• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دریافت پذیرش برای ادامه تحصیل در خارج (اروپا ,استرلیا ,کانادا و آمریکا

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
خب یه جایی بگید که هم انگلیسی زبان باشه هم ویزا بدن برای تحصیل ایلتس. مالزی نشیدم که لهجه دارند.

p30netpro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میشه از دانشگاهی که در آن درس میخونیم بورسیه بگیریم اگه میشه چطور
و هزینه تحصیل در رشته کامپیوتر در آمریکا در صورت داشتن گرین کارت چگونه است

sh2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه شهید چمران خوندم با معدل 13 . میدونم معدلم پایینه. می تونید واسه آلمان برام پذیرش بگیرید اگه میشه واسه کدوم دانشگاهها؟ در ضمن تا الان 400 ساعت زبان آلمانی هم گذروندم.

sh2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه شهید چمران خوندم با معدل 13 . میدونم معدلم پایینه. می تونید واسه آلمان برام پذیرش بگیرید اگه میشه واسه کدوم دانشگاهها؟ در ضمن تا الان 400 ساعت زبان آلمانی هم گذروندم.

ممنون

sara007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی در مورد دانشگاه utm مالزی رشته مخابرات یا الکترونیک فوق لیسانس چیزی میدونه؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31

ممنون
خب مشکل چیه ؟
آنلاین اپلای کنید دیگه .

keivanfor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

از بعضی از دوستانی خواهش می کنم وقتی از موضوعی اطلاع کافی ندارند دوستان دیگه رو گمراه نکنند مثلا یکی از دوستان گفته بود دانشگاههای آمریکا دانشجویان آزاد را پذیرش نمی کنند که باید بگویم برای دانشگا ههای آمریکا دانشگاه تهران که رتبه 1000 به بالا رو تو رنکینگ داره با دانشگاه آزاد که اونم بالای 1000 هستش هیچ فرقی نداره اصولا برای آمریکا دانشگاه ملاک نیست هدف وسطح علمی ومقالات مهمه والبته نوع کشور .

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
سلام

از بعضی از دوستانی خواهش می کنم وقتی از موضوعی اطلاع کافی ندارند دوستان دیگه رو گمراه نکنند مثلا یکی از دوستان گفته بود دانشگاههای آمریکا دانشجویان آزاد را پذیرش نمی کنند که باید بگویم برای دانشگا ههای آمریکا دانشگاه تهران که رتبه 1000 به بالا رو تو رنکینگ داره با دانشگاه آزاد که اونم بالای 1000 هستش هیچ فرقی نداره اصولا برای آمریکا دانشگاه ملاک نیست هدف وسطح علمی ومقالات مهمه والبته نوع کشور .

من هم آرزو داشتم که اینگونه ای بود که شما میگفتی :happy: ...

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6

samanjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا در مورد آمریکا و انگلیس و کانادا ما را یک کمکی کنید.

و طریقه پذیرش گرفتن چطوری است .

برای تحصیل

هزینه ها از دانشگاه های خوب چقدر شروع می شود برای لیسانس

چند تا سوال داشتم

آیا این کشورها مدرک پیش دانشگاهی را حتما نیاز دارند چون مدرک دیپلم از نی و حرفه ای دارم و 4 ترم در دانشگاه در مقطع فوق دیپلم درس خواندم آیا نیازی به پیش دارم

arash-helper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصیل در آلمان , فلاند ، سوید برای ترم آینده مجانی می باشد

همین امروز اقدام کنید

سلام
من فوق لیسانس در مکانیک-هوافضا دارم.برای ادامه تحصیل ترجیحا" در آمریکا پیشنهادی دارید.

hadifarzin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکترا PHD

سئوالات متعددی در باره تحصیل در مقطع دکترا میشود. از جمله این که آیا تحصیل در مقطع دکترا رایگان است یا خیر. چه زمان و چگونه باید اقدام کرد؟ دوره دکترا چه مدت طول میکشد؟
از آنجا که شیوه اخذ پزیرش در مقطع دکترا بر خلاف مقاطع لیسانس و فوق لیسانس از قانون ثابتی پیروی نمیکند، در اینجا سعی میکنم توضیحات مختصری در این زمینه بدهم.

شرایط تحصیل در مقطع دکترا در هر کشور و در هر رشته متفاوت است.

