• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام. آيا من با شرايط زير مي تونم تو يكي از دانشگاه هاي معتبر آمريكا و يا سوئد تحصيل كنم؟
متولد 1371 (1992)
امسال ديپلم مي گيرم.
وضعيت انگليسي در حد متوسط هست يعني intermediate
معدلم 19.26
تونايي تقبل هزينه در حدود 10 ميليون در سال را دارم.
اهل كار هستم.
به هيچ وجه ولخرج نيستم. حتي اگر مجبور بشم شب رو با يه تيكه باگت سر مي كنم.
رشتم رياضي هست.
در ضمن دوست ندارم به خوابگاهي برم كه اونجا فساد و از اين جور حرفا باشه!

در ضمن آيا به دانشجويان خارجي بورسيه تحصيلي مي دهند؟
ممنون مي شم اگه جواب بدين

توی آمریکا با سالی 10 تومن اصلاً فکرش رو هم نکن. ولی اگر زبانت رو بتونی تقویت کنی و آیلتس خوب بیاری در حال حاضر توی سوئد یک سری رشته های انگلیسی زبان توی مقطع لیسانس آوردن که شهریه هم رایگان هست اگر برای امسال اقدام کنی( که گویا می گی تازه امسال دیپلم می گیره و باید پیش دانشگاهی حتماً داشته باشی. چون برای سال بعد سوئد هم معلوم نیست رایگان باشه یا نه) . و با اون 10 تومن هم می تونی خرج زندگیت رو بپردازی.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان

به نظرتون دانشگاههای کانادا یا استرالیا ،به معدله ۱۳ از دانشگاه آزاد شهرستان، پذیرش میده؟

دوستان هر اطلاعاتی دارن،ممنون میشم راهنمائی کنن

با تشکر

نه قربان بعید می دونم. شما تشریف ببرید سایت www.applyabroad.org و نتایج پذیرش بچه هایی رو که اقدام کردند ملاحضه بفرمایید کسانی که مقاله داشتند و دانشگاه سراسری و معدل بالا بودند به زور تونستند پذیرش بگیرند.
( بعضی دوستان نمی دونم چطور این حرف رو می زنند یعنی چی که با پول می شه همه جا درس خوند, همین دوستان وقتی برای پذیرش اقدام می کنند و مسلماً نمی تونن پذیرش هم براتون بگیرند خیلی راحت می گن نشد دیگه ما تمام تلاشمون رو کردیم دریغ از اینکه یک سال وقت و پول بابارو گرفتی آخرم هیچی به هیچی)

Somi1983

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به عنوان یک دانشجوی ایرانی‌ که در ایتالیا درس میخونه در رشته‌ مهندسی‌، خواستم چند نکته رو بگم از تجربه شخصی‌ خودم:

۱.جایی‌ برید که بیارزه‌،الان کلی‌ تبلیغ میکنند از دانشگاه‌های اروپای شرقی‌ و مالزی،من نمیدونم دقیقا چه جوری اند و نمی‌خوام نظر مطلق بدم،اما ۲ مورد رو دیدم رفتند مالزی،بعد برگشتند!

۲.برید دانشگاه‌هایی‌ که انگلیسی‌ زبان هستند ،زبان دیگه وقتتون رو میگیره (مثل من که ایتالیایی شروع کردم و پدرم در اومد!)،مگه اینکه اون زبان رو خوب بلد باشید!

۳.دیر تر رفتن از ایران از رفتن یک جای بد بهتره،این شعار منه.

در آخر با امید آنکه شرایطی در ایران پیش بیاد،که هر کجا می‌روید در آخر برای زندگی‌ به ایران باز گردید..و دانشتان را در سرزمین خودتان استفاده کنید..:)

به امید آن روز

hi.mahshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با کامپیوتر ( شبکه - طراحی شبکه - طراحی سایت و... ) دارم
دروه کارشناسی در دانشگاه ازاد قائم شهر با معدل 15.6 گذروندم
از نظر مدرک ilets هم مشکلی ندارم و میتونم نمره 6.5 به بالا بگیرم .
و اما هزینه میتونم بین 40 - 45 میلیون برای کل دوره ارشد پرداخت کنم
فقط نوع دانشگاه و درجه اعتبارش برام خیلی مهمه نظر خودم به کشور های کانادا و آمریکا و انگلیس و فرانسه هست
میخواستم راهنماییم کنید آیا شانسی برای پذیرش دارم یا خیر ؟
تاریخ اعزام به خدمت = 1.08.1388 (یکم آذر )
تنها مشکل من رشته تحصیلی مقطع کارشناسی هست ( مهندسی تکنولوژی نساجی ) که در ارتباط با کامپیوتر نیست ولی 70% شباهت به مکانیک داره.
( نکته دیگر اینکه من در یکی از موسسات زیر نظر وزارت علوم دوره 4 ساله مدیریت فناوری اطالاعات را هم گذرونم که شامل بسیاری از دروس مرتبط با کامپیوتر هست ).
ممنون میشم راهمنماییم کنید و پیشنهاد خودتون را هم ذکر کنید.

