• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در آمد زایی برای وب مسترها

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
بنده قضاوت رو میزارم به عهده دوستان
اگر شما مدیر سایت بودید و یک نفر یک فایل رو از یک آپی ۱۰۹ بار دانلود کنه چه کار میکنید؟
آیا پرداخت میکردید یا کاری برای جلو گیری از این عمل میکردید

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
هر دوی شما دوستان عزیز
تا اخر ماه میلادی تمام پول شما بر حسب تعداد دانلودهاتون یا هر چیزی که خودتون قبول دارین پرداخت میشه
لطفا فایل دیگری اپلود نکنید
تمایلی به ادامه همکاری بعد ا ز پرداخت با شما رو ندارم.
بنده هر چقدر توضیح میدم شما باز حرف خودتون رو میزنید که اشتباه هست

بنده قضاوت رو میزارم به عهده دوستان
اگر شما مدیر سایت بودید و یک نفر یک فایل رو از یک آپی ۱۰۹ بار دانلود کنه چه کار میکنید؟
آیا پرداخت میکردید یا کاری برای جلو گیری از این عمل میکردید
اتفاقاً من هم تمایلی به همکاری با انسانی مثل شما رو ندارم.

آخه مرد مومن! دیدی اشتباه کردی، مثل مرد قبول کن!
1- گفتی یه IP هرچقدر هم دانلود کنه، فقط یک بار کنتور میندازه. بنده گفتم قبوله حرفت. ولی سایت خودت میگه 2150 بار دانلود تمام و کمال انجام شده، چرا درآمد 1.2 دلار هست؟؟؟

2- اگر یک IP صد بار هم دانلود کنه، شما گفتید یک بار کنتور میندازه. الان میگید همه اش رو کنتور میندازه. و تازه برای پرداخت پولش دارید منت سر ما میذارید!

3- من به شما چقدر پول بدم تا یک فایل 30 مگابایتی رو 109 بار دانلود کنید؟ منطق هم چیز خوبیه.

به هرحال من قبلاً هم گفته بودم که اگر از انعکاس مشکلات سایت ناراحت میشی، منعکس نکنم. که شما گفتید حق ماست که بگیم. الان شاکی هستید!

سایت شما مشکل زیاد داره و من با سعه صدر مشکلات رو به شما گزارش کردم. ولی شما به جای حل مشکلات، تهدید به قطع همکاری کردید. هر کاربری برای با استفاده از سایت شما متوجه این مشکلات میشه. من توضیح بیشتری نمیدم و فقط برای یک همچین ادمینی متاسفم!

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
اتفاقاً من هم تمایلی به همکاری با انسانی مثل شما رو ندارم.

آخه مرد مومن! دیدی اشتباه کردی، مثل مرد قبول کن!
1- گفتی یه IP هرچقدر هم دانلود کنه، فقط یک بار کنتور میندازه. بنده گفتم قبوله حرفت. ولی سایت خودت میگه 2150 بار دانلود تمام و کمال انجام شده، چرا درآمد 1.2 دلار هست؟؟؟

2- اگر یک IP صد بار هم دانلود کنه، شما گفتید یک بار کنتور میندازه. الان میگید همه اش رو کنتور میندازه. و تازه برای پرداخت پولش دارید منت سر ما میذارید!

3- من به شما چقدر پول بدم تا یک فایل 30 مگابایتی رو 109 بار دانلود کنید؟ منطق هم چیز خوبیه.

به هرحال من قبلاً هم گفته بودم که اگر از انعکاس مشکلات سایت ناراحت میشی، منعکس نکنم. که شما گفتید حق ماست که بگیم. الان شاکی هستید!

سایت شما مشکل زیاد داره و من با سعه صدر مشکلات رو به شما گزارش کردم. ولی شما به جای حل مشکلات، تهدید به قطع همکاری کردید. هر کاربری برای با استفاده از سایت شما متوجه این مشکلات میشه. من توضیح بیشتری نمیدم و فقط برای یک همچین ادمینی متاسفم!

