ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با کامپیوتر ( شبکه - طراحی شبکه - طراحی سایت و... ) دارم
دروه کارشناسی در دانشگاه ازاد قائم شهر با معدل 15.6 گذروندم
از نظر مدرک ilets هم مشکلی ندارم و میتونم نمره 6.5 به بالا بگیرم .
و اما هزینه میتونم بین 40 - 45 میلیون برای کل دوره ارشد پرداخت کنم
فقط نوع دانشگاه و درجه اعتبارش برام خیلی مهمه نظر خودم به کشور های کانادا و آمریکا و انگلیس و فرانسه هست
میخواستم راهنماییم کنید آیا شانسی برای پذیرش دارم یا خیر ؟
تاریخ اعزام به خدمت = 1.08.1388 (یکم آذر )
تنها مشکل من رشته تحصیلی مقطع کارشناسی هست ( مهندسی تکنولوژی نساجی ) که در ارتباط با کامپیوتر نیست ولی 70% شباهت به مکانیک داره.
( نکته دیگر اینکه من در یکی از موسسات زیر نظر وزارت علوم دوره 4 ساله مدیریت فناوری اطالاعات را هم گذرونم که شامل بسیاری از دروس مرتبط با کامپیوتر هست ).
ممنون میشم راهمنماییم کنید و پیشنهاد خودتون را هم ذکر کنید.
دوست عزیز اولا شما مشکل سربازی دارید مگر قانون جدید تصویب شود .
1. دوما دور امریکا را خط بکش چون پذیرش می توانی بگیری ولی مشکل اصلی ویزا هست که به این راحتی بهت نمیدن و اکثرا از رفتن به آمریکا منصرف می شوند
حالا می ماند کشورهای انگلیس و کانادا من تا اونجایی که شنیدم در زمینه کامپیوتر کانادا بهتره ولی آمریکا حرف اول را می زند دوست عزیز شما می توانی یک کاری کنی ب خود دانشگاه مکاتبه کنی اول مدارکت را به انلیس کن و بعد برایشان بفرستان خودشان بهت می گویند پذیرش می دهند آیا نه
من با دانشگاه های زیر در تماس بودم می گفتند پذیرش به ایرانی می دهیم : هاردوارد آمریکا ، دانشگاه تورنتو کاندا ، کمبریج و آکسفورد انگلیس ، و چندتا دانشگاه دیگر
به قول بچه ها امتحانش ضرری ندارد ولی اینها شهریه فوق العاده بالا می گیرند که من همچین هزینه های را نمی توانم بدهم در ضمن مشکل سربازی هم دارم.
دوست عزیز فقط ار خواستی با دانشگاه در تماس باشی بگو (از طریق پیغام شخصی) که اول بهت بگم چی بفرستی . چی بگی ، کجا بری و .....
من در خدمتم
باز بگم مشکل سربازی را اول حل کن بعدا به فر تحصیل باش مگر قاچاقی بری که اصلا پیشنهاد نمی شود به غیر از پشیمانی هیچی ندارد آدم لقمه را دور سر نمی پیچد
تا یادم نرفته در مورد تغییر رشته اصلا نگران نباش راحت می توانی تغییر رشته بدهی
کاری داشتی در خدمتم