• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

RaminDaneshjo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 می 2008
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام به همگی
من دارای لسیانس برق از دانشگاه تهران جنوب با معدل 16.6 هستم.
IELTS آکادمیک با نمره 6.5 هم دارم که تا آخر شهریور امسال Expire میشه.
به نظر شما من برای کجا شانس بالاتری برای اقدام دارم(برای ترم بهار)؟ آیا موسسه معتبری وجود داره که این کار را برای من با حداقل دستمزد انجام بده؟ من تمامی مدارک مورد نیاز برای Apply کردن را دارم.
راستی هزینه سالیانه در آلمان با هزینه دانشگاه چقئر میشه؟ من 15K $ دارم.
ممنونم::)
 

mohsenz65

Registered User
تاریخ عضویت
14 آپریل 2006
نوشته‌ها
492
لایک‌ها
1
محل سکونت
mashhad
سلام رامین جان فکر کنم فرصت دریافت مدرک و پذیریش دانشگاه های سوید واسه ترم جدید تموم شده
یعنی مطمین هستم که تموم شده....
 

ppro

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2004
نوشته‌ها
909
لایک‌ها
65
محل سکونت
پرشین فروم
به نقل از RaminDaneshjo :
سلام آقای PPro
من دارای لسیانس برق از دانشگاه تهران جنوب با معدل 16.6 هستم.
IELTS آکادمیک با نمره 6.5 هم دارم که تا آخر شهریور امسال Expire میشه.
به نظر شما من برای کجا شانس بالاتری برای اقدام دارم(برای ترم بهار)؟ آیا موسسه معتبری وجود داره که این کار را برای من با حداقل دستمزد انجام بده؟ من تمامی مدارک مورد نیاز برای Apply کردن را دارم.
راستی هزینه سالیانه در آلمان با هزینه دانشگاه چقئر میشه؟ من 15K $ دارم.
ممنونم:

برای 2 سال به 20 میلیون احتیاج داری , برای همه دانشگاه اقدام کن ببین کجا شانست میگیره

ولی مالزی 100 درصد میتونی بری , از بقیه هم راهنمایی بگیر

سوئد باید از دی گوش به زنگ بشی

هلند هم میتونی بری , همه جا بغیر از آمریکا و کانادا شانس داری
 

EHSAN99999

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2008
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
سلام
مي خوام بدونم كه آيا پس از گرفتن ويزاي تحصيلي كانادا راهي هست كه مثلا بعد يك سال درس خوندن ويزاي تحصيلي رو به اقامت دائم تبديل كرد. مثلا ازدواج با يك خانم كانادايي يا هر روش ديگه اي
 

samanjan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2006
نوشته‌ها
246
لایک‌ها
1
کاربران عزیز خیلی مهمه اگر میشه به من کمک کنید

من بخواهم با کمترین هزینه برم کانادا چقدر هزینه ام می شود

برای تحصیل یعنی جمع هزینه تحصیل و اقامت از کمترین هزینه چقدر است دانشگاه یا کالج معتبری باشه

در رشته الکترونیک

در ضمن من زبانم در حد متوسط است

آیا من معافیت پزشکی از نظر چشم دارم که مشکلی برای من نیست یعنی سفارت گیر بدهد و بگویید ویزا نمی دهیم

ایا کسانی که لیسناس ندارند می توانند برای فوق لیسنانس اقدام کنند

یک سوال دیگر من اگر چندتا مدرک فنی و حرفه ای مثل کامپیوتر و اینرنت داشته بااشم یا تاثیر دارد
 

samanjan

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
31 اکتبر 2006
نوشته‌ها
246
لایک‌ها
1
با سلام خدمت شما دوستان عزیز

من اگر بخواهم برای کانادا یا کشورهای اروپایی انگلیسی زبان اقدام کنم کمترین هزینه ام چقدر است و در کدام کشور

