• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
من فارغ التحصيل مهندسي كامپيوتر-نرم افزار از دانشگاه آزاد نجف آباد هستم(با معدل 16.47)2 سال هم سابقه كار دارم(برنامه نويسي C#.net,sql كه شنيدم در اروپا برايش خيلي كار هست)
مي خواهم براي كارشناسي ارشد بروم يكي از كشورهاي اروپا كه هزينه تحصيلش رايگانه

حدود 10 ميليون هم سرمايه دارم
شوهرم هم مهندسي برق قدرت آزاد خونده با معدل 14.5

به نظرتون چه كشوري بريم بهتره؟
اصلا" شانس موفقيت داريم يا نه؟
راستش من هيچ اطلاعاتي ندارم
اگر ميشه 1 راهنمايي درست حسابي ام بكنيد
ممنون مي شوم

سلام حتما موفق میشید اگر تلاش کنید

به سایت لینک امضام یه سربزنید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام
اگه دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم
بنده 25 ساله مهندس عمران از دانشگاه آزاد تهران- جنوب با معدل 14.75 هستم
تصميم دارم براي فوق ليسانس در كشور سوئد ادامه تحصيل بدم
متاسفانه زبانم هم زياد خوب نيست
ميشه راهنمايي كنيد بهترين و كم خرج ترين راه چيه؟
ممنون از همگي

بهترین راه اینه که زبان یاد بگیری اول

shabgard66

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته راهسازی هستم تو دانشگاه گيلان.سراسريه.زبانم خوبه ولی مدرک ندارم
مشکل سربازی هم ندارم.ميخوام بدونم واسه دکترا جايی هست که بتونم بورس بگيرم.
جايی که تدريسش به زبان انگليسی باشه..
بورس ميخوام چون زياد نميتونم پول بدم.
پس سؤالم اينه که کجا دکترايه راه بورسيه ميده؟
مرسی

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
ی
سلام.من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته راهسازی هستم تو دانشگاه گيلان.سراسريه.زبانم خوبه ولی مدرک ندارم
مشکل سربازی هم ندارم.ميخوام بدونم واسه دکترا جايی هست که بتونم بورس بگيرم.
جايی که تدريسش به زبان انگليسی باشه..
بورس ميخوام چون زياد نميتونم پول بدم.
پس سؤالم اينه که کجا دکترايه راه بورسيه ميده؟
مرسی

من به شما این دفتر وکالت لینداسترند در سوئد رو پیشنهاد میکنم , برای دریافت پذیرش از دانشگاه های ممتاز سوئد با شهریه رایگان و در کوتاه ترین زمان

طراحی - بهینه سازی - صفحه اول - گوگل - یاهو - بینگ - وب سایت - سوئد مهاجرت - ادامه تحصیل - کار - ویزا - پذیرش - سوئد - وکالت - وکیل - فوق لیسانس

Last edited:

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
1000 کرون هزینه تسلیم درخواست برای دانشجویان غیر اروپایی

از ترم پاییز سال 2011 همه دانشجویان تبعه کشورهای خارج از اتحادیه اروپا که مایل به تسلیم درخواسست پذیرش در یکی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد هستند موظف به پرداخت 1000 کرون هزینه تسلیم درخواست خواهند شد.

دلیل این پیشنهاد هزینه بالای رسیدگی به تقاضای تحصیل در سوئد از سوی دانش پژوهان خارج از اتحادیه اروپاست که تعداد آن در سالهای گذشته مرتبا افزایش یافته است.

این پیشنهاد از سوی گروه برررسی سازمان سنجش سوئد (و هو اس) تسلیم دولت این کشور شده است.

تحصیل در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد که استانداردهای آن دارای وزنه بین المللی است برای دانشجویان خارجی کماکان کاملا رایگان است و دانش پژو تنها نیاز به پرداخت هزینه مسکن و خورد و خوراک خود را دارد.

تعداد قابل توجهی از دانش پژوهان ایرانی نیز در طی سالهای گذشته با استفاده از این موقعیت استثنائی از ایران در دانشگاه های سوئد پذیرش گرفته و جهت ادامه تحصیل به سوئد آمده اند. این دانشجویان در صورت تحصیل در دانشگاه ها و دیگر مراکز آموزش عالی اتحادیه اروپا و آمریکا مجبور به پرداخت شهریه های سنگین سالانه چند ده هزار یورو و دلاری می بودند.

