• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در امد روزانه دو دلار با حداقل سیستم

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حالا ببنید تو ایران میشه گیر اورد بعد فید بک بزنیم
جایی هست که بشه خرید ؟
طرف گفته بود به همه جای دنیا می فرسته،البته توی سایتش ایران نداره ولی فکر کنم بهش پی ام بزنی توی بیتکوین تاک،بتونه واست بفرسته،تو گوگل بزن HexFury تاپیک اصلیش رو تو بیتکوین تاک پیدا می کنی،و اینم بگم که 90 یورو با تخفیف اونروزش بود،الان احتمالا قیمتش بالاتره اما اگه بشه باهاش Doge Coin ماین کرد،ارزشش رو داره

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
طرف گفته بود به همه جای دنیا می فرسته،البته توی سایتش ایران نداره ولی فکر کنم بهش پی ام بزنی توی بیتکوین تاک،بتونه واست بفرسته،تو گوگل بزن HexFury تاپیک اصلیش رو تو بیتکوین تاک پیدا می کنی،و اینم بگم که 90 یورو با تخفیف اونروزش بود،الان احتمالا قیمتش بالاتره اما اگه بشه باهاش Doge Coin ماین کرد،ارزشش رو داره
تو گمرک میزارن رد بشه ؟:general505: یک جوری مطمعن بشیم تو اینجا میشه بخریم و بدستمون برسه بعد

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
تو گمرک میزارن رد بشه ؟:general505: یک جوری مطمعن بشیم تو اینجا میشه بخریم و بدستمون برسه بعد
نمی دونم...ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه،یه قطعه کامپیوتریه دیگه!

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
این سیستم ها شدیدا به سیستم شما ضرر میزنه و مصرف برق بالایی هم داره. بعد یکی دوماه شما هستین و یک سیستم اسیب دیده و قبض برق با مبلغ بالا!!
گول این حرفها رو نخورید. الان یک سی پی یو i5 قیمتش 700 800 هزار تومنه که اگه بسوزه کسانی که این سیستم مزخرف رو برای جذب رفرال و زیر مجموعه بهتون با اب و تاب معرفی میکنن نمیان خسارت شما رو پرداخت کنن. ولی در کل صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند!
میشد یه کمی مهربون تر انتقاد کنین به استاتر ... :)

ariyanjan

Registered User
لایک‌ها
93
من چند ماه پیش برنامه استخراج eobot رو باز میذاشتم پدر سی پی یو و گرافیک رو داورد

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
تو صفحه دانلود یه قسمت اضافه شده که تنظیمات مربوط به برنامه cgminer برای استخراج با ایسیک هست فقط اگه کسی میخواد با ایسیک کار کنه حواسش باشه باید دستگاه scrypt باشه نه sha 256

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
تو صفحه دانلود یه قسمت اضافه شده که تنظیمات مربوط به برنامه cgminer برای استخراج با ایسیک هست فقط اگه کسی میخواد با ایسیک کار کنه حواسش باشه باید دستگاه scrypt باشه نه sha 256
این نوع دستگاه را از کجا میشه گیر اورد قیمت دارید ؟
راستی شما که تو دستگاه ها واردی چطور این دستگاهها توانی رو دارن که قوی ترین گرافیک ها ندارن ؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
این نوع دستگاه را از کجا میشه گیر اورد قیمت دارید ؟
راستی شما که تو دستگاه ها واردی چطور این دستگاهها توانی رو دارن که قوی ترین گرافیک ها ندارن ؟

این کدی که گذاشته میتونین از کارت گرافیکتون هم استخراج کنین کارت گرافیک ها مخصوص کار های گرافیکی ساخته شدن و قدرت محاسبات ریاضی از cpu خیلی بالاتره ولی در حد نیاز یه گرافیک! پس بهترین حالت با یه کارت گرافیک 1 میلیون تومنی سرعت 1-2 مگاهش رو دارین تازه اونم با مصرف برق بالاتر نسبت به ایسیک ها! کار ایسیک ها هم اینه که فقط همون gpu رو دارن یعنی فقط قدرت محاسبات رو دارن اونم در حد خیلی بیشتر از کارت گرافیک واسه همین میزان درامد خیلی بیشتر از کارت گرافیکه
دستگاه های اسکریپت هم خیلی گرونه مثلا 5-6 ماه دیگه پول خودشون در میاد! ولی خوبیش اینه که باهاش میتونی هر کوینی که دلت میخواد استخراج کنی با سرعت بالا پیشنهاد میکنم یه سر به انجمن پولفا بزن