انعکاس مشکل با فرافکنی فرق میکنه دوست عزیز
در ۲ هفته گزشته یک یوزر بیش از ۱۵۰ دلار پرداختی داشته اون وقت من مییام واسه ۱ یا ۲ دلار شما نقشه بکشم؟
شما از اول کار در تمام پستهاتون بنده رو به کلاهبرداری یا دزدی متهم کردید که اصلا کار صحیحی نیست

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
هر دوی شما دوستان عزیز
تا اخر ماه میلادی تمام پول شما بر حسب تعداد دانلودهاتون یا هر چیزی که خودتون قبول دارین پرداخت میشه
لطفا فایل دیگری اپلود نکنید
تمایلی به ادامه همکاری بعد ا ز پرداخت با شما رو ندارم.
بنده هر چقدر توضیح میدم شما باز حرف خودتون رو میزنید که اشتباه هست

عزیز شما به جای اینکه پاسخ من رو بدی چرا به حاشیه میری؟
کدوم فایل من از یک آی پی بیش از 1 بار دانلود شده که همچین حرفی میزنی؟
ضمنا من از شما سوال کردم که مگه وقتی از یه آی پی یه فایل بیش از یه بار دانلود بشه کانتر اضافه میشه یا نه؟
اگه بله خب اون کانتر که شما گذاشتی که به ما نشون بدی صحت پرداخت رو جوابگو نیست
اگه خیر پس توضیح بدین مشکل چی هست
دوست عزیز خوبه خودتون هم اقرار به وجود مشکل در سایتتون کردید. شکر خدا در حال حل شدن هست. شما در مورد مشکل به جای توضیح سوال به حاشیه رفتید
البته واقعا اگه مایل به همکاری نیستید من مشکلی ندارم. البته این دلیل بر این نمیشه که شما در فروم توضیح سوال رو نگین.
ضمنا تهمتی به شما زده نشده. فقط سوال هست

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
انعکاس مشکل با فرافکنی فرق میکنه دوست عزیز
در ۲ هفته گزشته یک یوزر بیش از ۱۵۰ دلار پرداختی داشته اون وقت من مییام واسه ۱ یا ۲ دلار شما نقشه بکشم؟
شما از اول کار در تمام پستهاتون بنده رو به کلاهبرداری یا دزدی متهم کردید که اصلا کار صحیحی نیست
دوست گرامی!
1- به نظر، شما معنی لغت فرافکنی رو نمی‌دونید. دقیقاً کدوم حرفم نشان دهنده فرافکنی بود؟

2- در کدوم پستم به شما گفتم کلاهبردار؟ (دقیقاً به این حرفی که الان زدید، میگن فرافکنی). لطفاً جمله ای که به شما گفتم کلاهبردار یا دزد رو نقل قول کنید.

3- قبلاً هم دوستان به شما گفته بودن که کانتر سایت شما نمی شمارد یا کم می شمارد؛ ولی من از اول گفتم که در مورد کانتر شما نظر نمیدم و فقط سوالم اینه، سایت شما بیش از 2000 بار شمرده، ولی درآمد رو 1.2 دلار زده. چرا؟؟ اگر جوابی ندارید، بهتره برای گرفتن وقت من و دوستان دیگه، معذرت خواهی کنید. نه اینکه دیگران رو متهم به فرافکنی و قطع همکاری کنید!!!!

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
دوست گرامی!
1- به نظر، شما معنی لغت فرافکنی رو نمی‌دونید. دقیقاً کدوم حرفم نشان دهنده فرافکنی بود؟

2- در کدوم پستم به شما گفتم کلاهبردار؟ (دقیقاً به این حرفی که الان زدید، میگن فرافکنی). لطفاً جمله ای که به شما گفتم کلاهبردار یا دزد رو نقل قول کنید.

3- قبلاً هم دوستان به شما گفته بودن که کانتر سایت شما نمی شمارد یا کم می شمارد؛ ولی من از اول گفتم که در مورد کانتر شما نظر نمیدم و فقط سوالم اینه، سایت شما بیش از 2000 بار شمرده، ولی درآمد رو 1.2 دلار زده. چرا؟؟ اگر جوابی ندارید، بهتره برای گرفتن وقت من و دوستان دیگه، معذرت خواهی کنید. نه اینکه دیگران رو متهم به فرافکنی و قطع همکاری کنید!!!!

دوست عزیز من که گفتم پول شمارو با همون محاسبه تعداد دانلودها پرداخت میکنم. من در پستهای قبلی هم گفتم مشکلاتی بوده که حل شده. شما ول نمیکنی. هزینه که برای سرورها داره پرداخت میشه در ماه بیش از ۳ ملیون هست من نمیام واسه ۲۰ ۳۰ هزار شما خودم رو خراب کنم.
به هر حال پول شما هفته بعد پرداخت میشه و براتون آرزوی موفقیت میکنم.