هزینه اقامت + هزینه تحصیل کمترین در دانشگاه یا کالج معتبر باشه
در رشته الکترونیک

اگر من در رابطه با رشته خودم چند تا مدرک از فنی و حرفه ای داشته باشم تاثیری دارد

من اگر معافیت دائم پزشکی از لحاظ چشم داشته باشم سفارت گیر نمی دهد اگر گیر می دهد چه معافیت های سفارت گیر نمی دهد

در ضمن من انگلیسی ام در حد متوسط است
و مدرک دیپلم فنی و حرفه ای در رشته الکترونیک و الان هم دانشجویی کاردانی الکترونیک هستم

اگر مطلبی یا کمکی یا هر چی باشه که من نگفتم بگویید

فقط همین را می توانم با بگم خیلی متشکرم
 

ppro

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2004
نوشته‌ها
909
لایک‌ها
65
محل سکونت
پرشین فروم
غم انگیز برای دانشجویان ایرانی: دریافت شهریه از دانشجویان غیر اروپایی در سوئد
استکهلمیان – دولت پیشین سوسیال دمکرات سوئد در ژانویه سال 2006 هیئتی را مسئول بررسی تغییر قوانین جهت دریافت شهریه از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا کرده و اجرای آن را در دستور کار خود قرار داده بود. موضوعی که در آن زمان موجبات نگرانی از جمله دانشجویان ایرانی علاقمند به تحصیل در سوئد و خانواده های آنان را فراهم آورد.

پس از برکنار شدن دولت, لارش لیونبوری وزیر تحصیلات عالی از حزب لیبرال در دولت دست راست سوئد اعلام نمود که اجرای این طرح را موقتا متوقف کرده است تا بررسی بیشتری در مورد آن صورت بگیرد.

اما اینک به اعلام لارش لیونبوری وزیر تحقیق و آموزش عالی از حزب لیبرال در دولت دست راست سوئد طرح شهریه ای نمودن دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا حداکثر تا پایان سال 2009 بصورت کامل پیاده خواهد شد. این خبری غم انگیز برای دانشجویان ساکن خارج از اتحادیه اروپا (از جمله ایران) بشمار می رود که تاکنون قادر بوده اند در صورت دارا بودن پذیرش بدون نیاز به پرداخت شهریه های کلان در معتبرترین دانشگاه های سوئد به تحصیل بپردازند.

به گفته لارش لیونبوری همه احزاب دولتی در این رابطه با یکدیگر توافق دارند. اما این پیشنهاد اصولا توسط وزیر آمورش عالی دولت قبلی سوسیال دمکرات طرح و جهت بررسی به یک یک هیئت بررسی محول شده بود. هدف پیشنهاد این بود که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا نتوانند با استفاده از سیستم رایگان تحصیلات عالی در سوئد که هزینه آن توسط مالیات دهندگان سوئدی تامین میشود جای دانشجویان سوئدی و اروپایی را بگیرند. به عبارت دیگر مالیات دهندگان سوئدی مجبور نشوند هزینه تحصیلات دانشجویان کشورهای بیگانه را بپردازند. توجیهی البته منطقی اما نه چندان خوش آیند برای جوانان ایرانی مایل به تحصیل در سوئد.

سنتی دیرینه از میان برداشته خواهد شد
بر طبق یک سنت قدیمی تحصیلات در سوئد برای همه از مقطع ابتدایی تا آخرین مراحل عالی دانشگاهی رایگان است. سوئد از معدود کشورهای غربی در جهان بشمار میرود که حتی از دانشجویان خارجی نیز در صورتیکه از یک دانشگاه سوئدی پذیرش داشته و مخارج امرار معاش خود را دارا باشند هیچ شهریه دانشگاهی برای ادامه تحصیلات دریافت نمی کند.

