• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

raha-edu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام، من 28 سالمه و ليسانس صنايع دارم از پلي تكنيك تهران. با 6 سال سابقه كار مرتبط تصميم گرفتم تو رشته مديريت هتلداري ادامه تحصيل بدم. شما از هزينه و شرايط تحصيل تو اين رشته اطلاعي داريد؟
اينكه ايا با همين ليسانس صنايع براي ارشد هتلداري ميشه اقدام كرد يا بايد از ديپلم و كالج و ... شروع كنم؟
چه كشوري از لحاظ اعتبار و هزينه به صرفه تره؟
مرجعي رو در اين مورد ميتونيد معرفي كنيد تا اطلاعاتم رو كامل كنم؟
ممنونم.

سلام
سوال شما و دانشگاههای مالزی:
شما می توانید برای ارشد هم اقدام کنید اما به سه دلیل توصیه نمی شود:
- معمولاً کارشناسی ارشد این رشته بر پایه تحقیق است و شما دانش پایه را ندارید.
- شانس پذیرش از یک دوره معتبر با توجه به پیشینه تحصیلی شما کمتر است.
- از همه مهم تر ، رشته انتخابی شما در حوزه خدمات است و مدرک کمتر از دانش و توانایی فردی و مدیریتی برای شما موفقیت خواهد آورد پس چه بهتر که از لیسانس شروع کنید.

مالزی بواسطه سرمایه گذاریهای عظیم در بخش توریسم برای تحصیل این رشته انتخاب مناسبی است.

دانشگاه MSU رشته Bachelor in Hospitality Management - Tourism (Hons را ارایه داده که بسیار با استقبال داخلی و بین المللی همراه بوده است. کارشناسی ارشد بر پایه تحقیق هم دارد.

این هم لینک به صفحه نماینده رسمی دانشگاه که کارهای پذیرش و مشاوره بچه های ایرانی را بصورت رایگان انجام می دهد.
http://raha-edu.yolasite.com

اطلاعات بیشتری خواستید با من تماس بگیرید.

“Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do​
.”​

helen24

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه سوال خیلی مهم دارم!!
می خوام بدونم در کدوم دانشگاه های اروپا می تونم رشته کار گر دانی و سینما بخونم به زبان انگلیسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا در کشور اتریش این امکان وجود داره؟؟؟؟؟؟؟؟
من در حال حاضر در بوداپست هستم و فعلا دارم زبان می خونم
خیلی ممنون میشم از راهنمایی شما

saeed_chal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید.
من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد الکترونیک دانشگاه آزادم ( معدل 16.5)
می خواستم بدونم برای دکتری کدام کشور برام مناسب تر و می تونم پذیرش بگیرم. سالی هم 5 تا 7 میلیون هم می تونم هزینه کنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون

vest

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشد
من فارغ التحصیل مترجمی زبان انگلیسی هستم و قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در خارج از کشور ترجیحاً یک کشور انگلیسی زبان را دارم لطفاً راهنمایی کنید با هزینه 10میلیون برای دوسال کدام کشور مناسبتر است. و اینکه چه رسته ای برای من مناسبتر است.آیا در رسته داروسازی امکان دارد موفق باشم یا نه؟

