• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
تو بخش دنشگاه و تحصیل 5 تا تاپیک در این موردا هست با عناوین و کشورهای مختلف که داخلشون نسبتا اطلاعات کامل هست فقط باید دوستان از اطلاعات اونها استفاده کنند.
این تاپیکها یکی دوسالی جلو رفته اند و موارد شبیه شما زیاد بوده.

Biejan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دریغا از کسی یاری رساندن

اگر ایرانی ها اهل یاری رساندن به همدیگر بودن تا حالا همه خارج مشغول ادامه تحصیل بودیم یا بهترین شغل داشتیم

فرهنگ ایرانی ها اینطوره چشم دیدن بالا رفتن کسی را ندارن فقط خودشون فقط خودشون ...
تنها به فکر خودشونند

آفرین . احسنت

cfm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان جدیدم
من 23 سلمه و مهندس برق-شبکه های انتقال و توزیع هستم.به شدت دنبال جایی میگردم که بتونم درباره زندگی و رفتار حیوانات و محیط زیست ادامه تحصیل یا تحقیق کنم.میخواهم بشم یه کسی مثل steve irwin که احتمالا به اسم شکارچی کروکودیل بشناسیدش.تو ایران خیلی گشتم-عملا هیچ تخصیص بودجه یا نهادی در این رابطه وجود نداره. البته چند تا انجمن و یا نهاد خصوصی هست که کارهای چندان جالبی انجام نمی دهند. کسی میدونه که خارج از کشور میتونم به چنین جیزی برسم یا نه؟؟؟؟ امکان دریافت بورسیه هست؟
ممنون
[email protected]

silver_star973

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من رشته ام فیزیک هست و دانشجوی کارشناسی می خونم.ولی پروژه ای که روش کار می کنم در رابطه با ام آر آی هست.ممکنه بگید دانشگاه های کدوم کشور ها رو این موضوع کار می کنند.و چقذد شانس پذیرش در دکترا دارم؟
ممنون

EvereX

Registered User
لایک‌ها
0
من کاردانی کامپیوتر دارم و معاف هم نیستم . راهی هست که برای تحصیل به یکی از این کشور ها برم ؟
متولد 66 هم هستم

erfangoharian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من دانشجوی فوق لیسانس مهندسی عمران - آب از دانشگاه صنعتی شریف هستم. می خواستم از کشورهایی مثله امریکا و کانادا و استرالیا و... بورس بگیرم واسه دکتری. می خواستم شرایط و مدارک لازم واسه این کار رو بدونم و یا اینکه ایا اصلا بورس می دن؟؟؟؟

NaCl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام / خسته نباشید!
من دانشجوی ترم 4 زیست شناسی هستم . قصد دارم برای فوق به کشور دیگه ای برم .خواهش می کنم راهنماییم کنین که معدلم برای بورسیه باید چند باشه؟
بدون بورسیه هزینه ی کشورهایی چون آمریکا/کانادا/مجار/اسپانیا چقدره؟
من کی درخواستمو باید بدم؟؟
پیشایش ممنون:)

Last edited:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
با سلام من دانشجوی فوق لیسانس مهندسی عمران - آب از دانشگاه صنعتی شریف هستم. می خواستم از کشورهایی مثله امریکا و کانادا و استرالیا و... بورس بگیرم واسه دکتری. می خواستم شرایط و مدارک لازم واسه این کار رو بدونم و یا اینکه ایا اصلا بورس می دن؟؟؟؟

قظعا شرایط بورس برای دکتری بسیار پیچیده و دشوار تر از فوق لیسانس هستش .

شما باید اقدام به جستجوی اساتیدی در دانشگاههای خارج از کشور بکنین که موضوع تحقیقاتشون با مقالاتی

که شما تا کنون به طور رسمی منتشر کردین ( البته اگر کردین و اگر نکردین بیخیال این روش ) بپردازین و باهاشون

مکاتبه کنین .

راهش هم دوست خوبمون GOOGLE هست !

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام / خسته نباشید!
من دانشجوی ترم 4 زیست شناسی هستم . قصد دارم برای فوق به کشدر دیگه ای برم .خواهش می کنم راهنماییم کنین که معدلم برای بورسیه باید چند باشه؟
بدون بورسیه هزینه ی کشورهایی چون آمریکا/کانادا/مجار/اسپانیا چقدره؟
من کی درخواستمو باید بدم؟؟
پیشایش ممنون:)

4 ؟؟؟ بابا هنوز 2 سال مونده .

معدل ، خوب بستگی داره در کدوم دانشگاه دارین درس میخونین . ولی معدل در اولویت پایانی هست ،

چرا که همه ی دنیا از سیستم علی اصغری دانشگاه های ایران با خبرند ! زبان در درجه ی اول هست .

TOEFL و GRE برای آمریکای شمالی و IELTS برای انگلستان . بقیه کشورها هم که باز برنامه مخصوص خودشون رو

دارند .

در زمینه ی مجار و اسپانیا من اطلاعاتی ندارم متسفانه .

اما هزینه با زندگی معمولا برای دوره ی فوق بین 30 تا 50 ملیون در میاد . بستگی به جایی که میرین .

البته سایر دوستان که اطلاعات بیشتری دارند شما رو بهتر راهنمایی میکنن .

موفق و سربلند باشید .

NaCl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
4 ؟؟؟ بابا هنوز 2 سال مونده .

