• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در امد روزانه دو دلار با حداقل سیستم

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من رو سيستم يه كارت گرافيك R280 Vapor X سافاير دارم
و ويندوز 7
64 بيتي وقتي برنامه رو باز ميكنم اين خطا مياد جريانش چيه
بعد از كجا بدونم گرافيك الان كار ميكنه يا سي پي يو
New Bitmap Image.JPG

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
بعد نظرتون در مورد اين لينك چيه كه گفته اسكمه
https://medium.com/@dnivi3/rolling-up-the-cointellect-scam-60787a30f9a4
هنوز لینکو کامل نخوندم،ولی اون اولاش گفته حساب بعضی ها خالی شده...
وقتی تو سایتش می خوای هشینگ پاور بخری فقط می تونی با کارت اعتباریت بخری! یعنی واقعا اینا رفتن اطلاعات کامل کارتشون رو دادن دست این سایت؟! اینجور پرداختا باید از طریق یه درگاه واسطه مثل پیپال باشه،نه اینکه لازم باشه اطلاعات کارتت رو مستقیم توی سایت وارد کنی! با توجه با اینکه چه روی 20 درصد بذاری چه روی 100 درصد،به یه میزان تعداد کوین هات بالا میره میشه فهمید این سایت با چه نیتی تاسیس شده...

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من رو سيستم يه كارت گرافيك R280 Vapor X سافاير دارم
و ويندوز 7
64 بيتي وقتي برنامه رو باز ميكنم اين خطا مياد جريانش چيه
بعد از كجا بدونم گرافيك الان كار ميكنه يا سي پي يو
مشاهده پیوست 660782

كسي تا بحال روي ويندوز سون 64 بيتي نصب كرده؟
من واسم خطا ميده هنگ ميكنه جريان چيه چيزي ديگه نميخواهد نصب كني؟

تا بحال كسي برداشت داشته
حداقل برداشت چقدره؟

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
خیر دوستان این سایت نه "ویروس" هست، نه "نیت بدی" داره، من خودم گرچه دیگه با این سایت کار نمینم و پشیمون شدم، (چون منبع درآمد بهتری پیدا کردم دوستان لطفا سوال نکنند.) اما من در عرض زیر 40 ساعت، 10،000 DogeCoin به دست آوردم. که میشه 2 دلار و خورده ای. دوژکوینم هم در عرض 5 ثانیه نشده، دیدم رفته تو کیف پول دوژکوینم در سایت Block.IO اما کسی نیست ازم بخره!!! یعنی الان در درآمد مشکلی وجود نداره، فقط در خفروش دوژکوین مشکل هست!!!!!
(دوستان اگه باور نمی کنند، اعلام کنند تا مدرک عکس از کیف پولم بذارم...)
تــــــــــــــــشــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــر

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
قبل از اینکه دوستان اعلام کرده باشند، خودم اسکرینشات رو میزارم تا باور کنند:
upload_2014-9-1_18-44-58.png
اگه CoinTellect اسکم بود که به هیچ کس پرداخت نمی کرد!!!! اون هم پرداخت فوری و در لحظه پس ازچند ثانبه!!!

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
قبل از اینکه دوستان اعلام کرده باشند، خودم اسکرینشات رو میزارم تا باور کنند:
مشاهده پیوست 661168
اگه CoinTellect اسکم بود که به هیچ کس پرداخت نمی کرد!!!! اون هم پرداخت فوری و در لحظه پس ازچند ثانبه!!!
کسی نگفت پرداختی نداره،یکی بحث ویروسی بودن نرم افزارش بود و یکی هم اینکه اطلاعات کارت اعتباریت رو می دزده و خالیش می کنه،حالا واسه جذب افراد بیشتر تا یه مدتی پرداخت هم خواهد داشت...

feri792

Registered User
لایک‌ها
41
آها بله اینطور که شما می فرمایید امکانش هست. ولی تو ایران که از هر 40 نفر 1 نفر کارت اعتباری داره! و کارت های شتاب هم که برای نرم افزار تعریف نشده!!!!!! (و این در صورتی هست که ویروسی باشه، ما که مطمئن نیستیم.)
شما هم ماشاالله همیشه آنلاین هستید! من هر موقع پستی دادم، 1 دقیقه نشده شما پاسخ دادید! عجب!!

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
ویروسی بودنش مربوط به miner.dll هست یعنی فایلی که از سی پی یو و gpu کار میکشه! این ویروس نیست آنتی ویروس ها اینو شناسایی میکنن چون استفاده سنگین از سیستم میکنه و امکان داره بدون اجازه صاحب کامپیوتر باشه که در این صورت امکان آسیب سخت افزاری و سوء استفاده هست (حالتی مثل کرک نرم افزار ها داره که آنتی ویروس ها اون رو بخاطر غیر قانونی بودن پاک میکنن)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
آها بله اینطور که شما می فرمایید امکانش هست. ولی تو ایران که از هر 40 نفر 1 نفر کارت اعتباری داره! و کارت های شتاب هم که برای نرم افزار تعریف نشده!!!!!! (و این در صورتی هست که ویروسی باشه، ما که مطمئن نیستیم.)
شما هم ماشاالله همیشه آنلاین هستید! من هر موقع پستی دادم، 1 دقیقه نشده شما پاسخ دادید! عجب!!
مگه ایرانی یا غیر ایرانی فرقی هم می کنه؟! مسئله اینجاست که سایت قصد کلاه برداری داره،یعنی ممکنه یه بدبختی سیستم رو یک ماه روشن بذاره مثلا بشه 50 هزار دوژکوین بعد موقع برداشتش همون موقعی باشه که این سایت قصد جمع کردن رو داره...
در ضمن این قضیه کریدیت کارد به نرم افزارش ربطی نداره،از توی خود سایت باید اطلاعات کارت رو وارد کنی،اما نکته اش همینه که مستقیم توی سایت وارد می کنی،نه توی فرم پیپال یا... :)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
ویروسی بودنش مربوط به miner.dll هست یعنی فایلی که از سی پی یو و gpu کار میکشه! این ویروس نیست آنتی ویروس ها اینو شناسایی میکنن چون استفاده سنگین از سیستم میکنه و امکان داره بدون اجازه صاحب کامپیوتر باشه که در این صورت امکان آسیب سخت افزاری و سوء استفاده هست (حالتی مثل کرک نرم افزار ها داره که آنتی ویروس ها اون رو بخاطر غیر قانونی بودن پاک میکنن)
اتفاقا توی همون لینک به این نکته اشاره کرده بود،ویروس هم نباشه همینکه روی هر درصدی که بذاری به یه میزان کوین دریافت می کنی با عقل جور در نمیاد...