سلام. آيا من با شرايط زير مي تونم تو يكي از دانشگاه هاي معتبر آمريكا و يا سوئد تحصيل كنم؟
متولد 1371 (1992)
امسال ديپلم مي گيرم.
وضعيت انگليسي در حد متوسط هست يعني intermediate
معدلم 19.26
تونايي تقبل هزينه در حدود 10 ميليون در سال را دارم.
اهل كار هستم.
به هيچ وجه ولخرج نيستم. حتي اگر مجبور بشم شب رو با يه تيكه باگت سر مي كنم.
رشتم رياضي هست.
در ضمن دوست ندارم به خوابگاهي برم كه اونجا فساد و از اين جور حرفا باشه!

در ضمن آيا به دانشجويان خارجي بورسيه تحصيلي مي دهند؟
ممنون مي شم اگه جواب بدين

برای شما یک گزینه خوب هست در کشور کانادا. اولا معدلتون خیلی‌ بالاست و راحت پذیرش میگیرین. زبان هم شرط لازم پذیرش نیست ولی‌ اگه بلد نباشین بعدا باید اینجا که اومدین زبان بخونین و هزینه داره براتون. اما راجع به گزینه که گفتم. شما می‌تونین یک نوع پذیرش بگیرین به اسم co-op. با این پذیرش شما سال اول درس میخونین، از سال دوم ۱ ترم درس میخونین و یک ترم اجازه کار درین و می‌تونین کار کنین. البته باید حد عقل هزینه‌های ۱ سالتون رو داشته باشین. من ایمیلم رو بالا گذشتم. اینجا رو چک نمیکنم برا همین اگه سوال داشتین بم ایمیل بزنین من راهنماییتون کنم

hi.mahshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من ژنتيك تو دانشگاه دولتي اصفهان ميخونم ولي معدلم خيلي بد شده و مخوام براي يه دانشگاه خوب كانادا يا استراليا فوق ليسانس بخونم
ميشه بگيد راهي است كه هزينه هام كمتر بشه و اصلا دانشگاه هاي اونجا تو رشته من پذيرش دارند يا اصلا كشور خوبي هست كه بتونم بورسيه بشم

من الان کانادا هستم و راضیم. معدلتون هرچقدر پایین تر باشه، سطح دانشگاهی که بتون پذیره میده طبیعتأ میاد پایین. اما به هر پذیرش می‌تونین بگیرین. اگه اطلاعات بیشتر خواستین ایمیل بزنین: [email protected]

hi.mahshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

به نظرتون دانشگاههای کانادا یا استرالیا ،به معدله ۱۳ از دانشگاه آزاد شهرستان، پذیرش میده؟

دوستان هر اطلاعاتی دارن،ممنون میشم راهنمائی کنن

با تشکر

دوست من با معدل ۱3.۸ از دانشگاه آزاد سیستان پذیرش گرفت برا .Information Systems

hi.mahshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
برای فوق لیسانس گرفتن از یه جایی مثل کانادا یا .........شرط معدل برای کدوم دوره لحاظ میشه؟؟دبیرستان پیش دانشگاهی دانشگاه؟....
سوال دیگه اینکه من دو سال دیگه از رشته الکترونیک دانشگاه شهید بهشتی فارق التحصیل میشم!!آیا شانس منی که از این دانشگاه مدرک دارم و ثبت اختراع داشتم واسه گرفتن پذیرش بالاتر میره ؟

برا فوق لیسانس فقط معدل دوره لیسانس مهمه. اگه ثبت اختراع درین حتما پذیرش می‌تونین بگیرین. سال سوم هم باید زبان امتحان بعدی و بعد اقدام کنی‌ برا پذیرش. ایمیلم بالا هست اگه اطلاعات بیشتر خواستی‌ بم ایمیل بزن

