• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در امد روزانه دو دلار با حداقل سیستم

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
عزیز من سی پی یوم i7 و خلاصه سیستمه غولی هستش و 24 ساعت روشنه میخواستم ببینم پرداختی داشته به شما ؟
یو دقیقا کاره این برنامه چیه رو سیستم

bnmnb

Registered User
لایک‌ها
83
داداش شما ماشین حسابت چی بوده اینجوری حساب کردی؟ :)))
من با سیستم corei7 و 16gig ram برام زده روزانه پانزده صدم یورو :)))))

Last edited:

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
الان مثلا12ساعت روشن بزارم چند گیر ما میاد؟اگه خوب باشه یک سی پی یوi7 4770kو 16 گیگ رم حرفه ای کروسیر با2400ومینz87گیگا حرفه ای دارم اگه درامدش خوب باشه اونم استارت میکنم
به طور دقیق نمیشه گفت باید ببینید کسی تو نت با این سی پی یو کار کرده یا نه .
برنامه چک میکنه و بهتون هش ریت میده که هش ریت معلول خیلی از عوامله حتی تعداد ایتم های دسکتاپ !!

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
داداش شما ماشین حسابت چی بوده اینجوری حساب کردی؟ :)))
من با سیستم corei7 و 16gig ram برام زده روزانه پانزده صدم یورو :)))))

من از طریق یه خارجی عضو شدم ! اون داره با یه سی پی یو core i5 همین مقدار شما رو میگیره /

گفته میشه این برنامه به خیلی از چیز ها حساسه یه دسکتاپ تمیز با تم کلاسیک و سی پی یو اورکلاک شده با مادربرد 1156 و حتی برند معتبر میتونه به صورت قابل توحهی درامدتون رو بالا ببره .

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
عزیز من سی پی یوم i7 و خلاصه سیستمه غولی هستش و 24 ساعت روشنه میخواستم ببینم پرداختی داشته به شما ؟
یو دقیقا کاره این برنامه چیه رو سیستم

با سلام

سایت معتبره و به صورت پی پال و داگ کوین پرداختی داره .

یه سرچ تو فورم های خارجی بکنید

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
پیشنهاد من اینه موقعی که دارید میخوابید بذارید برنامه کار کنه
یک ماه این روند رو ادامه بدید میتونید 5-6 یورو در بیارید مفت و مجانی در خواب !
در مورد مبلغ خارجی ها دارن با سی پی یو های i5 روزی 5 دلار در میارن من کمش کردم به دو دلار .

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
میشه بگید این کسب درامد چجوریه؟

از سخت افزار ما چه استفاده ای میکنه که بهمون پول میده؟

اطلاعات شخصی ندزدن؟

با سیستم من روزی چقدر میشه در آورد

do.php

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
حداقل برداشت چه قدره؟و چه جوری باید حساب داگ کوین باز کرد؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان ورژن جدید رو دانلود کنید .

گفته شده مشکلات و باگ های زیادی رو بر طرف کردن که ممکنه روی درامدتون تاثیر گذار باشه .

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
اول از همه از استارتر تاپیک عذر خواهی میکنم (خودشون در جریان هستند) من خدا وکیلی خبر از این تاپیک نداشتم، شرمنده...
این هم عکس من روی %100 :
upload_2014-8-29_9-47-38.png

گر چه که بعد 36 ساعت استخراج بی وقفه روی %100 ، متوجه شدم که اگه روی %20 هم بیارید، درسته هش خیلی خیلی پایین میاد، ولی اگه به میزان بالا رفتن دوژکوینتون نگاه کنید، می بینید با %100 فرقی نمیکنه...!!!
من 36 ساعت بی وقفه روی 100% گذاشته بودم،دوژکوینم 0.06 تا 0.06 تا بالا میرفت، حالا که %20 هم گذاشتم، بازم با همون سرعت بالا میره!! این در حالیه که وقتی روی %20 هست، هم دما کارت گرافیک پایین تر میاد، هم دور فنش کم تر میهشه!!! اما سرعت استخراج همون هست....!!!! گفتم شاید سرعتش ریفرش نشده، اما یه نیم ساعتی هم گذاشتم رو بیست درصد موند، بازم همون 0.06 تا 0.06 تا بالا میرفت...!

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پیشنهاد من اینه موقعی که دارید میخوابید بذارید برنامه کار کنه
یک ماه این روند رو ادامه بدید میتونید 5-6 یورو در بیارید مفت و مجانی در خواب !
در مورد مبلغ خارجی ها دارن با سی پی یو های i5 روزی 5 دلار در میارن من کمش کردم به دو دلار .
عزیز شما زده بودی حداق سیستم روزی دو دلار
من عکس گذاشتم سیستم هم قدیمی نیست میده 0.2 دوست دیگر هم همینطور فکر نکنم عنوانتون مناسب بوده باشه ! چون لاخره اینجا اعتماد حکم فرما هست و یکی تست کنه ببینه اینطوری شد اعتمادش روی دیگران هم کم میشه

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
یا سی پی یو دو هسته ای و گرافیک اینتل درآمد چطور میشه ؟:general404:
بنده به شما پیشنهاد میکنم با گرافیک اینتل به این کار نپردازید. به طور قطع برای سیستمتان در آنیده نزدیک مشکل پیش خواهد آمد. بنده خواهان صلاح دیگران هستم، نه سود خودم...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
یا سی پی یو دو هسته ای و گرافیک اینتل درآمد چطور میشه ؟:general404:

تو مبحث مانینیگ و استخراج فقط و فقط AMD

اینتل اگه استفاده کنی به زودی میسوزه و پول قظعه رو هم ضرر میکنی :دی

ja_ah

Registered User
لایک‌ها
40
کجا داگ کوین باید تبدیل کنیم؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
عزیز شما زده بودی حداق سیستم روزی دو دلار
من عکس گذاشتم سیستم هم قدیمی نیست میده 0.2 دوست دیگر هم همینطور فکر نکنم عنوانتون مناسب بوده باشه ! چون لاخره اینجا اعتماد حکم فرما هست و یکی تست کنه ببینه اینطوری شد اعتمادش روی دیگران هم کم میشه

من عکس گذاشتم و در امد یک خارجی رو نشون دادم .
من خودم با سیستم دو هسته ای هر ثانیه 0.02 داگ بهم میده برای این دوستمون با گرافیکشون داره 0.06 میده !
دیگه خودتون حساب کنید

بعدش شما با همین سیستم برید تو پولهای داگ ماین کنید ببینید هیچی به معنی واقعی کلمه گیرتون نمیاد .

با یه سی پی یو بتونید روزی 0.2 یورو کار کنید پولی نیست ولی نسبت به بقیه pool ها خیلی پوله .

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
این سیستم ها شدیدا به سیستم شما ضرر میزنه و مصرف برق بالایی هم داره. بعد یکی دوماه شما هستین و یک سیستم اسیب دیده و قبض برق با مبلغ بالا!!
گول این حرفها رو نخورید. الان یک سی پی یو i5 قیمتش 700 800 هزار تومنه که اگه بسوزه کسانی که این سیستم مزخرف رو برای جذب رفرال و زیر مجموعه بهتون با اب و تاب معرفی میکنن نمیان خسارت شما رو پرداخت کنن. ولی در کل صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند!

بالا