تاکنون دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا, از جمله دانشجویان ایرانی با استعداد, که با نمرات خوب از ایران موفق میشدند از دانشگاهی در سوئد پذیرش بگیرند, بدون اینکه نگرانی جهت پرداخت شهریه های سنگین دانشگاهی داشته باشند, فقط با نشان دادن اینکه معادل مبلغ 6300 کرون سوئد جهت امرار معاش برای هر ماه را دارا هستند (که حتی لازم نبود آن را خرج کنند و اقوام مقیم سوئدشان نیز میتوانستند برای آن تضمین بدهند), قادر بودند که از سوئد ویزای تحصیلی و دانشجویی گرفته, به سوئد آمده و در دانشگاههای معتبر این کشور به تحصیل بپردازند. در حالیکه دانشجویان ایرانی در صورت پذیرش در دانشگاههای دیگر کشورهای غربی مجبور به پرداخت ده ها هزار دلار و یورو بعنوان شهریه دانشگاهی هستند.

در یافت شهریه از دانشجویان ساکن خارج از اتحادیه اروپا
روز 25 ماه اکتبر سال 2006 نتیجه تحقیقاتی که دولت سوسیال دمکرات سوئد در ژانویه همان سال تقاضای آن را نموده بود تسلیم این وزارتخانه گردید. پیشنهادات این هیئت بررسی که اینک با تغییراتی به واقعیت در خواهد آمد کابوسی برای دانشجویان ایرانی مایل به تحصیل در دانشگاههای سوئد است که بدون نیاز به پرداخت شهریه و بصورت کاملا رایگان در معتبرترین دانشگاهها و مراکز آموزشعالی سوئد به تحصیل پرداخته اند.

به این ترتیب تحصیلات دانشگاهی در سوئد نیز مانند ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا برای دانشجویان داخل اتحادیه اروپا رایگان و برای دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا (مانند ایران) جهت تحصیل به سوئد می آیند متضمن پرداخت شهریه دانشگاهی خواهد بود.

پیشنهادات هیئت بررسی تغییر قوانین شهریه دانشگاهی
جزئیات کامل در زمینه مقررات جدید هنوز اعلام نشده است اما لایحه آن قرار است در پاییز امسال تسلیم پارلمان شود. اما به تحقیق همکار استکهلمیان پیشنهادات هیئت بررسی جهت تغییر قوانین که قبلا تسلیم دولت شده و امروز مبنای اصلی تغییر مقررات قرار گرفته دارای چندین بند بوده است. از جمله:

- هر دانشگاه و موسسه آموزش عالی میبایست شهریه ای را جهت دانشجویان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا مشخص نماید. هیئت بررسی تخمین میزند که چنین شهریه ای با توجه به استانداردهای سوئد بسیار بالا خواهد بود. میانگین شهریه دانشگاهی در دانشگاههای سوئد توسط هیئت بررسی حدود 80 هزار کرون برای هر سال تحصیلی برآورد شده است (بیش از 12 میلیون تومان, برای هر سال تحصیلی). با این وجود دانشگاه ها تنها جهت تامین هزینه های خود مجاز به دریافت شهریه خواهند بود و اجازه سودآوری نخواهند داشت.

- دانشجویان میبایست بدون استثناء بر اساس نمرات خود وارد دانشگاه شوند و برای مثال پذیرفتن دانشجویانی که پول بیشتری از میزان شهریه درنظر گرفته شده پرداخت کنند ممنوع خواهد بود.

- برای دانشجویان برجسته و با استعداد خارج از اتحادیه اروپا, یک سیستم بورسیه ایجاد خواهد شد تا استعداد این گروه از دانشجویان با استعداد و برجسته بواسطه کمبود امکانات مالی به هدر نرود. بودجه این بورسیه از طریق مالیات دهندگان تامین خواهد شد.

- برخی از دانشجویان تبعه خارج از اتحادیه اروپا از پرداخت شهریه معاف خواهند بود. از جمله دانشجویانی که در سوئد اقامت دائم دارند و برای مثال از طریق پیوند به این کشور آمده اند, دانشجویانی که در چهارچوب برنامه های تبادل دانشجو به سوئد می آیند و همچنین اتباع سوئیس که عضو اتحادیه اروپا نیست اما دارای قرارداد ویژه ای در این زمینه با اتحادیه اروپاست.

- دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا غیر از شهریه, جهت تسلیم تقاضا نیز مجبور به پرداخت هزینه ای خواهند بود.

