• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

arash-helper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام
من محمدرضا فوق لیسانس هوافضاولیسانس مکانیک دارم.سابقه کاری وپژوهشی خوبی هم دارم.
در صورت امکان کمکهایی که برای گرفتن بورسیه در آنجا می کنید توضیح دهید.
با تشکر

nobody.61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تبریک سال نو دوستان:)
ئمستان کسی اطلاعاتی در باره گلدن گدوپ... داره؟؟؟ آیا واقعا" میتونن ویزای تحصیلی و .... بگیرن یا انا هم مثل بقیه....... از اب در اومدن؟؟:blush:

nobody.61

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
با داشتن پذیرش از یه کالج از استرالیا و داشتن یه ساپورت کننده خوب تو استرالیا آیا
امیدی هست بهت ویزا بدن؟ البته معدل دیپلم 12/50؟ لطفا" هر کی میدونه راهنمهییم بکنه. مرسی

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در مورد تحصیل در ایتالیا کسی می داند

با تشکر

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با کامپیوتر ( شبکه - طراحی شبکه - طراحی سایت و... ) دارم
دروه کارشناسی در دانشگاه ازاد قائم شهر با معدل 15.6 گذروندم
از نظر مدرک ilets هم مشکلی ندارم و میتونم نمره 6.5 به بالا بگیرم .
و اما هزینه میتونم بین 40 - 45 میلیون برای کل دوره ارشد پرداخت کنم
فقط نوع دانشگاه و درجه اعتبارش برام خیلی مهمه نظر خودم به کشور های کانادا و آمریکا و انگلیس و فرانسه هست
میخواستم راهنماییم کنید آیا شانسی برای پذیرش دارم یا خیر ؟
تاریخ اعزام به خدمت = 1.08.1388 (یکم آذر )
تنها مشکل من رشته تحصیلی مقطع کارشناسی هست ( مهندسی تکنولوژی نساجی ) که در ارتباط با کامپیوتر نیست ولی 70% شباهت به مکانیک داره.
( نکته دیگر اینکه من در یکی از موسسات زیر نظر وزارت علوم دوره 4 ساله مدیریت فناوری اطالاعات را هم گذرونم که شامل بسیاری از دروس مرتبط با کامپیوتر هست ).
ممنون میشم راهمنماییم کنید و پیشنهاد خودتون را هم ذکر کنید.

دوست عزیز اولا شما مشکل سربازی دارید مگر قانون جدید تصویب شود .

1. دوما دور امریکا را خط بکش چون پذیرش می توانی بگیری ولی مشکل اصلی ویزا هست که به این راحتی بهت نمیدن و اکثرا از رفتن به آمریکا منصرف می شوند

حالا می ماند کشورهای انگلیس و کانادا من تا اونجایی که شنیدم در زمینه کامپیوتر کانادا بهتره ولی آمریکا حرف اول را می زند دوست عزیز شما می توانی یک کاری کنی ب خود دانشگاه مکاتبه کنی اول مدارکت را به انلیس کن و بعد برایشان بفرستان خودشان بهت می گویند پذیرش می دهند آیا نه

من با دانشگاه های زیر در تماس بودم می گفتند پذیرش به ایرانی می دهیم : هاردوارد آمریکا ، دانشگاه تورنتو کاندا ، کمبریج و آکسفورد انگلیس ، و چندتا دانشگاه دیگر
به قول بچه ها امتحانش ضرری ندارد ولی اینها شهریه فوق العاده بالا می گیرند که من همچین هزینه های را نمی توانم بدهم در ضمن مشکل سربازی هم دارم.

دوست عزیز فقط ار خواستی با دانشگاه در تماس باشی بگو (از طریق پیغام شخصی) که اول بهت بگم چی بفرستی . چی بگی ، کجا بری و .....