nioton

Registered User
لایک‌ها
97
به نقل از pouya92 :
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با کامپیوتر ( شبکه - طراحی شبکه - طراحی سایت و... ) دارم
دروه کارشناسی در دانشگاه ازاد قائم شهر با معدل 15.6 گذروندم
از نظر مدرک ilets هم مشکلی ندارم و میتونم نمره 6.5 به بالا بگیرم .
و اما هزینه میتونم بین 40 - 45 میلیون برای کل دوره ارشد پرداخت کنم
فقط نوع دانشگاه و درجه اعتبارش برام خیلی مهمه نظر خودم به کشور های کانادا و آمریکا و انگلیس و فرانسه هست
میخواستم راهنماییم کنید آیا شانسی برای پذیرش دارم یا خیر ؟
تاریخ اعزام به خدمت = 1.08.1388 (یکم آذر )
تنها مشکل من رشته تحصیلی مقطع کارشناسی هست ( مهندسی تکنولوژی نساجی ) که در ارتباط با کامپیوتر نیست ولی 70% شباهت به مکانیک داره.
( نکته دیگر اینکه من در یکی از موسسات زیر نظر وزارت علوم دوره 4 ساله مدیریت فناوری اطالاعات را هم گذرونم که شامل بسیاری از دروس مرتبط با کامپیوتر هست ).
ممنون میشم راهمنماییم کنید و پیشنهاد خودتون را هم ذکر کنید.

سلام
من به شما انگلیس را پیشنهاد میکنم
فوق 1 ساله میتوانید بگیرید
هزینه ی شما 25 تا 30 خواهد بود

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
یکی از دوستان میخواد بره خارج از کشور برای ادامه تحصیل
چند کشور بهش پیشنهاد شده خواستم ببینم بین آسیا(مالزی) و اروپا(سوئد) کدومش از نظر زندگی و کار برای یه دانشجوی ایران بهتره؟

البته این رو هم بگم که تخصص برنامه نویسی php ، css , ajax رو داره و مشکلی از نظر درآمد نداره

siavash913

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من امسال فارغ التحصيل در رشته مديريت بانكي از دانشگاه غيرانتفاعي شدو معدلم 15.10مي خوام تو رشته اي مرتبط ادامه تحصيل بدم كدوم كشور ميتونم بورس بگيرم ؟ميشه راهنمايي كنيد.جايي كه ارزون باشه اعتبارم داشته باشه

mehraak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam dustan
foghe zaminshenasi ba mo'adele 16 mitune az daneshgahe toronto pazireshe phd ba bursie begire? ilets general:6.5

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من امسال فارغ التحصيل در رشته مديريت بانكي از دانشگاه غيرانتفاعي شدو معدلم 15.10مي خوام تو رشته اي مرتبط ادامه تحصيل بدم كدوم كشور ميتونم بورس بگيرم ؟ميشه راهنمايي كنيد.جايي كه ارزون باشه اعتبارم داشته باشه

با توجه به وضعیتی که شما فرمودید بورس که بعید می دونم مگر اینکه از کشورهایی که شهریه رایگان هست پذیرش بگیرید مثل نروژ فنلاند و .... که اونم یکی از دوستانم کاملاً وضعیت مشابه با شما داشت یعنی مدیریت بانکی غیرانتفاعی معدل 15 16 که هیچ کدوم از دانشگاه های نروژ متاسفانه بش پذیرش ندادند.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
یکی از دوستان میخواد بره خارج از کشور برای ادامه تحصیل
چند کشور بهش پیشنهاد شده خواستم ببینم بین آسیا(مالزی) و اروپا(سوئد) کدومش از نظر زندگی و کار برای یه دانشجوی ایران بهتره؟

البته این رو هم بگم که تخصص برنامه نویسی php ، css , ajax رو داره و مشکلی از نظر درآمد نداره

تو هیچ کدومش روی کار حساب نکنه به ویژه سوئد.
با محدودیت هفته ای 20ساعت کار بلکم کمتر و همین طور کمبود کار و عدم دونستن زبان سوئدی در سوئد و .... روی تامین کامل هزینه هاش و اصلاً تامین هیچی از هزینه هاش به هیچ وجه روی کار در اونجا حساب نکنه حتی با تخصص هایی که داره.
البته نظر من بود.;)

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
هزینه های تحصیل در دانشگاه های سوئد از پاییز ۲۰۱۱

دانشجویان ایرانی از پاییز ۲۰۱۱ برای تحصیل در سوئد باید حداقل سالی ۱۳ میلیون تومان شهریه دانشگاه پرداخت کنند.
بر اساس قوانین و مقررات جدید, هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی سوئد خود راسا و در چهارچوب مقررات مشخصی شهریه مربوط به هر رشته تدریس شده در هر دانشگاه را مشخص خواهد کرد و از دانشگاه مجانی در سوئد دیگر خبری نخواهد بود.

ترم بهار امسال آخرین ترم بهاری دانشگاهی در سوئد است که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا ( از جمله ایران ) قادر به تحصیل رایگان در سوئد خواهند بود. قوانین و مقررات جدید از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ در سوئد به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

در حال حاضر تعدادی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در سوئد از جمله دانشگاه های لوند, اپسالا و دانشگاه “میت” در زمینه میزان شهریه دریافتی از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا تصمیم گیری نموده اند. خبر فارسی سوئد تنها به ذکر چند نمونه در این رابطه اکتفا می کند. پیش بینی می شود که شهریه دریافتی دیگر دانشگاه هایی که هنوز در این رابطه تصمیم گیری نکرده اند نیز در حول و حوش همین ارقام خواهد بود.