درهلند برای اینکه بتوانید تحصیلات دکترا را شروع کنید حتما باید در دانشگاه یا در شرکتهایی که به نحوی با دانشگاه همکاری دارند بصورت کارمند مشغول به کار شوید. این بدان معنی است که شما نیازی به پرداخت شهریه نخواهید داشت واز دانشگاه یا شرکت مربوطه حقوق دریافت خواهید کرد. میزان این حقوق متفاوت خواهد بود ولی طبق قانون هلند از 1867 یورو در ماه در سال اول شروع شده و به 2394 یورو در ماه در سال آخر افزایش خواهد یافت. نقطه مثبت این سیستم این است که شما در طول تحصیل با مشکل اقتصادی مواجه نخواهید شد، اما شما حتما باید زمانی درخواست اخذ پذیرش کنید که یک شغل تحقیقاتی مرتبط با رشته تحصیلیتان از طرف دانشگاه پیشنهاد شده باشد. و شما کاملا واجدالشرایط آن شغل باشید و تمامی مدارک مورد نیازتان را از قبل آماده کرده باشید

در نروژ و سوئد دو راه برای تقاضا وجود دارد. اولین راه مثل شرایط هلند است که البته میزان حقوق آن میتواند متفاوت باشد. و دومین راه به این ترتیب است که شما نیازی به پرداخت هیچگونه هزینه ای به دانشگاه نخواهید داشت ولی دانشگاه نیز به شما حقوقی پرداخت نخواهد کرد. در این حالت شما میتوانید هر زمان از سال که آماده بودید جهت اخذ پذیرش اقدام نمائید. البته اگر قبل از شروع تحقیقات نیاز به گذراندن یکسری از دروس داشته باشید دوباره تا حدی محدویت زمانی شامل حالتان خواهد شد.

مدت دوره دکترا نسبت به رشته و دانشگاه متفاوت بوده و حتی بعضی اوقات به برنامه ای که استاد راهنما با همکاری خودتان تهیه میکند بستگی دارد. مقطع دکترا میتواند بین 2 سال تا 4 سال باشد که گاها به 5 سال هم میرسد.

بهترین زمان اقدام برای گرفتن پذیرش دکترا آن زمانی است که تصمیم جدی و قطعی برای این کار داشته باشید. برای شروع این کار واقعا باید انگیزه بالا داشته و عزمتان جزم باشد و به بالا بردن سطح علمتان علاقه بسیار زیادی داشته باشید. یک پیشنهاد دوستانه ما این است که اگر تنها انگیزه شما خارج شدن از ایران و رهایی از مشکلات زندگی در ایران است، برای دکترا اقدام نکرده و به جای آن برای فوق لیسانس اقدام کنید که راهی بسیار ساده تر میباشد. اما اگر میتوانید نشان دهید که تا کنون سابقه علمی خوبی در رشته تحصیلی خودتان داشته اید و میخواهید در یک شرایط بهتر و با امکانات بیشتر در این زمینه ترقی کنید برای دکترا اقدام کنید و حتما موفق خواهید بود.

اگر در گرفتن پذیرش برای دکترا موفق شوید احتمال اینکه به شما ویزای نفر همراه (همسر و فرزند پائینتر از 18 سال) بدهند بسیار بالا است ولی این امکان برای مقاطع لیسانس و فوق لیسانس بسیار پائین است مگر اینکه نفر همراه نیز شرایط گرفتن ویزای دانشجوئی را داشته باشد.

یک سئوال دیگر که بسیاری از افراد از ما میپرسند این است که چرا موسسات همکار شما در مقطع دکترا فعالیت نمیکنند. از آنجا که تمانی موسساتی که در اعزام دانشجو فعالیت میکنند همکاران گرامی ما محسوب میشوند و به نظر ما این حق را دارند که خودشان حوضه فعالیت خودشان را متناسب با امکانات و شرایتشان انتخاب کنند، در این مورد اظهار نظری نمیتوانیم داشته باشیم. فقط جهت راهنمایی به متقاضیانمان میتوانیم بگوییم که گرفتن پذیرش جهت دکترا به شناخت و معلومات حرفه ای و به روز شده از سیستم و فرهنگ تحصیلی در کشور مورد نظر دارد. کاری که ما انجام میدهیم ارزشیابی، راهنمائی، همکاری، دادن اطلاعات، وصل ارتباطات و سرپرستی شما در این راه است و همه اینها زمانی به نتیجه خواهد رسید که ما بتوانیم درست شما را هدایت کنیم و شما پشتکار و انگیزه مورد نیاز را داشته باشید. موسسه ما نیز در تمام طول سال جهت گرفتن پذیرش دکترا متقاضی نمیپذیرد و این امر به حجم کاری ما و شرایط در هر زمان بستگی دارد.

