• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آمد زایی برای وب مسترها

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
من اول میخواستم با این سایت کار کنم. ولی اینقدر مشکل توش دیدم که اصلا منصرف شدم. فقط 5 روز تلاش میکردم فایل بالاتر از 1 مگ توش آپلود کنم نمیشد. رو 0% میموند. به یکی از دوستامم گفتم تست کنه اونم نتونس

عزیز ممکنه مشکل داشته باشه
ولی این مشکلی که شما میگین رو خیلی وقته حل کردن. باید یه نرم افزار آپلودر که تو صفحات قبل خودشون معرفی کردن رو دانلود کنید و با اون اپلود کنید. سرعت آپلود هم نسبتا خوبه

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
عزیز ممکنه مشکل داشته باشه
ولی این مشکلی که شما میگین رو خیلی وقته حل کردن. باید یه نرم افزار آپلودر که تو صفحات قبل خودشون معرفی کردن رو دانلود کنید و با اون اپلود کنید. سرعت آپلود هم نسبتا خوبه
دکتر جان!
به این نمیگن حل مشکل! اسمش دور زدن مشکل هست.
اگر نمیشه و نباید از صفحه اصلی سایت، فایل آپلود کنیم؛ یا باید با فونت درشت بنویسن. یا وقتی فایل رو انتخاب می کنیم، خود سایت بگه "شرمنده داداش سنگینه!"

به هر حال، این که توی صفحه اصلی نمیشه فایل چند مگابایتی آپلود کرد و حتماً باید با نرم افزار اقدام کنیم، اسمش حل مشکل نیست!

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
با سلام

مشکل قیمت دانلود ها برای ای پی های ایران درست شد

مشکل خطای ۵۰۰ هم درست شد و امیدوارم که در زمان بالا بودن تراففیک سایت با این مشکل مواجه نباشیم

مشکل پروگرس بار هم در حال حل شدن هست

با سپاس

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
با سلام

مشکل قیمت دانلود ها برای ای پی های ایران درست شد

مشکل خطای ۵۰۰ هم درست شد و امیدوارم که در زمان بالا بودن تراففیک سایت با این مشکل مواجه نباشیم

مشکل پروگرس بار هم در حال حل شدن هست

با سپاس
دوست گرامی
مشکل من هنوز پابرجاست.
970 بار دانلود رو سایت شما ثبت کرده. ولی درآمد رو زده 0.392$

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
دوستانی که با این آپلود سنتر کار کردن بگن ببینم واقعا هر 1000 دانلود برای آی پی ایران 3 دلار میده یا نه؟ شمارش ها صحیح هست؟

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
دوستانی که با این آپلود سنتر کار کردن بگن ببینم واقعا هر 1000 دانلود برای آی پی ایران 3 دلار میده یا نه؟ شمارش ها صحیح هست؟
در مورد پرداخت؛ بله یه پرداختی به دکتر علیرضا alireza_ssp داشتن.
ولی شمارش رو خیلی از دوستان مشکل دارن. من نمیدونم واسه من درست میشماره یا نه. یه هفته کار کردم. 1100 دانلود شمرده؛ درآمدم رو زده نیم دلار!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
در مورد پرداخت؛ بله یه پرداختی به دکتر علیرضا alireza_ssp داشتن.
ولی شمارش رو خیلی از دوستان مشکل دارن. من نمیدونم واسه من درست میشماره یا نه. یه هفته کار کردم. 1100 دانلود شمرده؛ درآمدم رو زده نیم دلار!