هزینه تحصیل برای دانشجویان ایرانی و دیگر دانشجوبان خارج از اتحادیه اروپا جهت یک سال تحصیلی (دو ترم دانشگاهی) در دانشگاه اپسالا در چند رشته مختلف به شرح زیر اعلام شده است:

رشته پزشکی: ۱۸۰ هزار کرون (معادل حدود ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ایران)
رشتته های علوم مهندسی ۱۳۵ هزار کرون (معادل حدود ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ایران)
رشته های علوم انسانی ۱۱۰ هزار کرون (معادل حدود ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ایران)
رشته های آموزگاری ۹۰ هزار کرون (معادل حدود ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ایران)

و اما دانشجویان غیر اروپایی مایل به تحصیل در رشته خلبانی در سوئد می بایست آماده پرداخت یکی از گرانترین شهریه های دانشگاهی در این کشور باشند. برای نمونه شهریه تحصیل در رشته خلبانی در دانشگاه لوند در جنوب سوئد ۱ میلیون کرون (حدود ۱۴۳ میلیون تومان ایران) برای هر سال تحصیلی (دو ترم دانشگاهی) خواهد بود.

پیش بینی می شود که میزان شهریه دریافتی دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد نیز در حد مشابهی تثبیت شود که هم سطح با دیگر دانشگاه های معتبر اروپایی و آمریکا قرار دارد.

شایان ذکر است که شهریه های فوق تنها هزینه تحصیل در دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی بوده و هزینه خورد و خوراک, اجاره مسکن, خرید کتاب و همه دیگر هزینه های یک زندگی معمولی یک دانشجو نیز می بایست به آن اضافه گردد.
هدف از شهریه ای کردن دانشگاه های سوئد برای دانشجویان غیر اروپایی این بوده است که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا نتوانند با استفاده از سیستم رایگان تحصیلات عالی در سوئد که هزینه آن توسط مالیات دهندگان سوئدی تامین میشود جای دانشجویان سوئدی و اروپایی را بگیرند. به عبارت دیگر مالیات دهندگان سوئدی مجبور نشوند هزینه تحصیلات دانشجویان کشورهای بیگانه را بپردازند. توجیهی اگرچه منطقی اما نه چندان خوش آیند برای دانشجویان خارجی و از جمله ایرانی مایل به تحصیل در سوئد.

سوئد از معدود کشورهای غربی در جهان بشمار میرفت که حتی از دانشجویان خارجی نیز در صورتیکه از یک دانشگاه سوئدی پذیرش داشته و مخارج امرار معاش خود را دارا می بودند هیچ شهریه دانشگاهی برای ادامه تحصیلات دریافت نمی کرد.

تاکنون دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا, از جمله دانشجویان ایرانی با استعداد, بدون اینکه نگرانی جهت پرداخت شهریه های سنگین دانشگاهی داشته باشند قادر بودند که از سوئد ویزای تحصیلی و دانشجویی گرفته و در دانشگاههای معتبر این کشور به تحصیل بپردازند. در حالیکه دانشجویان ایرانی در صورت پذیرش در دانشگاههای دیگر کشورهای غربی مجبور به پرداخت ده ها هزار دلار و یورو بعنوان شهریه دانشگاهی بوده اند.

اما از از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ تحصیلات دانشگاهی در سوئد نیز مانند ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا برای دانشجویان داخل اتحادیه اروپا رایگان و برای دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا (مانند ایران) جهت تحصیل به سوئد می آیند متضمن پرداخت شهریه دانشگاهی خواهد بود. جزئیات قوانین جدید
جزئیات دیگری از قوانین جدیدی که از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ در سوئد به مرجله اجرا گذاشته خواهد شد بنا بر تحقیقات صورت گرفته از سوی خبر فارسی سوئد بشرح زیر است:

- هر دانشگاه و موسسه آموزش عالی میبایست شهریه ای را جهت دانشجویان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا مشخص نماید. تصور می شود که چنین شهریه ای با توجه به استانداردهای سوئد بسیار بالا خواهد بود. میانگین شهریه دانشگاهی در دانشگاههای سوئد حدود ۸۰ هزار کرون برای هر سال تحصیلی برآورد شده است (معادل حدود ۱۲ میلیون تومان, برای هر سال تحصیلی). با این وجود دانشگاه ها تنها جهت تامین هزینه های خود مجاز به دریافت شهریه خواهند بود و اجازه سودآوری نخواهند داشت.