اما اکثر دست اندرکاران آموزشی در سوئد پیش بینی می کنند که شهریه ای شدن دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا تنها یک مسئله زمانی است. تاکنون زمان مشخصی برای این رفرم اعلام نشده است.

طراحی - بهینه سازی - صفحه اول - گوگل - یاهو - بینگ - وب سایت - سوئد مهاجرت - ادامه تحصیل - کار - ویزا - پذیرش - سوئد - وکالت - وکیل - فوق لیسانس

http://www.lindstrand.se/

Last edited:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام ، میشه بگید چطور میشه از دانشگاه های آمریکا یا کانادا برای فوق لیسانس پذیرش گرفت ؟
هزینه هم هر چقدر باشه میدم ، فقط آمریکا یا کانادا باشه حاضرم 100 میلیون هم بدم ! خواهشا کمک کنید !
الان دارم مهندسی صنایع تو تهران جنوب می خونم ( آزاد ) !

kamran190

Registered User
لایک‌ها
1
سلام در مورد درامد ها هم صحبت کنید !
مثلا واسه یه دانشجوی دکترا ( PHD ) چفدر کار هست و پقدر ماهانه درامد دارند در کشور های اروپایی !
و یا بیشترین درامد یه فارالتحصیل دکترا تو کدوم کشور هست !

ضمنا کسی که دارای مدرک فوق لیسانس با رتبه 4 کنکور دولتی از دانشگاه تربیت مدرس تهران و دانشجوی سال ایران باشه و چند پروژه و مقاله و مولف 2 تا کتاب باشه و دارای مدرک MCHE با نمره 80 باشه چه دانشگاهی واسه دکترا ( PHD ) پیشنهاد میکنید ! و ایا با تحصیل هم میشه کار کرد و اگر بشه درامد چقدر هست ! و هزینه جاری چطور !

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام ، میشه بگید چطور میشه از دانشگاه های آمریکا یا کانادا برای فوق لیسانس پذیرش گرفت ؟
هزینه هم هر چقدر باشه میدم ، فقط آمریکا یا کانادا باشه حاضرم 100 میلیون هم بدم ! خواهشا کمک کنید !

متاسفانه مدرک شما در دانشگاه آزاد تو کانادا و آمریکا طرفدار نداره, اول باید یک مدرک معتبر از اروپا بگیرید بعد هم برین هرجا که خواستید

پله پله​

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

دفتر وکالت لینداسترند با بیش از 20 سال فعالیت در کشور سوئد، اکنون آماده کمک و یاری رساندن به شما ایرانیان عزیز می باشد.

شما می توانید فقط با یک تماس تلفنی با دفاتر ما در ایران و سوئد ارتباط برقرار کنید.

دفاتر ما در ایران و سوئد آماده کمک و یاری رساندن به شما هستند.

ما در موارد ذیل در خدمت شما هستیم:

مسائل حقوقی و کمک به اشخاص حقوقی یا حقیقی

امور تجاری , سرمایه گذاری و شرکتها در کشور سوئد

اخذ اقامت در کشور سوئد

اخذ ویزای تحصیلی در کشور سوئد

اخذ ویزای کاری در کشور سوئد

دریافت پذیرش از دانشگاه های ممتاز سوئد

همچنین همکاران ما در کشور سوئد،با مسلط بودن به زبانهای مختلف ازجمله:

فارسی، فارسی دری، سوئدی، انگلیسی، فرانسه، ترکی، در خدمت شما هستند.