عزیز در مورد پرداختی خیالتون راحت. هم به من پرداخت داشتن و هم به دوستانی دیگه که توی همین تاپیک گفتن. ولی این داستان هر دانلود چند سنت هم انشاالله به زودی حل میشه

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
دوست گرامی
مشکل من هنوز پابرجاست.
970 بار دانلود رو سایت شما ثبت کرده. ولی درآمد رو زده 0.392$

سلام
برای ثابت شدن اینکه درست شده میتونید یک فایل رو اپلود کنید و از یکی بخاید که دانلود کنه
بعد میبینید که مشکلی نیست
اگه خودتون بخواهید دانلود کنید شمرده نخواهد شد
دانلود هایی که از یک ای پی که اپلود کرده یا با همون نام کاربری انجام بشه شمارش نخواهد شد

با سپاس

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام
برای ثابت شدن اینکه درست شده میتونید یک فایل رو اپلود کنید و از یکی بخاید که دانلود کنه
دانلود هایی که از یک ای پی که اپلود کرده یا با همون نام کاربری انجام بشه شمارش نخواهد شد

با سپاس
دوست عزیز ایشون میگن که تو پنلشون شمارش شده ولی 3 سنت برای هر دانلود محاسبه نشده. دقیقا همین مشکل رو من هم دارم. اینو چه میشه کرد

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
سلام

با سپاس
سلام گلم
سلام نازم
سلام عسلم
آخه عزیز جان، چطوری بگم که من با شمارش مشکلی ندارم. سایت شما درست یا اشتباه، تعداد دانلود ها رو بیش از 1000 تا نشون میده.
یعنی من الان باید نزدیک 4 دلار داشته باشم. ولی کمتر از 1 دلار دارم!
-----------
درضمن، مشکل من این یکی دو دلار نیست. من میخوام بلند مدت با سایت شما کار کنم، وقتی آپلود هام زیاد بشه، مشکل حساب کردنش زیاد میشه. میخوام خیالم از بابت حساب شدن صحیح دانلود، راحت بشه.

در هر صورت این پیشنهادات برای ارتقا سطح سایت شماست. امیدواریم که از پیشنهادات ما ناراحت نشید.

دوست عزیز ایشون میگن که تو پنلشون شمارش شده ولی 3 سنت برای هر دانلود محاسبه نشده. دقیقا همین مشکل رو من هم دارم. اینو چه میشه کرد
درود بر شما
دقیقاً منظورم همینه

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
سلام گلم
سلام نازم
سلام عسلم
آخه عزیز جان، چطوری بگم که من با شمارش مشکلی ندارم. سایت شما درست یا اشتباه، تعداد دانلود ها رو بیش از 1000 تا نشون میده.
یعنی من الان باید نزدیک 4 دلار داشته باشم. ولی کمتر از 1 دلار دارم!
-----------
درضمن، مشکل من این یکی دو دلار نیست. من میخوام بلند مدت با سایت شما کار کنم، وقتی آپلود هام زیاد بشه، مشکل حساب کردنش زیاد میشه. میخوام خیالم از بابت حساب شدن صحیح دانلود، راحت بشه.

در هر صورت این پیشنهادات برای ارتقا سطح سایت شماست. امیدواریم که از پیشنهادات ما ناراحت نشید.

درود بر شما
دقیقاً منظورم همینه

دوست عزیز من هم که قبول کردم مشکل داشتیم ولی الان حل شده.
دانلودهایی که الان انجام میشه مشکل شمارش یا کانورت رو نداره

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
خوب اون 1700 دانلودی که سایت شما ثبت کرده چی میشه؟ جسارتاً با دلار 3200 تومنی هم حساب بشه، حدود 16000 تومن میشه!

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504

دوست عزیز من برای اینکه بتونم چک کنم که مشکل حل شده یا نه با آیدی خودم نمیتونم. چون تعداد فایل های آپلودی زیاده و دائما در حال دانلود
در نتیجه یه یوزر دیگه ساختم و یه فایل کوچک آپلود کردم و سپس دانلود کردم
در کانتر عدد یک نمایش داده میشه و موجودی صفر
نکته دوم. برای آپلود و دانلود یک فایل بیش از 10 پاپ آپ و صفحه دیگه در مجموع برام باز شد. امکانش هست این تبلیغات تا حدودی متعادل تر باشن؟