- دانشجویان میبایست بدون استثناء بر اساس نمرات خود وارد دانشگاه شوند و برای مثال پذیرفتن دانشجویانی که پول بیشتری از میزان شهریه درنظر گرفته شده پرداخت کنند ممنوع خواهد بود.

- جهت دانشجویان برجسته و با استعداد خارج از اتحادیه اروپا یک سیستم بورسیه ایجاد خواهد شد تا استعداد این گروه از دانشجویان با استعداد و برجسته بواسطه کمبود امکانات مالی به هدر نرود. بودجه این بورسیه از صندوق مالیات دهندگان تامین خواهد شد.

- برخی از دانشجویان تبعه خارج از اتحادیه اروپا از پرداخت شهریه معاف خواهند بود. از جمله دانشجویانی که در سوئد اقامت دائم دارند و برای مثال از طریق پیوند به این کشور آمده اند, دانشجویانی که در چهارچوب برنامه های تبادل دانشجو به سوئد می آیند و همچنین اتباع سوئیس که عضو اتحادیه اروپا نیست اما دارای قرارداد ویژه ای در این زمینه با اتحادیه اروپاست.

- دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا غیر از شهریه جهت تسلیم تقاضا نیز مجبور به پرداخت هزینه ای خواهند بود.

منتقدین چه میگویند:
به نظر منتقدین شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا منجر به کاهش شدید تعداد دانشجویان غیر اروپایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد خواهد شد.

نظر دیگر منتقدین این است که برای برخی رشته های دانشگاهی, بویژه در زمینه های تکنیکی, حتی متقاضی کافی سوئدی و اروپایی وجود ندارد و پذیرش دانشجویان غیر اروپایی نقش قابل توجهی جهت زنده نگاه داشتن اینگونه رشته ها در دانشگاههای سوئد ایفا میکرد و با اجرای این قانون این رشته ها عملا تخته خواهد شد.

انتقاد دیگر که نسبت به شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا بیان میشود این است که در اینصورت نه با استعداد ترین دانشجویان بلکه دسته ای که توان مالی بیشتری دارند به دانشگاههای سوئد جذب خواهند شد (اگرچه در مورد دانشجویان ایرانی در حال حاضر نیز تنها کسانی که توانایی هزینه کردن حدود ۱۰ میلیون تومان در سال را دارند می توانند به سوئد بیایند) مگر اینکه دولت تسهیلات اهدای بورسیه مفصلی را جهت جذب اینگونه دانشجویان به مورد اجرا بگذارد. البته چنین موردی در قانون جدید گنجانده شده است اما در سال ۲۰۱۱ از بورس تحصیلی خبری نیست و قول آن از سال ۲۰۱۲ داده شده است.

منتقدین همچنین معتقدند که هزینه فراهم آوردن تسهیلات بورسیه ای ارزانتر از سیستم فعلی که در آن تحصیلات دانشگاهی برای همه رایگان است نخواهد بود و خصوصا دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی کوچکتر سوئد قدرت رقابت خود را از دست خواهند داد.

همچنین به نظر میرسد که دولت سوئد این نکته را فراموش کرده است که شهریه ای که برای تحصیل دانشجویان خارجی پرداخت میکند به جیب دانشگاه های خودش , اساتید, کارکنان دانشگاهها و .. میرود و چه دانشجویان خارجی باشند و چه نباشند باید این هزنیه ها را انجام دهد .دانشجویان خارجی تنها در این کشور پول هزینه میکنند و به رقابتی ترشدن دانشگاه های سوئد کمک میکنند.

بالاخره اینکه وقتی قرار باشد که شهریه پرداخت شود چرا سوئد ؟؟؟ انگلیس! کانادا! آمریکا! … مگر تجربه دانمارک کافی نبود ؟ سوئد هم بزودی به دانمارک بعدی تبدیل میشود…

نتیجه اخلاقی: سوئدی ها فعلا علاقه شدیدی به دریافت پناهنده از کشور های سومالی و غیره و پرداخت سوسیال و هزینه فرزند به آنها دارند و ترجیح میدهند که این پول را به جای هزینه کردن برای دانشجویان و دانشگاههای کشور خودشان به طرق دیگری که خودشان بهتر می دانند صرف کنند.

منابع: سایت دانشگاه اوپسالا

http://www.swednews.com/هزینه-های-تحصیل-در-دانشگاه-های-سوئد-از-پ/سوئد/

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
هزینه های تحصیل در دانشگاه های سوئد از پاییز ۲۰۱۱

دانشجویان ایرانی از پاییز ۲۰۱۱ برای تحصیل در سوئد باید حداقل سالی ۱۳ میلیون تومان شهریه دانشگاه پرداخت کنند.
بر اساس قوانین و مقررات جدید, هر دانشگاه و مرکز آموزش عالی سوئد خود راسا و در چهارچوب مقررات مشخصی شهریه مربوط به هر رشته تدریس شده در هر دانشگاه را مشخص خواهد کرد و از دانشگاه مجانی در سوئد دیگر خبری نخواهد بود.