mms_ir68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و عرض خسته نباشید:)
مهرداد هستم از اعضای جدیدpersian tools قصد مشورت داشتم عزیز ( اطلاعات)
1)من دانشجوی مکانیک جامدات تهران مرکزی(ازاد) ورودی 87 الان هم معدلم 15 میباشد و جدا در درس خواندن در ایران بی رقبت شدم من با تراز 7100 وارد این دانشگاه شدم توان من معدل 18 می با شد تا پایان دورهی لیسانس.
2)زبانم هم خوب می باشد حدود 6 سال در دوران کودکی british خواندم و الانم مدرک دیپلم زبانم را گرفتم intermediat و دارم برای advance و بعد toffel که سر جم کمتر از 1 سال و شش ماه یا 1 سال طول میکشد تا بتوانم تافل را اخذ کنم با نمره بالا .
می خواستم بدانم کدام یک از راههای زیر برای تحصیل در امریکا مناسب است ؟
1) دانشگاه هم را انصراف بدهم بروم در مالزی با معدل دیپلم 17 و نمرات دروس اختصاصی 16.5 به بالا و معدل پیش دانشگاهی 16 و 19 در درس فیزیک و 14 در درس دیفرانسیل برای تحصیل در مالزی برای دوره ی bachelor سه ساله در دانشگاهی مثل www.legendagroup.edu.my در رشته های فنی یا دانشگاههایی از این قبیل که مدرک معتبر دارند و در برخی از uni ها برنامه ترنسفر automatic به آمریکا دارند تحصیل کنم و بعد ترنسفر به یکی از uni های آمریکا. هزینه تحصیل برای 4 سال 3 +1 دوره ی زبان فشرده برابر است به 20-25 میلیون .
2)ادامه تحصیل در ایران با معدل لیسانس 17-18 و مدرک toffel خوب بعد برای application اقدام کنم .
اسپانسر مالی من تا حدودی پدرم میباشد و عمویم که در آمریکا زندگی میکند در دالاس و تقریبا تمام کسانی که دوست دارم در آمریکا هستن و پدر بزرگم greencard گرفتن یعنی به طور ارثی تا حدود 10-15 سال دیگه منم greencard میگیرم ارثی .
هدف من تحصیل در آمریکا و کار و زندگی در آمریکا پیش فامیل های درجه یکم میباشد.
سرتان را درد نیارم :
کدام یک از راههای بالا مناسب میباشد برای ادامه تحصیل در راه اول من راه برگشتی ندارم چون مشکل سربازی دارم یعنی از یکبار معافیت تحصیلی ام استفاده کردم اینم دیگه از قانونهای ایران است دیگه :(
لطفا در تصمیم گیری ام راهنمایی ام کنید با تشکر
Email : [email protected] در صورت نیاز email بزنید با تشکر
مهرداد :)

mahdi11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کدام یک از دانشگاه های مالزی بورسیه رشته مدیریت می دهد
دانشگاه های دیگر دنیا چطور

ممنون

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
با سلام

و یک خبر بد متاسفانه

دانشگاه های سوئد از پاییز 2011 پولی شدند , قطعی و اعلام شده در مطبوعات سوئد

منبع

http://www.thelocal.se/25092/20100219/?utm_source=email&utm_medium=email&utm_content=136

حیف شد واقعا

پویا

------------------------------------------------------------------------------------

طراحی حرفه ای وب سایت - طراح وب سایت - طراحی سایت - بهترین طراح سایت -طراحی با کیفیت سایت - صفحه اول گوگل - صفحه اول یاهو - افزایش تعداد بازدید کننده سایت

Last edited:

jack12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
یک سوال داشتم از شما خواهشا راهنماییم کنید

من الان ترم دوم دانشجوی مهندسی شیمی در دانشگاه ازاد علوم وتحقیقات فارس هستم اما در دبیرستان وپیش دانشگاهی نمرات چندان خوبی نیاوردم معدل کلم هم در دبیرستان و هم در پیش دانشگاهی 14 شد وهمنین طور معدل کل دیپلمم :( متاسفانه در اون مقاطع کم کاری کردم
گرفتن مدرک تافل زیاد برام سخت نیست البته وضع مالی من چندان تعریفی ندارد
ایا با احوالات شانسی دارم برای پذیرش در دانشگاههای رایگان نروزی یا سویدی :rolleyes:
یک سوال دیگه هم دارم که ایا شرایط سنی هم مهم است باور کنید حتی اگه شده یک بار دیگه دبیرستانم رو میخونم تا نمره بالایی بگیرم توان من خیلی بیشتر از این نمره هاست که گرفتم اما متاسفانه در اون دوران کم کاری کردم خواهشا راهنمایی کنید
الان یه جورایی سر در گمم نمیدونم لیسانسمو بگیرم بعد به فکر گرفتن پذیرش باشم در مقطع فوق لیسانس یا اینکه برم دیپلم تجربی بگیرم و این کارو بکنم البته با نمرات بالا و درخواست ادامهتحصیل بدم درمقطع لیسانس....
فرق بین تافل و ایلتس چیه