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
دوست عزیز من برای اینکه بتونم چک کنم که مشکل حل شده یا نه با آیدی خودم نمیتونم. چون تعداد فایل های آپلودی زیاده و دائما در حال دانلود
در نتیجه یه یوزر دیگه ساختم و یه فایل کوچک آپلود کردم و سپس دانلود کردم
در کانتر عدد یک نمایش داده میشه و موجودی صفر
نکته دوم. برای آپلود و دانلود یک فایل بیش از 10 پاپ آپ و صفحه دیگه در مجموع برام باز شد. امکانش هست این تبلیغات تا حدودی متعادل تر باشن؟

دوست عزیز بنده گفتم خدمتتون که دانلودهای same Ip
برای درامد محاسبه نمیشه
و بابت پاپ آپ هم بنده مجبورم چند شرکت مختلف رو امتحان کنم که ببینم کدوم ترافیک ایران رو قبول میکنه. چون بیشتر شون ایران رو قبول نمیکنند

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
خوب اون 1700 دانلودی که سایت شما ثبت کرده چی میشه؟ جسارتاً با دلار 3200 تومنی هم حساب بشه، حدود 16000 تومن میشه!

اگه مشکل با ۱۶ هزار حل میشه باشه پرداخت میکنم
دوست ندارم کسی فکر کنه پول کسی رو میخواهیم بالا بکشیم D:

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
اگه مشکل با ۱۶ هزار حل میشه باشه پرداخت میکنم
دوست ندارم کسی فکر کنه پول کسی رو میخواهیم بالا بکشیم D:
احساس می کنم از پیشنهادات ما ناراحت شدید. اگر این طور هست، بفرمایید.
در مورد پرداخت هم عجلیه نیست. دانلود ها بیشتر بشه حساب می کنیم;)

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
احساس می کنم از پیشنهادات ما ناراحت شدید. اگر این طور هست، بفرمایید.
در مورد پرداخت هم عجلیه نیست. دانلود ها بیشتر بشه حساب می کنیم;)
نا عزیز چرا باید ناراحت بشم
حقتون هست

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست عزیز بنده گفتم خدمتتون که دانلودهای same Ip
برای درامد محاسبه نمیشه
و بابت پاپ آپ هم بنده مجبورم چند شرکت مختلف رو امتحان کنم که ببینم کدوم ترافیک ایران رو قبول میکنه. چون بیشتر شون ایران رو قبول نمیکنند

دوست خوبم پس ما چطوری بتونیم در آمد رو محاسبه کنیم؟
الان اون کانتر ملاک نیست. ممنون میشم یه کانتر به ما بدین که ما بتونیم به اون استناد کنیم

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
دوست خوبم پس ما چطوری بتونیم در آمد رو محاسبه کنیم؟
الان اون کانتر ملاک نیست. ممنون میشم یه کانتر به ما بدین که ما بتونیم به اون استناد کنیم
الان به قول شما و دیگر دوستان، بعد از دانلود کانتر نمی افته.
من هم حاضرم از حسابم عکس بذارم که همون کانتر نصفه و نیمه که خود سایت انداخته و دانلود فایل هام رو 2000 بار نشون داده، بهم فقط 1.5 دلار درآمد داده.

یعنی هم کانتر مشکل داره، هم برنامه محاسبه درآمد.
اوضاع عجیبیه!

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
الان به قول شما و دیگر دوستان، بعد از دانلود کانتر نمی افته.
من هم حاضرم از حسابم عکس بذارم که همون کانتر نصفه و نیمه که خود سایت انداخته و دانلود فایل هام رو 2000 بار نشون داده، بهم فقط 1.5 دلار درآمد داده.

یعنی هم کانتر مشکل داره، هم برنامه محاسبه درآمد.
اوضاع عجیبیه!

هر دوی شما دوستان عزیز
تا اخر ماه میلادی تمام پول شما بر حسب تعداد دانلودهاتون یا هر چیزی که خودتون قبول دارین پرداخت میشه
لطفا فایل دیگری اپلود نکنید
تمایلی به ادامه همکاری بعد ا ز پرداخت با شما رو ندارم.
بنده هر چقدر توضیح میدم شما باز حرف خودتون رو میزنید که اشتباه هست

بالا