ترم بهار امسال آخرین ترم بهاری دانشگاهی در سوئد است که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا ( از جمله ایران ) قادر به تحصیل رایگان در سوئد خواهند بود. قوانین و مقررات جدید از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ در سوئد به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.

در حال حاضر تعدادی از دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در سوئد از جمله دانشگاه های لوند, اپسالا و دانشگاه “میت” در زمینه میزان شهریه دریافتی از دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا تصمیم گیری نموده اند. خبر فارسی سوئد تنها به ذکر چند نمونه در این رابطه اکتفا می کند. پیش بینی می شود که شهریه دریافتی دیگر دانشگاه هایی که هنوز در این رابطه تصمیم گیری نکرده اند نیز در حول و حوش همین ارقام خواهد بود.

هزینه تحصیل برای دانشجویان ایرانی و دیگر دانشجوبان خارج از اتحادیه اروپا جهت یک سال تحصیلی (دو ترم دانشگاهی) در دانشگاه اپسالا در چند رشته مختلف به شرح زیر اعلام شده است:

رشته پزشکی: ۱۸۰ هزار کرون (معادل حدود ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ایران)
رشتته های علوم مهندسی ۱۳۵ هزار کرون (معادل حدود ۱۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان ایران)
رشته های علوم انسانی ۱۱۰ هزار کرون (معادل حدود ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان ایران)
رشته های آموزگاری ۹۰ هزار کرون (معادل حدود ۱۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ایران)

و اما دانشجویان غیر اروپایی مایل به تحصیل در رشته خلبانی در سوئد می بایست آماده پرداخت یکی از گرانترین شهریه های دانشگاهی در این کشور باشند. برای نمونه شهریه تحصیل در رشته خلبانی در دانشگاه لوند در جنوب سوئد ۱ میلیون کرون (حدود ۱۴۳ میلیون تومان ایران) برای هر سال تحصیلی (دو ترم دانشگاهی) خواهد بود.

پیش بینی می شود که میزان شهریه دریافتی دیگر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی سوئد نیز در حد مشابهی تثبیت شود که هم سطح با دیگر دانشگاه های معتبر اروپایی و آمریکا قرار دارد.

شایان ذکر است که شهریه های فوق تنها هزینه تحصیل در دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی بوده و هزینه خورد و خوراک, اجاره مسکن, خرید کتاب و همه دیگر هزینه های یک زندگی معمولی یک دانشجو نیز می بایست به آن اضافه گردد.
هدف از شهریه ای کردن دانشگاه های سوئد برای دانشجویان غیر اروپایی این بوده است که دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا نتوانند با استفاده از سیستم رایگان تحصیلات عالی در سوئد که هزینه آن توسط مالیات دهندگان سوئدی تامین میشود جای دانشجویان سوئدی و اروپایی را بگیرند. به عبارت دیگر مالیات دهندگان سوئدی مجبور نشوند هزینه تحصیلات دانشجویان کشورهای بیگانه را بپردازند. توجیهی اگرچه منطقی اما نه چندان خوش آیند برای دانشجویان خارجی و از جمله ایرانی مایل به تحصیل در سوئد.

سوئد از معدود کشورهای غربی در جهان بشمار میرفت که حتی از دانشجویان خارجی نیز در صورتیکه از یک دانشگاه سوئدی پذیرش داشته و مخارج امرار معاش خود را دارا می بودند هیچ شهریه دانشگاهی برای ادامه تحصیلات دریافت نمی کرد.

تاکنون دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا, از جمله دانشجویان ایرانی با استعداد, بدون اینکه نگرانی جهت پرداخت شهریه های سنگین دانشگاهی داشته باشند قادر بودند که از سوئد ویزای تحصیلی و دانشجویی گرفته و در دانشگاههای معتبر این کشور به تحصیل بپردازند. در حالیکه دانشجویان ایرانی در صورت پذیرش در دانشگاههای دیگر کشورهای غربی مجبور به پرداخت ده ها هزار دلار و یورو بعنوان شهریه دانشگاهی بوده اند.