من در خدمتم
باز بگم مشکل سربازی را اول حل کن بعدا به فر تحصیل باش مگر قاچاقی بری که اصلا پیشنهاد نمی شود به غیر از پشیمانی هیچی ندارد آدم لقمه را دور سر نمی پیچد

تا یادم نرفته در مورد تغییر رشته اصلا نگران نباش راحت می توانی تغییر رشته بدهی

کاری داشتی در خدمتم

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام!
دوستان من می خوام واسه 2010 اقدام کنم واسه کانادا و دوره دکترا حالا چند تا سوال:

1- از کجا باید شروع کنم و چطوری با دانشگاها مکاتبه کنم، البته دارم فعلا واسه تافل می خونم و برای شروع کار اینو نگین که تافل بخون!! :D

2- من بیشتر مد نظرم اسکولارشیپ هست، آیا کانادا اسکلار شیپ می ده

3- چند تا سوال دیگه هم هست که بعد از راه افتادنم (از حالت بوق بودن در اومدم بعذ) می پرسم

رشته من برق، قدرت، سیستم ها قدرت هست کارشناسی دانشگاه تبریز، ارشد علم و صنعت، معدل هر دو 16.5
مقاله اینا هم فکر کنم ردیف بشه و 2 3 تا خارجی بتونم بدم (البته 1 دونه ایران دارم :D )

ممنون می شم راهنمایی کنید برای شروع کار

amin_ict_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من دیر رسیدم

من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر هستم در غیرانتفاعی

میخواستم بدونم میشه
برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حال گرایش شبکه
در امریکا یا استرالیا فرقی نمیکنه

با کمترین هزینه یا بورس اقدام کرد یا کار در قبال درس خوندن

لطفا راهنمایی کنید

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام!
دوستان من می خوام واسه 2010 اقدام کنم واسه کانادا و دوره دکترا حالا چند تا سوال:

1- از کجا باید شروع کنم و چطوری با دانشگاها مکاتبه کنم، البته دارم فعلا واسه تافل می خونم و برای شروع کار اینو نگین که تافل بخون!!

2- من بیشتر مد نظرم اسکولارشیپ هست، آیا کانادا اسکلار شیپ می ده

3- چند تا سوال دیگه هم هست که بعد از راه افتادنم (از حالت بوق بودن در اومدم بعذ) می پرسم

رشته من برق، قدرت، سیستم ها قدرت هست کارشناسی دانشگاه تبریز، ارشد علم و صنعت، معدل هر دو 16.5
مقاله اینا هم فکر کنم ردیف بشه و 2 3 تا خارجی بتونم بدم (البته 1 دونه ایران دارم )

ممنون می شم راهنمایی کنید برای شروع کار

با سلام
اولا امیدوارم در کارتان موفق بشید

ولی چند نکته اولش بهتون بگم

اول زبان را خوب یاد بگیرید
دوم هر دانشگاهی خواستید انتخاب کنید خوب در موردش تحقیق کنید
سوم در مورد بورسیه هر کی گفت می توانم برات کار کنم مواظب باش بدا خودت میفهمی

حالا در مورد کانادا بگم

اول کانادا بورسیه میدهد ولی خوب باید تلاش کنی تازگی های به دلیل تحرم ها بورسیه های کشورها محدودتر شده

دوم هر دانشگاهی برای خودش سایتی دارد که در سایتش در مورد دانشگاه شماره تلفن ها و جاش و درس های که ارائه می دهد و ایمیل هر بخش توش هست شما باید به قسمت پذیرش بروید که اگر خواستی بهت می گم

سوم برای مقطع دکترا خودت شخصی اقدام کن بازم می گم شخصی اقدام کن

اگر خواستی بهم پیغام شخصی بده

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من دیر رسیدم

من دانشجوی ترم آخر مهندسی کامپیوتر هستم در غیرانتفاعی

میخواستم بدونم میشه
برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حال گرایش شبکه
در امریکا یا استرالیا فرقی نمیکنه

با کمترین هزینه یا بورس اقدام کرد یا کار در قبال درس خوندن

لطفا راهنمایی کنید

با سلام شما باید اول ببین این مدرکت را آمریکا و استرالیا قبول می کند

بورس همینطوری الکی نیست

هزینه ها بستگی به دانشگاه و مکان اقامت دارد

f_saadati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
....................................