سئوال آخر این است که کار را از کجا شروع کنیم. از آنجا که قبل از شروع کار باید مطمئن شویم که آیا موفق خواهیم بود یا خیر، قبل از عقد قرارداد مدارک زیر را برای ما ارسال کنید.

- کپی از ریز نمرات لیسانس
- کپی از ریز نمرات فوق لیسانس
- رزومه به زبان انگلیسی
- رشته مورد نظرتان
- آیا امتحان IELTS یا TOEFL را داده اید و یا زبان انگلیسیتان در حدی هست که بتوانید امتحان دهید؟ نمره آن؟
- آیا خودتان میتوانید مخارج زندگی خود را در کشور مورد نظر تامین کنید یا وابسته به بورسیه و یا حقوق از دانشگاه خواهید بود؟
- برای متقاضیان رشته های مدیریت آیا دارای مدرک جی.آر.ای میباشید و یا امکان دادن این امتحان را دارید؟

مدارک فوق را میتوانید از طریق ایمیل زیر یا با پست و یا حضورا به ما ارائه دهید. حدود یک هفته پس از دریافت این مدارک ما نتیجه ارزشیابی را به شما اطلاع خواهیم داد و خواهیم گفت که میتوانیم با شما همکاری کنیم یا خیر.

سلام

لطفا آدرس ایمیل خود را به ایمیل من بفرستید تا بتونم باتون تماس بگیرم
[email protected]

ممنونم

mh_hshk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam

in etela`at ro be koja ersal konam ? mishe begid

kiumarse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آدرس ایمیل من هستش لطفا
بگین چطور می تونم با شما تماس بگیرم واسه اخذ پذیرش و مابقی کارها هرچی اینجا گشتم چیزی دستگیرم نشد

kiumarse

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این آدرس ایمیل من هستش لطفا
بگین چطور می تونم با شما تماس بگیرم واسه اخذ پذیرش و مابقی کارها هرچی اینجا گشتم چیزی دستگیرم نشد

ab1oo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصسل در اروپا. تحصیل در خارج از کشور.تحصیل در لهستان
جذب مستقیم دانشجو توسط نماینده رسمی دانشگاه در ایران

در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته های فن آوری اطلاعات ، مدیریت بین الملل و مدیریت هتل داری به زبان انگلیسی.داوطلبان بدون مدرک زبان انگلیسی باید یک ترم دوره زبان انگلیسی در این دانشگاه بگذرانند.

هزینه دوره ها در مقطع لیسانس سالیانه 3000یورو ، در مقطع فوق لیسانس سالیانه 3500 یورو و دوره زبان انگلیسی 1000 یورو میباشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش فارسی وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.
www.wsiz.rzeszow.pl
www.polanduniversities.pl

تلفن تماس در لهستان به زبان فارسی : ( 0048505474852)
تلفن تماس در ایران- مشهد : ( 09364462500)-(05117663037)
Email: [email protected]
عیرضا عربشاهی (نماینده رسمی و انحصاری دانشگاه )

تحصیل در اروپا , تحصیل در لهستان , تحصیل در خارج از کشور ، ویزای دانشجویی ، ویزای تحصیلی

Last edited:

pouya92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ضمن عرض سلام و تبریک سال نو
من قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد مرتبط با کامپیوتر ( شبکه - طراحی شبکه - طراحی سایت و... ) دارم
دروه کارشناسی در دانشگاه ازاد قائم شهر با معدل 15.6 گذروندم
از نظر مدرک ilets هم مشکلی ندارم و میتونم نمره 6.5 به بالا بگیرم .
و اما هزینه میتونم بین 40 - 45 میلیون برای کل دوره ارشد پرداخت کنم
فقط نوع دانشگاه و درجه اعتبارش برام خیلی مهمه نظر خودم به کشور های کانادا و آمریکا و انگلیس و فرانسه هست
میخواستم راهنماییم کنید آیا شانسی برای پذیرش دارم یا خیر ؟
تاریخ اعزام به خدمت = 1.08.1388 (یکم آذر )
تنها مشکل من رشته تحصیلی مقطع کارشناسی هست ( مهندسی تکنولوژی نساجی ) که در ارتباط با کامپیوتر نیست ولی 70% شباهت به مکانیک داره.
( نکته دیگر اینکه من در یکی از موسسات زیر نظر وزارت علوم دوره 4 ساله مدیریت فناوری اطالاعات را هم گذرونم که شامل بسیاری از دروس مرتبط با کامپیوتر هست ).
ممنون میشم راهمنماییم کنید و پیشنهاد خودتون را هم ذکر کنید.

بالا