اما از از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ تحصیلات دانشگاهی در سوئد نیز مانند ایالات متحده آمریکا و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا برای دانشجویان داخل اتحادیه اروپا رایگان و برای دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا (مانند ایران) جهت تحصیل به سوئد می آیند متضمن پرداخت شهریه دانشگاهی خواهد بود. جزئیات قوانین جدید
جزئیات دیگری از قوانین جدیدی که از ترم پاییز سال ۲۰۱۱ در سوئد به مرجله اجرا گذاشته خواهد شد بنا بر تحقیقات صورت گرفته از سوی خبر فارسی سوئد بشرح زیر است:

- هر دانشگاه و موسسه آموزش عالی میبایست شهریه ای را جهت دانشجویان کشورهای خارج از اتحادیه اروپا مشخص نماید. تصور می شود که چنین شهریه ای با توجه به استانداردهای سوئد بسیار بالا خواهد بود. میانگین شهریه دانشگاهی در دانشگاههای سوئد حدود ۸۰ هزار کرون برای هر سال تحصیلی برآورد شده است (معادل حدود ۱۲ میلیون تومان, برای هر سال تحصیلی). با این وجود دانشگاه ها تنها جهت تامین هزینه های خود مجاز به دریافت شهریه خواهند بود و اجازه سودآوری نخواهند داشت.

- دانشجویان میبایست بدون استثناء بر اساس نمرات خود وارد دانشگاه شوند و برای مثال پذیرفتن دانشجویانی که پول بیشتری از میزان شهریه درنظر گرفته شده پرداخت کنند ممنوع خواهد بود.

- جهت دانشجویان برجسته و با استعداد خارج از اتحادیه اروپا یک سیستم بورسیه ایجاد خواهد شد تا استعداد این گروه از دانشجویان با استعداد و برجسته بواسطه کمبود امکانات مالی به هدر نرود. بودجه این بورسیه از صندوق مالیات دهندگان تامین خواهد شد.

- برخی از دانشجویان تبعه خارج از اتحادیه اروپا از پرداخت شهریه معاف خواهند بود. از جمله دانشجویانی که در سوئد اقامت دائم دارند و برای مثال از طریق پیوند به این کشور آمده اند, دانشجویانی که در چهارچوب برنامه های تبادل دانشجو به سوئد می آیند و همچنین اتباع سوئیس که عضو اتحادیه اروپا نیست اما دارای قرارداد ویژه ای در این زمینه با اتحادیه اروپاست.

- دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا غیر از شهریه جهت تسلیم تقاضا نیز مجبور به پرداخت هزینه ای خواهند بود.

منتقدین چه میگویند:
به نظر منتقدین شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا منجر به کاهش شدید تعداد دانشجویان غیر اروپایی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سوئد خواهد شد.

نظر دیگر منتقدین این است که برای برخی رشته های دانشگاهی, بویژه در زمینه های تکنیکی, حتی متقاضی کافی سوئدی و اروپایی وجود ندارد و پذیرش دانشجویان غیر اروپایی نقش قابل توجهی جهت زنده نگاه داشتن اینگونه رشته ها در دانشگاههای سوئد ایفا میکرد و با اجرای این قانون این رشته ها عملا تخته خواهد شد.

انتقاد دیگر که نسبت به شهریه ای کردن دانشگاههای سوئد برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا بیان میشود این است که در اینصورت نه با استعداد ترین دانشجویان بلکه دسته ای که توان مالی بیشتری دارند به دانشگاههای سوئد جذب خواهند شد (اگرچه در مورد دانشجویان ایرانی در حال حاضر نیز تنها کسانی که توانایی هزینه کردن حدود ۱۰ میلیون تومان در سال را دارند می توانند به سوئد بیایند) مگر اینکه دولت تسهیلات اهدای بورسیه مفصلی را جهت جذب اینگونه دانشجویان به مورد اجرا بگذارد. البته چنین موردی در قانون جدید گنجانده شده است اما در سال ۲۰۱۱ از بورس تحصیلی خبری نیست و قول آن از سال ۲۰۱۲ داده شده است.

منتقدین همچنین معتقدند که هزینه فراهم آوردن تسهیلات بورسیه ای ارزانتر از سیستم فعلی که در آن تحصیلات دانشگاهی برای همه رایگان است نخواهد بود و خصوصا دانشگاهها و مراکز آموزشی عالی کوچکتر سوئد قدرت رقابت خود را از دست خواهند داد.

همچنین به نظر میرسد که دولت سوئد این نکته را فراموش کرده است که شهریه ای که برای تحصیل دانشجویان خارجی پرداخت میکند به جیب دانشگاه های خودش , اساتید, کارکنان دانشگاهها و .. میرود و چه دانشجویان خارجی باشند و چه نباشند باید این هزنیه ها را انجام دهد .دانشجویان خارجی تنها در این کشور پول هزینه میکنند و به رقابتی ترشدن دانشگاه های سوئد کمک میکنند.