سلام
من فوق لیسانس ریاضی هستم. فارغ التحصیل ممتاز و رتبه اول بودم.;) 6 سال هم سابقه تدریس در دانشگاه ( هیات علمی ) دارم...... اما نمره زبان ielts و toefl ندارم:(! حالا میشه بگید چه طور می تونم یک پذیرشphd با scholarship بگیرم؟

amin_ict_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دریغا از کسی یاری رساندن

اگر ایرانی ها اهل یاری رساندن به همدیگر بودن تا حالا همه خارج مشغول ادامه تحصیل بودیم یا بهترین شغل داشتیم

فرهنگ ایرانی ها اینطوره چشم دیدن بالا رفتن کسی را ندارن فقط خودشون فقط خودشون ...
تنها به فکر خودشونند

Last edited:

kevin_youhana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاههای معتبر آمریکا یا کانادا در رشته مدیریت مالی یا حسابداری را دارم
تا 30000$ در هر سال میتوانم هزینه کنم
در حال حاضر دانشجوی حسابداری در دانشگاه تهران هستم و معافیت خدمت **** وظیفه ندارم

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
بنده دانشجوی کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد هستم و یکی از گزینه هام برای ادامه تحصیل فوق لیسانس و البته اقامت دائم آلمان هستش.
تا چند پیش ظاهرا آلمان به فارغ التحصیلان کارشناسی دانشگاه آزاد پذیرش (برای Master) نمی داد یا اینکه شرط معدل بالای 17 رو براشون قرار داده بود اما از مسئولین آموزش دانشگاه آزاد پرسیدم گفتن این مشکل کاملا حل شده و دانشگاه های آلمان تفاوتی بین فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد و دولتی ایران قائل نمیشن. می خواستم ببینم این موضوع تا چه حدی صحت داره؟
ممنون.

Alireza_hsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من هر چی بیشتر خوندم گیج تر شدم چون سوالات زیاد و تخصصی هست و اصلا کسی نیست که پاسخ بده عملا این تاپیک تار عنکبوت گرفته و بهتره یک آدم با حوصله و مطلع و با تجربه بیاد و جواب قبلی هارو بده تا ببینیم چی دستگر ما میشه
پس بهتره الکی سوال نپرسید و وقت خودتون و اونایی که جستجو میکن را نگیرید

اونایی که الاغشون از پل گذشته که رفتن هیچ . بعضی ها هم آمدن برای جلب مشتری:f34r:
با تشکر

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
دریغا از کسی یاری رساندن

اگر ایرانی ها اهل یاری رساندن به همدیگر بودن تا حالا همه خارج مشغول ادامه تحصیل بودیم یا بهترین شغل داشتیم

فرهنگ ایرانی ها اینطوره چشم دیدن بالا رفتن کسی را ندارن فقط خودشون فقط خودشون ...
تنها به فکر خودشونند

di موقعی این تاپیکها خیلی فعال بود اما الان دیگه کسی دلو دماغ نداره.

plusdeck

Registered User
لایک‌ها
11
di موقعی این تاپیکها خیلی فعال بود اما الان دیگه کسی دلو دماغ نداره.
چرا واقعا؟:(
اون موقع ها که همیشه نوشته های این تاپیکو میخوندم به دقت، شما هم خیلی خوب راهنمایی میکردید دوستان رو...

amin_ict_5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا کسی نیست به ما کمک کنه ؟!
مراحل کار را توضیح بده ؟؟
روند کار را شرح بده
مثال بزنه
مثلا خودش از همون دانشگاهی که پذیرشش ok شد از ابتدا بگه چه کار هایی انجام داده
اصلا مهم نیست من حائز شرایط باشم یا نه شما توضیح بدید بر و بچ میرن کاری میکنند مهارت کسب میکنند حائز شرایط باشند

فعلا مهم روند عملکر کار هستش
فرض کن شما یه نرم افزار داری که کار با هاش را بلد نیستی

بالا