سیستم دریافت شهریه از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا حداکثر تا 31 دسامبر 2009 بصورت کامل به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

اما همانطور که گفته شد جزئیات کامل و نهایی در زمینه مقررات جدید هنوز اعلام نشده است.

آماری از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در سوئد
تعداد دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا که در یکی از دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد مشغول به تحصیل هستند در طی 10 سال گذشته به دو برابر افزایش یافته است. در سال تحصیلی 2005 – 2004 تعداد 11339 دانشجوی خارج از اتحادیه اروپا در سوئد مشغول به تحصیل بوده اند. در طی همین مدت تعداد دانشجویان آسیایی مشغول به تحصیل در سوئد از 500 نفر به 3579 نفر (آمار مربوط به سال تحصیلی 2005- 2004) افزایش یافته است.

چنانچه این دانشجویان رشته مشابهی با استاندارد دانشگاه صنعتی کی تی اچ استکهلم و یا دانشگاه صنعتی چلمرز گوتنبرگ را برای مثال در یکی از دانشگاههای معتبر انگلستان یا آمریکا میخواندند مجبور به پرداخت شهریه ای حدود 70 هزار تا 140 هزار کرون برای هر سال تحصیلی میبودند. این مبلغ جدای از دیگر مخارجی مانند مسکن, غذا, کتاب و غیره است که یک دانشجو جهت ادامه تحصیل مجبور به تامین آن میباشد.

منتقدین چه میگویند
منتقدین میگویند که شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا منجر به کاهش تعداد دانشجویان غیر اروپایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد خواهد شد.

یکی از معروفترین دانشگاههای سوئد, دانشگاه سلطنتی تکنیک استکهلم یا دانشگاه "کی تی اچ" است. تنها این دانشگاه مشهور و معتبر سوئد دارای 17000 دانشجو است که 2000 آن متعلق به کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستند. از این 2000 دانشجو 1000 نفر در چهارچوب برنامه های تعویض دانشجو به سوئد آمده اند که در صورت تغییر قوانین نیز از پرداخت شهریه معاف خواهند بود. هزار دانشجوی دیگر چنانچه قدرت مالی پرداخت بیش از 12 میلیون تومان در سال فقط بابت شهریه دانشگاه را نداشته باشند در نهایت از تعداد دانشجویان مشغول تحصیل کم خواهند شد.

اگر همین نسبت را به دیگر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد تعمیم بدهیم رقم قابل توجهی را تشکیل خواهد داد. و این مراکز بودجه ای را که از دولت جهت فعالیتهای خود دریافت میکنند با کاهش دانشجو در حد قابل توجهی از دست خواهند داد. تنها در مورد دانشگاه "کی تی اچ" این مبلغ حدود 50 الی 80 میلیون کرون در سال تخمین زده میشود. برای مراکز آموزش عالی کوچکتر سوئد که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در برخی موارد 15 الی 20 درصد دانشجویانشان را تشکیل میدهند این زیان بمراتب بیشتر خواهد بود.

انتقاد دیگر منتقدین بر این است که برای برخی رشته های دانشگاهی, بویژه در زمینه های تکنیکی, حتی متقاضی کافی سوئدی و اروپایی وجود ندارد و پذیرش دانشجویان غیر اروپایی نقش قابل توجهی جهت زنده نگاه داشتن اینگونه رشته ها در دانشگاههای سوئد ایفا میکنند.

و انتقاد دیگر که نسبت به شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا بیان میشود این است که در اینصورت نه با استعداد ترین دانشجویان, بلکه دسته ای که توان مالی بیشتری دارند به دانشگاههای سوئد جذب خواهند شد (بگذریم که در مورد دانشجویان ایرانی در حال حاضر نیز چنین است و این عموما خانواده های متمول ایرانی هستند که قادر به تامین مخارج تحصیل فرزندان خود در سوئد میباشند) مگر اینکه دولت تسهیلات اهدای بورسیه مفصلی را جهت جذب اینگونه دانشجویان به مورد اجرا بگذارد. که البته چنین موردی در پیشنهادات هیئت بررسی جهت تغییر قوانین شهریه دانشگاهی گنجانده شده است. منتقدین همچنین معتقدند که هزینه فراهم آوردن چنین تسهیلات بورسیه ای ارزانتر از سیستم فعلی که در آن تحصیلات دانشگاهی برای همه رایگان است نخواهد بود و خصوصا دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی کوچکتر در سوئد قدرت رقابت خود را از دست خواهند داد.

