هنوز لینکو کامل نخوندم،ولی اون اولاش گفته حساب بعضی ها خالی شده...بعد نظرتون در مورد اين لينك چيه كه گفته اسكمه
https://medium.com/@dnivi3/rolling-up-the-cointellect-scam-60787a30f9a4
من رو سيستم يه كارت گرافيك R280 Vapor X سافاير دارم
و ويندوز 7
64 بيتي وقتي برنامه رو باز ميكنم اين خطا مياد جريانش چيه
بعد از كجا بدونم گرافيك الان كار ميكنه يا سي پي يو
مشاهده پیوست 660782
کسی نگفت پرداختی نداره،یکی بحث ویروسی بودن نرم افزارش بود و یکی هم اینکه اطلاعات کارت اعتباریت رو می دزده و خالیش می کنه،حالا واسه جذب افراد بیشتر تا یه مدتی پرداخت هم خواهد داشت...قبل از اینکه دوستان اعلام کرده باشند، خودم اسکرینشات رو میزارم تا باور کنند:
مشاهده پیوست 661168
اگه CoinTellect اسکم بود که به هیچ کس پرداخت نمی کرد!!!! اون هم پرداخت فوری و در لحظه پس ازچند ثانبه!!!
مگه ایرانی یا غیر ایرانی فرقی هم می کنه؟! مسئله اینجاست که سایت قصد کلاه برداری داره،یعنی ممکنه یه بدبختی سیستم رو یک ماه روشن بذاره مثلا بشه 50 هزار دوژکوین بعد موقع برداشتش همون موقعی باشه که این سایت قصد جمع کردن رو داره...آها بله اینطور که شما می فرمایید امکانش هست. ولی تو ایران که از هر 40 نفر 1 نفر کارت اعتباری داره! و کارت های شتاب هم که برای نرم افزار تعریف نشده!!!!!! (و این در صورتی هست که ویروسی باشه، ما که مطمئن نیستیم.)
شما هم ماشاالله همیشه آنلاین هستید! من هر موقع پستی دادم، 1 دقیقه نشده شما پاسخ دادید! عجب!!
اتفاقا توی همون لینک به این نکته اشاره کرده بود،ویروس هم نباشه همینکه روی هر درصدی که بذاری به یه میزان کوین دریافت می کنی با عقل جور در نمیاد...ویروسی بودنش مربوط به miner.dll هست یعنی فایلی که از سی پی یو و gpu کار میکشه! این ویروس نیست آنتی ویروس ها اینو شناسایی میکنن چون استفاده سنگین از سیستم میکنه و امکان داره بدون اجازه صاحب کامپیوتر باشه که در این صورت امکان آسیب سخت افزاری و سوء استفاده هست (حالتی مثل کرک نرم افزار ها داره که آنتی ویروس ها اون رو بخاطر غیر قانونی بودن پاک میکنن)
اتفاقا توی همون لینک به این نکته اشاره کرده بود،ویروس هم نباشه همینکه روی هر درصدی که بذاری به یه میزان کوین دریافت می کنی با عقل جور در نمیاد...
اگه نرم افزارش بشناسه،ماینر یو اس بی HexFury هست که با سرعت 11 گیگاهش ماین می کنه،اورکلاکش کنی تا 15 گیگاهش...قیمتش هم چند روز پیش نگاه کردم 90 یورو بود.قصدشون که کلاهبرداری هست چون با این سختی داگ باید سرعت مانینگت به مگاهش باشه حداقل تازه الانم ایسیک های 1 گیگاهشی برای اسکریپت اومده! ولی نرم افزار مانینگشون ویروس خاصی نداره
شما این رو ببین
http://www.coinwarz.com/calculators...0000&er=0.00000027&btcer=495.00000000&hc=0.00
ماشین حساب داگ کوینه الان بدون حساب کردن پول برق استخراج با قدرت 40 مگاهش فقط روزی 5 دلار گیرت میاد! حالا چرا این با چند کیلوهش 0.50 یورو میده؟ در حالی اون 40 مگاهش نزدیک به 1000 برابر قدرتیه که ما در این نرم افزار میبینیم کلا داره زیاد تر پول میده که مردم وسوسه خرید بشن کلاهبردار بودنش که مشخصه ولی فکر نکنم به کسانی که هش از خودش نمیخرن ضرری برسونه
کاش یه کارت گرافیگ amd یا ماینینگ ریگ یا حداقل به ایسیک 1 مگاهشی داشتم واقعا این نرم افزار و این سایت فرصت خوبیه واسه کسایی که خودشون دستگاه ماننیگ دارن
اگه نرم افزارش بشناسه،ماینر یو اس بی HexFury هست که با سرعت 11 گیگاهش ماین می کنه،اورکلاکش کنی تا 15 گیگاهش...قیمتش هم چند روز پیش نگاه کردم 90 یورو بود.
خوب حتما قسمت فیدبک داره سایتش،میشه درخواست کرد که قابلیت شناختن ماینر ها رو هم بهش اضافه کنن...اگه واقعا ماین می کنه نرم افزارش باید از خداشون هم باشه...مشکل شناسوندن ماینره چون بطور پیش فرض فقط سیپیو و گرافیک رو چک میکنه
حالا ببنید تو ایران میشه گیر اورد بعد فید بک بزنیمخوب حتما قسمت فیدبک داره سایتش،میشه درخواست کرد که قابلیت شناختن ماینر ها رو هم بهش اضافه کنن...اگه واقعا ماین می کنه نرم افزارش باید از خداشون هم باشه...
اگه نرم افزارش بشناسه،ماینر یو اس بی HexFury هست که با سرعت 11 گیگاهش ماین می کنه،اورکلاکش کنی تا 15 گیگاهش...قیمتش هم چند روز پیش نگاه کردم 90 یورو بود.
خوب اگه با نرم افزار مچ بشه که فقط قدرت مهم میشه کار اسکریب رو نرم افزار انجام میدهاین دستگاه مال اسکریپت sha256 هست و به درد بیت کوین میخوره واسه داگ باید scrypt باشه که الان حداکثر دستگاه 1 گیگاهشی اومده و قدرتش هم خیلی خیلی زیاده