اینکه من دیگه نمیخوام با جنابعالی همکاری کنم، واسه همین پنل کاری جنابعای هست که خراب بود و خودتون دو صفحه پیش گفتید مشکلش حل شده! یعنی اقرار به خراب بودنش کردید!
بعد هم، اولاً کدوم آدم عاقلی، یک فایل 21 مگابایتی رو 400 بار دانلود میکنه؟ اصلاً مگه سایت جنابعالی یا هر آپلود سنتر دیگه ای، چند بار دانلود با یک IP رو می شماره؟
همچنین، قبلاً هم گفته بودید که طبق تعداد دانلود شده محاسبه می کنید؛ دوباره نقل قول کنم؟ حرف خودت رو قبول نداری؟
تقصیر من هست که با شخصی مثل شما همکاری کردم و قایلهای سایتم که در روز تقریباً 20 هزار بازدید کننده داره رو روی سایت جنابعالی آپلود کردم. خدا رو شکر زودتر این همکاری تموم شد (منتظرم به قول تون عمل کنید و حقم رو کامل پرداخت کنید. البته اگر پرداختی تون هم مثل سایت تون خراب نیست! اگر هم واسه 3 میلیون هزینه ماهانه سایت، به این 22 تومن من نیاز داری، فدای سرم؛ پرداخت نکن)
دوست عزیز اگه شما فکر میکنید حقتون هست چشم تا ۴۸ ساعت دیگه مبلغ ۲۲ هزار تومن به حساب شما واریز میشه
فاقد باید این رو بگم من از پرداخت حساب کسانی که با ما همکاری دارن اصلا نمیترسم و همیشه پرداخت کردم و اصلا هم دوست ندارم حق کسی رو بخورم
فردا پرداختی برای ۱ نفر نزدیک به ۱ ملیون دارم که اگه اجازه بده اسمش رو در پست میزارم که فکر نکنید دروغ میگم پس من نیازی به بالا کشیدن ۲۲ هزار تومن شما ندارم
ولی حقیقتش کم کم با این رفتارها واقعا از همکاری با کاربران ایرانی دارم خسته میشم
شما روز دوشنبه حساب حسابتون رو چک کنید پول در حسابتون خواهد بود، فردا از طریق صرافی پول کاربران داخل ایران پرداخت میشه
به هر حال براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در کاری که میکنید پیروز باشید