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
اتفاقا توی همون لینک به این نکته اشاره کرده بود،ویروس هم نباشه همینکه روی هر درصدی که بذاری به یه میزان کوین دریافت می کنی با عقل جور در نمیاد...

قصدشون که کلاهبرداری هست چون با این سختی داگ باید سرعت مانینگت به مگاهش باشه حداقل تازه الانم ایسیک های 1 گیگاهشی برای اسکریپت اومده! ولی نرم افزار مانینگشون ویروس خاصی نداره
شما این رو ببین
http://www.coinwarz.com/calculators...0000&er=0.00000027&btcer=495.00000000&hc=0.00
ماشین حساب داگ کوینه الان بدون حساب کردن پول برق استخراج با قدرت 40 مگاهش فقط روزی 5 دلار گیرت میاد! حالا چرا این با چند کیلوهش 0.50 یورو میده؟ در حالی اون 40 مگاهش نزدیک به 1000 برابر قدرتیه که ما در این نرم افزار میبینیم کلا داره زیاد تر پول میده که مردم وسوسه خرید بشن کلاهبردار بودنش که مشخصه ولی فکر نکنم به کسانی که هش از خودش نمیخرن ضرری برسونه

کاش یه کارت گرافیگ amd یا ماینینگ ریگ یا حداقل به ایسیک 1 مگاهشی داشتم واقعا این نرم افزار و این سایت فرصت خوبیه واسه کسایی که خودشون دستگاه ماننیگ دارن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
قصدشون که کلاهبرداری هست چون با این سختی داگ باید سرعت مانینگت به مگاهش باشه حداقل تازه الانم ایسیک های 1 گیگاهشی برای اسکریپت اومده! ولی نرم افزار مانینگشون ویروس خاصی نداره
شما این رو ببین
http://www.coinwarz.com/calculators...0000&er=0.00000027&btcer=495.00000000&hc=0.00
ماشین حساب داگ کوینه الان بدون حساب کردن پول برق استخراج با قدرت 40 مگاهش فقط روزی 5 دلار گیرت میاد! حالا چرا این با چند کیلوهش 0.50 یورو میده؟ در حالی اون 40 مگاهش نزدیک به 1000 برابر قدرتیه که ما در این نرم افزار میبینیم کلا داره زیاد تر پول میده که مردم وسوسه خرید بشن کلاهبردار بودنش که مشخصه ولی فکر نکنم به کسانی که هش از خودش نمیخرن ضرری برسونه

کاش یه کارت گرافیگ amd یا ماینینگ ریگ یا حداقل به ایسیک 1 مگاهشی داشتم واقعا این نرم افزار و این سایت فرصت خوبیه واسه کسایی که خودشون دستگاه ماننیگ دارن
اگه نرم افزارش بشناسه،ماینر یو اس بی HexFury هست که با سرعت 11 گیگاهش ماین می کنه،اورکلاکش کنی تا 15 گیگاهش...قیمتش هم چند روز پیش نگاه کردم 90 یورو بود.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اگه نرم افزارش بشناسه،ماینر یو اس بی HexFury هست که با سرعت 11 گیگاهش ماین می کنه،اورکلاکش کنی تا 15 گیگاهش...قیمتش هم چند روز پیش نگاه کردم 90 یورو بود.

مشکل شناسوندن ماینره چون بطور پیش فرض فقط سیپیو و گرافیک رو چک میکنه

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
مشکل شناسوندن ماینره چون بطور پیش فرض فقط سیپیو و گرافیک رو چک میکنه
خوب حتما قسمت فیدبک داره سایتش،میشه درخواست کرد که قابلیت شناختن ماینر ها رو هم بهش اضافه کنن...اگه واقعا ماین می کنه نرم افزارش باید از خداشون هم باشه...

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خوب حتما قسمت فیدبک داره سایتش،میشه درخواست کرد که قابلیت شناختن ماینر ها رو هم بهش اضافه کنن...اگه واقعا ماین می کنه نرم افزارش باید از خداشون هم باشه...
حالا ببنید تو ایران میشه گیر اورد بعد فید بک بزنیم
جایی هست که بشه خرید ؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363

این دستگاه مال اسکریپت sha256 هست و به درد بیت کوین میخوره واسه داگ باید scrypt باشه که الان حداکثر دستگاه 1 گیگاهشی اومده و قدرتش هم خیلی خیلی زیاده

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این دستگاه مال اسکریپت sha256 هست و به درد بیت کوین میخوره واسه داگ باید scrypt باشه که الان حداکثر دستگاه 1 گیگاهشی اومده و قدرتش هم خیلی خیلی زیاده
خوب اگه با نرم افزار مچ بشه که فقط قدرت مهم میشه کار اسکریب رو نرم افزار انجام میده

بالا