تجربه دانمارک
قوانین مشابهی در کشور همسایه, دانمارک, به مرحله اجرا گذاشته شده است. تجربه دانمارک گویای آن است که پس از شهریه ای شدن دانشگاهها و مراکز آموزش عالی دانمارک, تعداد دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا در این کشور تقریبا به میزان صفر سقوط کرده است.

دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد
کشور 9 میلیونی سوئد, دارای 10 دانشگاه در میان لیست 100 دانشگاه برجسته و معتبر اروپا و دارای 11 دانشگاه در لیست 500 دانشگاه معتبر جهان است. آماری که بخودی خود گویای سطح علمی مرکاز آموزش عالی این کشور بشمار می رود. در بررسی سال 2007 "جیائو تونگ" معتبرترین دانشگاهها و موسسات علمی سوئد در سطح بین المللی بشرح زیر بوده اند:

1- دانشگاه و مجموعه علمی کارولینسکا (استکهلم)
2- دانشگاه اپسالا (اپسالا)
3- دانشگاه استکهلم (استکهلم)
4- دانشگاه لوند (لوند)
5- دانشگاه صنعتی چلمرز (گوتنبرگ)
6- دانشگاه گوتنبرگ (گوتنبرگ)
7- دانشگاه سلطنتی تکنیک, کی تی اچ (استکهلم)
8- دانشگاه کشاورزی اپسالا (اپسالا)
9- دانشگاه امئو (امئو)
10- مدرسه عالی بازرگانی (استکهلم)
11- دانشگاه لینشوپینگ (لینشوپینگ)

ایرانیان مقیم و سیتی زن سوئد
ایرانیانی که در سوئد اقامت دائم دارند و یا ایرانی تبارانی که سیتی زن (تبعه) این کشور هستند قادر به استفاده از کمکهای تحصیلی و مالی دولت سوئد بوده و در آینده نیز در صورت قبولی در دانشگاه بدون نیاز به پرداخت شهریه قادر به شروع و ادامه تحصیلات خود خواهند بود. در صورتی که با فرد مقیم یا سیتی زن سوئد ازدواج کرده و اقامت بگیرید نیز قادر به استفاده از همه این امکانات, مساوی با یک سیتی زن سوئد, خواهید بود.

با توجه به اهمیتی که تصویب مقررات دریافت شهریه از دانجشویان غیر اروپایی برای بسیاری از دانشجویان ایرانی و خانواده های آنان دارد استکهلمیان روند آن را در آینده نیز با دقت دنبال خواهد نمود و جزئیات بیشتری را در رابطه با آن بمجرد انتشار در اختیار خوانندگان خود قرار خواهد داد.




http://www.stockholmian.com/news/persiska/2008/06juni/026_encrypt.htm
 

niloofar20

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2008
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
سلام دوستان. من دانشجوي سال آخر كارشناسي ارشد مهندسي صنايع غذايي هستم. در واقع فقط پايان نامه مونده و دارم روش كار مي كنم. مي خوام بعد از اين دوره، براي دكترا برم خارج از كشور. مي شه به من بگين كدوم دانشگاه ها تو دنيا، دكتراي رشته منو داره. لطفاً در مورد شرايط بورس گرفتن و اعتبار دانشگاه ها هم بگين.
در واقع دنبال يه دانشگاه معتبر و با بورس هستم، به خصوص بورس كامل. ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
 

tablighatir

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2007
نوشته‌ها
42
لایک‌ها
0
سلام
مي توانيد براي پذيرش در يك دانشگاه اروپايي يا كانادايي يا استراليايي يا آمريكايي براي مهرماه امسال به من كمك كنيد؟

من ليسانس صنايع دارم و سال 80 فارغ التحصيل شدم
معدل 12.93
مدرك ielts يا tofel زبان هم ندارم.