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
خدمات پذیرش دانشجو و اخذ ویزای تحصیلی دفتر وکالت لینداسترند سوئد
1. مشاوره در مورد شرایط زندگی , دانشگاه های معتبر و مورد تایید وزارت علوم کشور سوئد و ایران . دریافت پذیرش برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته های فنی , تکنولوژی , پزشکی , ...
2. کمک به تهيه مدارک به منظور دریافت پذيرش از دانشگاههای ممتاز سوئد شامل: رزومه تحصيلي , رزومه کاري , توصيه نامه هاي تحصيلي و مرامنامه ( انگيزه نامه )
3. انتخاب دانشگاه های متناسب با توجه به معدل، ريزنمرات، رزومه کاري و تحصيلي، نمره امتحان زبان متقاضی.
4. ويرايش مدارک فوق و استاندار سازی آنها با استاندارد های اروپایی و بین المللی .
5. بررسي مدارک و تکميل فرم پذيرش تحصيلي توسط متخصص آموزشی و دریافت پذیرش , انجام مکاتبات و پيگيري هاي پرونده بنا به تجربه نماينده و کارشناس متخصص امور پذیرش دفتر وکالت لینداسترند در سوئد , ارسال مدارک فوق از داخل کشور سوئد به دانشگاه ها و ارگانهای مربوطه
6. پس از اخذ پذيرش از دانشگاه، کارشناس ويزا بصورت جداگانه متقاضي را برای دريافت ويزاي تحصيلي راهنمايي مي کند و شرکت اخذ ويزا را به عهده مي گيرد که خدمات ويزا شامل : مشاوره در زمينه اخذ ويزاي تحصيلي ,مشاوره در زمينه تهيه هر چه بهتر مدارک ويزا ,تکميل فرم ويزا توسط کارشناس ويزا که بر اساس تجربه کارشناس مناسبترين جوابها و گزينه ها انتخاب مي شود.
7. خدمات کشور مقصد شامل : استقبال در فرودگاه کمک در انتقال به شهری دیگرراهنمايي در مورد ثبت نام در دانشگاه رزرو هتل , تهيه سيم کارت مجانی,تهيه کد ملي سوئد ,افتتاح حساب بانکي در سوئد و ...

سوالات متداول برای ادامه تحصیل در سوئد
مدارک مورد نياز براي درخواست پذیرش در مقطع کارشناسي و کارشناسی ارشد
اجازه اقامت تحصیلی در کشور سوئد

با خدمات دفتر وکالت لینداسترند آرامش , دقت و سرعت را تجربه کنید.

negar km

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam ,man negar hastam,vageyatesh mikhstam chand ta soal beporsam ,ke javabashuno aslan nemidunam,man foge lisanse gerafik az daneshkade honarhaye ziba(daneshgahe tehran) hastam ,baraye raftan be canada tasmim dashtam ba davatnameyi ke pesar khalam az canada ferestade egdam be gereftane visa baraye didare agvam konam ,ba beram unja baraye paziresh dar daneshgaha baraye magtae doctora egadam konam ,be nazaretun in rah behtare ya inke az haminja bara paziresh egdam konam ,va dar nahayat inke chan darsad emkane paziresh va bursiye daram fek mikonid ,mamnun.

pariya_princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نام رشته و مقطع : دکترا ی شیمی

نوع : بورسیه

طول دوره : 3 الی 4 سال

مقدار بورسیه : هزینه تحصیل + کمک هزنیه زندگی

مکان : استرالیا

شرایط لازم :
1- مدرک فوق لیسانس در رشته شیمی
2- مدرک زبان
3- نمرات خوب
4- سابقه کار
5- معرفی نامه
و ...

خدمات موسسه:

الف : بررسی مدارک متقاضی برای شرکت در بورسیه + یک ساعت مشاوره
هزینه : 35 هزار تومان

ب : کلیه خدمات الف + در اختیار قرار دادن کلیه اطلاعات مربوط به این بورسیه در اختیار شما همراه با یک ساعت مشاوره .
هزینه : 190 هزار تومان

ج : کلیه خدمات مورد ب + خدمات اقدام برای شرکت در بورسیه توسط موسسه
هزینه : 690 هزار تومان

تذکر : شرکت در بورسیه به معنای دریافت بورسیه نمیباشد , بلکه بورسیه رقابتی است و به افرادی تعلق میگیرد که دارای بهترین شرایط فوق باشند .

