسیه بگیره. همین طوری هم اگر بخواید برید واقعا هزینه هاش سنگینه و قوانینی هم هست که در حال تحصیل از یه حدی بیشتر نمیتونید کار کنید و پول دربیارید. (یعنی باید پس انداز داشته باشید و یه مدت از کیسه هزینه کنید!)

آلمان برای مهندسی خیلی خوبه و حسنش اینه که برای دکتری دانشگاه هاش مجانیه. ولی مشکل باز هم معدل هست. اونجا باید یه استاد راهنما پیدا کنید که شما رو به عنوان دانشجوی خودش قبول کنه. و با توجه به اینکه اونجا مجانیه و تقاضا زیاده با این معدل خیلی کار سخت میشه.

تو روزنامه یه آگهی دیدم که مثل اینکه کارشون اینه:
http://www.armansis.com/

سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه گیلان هستم در رشته مهندسی مکانیک
البته فعلا یه سال دیگه پایان نامم ادامه داره و هنوز تموم نشده ولی دنبال یه کشور هستم برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا
زبانم خوبه ولی هنوز مدرک ندارم، یه مدته که دباره دارم روش کار میکنم تا مدرک بگیرم
تز فوق لیسانسم هم رو یه موضوع کاملا به روز هست و خیلی احتمال میدم که بتونم چندتایی ازش مقاله در بیارم، مقاله های بین المللی ولی خوب معدلم زیاد خوب نیست چون کاملا درس ها رو انتخابی میخوندم. معدل فوق لیسانسم تا اینجا حدود 14.5 هست
حالا میخوام بدونم با تکیه بر تز درست و حسابی که در نظر دارم، امکانش هست که بتونم تو دانشگاههای آمریکا بورس تحصیلی بگیرم
بورس خیلی برام مهمه چون از عهده ی همه خرجاش بر نمیام
جز آمریکا برای دکترای مکانیک از کدوم کشورا میتونم بورس بگیرم، منظورم کشورای اروپایی، آمریکای شمالی و استرالیاست
تو کدوماش اجازه کار دارم؟ تو هیچ کدوم علاوه بر بورس تحصیلی ، کمک هزینه های اضافی هم میدن بهم؟

آها، یه مورد دیگه که یادم رفته بود، من هنوز سربازی نرفتم، میتونم با گذاشتن وثیقه برای ادامه تحصیل برم؟ مبلغ این وثیقه چقدره؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید، چون خیلی برام مهمه ;)

hamidy2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با تبریک سال جدید
من دانشجوی کارشناسی ارشد برق دانشگاه مشهد هستم .معدلم 16.5 است .
معدل لیسانسم 14 است . هر دو مقطع دانشگاه سراسری بودم. ایا امکان بورسیه گرفتن برای دکتری در دانشگاههای فنی المان مانند اخن هست.

erfangoharian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دانشجوی لیسانس عمران دانشگاه فردوسی مشهد هستم. ترم 6 ام. با معدل حدودا 14و تقریبا مشکلی برای امتحان دادن و گرفتن نمره IELTS ندارم
می خواستم بدونم جایی هست که به من بورس یا پذیرش که شهریش کم باشه بدن؟
جایی که بیرزه رفتنش و حداقل از دانشگاههای تهران بهتر باشه، نه مثل این مالزی و اوکراین اینا

yasamiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. من دانشجوی ترم آخر مهندسی صنایع خواجه نصیر هستم . معدلم حدودا"15.5 هست و قدرت نوشتن مقاله هم دارم .ولی در سطح متوسط. به فکر نمره خوب تافل هم هستم
از تمامی استاد های دانشگاهمون هم می تونم توصیه نامه بگیرم و کارهای پژوهشی زیادی با استاد ها داشتم.

آیا با این شرایط (معدل)در دانشگاهی در آمریکا می توانم پذیرش بورسیه بگیرم؟

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام به همگی

خیلی جالبه که تاپیک با کمک همگی هنوز فعاله

فکر میکنم که یک سال پیش بود که من این تاپیک رو زدم , الان بعد از یک سال همه چیز عوض شده

امیدوارم که همه دوستان با تلاش بی وقفه و همت والا به آرزو هاشون برسن

یقین داشته باشید که اگر ایمان داشته باشید حتی میتونید کوه ها رو هم جابجا کنید ؛ تنها در صورتی که قصد و نیت خوب داشته باشید.

موفق و شاد باشید

:cool::cool::cool:

بالا