بالاخره اینکه وقتی قرار باشد که شهریه پرداخت شود چرا سوئد ؟؟؟ انگلیس! کانادا! آمریکا! … مگر تجربه دانمارک کافی نبود ؟ سوئد هم بزودی به دانمارک بعدی تبدیل میشود…

نتیجه اخلاقی: سوئدی ها فعلا علاقه شدیدی به دریافت پناهنده از کشور های سومالی و غیره و پرداخت سوسیال و هزینه فرزند به آنها دارند و ترجیح میدهند که این پول را به جای هزینه کردن برای دانشجویان و دانشگاههای کشور خودشان به طرق دیگری که خودشان بهتر می دانند صرف کنند.

منابع: سایت دانشگاه اوپسالا

http://www.swednews.com/هزینه-های-تحصیل-در-دانشگاه-های-سوئد-از-پ/سوئد/

بابا اینقدرها هم بد نمیشه!
اتفاقا به نظر من خیلی عالیتره! ببین یه چیز مهمی که آسیایی ها دارند مغزه ولی اروپایی ها ازش کمتر بهره بردند! اینجوری اونا مجبور میشن مثل آمریکا باهامون برخورد کنند! همین سیر تکاملی اسپانیا رو ببین سالانه چقدر فانداش داره افزایش پیدا می کنه!
ممکنه یکی دو سال اینطوری باشه ولی بعد درست میشه!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
الان بهترین و کم هزینه ترین کشور برای تحصیل دندانپزشکی کجاست؟ زبان تحصیل هم یا انگلیسی باشه یا آلمانی . نظر خودم رو اتریشه ولی زیاد اطلاعات ندارم

omidghadami

Registered User
لایک‌ها
1
الان بهترین و کم هزینه ترین کشور برای تحصیل دندانپزشکی کجاست؟ زبان تحصیل هم یا انگلیسی باشه یا آلمانی . نظر خودم رو اتریشه ولی زیاد اطلاعات ندارم

سلام ببین من برقیم نه پزشکی نتیجتا خوب فیدلتو نمیشناسم!
ولی این حرفت یه نقیصه ای داشت گفتم بگم شاید بدرد بخور باشه!
ببین اینکه شما بگی فلان کشور نصف بقیه پول می خواد پس برام بهتره درست نیست!
ممکنه شما وضع خانوادگیت خیلی خوب باشه و بتونی از پس مخارج بعضی کشورعا مثل مالزی و ... بر آیی ولی اینو مطمئن باش که اگر پول رو از هون جا در بیاری خیلی برات بهتره! پس به فکر این باش که کجا بهت فاند بهتری می دهند و راحتتر می تونی دوام بیاری!

ببین یه مثال از فیلد خودم می زنم! نگاه کن یه دانشگاهی مثل north Texas هزینه پایینی می خواهد و کلا با حدود ماهی 500 تومن هم میشه اونجا زندگی کرد ولی زندگی سخته! ولی یه جایی مثل WIP که توی بوستونه و گرون ترین شهر آمریکا حساب میشه حداقل ماهی 2000 تا 3000 دلار می خواد ولی بچه ها توی این یکی راحت ترند چون درسته که هزینه اون زیاده ولی در عوض پول خوبی هم می ده! پس این ایتم رو همیشه برای خودت در نظر داشته باش! و صرف اینکه کدوم کشور ارزون تره اونجا نرو! اینم که بعضی افراد بهت میگن با پول خودت برو به نظر من نمی صرفه! مولتی میلیاردر باشی زندگی برات سخت میشه! پس فکر فاند باش!

hi.mahshid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،

دوستانی که مایل هستند بلافاصله پس از ورود به خاک کانادا با ویزای دانشجویی مشغول به کار شوند، میتوانند از co-op internship work permit استفاده نمایند. در حال حاضر این اجازه کار یا توسط دولت کانادا و یا توسط تنها موسسه خصوصی دارای مجوز recruitment درکانادا ارائه میشود. شایان ذکر است این موسسه در ایران نمایندگی‌ دارد.

با توجه به اینکه دولت کانادا به اتباع ایرانی‌ به سختی ویزای co-op internship را میدهد، دوستان باید ویزای خود را از طریق دانشجوی اخذ نمایند.

موفق باشین
[email protected]

dashfarzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من دانشجوی ترم ششم برق الکترونیک دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم تقریبا 2 ترمی باقیمانده می خواستم بدانم آیا امکانش هست این رشته رو بدون پایان رساندن در اینجا در یکی از دانشگاه های خارج نظیر کانادا ادامه دهم (ییعنی فقط واحد هایی که هنوز پاس نکردم رو تو یه دانشگاه دیگه پاس کنم؟).
سرباز هستم ولی انگار با وثیقه میشه پیچید.
ممنون میشم راهنمایی کنید

بالا