:)
ممنون از راهنمیاتون
من دانشجوی شیمی ترم اول از دانشگاه شهید بهشتی هستم
میخواستم ببینم اگه از الان به فکر بورسیه گرفتن باشم باید چه شرایطیو در نظر بگیرم؟
من تقریبا هیچی در این مورد نمیدونم ممنون میشم اگه کمکم کنید:)

elhamva ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من سال آخر دندانپزشکی در کشور اکراین هستم.31 سالمه وقبلا در ایران ازدانشگاه دولتی کرمان مدرک مهندسی گیاهپزشکی گرفتم.شوهرم سال آخر دندانپزشکی در کشور اکراین هست .31ساله و در ایران مدرک فوق دیپلم دامپزشکی گرفته.اگست 2010 فارغ التحصیل میشیم.به نظر شما برای کاروزندگی در کشور آمریکا باید چطوری اقدام کنیم واصلا شانسمون چقدره؟آخه میخواهیم زیاد ایران الاف نشیم.اگه بشه :lol::p:p:p

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
کسی هست به این بالایی جواب بده؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
نوشته ای از Dirk View Post

یکم تحقیق کنید و از کسایی که تجربه دارن بپرسین 100% راه داره و پوله زیادی هم نمیخواد
دوسته من امسال با مدرک دانشگاه آزاد رفت دانشگاه اهایو آمریکا و کلا پروسه ای مثل پله پله! که اون دوستمون گفتن وجود نداره فقط باید با کسایی که پذیرش گرفتن و یا اگه بتونین با استادهایی که تو این موارد تجربه دارن مشورت کنید به راحتی می توننین پذیرش بگیرین

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تحقیق همینه دیگه.
یه همچین چیزی واقعا توی وب کمبودش شدیدا حس میشه

raha-edu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من از سال 2004 مالزی هستم و MBA اینجا خواندم. بعد حدود 2 سال برگشتم ایران و کار می کردم حالا برای PHD برگشتم مالزی.
برای دوستانی که نگرانی پذیرش و هزینه را دارند، دانشگاه علوم و مدیریت مالزی که خودش از دانشگاههای خصوصی قوی مالزی و از لحاظ کادر علمی حرفه ای در کوالالامپور معروف است، برنامه انتقال دانشجو به 40 تا دانشگاه خوب دنیا را دارد.
یعنی شما از این دانشگاه پذیرش می گیرید تعداد مشخص از واحد‌ها را در مالزی می‌‌گذرانید و بقیه را به دانشگاه طرف قرارداد دانشگاه در کشور مورد نظر خود (آمریکا، استرالیا، انگلستان، سویس، نیوزلند، کانادا و ...) منتقل می‌‌کنید.
خوبی دیگه این دانشگاه این است که رشته های پزشکی 7 ساله، داروسازی و علم تغذیه را هم که در مالزی معدود دانشکاهها ارایه می دهند با کیفیت علمی مناسب ارایه می دهد.

از آنجا که من به عنوان نماینده رسمی دانشگاه MSU فعالیت می کنم، احتمالا اگر بیش از این وارد جزییات بشوم حالت تبلیغ پیدا می کند هرچند مشاوره و حتی گرفتن پذیرش هم رایگان است. راهنماییم کنید چطور می توانم بیشتر کمک کنم و اطلاعات در اختیارتون بزارم.

بواسطه حضور طولانی ام در مالزی در حد دانشم در رابطه با سطح زندگی و نوع دانشگاهها سوالاتتون جواب خواهم داد.

[
AN INVESTMENT IN KNOWLEDGE PAYS THE BEST INTEREST. ( Benjamin Franklin)​

faranak77250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، من 28 سالمه و ليسانس صنايع دارم از پلي تكنيك تهران. با 6 سال سابقه كار مرتبط تصميم گرفتم تو رشته مديريت هتلداري ادامه تحصيل بدم. شما از هزينه و شرايط تحصيل تو اين رشته اطلاعي داريد؟
اينكه ايا با همين ليسانس صنايع براي ارشد هتلداري ميشه اقدام كرد يا بايد از ديپلم و كالج و ... شروع كنم؟
چه كشوري از لحاظ اعتبار و هزينه به صرفه تره؟
مرجعي رو در اين مورد ميتونيد معرفي كنيد تا اطلاعاتم رو كامل كنم؟
ممنونم.

بالا