مي خواهم كارشناسي ارشد MBA بخوانم يا حالا هر چيز ديگه كه بشه.

زبان انگليسي را هم مي خواهم طوري بشه كه خود دانشگاه مقصد يك دوره كالج برام بذاره كه نمرشو بگيرم. بعدش برم سر كلاس اصلي بنشينم.

فقط مي خواهم يك كشور پدر مادر دار باشه.
الان مجارستان با اين شرايط هست.
مي خواهم اگر بشود يك كشور بهتر كه به زبان انگليسي هم تدريس مي كنند پيدا كنم.

هست ياری دهنده ای که مرا ياری کند؟ :happy:
 

NasimGraph

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2008
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سلام
من دیپلمه هستم (دیپلم کامپیوتر) ، 23 سال دارم ، خدمت سربازی رفتم ، و تا پایان امسال تافلم را میگیرم.
در حال حاضر انیماتور هستم و تسلط به 28 نرم افزار گرافیکی از مجموعه نرم افزارهای شرکت Adobe , Autodesk , ... را دارم.
آیا با این شرایط می تونم در کشورهای اروپایی مثل سوئیس ادامه تحصیل بدم؟
و آیا می تونم با توجه به تخصصم مهاجرت کنم یا خیر؟
اگر لازم می دونید کامل برام توضیح بدید.... بسیار متشکرم.
 

NasimGraph

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
21 جولای 2008
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
کیست مرا یاری کند منم انیماتور 23 ساله دیپلمه دارای کارت پایان خدمت................!!!!!
 

nima110

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2005
نوشته‌ها
35
لایک‌ها
0
سلام آقا پويا اميدوارم كه حالت خوب باشه و من رو به خاطر بياري
قصد دارم براي كانادا پذيرش بگيرم.
سئوال اول:بدونم چه مدت طول مي كشه كه ويزاي تحصيلي رو صادر كنن؟ اصلا" اين روزها به ايراني ها راحت ويزاي تحصيلي ميدن؟

سئوال دوم :مي خواستم واسه دانشگاه mcgill و montreal اقدام كنم ميخواستم بدونم شانس پذيرش دادنم چقدره؟

سئوال سوم: شما كانادا رو توصيه ميكنيد يا استراليا؟

رشته معماري
معدل 15.24
دانشگاه آزاد شيراز
آيلتس 6.5
سابقه كار حدودا" 3 سال در زمينه رشته تحصيلي



ممنون از راهنمايي هاتون
 

ppro

Registered User
تاریخ عضویت
30 مارس 2004
نوشته‌ها
909
لایک‌ها
65
محل سکونت
پرشین فروم
سلام به همگی

من خیلی وقته که از ایران رفتم و دیگه مشاوره ندارم , ولی مطالبی رو که اینجا نوشتم هنوز به نظرم کاملا مفیدند

امیدوارم که همه به آرزوهاتون برسید
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
من تا جایی که بتونم در خدمتتون هستم !
سوالی داشتید ، بپرسید !
 

satlamerd

Registered User
تاریخ عضویت
2 دسامبر 2007
نوشته‌ها
210
لایک‌ها
0
تحصیل زبان ایلتس در کدوم کشور انگلیسی زبان میسر است؟
 

burax

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 جولای 2007
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
ادامه تحصیل برای تخصص رشته دندانپزشکی چه جوریه؟؟یعنی من که الان دندانپزشکم واسه تخصص میذارن بیام اونجا؟
 

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
11 جولای 2004
نوشته‌ها
2,934
لایک‌ها
31
سن
39
محل سکونت
Tehran
تحصیل زبان ایلتس در کدوم کشور انگلیسی زبان میسر است؟
هند و مالزی از بقیه جالب ترن !
البته از نظر هزینه عرض کردم !
وگرنه انگلیسی خوندن تو خود انگلستان که بهترینه اگه مشکل مالی ندارید !
 
بالا