معدل ، خوب بستگی داره در کدوم دانشگاه دارین درس میخونین . ولی معدل در اولویت پایانی هست ،

چرا که همه ی دنیا از سیستم علی اصغری دانشگاه های ایران با خبرند ! زبان در درجه ی اول هست .

TOEFL و GRE برای آمریکای شمالی و IELTS برای انگلستان . بقیه کشورها هم که باز برنامه مخصوص خودشون رو

دارند .

در زمینه ی مجار و اسپانیا من اطلاعاتی ندارم متسفانه .

اما هزینه با زندگی معمولا برای دوره ی فوق بین 30 تا 50 ملیون در میاد . بستگی به جایی که میرین .

البته سایر دوستان که اطلاعات بیشتری دارند شما رو بهتر راهنمایی میکنن .

موفق و سربلند باشید .

ممنون که وقت گذاشتین و راهنماییم کردین!
راستش از الان پیگیر شدم تا بدونم برکه برنده چی هست و اقدام و تلاش کنم نه اینکه تازه 3 سال دیگه ببینم اشنباه رفتم راه رو!!
من رشته آزاده تربیت معلم هستم یعنی جدای دبیری.و دوست دارم کارم برای کانادا جور شه! هم شرایط بورسیرو می خواستم بدونم هم شرایط کار رو و هم غیر بورسیه!
سوال دیگمم در مورد زبان اینکه مدرک لازمه با امتحان و شرط نمره هستش؟

afarand

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

جهت تبدیل سوابق کاری به مدارک کاملا معتبر دانشگاهی به تنها مرجع معتبر این کار یعنی سایت www.afarand.net مراجعه فرمایید

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
اندکی راجع به من :

من پویا هستم فوق لیسانس کامپیوتر از دانشگاه تکنولوژی چالمرز , در حال حاظر در سوئد زندگی میکنم ولی هیچ کس از آینده خبر نداره ! شاید برای دکترام برم کانادا یا آمریکا .

تخصص اصلی من search engine ranking and marketing هست البته طراحی وب سایت هم انجام میدیم و خلاصه اینکه بلاخره فهمیدم که تکنولوژی روز دنیا چیه و به کدوم سمت باید حرکت کنم تا موفق باشم

و قصد دارم که دوباره اینجا رو زنده کنم و این دفعه کاملا متفاوت از گذشته اما با همون هدف سابق یعنی راهنمایی دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از رو دارند .

به زودی برمیگردم .​

mehdikhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من فارق التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مواد سرامیک از دانشگاه بین المللی امام ***** قزوین هستم.لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه تبریز. دارای معدل 17.8 مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه. سابقه کاری ندارم-وضعیت مالیم کمتر از 7.5 میلیون در سال است.سریع ترین و زودترین زمان برای ادامه تحصیل هر موقع که بشه.
مهدی خانی
09126417516

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام من فارق التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی مواد سرامیک از دانشگاه بین المللی امام ***** قزوین هستم.لیسانس مهندسی مواد از دانشگاه تبریز. دارای معدل 17.8 مدرک زبان ندارم ولی زبانم خوبه. سابقه کاری ندارم-وضعیت مالیم کمتر از 7.5 میلیون در سال است.سریع ترین و زودترین زمان برای ادامه تحصیل هر موقع که بشه.
مهدی خانی
09126417516

من به شما این دفتر وکالت لینداسترند در سوئد رو پیشنهاد میکنم , برای دریافت پذیرش از دانشگاه های ممتاز سوئد با شهریه رایگان و در کوتاه ترین زمان

:rolleyes:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
فرض کنید شخصی :

-پیشدانشگاهی معدل 12
-دیپلم 15
-زبان خوب
سن 29
ترک تحصیل کرده رشته کامپیوتر به دلیل برخی مسایل

چه کشوری را به غیر استرالیا ،کانادا و امریکا ( چون گران هستند ) را پیشنهاد می کنید؟

برای تحصیل در رشته IT مقطع لیسانس ، قبرس چطور است؟
در مورد دانشگاهها چین چطور؟

shahbazi62

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه دوستان راهنمايي كنند ممنون ميشم
بنده 25 ساله مهندس عمران از دانشگاه آزاد تهران- جنوب با معدل 14.75 هستم
تصميم دارم براي فوق ليسانس در كشور سوئد ادامه تحصيل بدم
متاسفانه زبانم هم زياد خوب نيست
ميشه راهنمايي كنيد بهترين و كم خرج ترين راه چيه؟
ممنون از همگي

aftabgarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من فارغ التحصيل مهندسي كامپيوتر-نرم افزار از دانشگاه آزاد نجف آباد هستم(با معدل 16.47)2 سال هم سابقه كار دارم(برنامه نويسي C#.net,sql كه شنيدم در اروپا برايش خيلي كار هست)
مي خواهم براي كارشناسي ارشد بروم يكي از كشورهاي اروپا كه هزينه تحصيلش رايگانه

حدود 10 ميليون هم سرمايه دارم
شوهرم هم مهندسي برق قدرت آزاد خونده با معدل 14.5

به نظرتون چه كشوري بريم بهتره؟
اصلا" شانس موفقيت داريم يا نه؟
راستش من هيچ اطلاعاتي ندارم
اگر ميشه 1 راهنمايي درست حسابي ام بكنيد
ممنون مي شوم

بالا