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
عزیز شما به جای اینکه پاسخ من رو بدی چرا به حاشیه میری؟
کدوم فایل من از یک آی پی بیش از 1 بار دانلود شده که همچین حرفی میزنی؟
ضمنا من از شما سوال کردم که مگه وقتی از یه آی پی یه فایل بیش از یه بار دانلود بشه کانتر اضافه میشه یا نه؟
اگه بله خب اون کانتر که شما گذاشتی که به ما نشون بدی صحت پرداخت رو جوابگو نیست
اگه خیر پس توضیح بدین مشکل چی هست
دوست عزیز خوبه خودتون هم اقرار به وجود مشکل در سایتتون کردید. شکر خدا در حال حل شدن هست. شما در مورد مشکل به جای توضیح سوال به حاشیه رفتید
البته واقعا اگه مایل به همکاری نیستید من مشکلی ندارم. البته این دلیل بر این نمیشه که شما در فروم توضیح سوال رو نگین.
ضمنا تهمتی به شما زده نشده. فقط سوال هست

سلام
ابتدا باید بگم که همکاری با تمام دوستان بائس افتر ماست. هیچ منتی هم نیست، یک قرار داد دوطرفه هست که که کار در اون مشخص هست
من در پوست اصلی هم روش شمارش رو هم به پوست اضافه کردم که نیازی به توضیح مکرر نباشه
هر بر که دانلود کامل انجام بشه شمرده میشه ولی هر آی برای پرداخت یا کانورت به پول محدودیت داره که اون هم برای حفظ کیفیت سایت هست که کسی سوء استفاده نکنه
منظور بنده هم شخص خاصی نبود که به تعداد مکرر دانلود انجام داده که شما یا دوست دیگمون ناراحت شدید و به خود گرفتید

به هر حال هر سایتی برای خودش مقررات خودش رو داره که در نهایت کاربرها تصمیم میگیرند با اون سایت کار کنند یا خیر
ما در سایتمون بسیاری از محدودیتها که سایتهای دیگه داران رو نداریم مسله سرعته بالا برای کاربران مهمان یا کاربران معمولی

اگر توضیح بنده کافی نیست بگید که بیشتر توضیح بدم

با سپاس

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
دوستانی که با سایت ما کار میکنند لطفا نام کاربری و شماره کارت بانکیشون رو پ خ کنند که کار تصفیه حسابشون برای دانلوها رو انجام بدیم

با سپاس از همه دوست

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام
ابتدا باید بگم که همکاری با تمام دوستان بائس افتر ماست. هیچ منتی هم نیست، یک قرار داد دوطرفه هست که که کار در اون مشخص هست
من در پوست اصلی هم روش شمارش رو هم به پوست اضافه کردم که نیازی به توضیح مکرر نباشه
هر بر که دانلود کامل انجام بشه شمرده میشه ولی هر آی برای پرداخت یا کانورت به پول محدودیت داره که اون هم برای حفظ کیفیت سایت هست که کسی سوء استفاده نکنه
منظور بنده هم شخص خاصی نبود که به تعداد مکرر دانلود انجام داده که شما یا دوست دیگمون ناراحت شدید و به خود گرفتید

به هر حال هر سایتی برای خودش مقررات خودش رو داره که در نهایت کاربرها تصمیم میگیرند با اون سایت کار کنند یا خیر
ما در سایتمون بسیاری از محدودیتها که سایتهای دیگه داران رو نداریم مسله سرعته بالا برای کاربران مهمان یا کاربران معمولی

اگر توضیح بنده کافی نیست بگید که بیشتر توضیح بدم

با سپاس

ممنون دوست عزیز الان پاسخ رو به طور کامل گرفتم

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
با سلام

کاربر محترم ho3ein لطفا مشخصات بانکی یا کارت خودتون رو جهت پرداخت درآمد این ماهتون برام پیام خصوصی کنید که پول به حسابتون واریز بشه

با سپاس

hojat_rastegar

Registered User
لایک‌ها
52
پول به حساب ما واریز شد کامل
با تشکر فراوان از تلاش مدیر سایت برای پیشرفت بیشتر سایت

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
دوست عزیز من که گفتم پول شمارو با همون محاسبه تعداد دانلودها پرداخت میکنم. من در پستهای قبلی هم گفتم مشکلاتی بوده که حل شده. شما ول نمیکنی. هزینه که برای سرورها داره پرداخت میشه در ماه بیش از ۳ ملیون هست من نمیام واسه ۲۰ ۳۰ هزار شما خودم رو خراب کنم.
هفته پیش، یکشنبه. شماره کارت رو پ.خ کردم. سه روز بعدش هم دوباره یادآوری کردم. ولی هنوز خبری از پرداخت نیست.
همچنان منتظرم...