Last edited:

bestofbestzizi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ژنتيك تو دانشگاه دولتي اصفهان ميخونم ولي معدلم خيلي بد شده و مخوام براي يه دانشگاه خوب كانادا يا استراليا فوق ليسانس بخونم
ميشه بگيد راهي است كه هزينه هام كمتر بشه و اصلا دانشگاه هاي اونجا تو رشته من پذيرش دارند يا اصلا كشور خوبي هست كه بتونم بورسيه بشم

Royal_KZ

Registered User
لایک‌ها
33
سلام دوستان

به نظرتون دانشگاههای کانادا یا استرالیا ،به معدله ۱۳ از دانشگاه آزاد شهرستان، پذیرش میده؟

دوستان هر اطلاعاتی دارن،ممنون میشم راهنمائی کنن

با تشکر

Last edited:

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام
برای فوق لیسانس گرفتن از یه جایی مثل کانادا یا .........شرط معدل برای کدوم دوره لحاظ میشه؟؟دبیرستان پیش دانشگاهی دانشگاه؟....
سوال دیگه اینکه من دو سال دیگه از رشته الکترونیک دانشگاه شهید بهشتی فارق التحصیل میشم!!آیا شانس منی که از این دانشگاه مدرک دارم و ثبت اختراع داشتم واسه گرفتن پذیرش بالاتر میره ؟

radium

Registered User
لایک‌ها
4
سلام می شه بگید برا ادامه تحصیل (فوق لیسانس) خارج از کشور مثل المان باید حتما از دانشگاه خاصی تو ایران مدرک گرفته باشیم و شرط معدل هم داره؟

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام می شه بگید برا ادامه تحصیل (فوق لیسانس) خارج از کشور مثل المان باید حتما از دانشگاه خاصی تو ایران مدرک گرفته باشیم و شرط معدل هم داره؟

نه ولی آلمان همه دانشگاههای ایران را قبول ندارد

شما از کدام دانشگاه مدرک لیسانس گرفتید و معدل .

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان

به نظرتون دانشگاههای کانادا یا استرالیا ،به معدله ۱۳ از دانشگاه آزاد شهرستان، پذیرش میده؟

با تشکر

اگر بتونید شهریه دانشگاه رو بدید و مدرک زبان هم داشته باشید حتما میتونید پذیرش بگیرید

-----------------------
اخبار فارسی سوئد-Sweden Farsi News

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
سلام دوستان

با تشکر

سلام دوست عزیز من فکر میکنم دانشگاه های کانادا معدل زیر 15 دانشگاه آزاد رو پذیرش نمیدن
برای اطلاعات بیشتر برو به فروم www.applyabroad.org
من یه بار یه متنی از وزارت علوم کانادا تو سایتش دیدم که به طور صریح نوشته بود معدل زیر 15 دانشگاه ازاد ارزشیابی نمیشه و دانشگاه های ازادی که مورد قبولشون بود به تهران مشهد قزوین محدود میشد
بازم بپرس.
موفق باشئ :D:D:D

ppro

Registered User
لایک‌ها
65

farid_tabriz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آيا من با شرايط زير مي تونم تو يكي از دانشگاه هاي معتبر آمريكا و يا سوئد تحصيل كنم؟
متولد 1371 (1992)
امسال ديپلم مي گيرم.
وضعيت انگليسي در حد متوسط هست يعني intermediate
معدلم 19.26
تونايي تقبل هزينه در حدود 10 ميليون در سال را دارم.
اهل كار هستم.
به هيچ وجه ولخرج نيستم. حتي اگر مجبور بشم شب رو با يه تيكه باگت سر مي كنم.
رشتم رياضي هست.
در ضمن دوست ندارم به خوابگاهي برم كه اونجا فساد و از اين جور حرفا باشه!

در ضمن آيا به دانشجويان خارجي بورسيه تحصيلي مي دهند؟
ممنون مي شم اگه جواب بدين

بالا