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
هفته پیش، یکشنبه. شماره کارت رو پ.خ کردم. سه روز بعدش هم دوباره یادآوری کردم. ولی هنوز خبری از پرداخت نیست.
همچنان منتظرم...

دوست عزیز شما پدر منرو در اوردی
آقا شما ۲ دلار طلب داشتی که پرداخت کردم
دوستان دیگه تا الان بیشتر از ۱۰۰ دلار هر کدوم درآمد داشتند که پرداخت کردیم به اندازیه شما مارو آزار ندادند

بهتر هست به سن تکلیف برسید بعدا وارد کار اینترنت بشید دوست عزیز

مبلغ ۶۵۰۰ تومان به حساب بانک سامان شما ۲ روز پیش پرداخت شده
دوست دارید کپی فیش رو هم بزارم اینجا که بیشتر از این جو سازی نکنید

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
دوستان دیگه تا الان بیشتر از ۱۰۰ دلار هر کدوم درآمد داشتند که پرداخت کردیم به اندازیه شما مارو آزار ندادند

استاد پ.خ دادم جواب ندادید
لطفا درآمد ما رو بررسی کنید جهت واریز
یوزر : sinoohe

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100

اون 6500 تومن رو جنابعالی واریز کردید؟ هه هه

به نظر حال شما خوش نیست!

سایتتون مشکل داشت، که خودتون هم اعتراف کردید! خودتون هم ظاهراً جمع کردن چند تا عدد رو بلد نیستید!
اگر قادر نیستید درآمد کاربران رو حساب کنید، خیلی شیک، معذرت خواهی کنید و انقدر روی اشتباهتون پافشاری نکنید!

قبلاً خودتون هم گفته بودید و من هم توی پیام خصوصی، تعداد دانلود ها رو یادآوری کرده بودم. ولی شما دوست دارید خودتون رو به کوچه علی چپ بزنید.

این عکس هم سند:

1.jpg2.jpg

2931 دانلود. یعنی حدود 9 دلار. یعنی با دلار 3200 تومنی میشه 28500 تومن. یعنی 22000 تومن کم واریز کردید.
واقعاً نمی دونم برای بقیه کاربرها هم همینجوری حساب می کنید؟

اگر قادر به جمع کردن اعداد نیستید؛ واقعاً باید براتون تاسف خورد.

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
اون 6500 تومن رو جنابعالی واریز کردید؟ هه هه

به نظر حال شما خوش نیست!

سایتتون مشکل داشت، که خودتون هم اعتراف کردید! خودتون هم ظاهراً جمع کردن چند تا عدد رو بلد نیستید!
اگر قادر نیستید درآمد کاربران رو حساب کنید، خیلی شیک، معذرت خواهی کنید و انقدر روی اشتباهتون پافشاری نکنید!

قبلاً خودتون هم گفته بودید و من هم توی پیام خصوصی، تعداد دانلود ها رو یادآوری کرده بودم. ولی شما دوست دارید خودتون رو به کوچه علی چپ بزنید.

این عکس هم سند:

مشاهده پیوست 449378مشاهده پیوست 449379

2931 دانلود. یعنی حدود 9 دلار. یعنی با دلار 3200 تومنی میشه 28500 تومن. یعنی 22000 تومن کم واریز کردید.
واقعاً نمی دونم برای بقیه کاربرها هم همینجوری حساب می کنید؟

اگر قادر به جمع کردن اعداد نیستید؛ واقعاً باید براتون تاسف خورد.
شما پولی رو دریافت کردید که در که که در پنل کاربری شما محاسبه شده
در ضمن درآمد کمتر از ۵ دلار قابل پرداخت نبود و صرفا جهت تصفیه با شما این پول پرداخت شده

اگر هم فکر میکنید در حقتون اجحاف شده من ما بقی پولتون رو پرداخت میکنم نا اینکه حقتون هست بلکه فقط برای اینکه از دست شما خلاص بشم

شما خودتون خوب میدونید که از ۱ فایل با ۱ آ پی چند بار دانلود شده که اینجا قیافه حق به جانب میگیرید

toopfile

Registered User
لایک‌ها
105
استاد پ.خ دادم جواب ندادید
لطفا درآمد ما رو بررسی کنید جهت واریز
یوزر : sinoohe

سلام
طلب شما 4.50745 هست
لطفا شماره کارتتون رو پ خ کنید که به حسابتون پرداخت کنم

با سپاس

بالا