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این کدی که گذاشته میتونین از کارت گرافیکتون هم استخراج کنین کارت گرافیک ها مخصوص کار های گرافیکی ساخته شدن و قدرت محاسبات ریاضی از cpu خیلی بالاتره ولی در حد نیاز یه گرافیک! پس بهترین حالت با یه کارت گرافیک 1 میلیون تومنی سرعت 1-2 مگاهش رو دارین تازه اونم با مصرف برق بالاتر نسبت به ایسیک ها! کار ایسیک ها هم اینه که فقط همون gpu رو دارن یعنی فقط قدرت محاسبات رو دارن اونم در حد خیلی بیشتر از کارت گرافیک واسه همین میزان درامد خیلی بیشتر از کارت گرافیکه
دستگاه های اسکریپت هم خیلی گرونه مثلا 5-6 ماه دیگه پول خودشون در میاد! ولی خوبیش اینه که باهاش میتونی هر کوینی که دلت میخواد استخراج کنی با سرعت بالا پیشنهاد میکنم یه سر به انجمن پولفا بزن
تو خود ایران جایی هست بشه ایسیک خرید
بعد اگه بخوای تغییر بدی امکان پذیره یعنی میتونی بیت کوین ماین کنید بعد بری داگ کوین ماین کنی؟
یا برنامه ای که توشه تغییر ناپذیره ؟
همین که تغییر امکان پذیره یا موقع خرید باید دقت بشه ؟ (دستگاه scrypt باشه نه sha 256)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
مگه کار این برنامه چیه که از CPU و GPU استفاده میکنه؟ :eek:
در کل شما اگر از دیوار مردم بالا بری پولش حلال تر و تمیزتره البته اگر به این موارد اعتقاد داری این سیستمها میان با قدرتی که از مجموعه همه این سیستمها بدست میارن برای کرک کردن اطلاعات کارت اعتباری برای حملات داس و ........... کار کثیف و غیر انسانی دیگه استفاده میکنن میلیون دلار به جیب میزنن 2 زار میندازن جلوی افراد ناآگاه بعد اینکه چند سال توی این کارهای بیهوده دست و پا زدی تازه میفهمی از دنیا عقب افتادی بقیه از کار سالم که تو نت کم نیست با نون حلال خیلی چیزا بدست آوردن

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
ولی
در کل شما اگر از دیوار مردم بالا بری پولش حلال تر و تمیزتره البته اگر به این موارد اعتقاد داری این سیستمها میان با قدرتی که از مجموعه همه این سیستمها بدست میارن برای کرک کردن اطلاعات کارت اعتباری برای حملات داس و ........... کار کثیف و غیر انسانی دیگه استفاده میکنن میلیون دلار به جیب میزنن 2 زار میندازن جلوی افراد ناآگاه بعد اینکه چند سال توی این کارهای بیهوده دست و پا زدی تازه میفهمی از دنیا عقب افتادی بقیه از کار سالم که تو نت کم نیست با نون حلال خیلی چیزا بدست آوردن
نه عزیز برای حل بلوک استفاده میکنه که با حل هر بلوک کل اعضا بنا به قدرت محاسبات تقسیم میشه
هیچ جا ننوشته همچین کاری میکنن
کارت اعتباری هزار تا کد داره مگه الکیه بعد چند بار اشتباه زدن آی پیت رو میبندن یا قفل میشه و دیگه نمیتونی بزنی یا باید کچا بزنی :)

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
ولی

نه عزیز برای حل بلوک استفاده میکنه که با حل هر بلوک کل اعضا بنا به قدرت محاسبات تقسیم میشه
هیچ جا ننوشته همچین کاری میکنن
کارت اعتباری هزار تا کد داره مگه الکیه بعد چند بار اشتباه زدن آی پیت رو میبندن یا قفل میشه و دیگه نمیتونی بزنی یا باید کچا بزنی :)

شما تا حالا بانک اطلاعاتی کارت اعتباری دیدی؟ این نوع سیستمها هر کاری انجام بدن کار قانونی نیست نمونه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
آخه خوشون
اول از همه از استارتر تاپیک عذر خواهی میکنم (خودشون در جریان هستند) من خدا وکیلی خبر از این تاپیک نداشتم، شرمنده...
این هم عکس من روی %100 :
مشاهده پیوست 658765

گر چه که بعد 36 ساعت استخراج بی وقفه روی %100 ، متوجه شدم که اگه روی %20 هم بیارید، درسته هش خیلی خیلی پایین میاد، ولی اگه به میزان بالا رفتن دوژکوینتون نگاه کنید، می بینید با %100 فرقی نمیکنه...!!!
من 36 ساعت بی وقفه روی 100% گذاشته بودم،دوژکوینم 0.06 تا 0.06 تا بالا میرفت، حالا که %20 هم گذاشتم، بازم با همون سرعت بالا میره!! این در حالیه که وقتی روی %20 هست، هم دما کارت گرافیک پایین تر میاد، هم دور فنش کم تر میهشه!!! اما سرعت استخراج همون هست....!!!! گفتم شاید سرعتش ریفرش نشده، اما یه نیم ساعتی هم گذاشتم رو بیست درصد موند، بازم همون 0.06 تا 0.06 تا بالا میرفت...!
من تست کردم دیدم اینطور که میفرمایید نیست یکبار گذاشتم روی 85% بعد یک ربع عکس دیگه گرفتم بعد گذاشتم روی 20% بعد 1 ربع عکس گرفتم دیدم که تفاوت زیاده
upload_2014-9-4_13-6-18.png

فایل های ضمیمه

• upload_2014-9-4_13-5-4.png
    upload_2014-9-4_13-5-4.png
    136.2 KB · نمایش ها: 12

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان با سرمایه گذاری هش هم میتونین درامد بیشتری داشته باشید.چندین برابر سیستم خودتون فقط باید یکم سرمایه گذاری انجام بدین.بصرفه نیست ازسیستم خودتون استخراج کنین مگراینکه سیستمتون خنک کنندگی قوی داشته باشه که تو دماهای پایین کار کنن قطعات .مثل واترکولینگ.که بازهم اصطحلاک دارن تاحدودی

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
hexfury مدلهای زیادی داره که اگر بشه واردکرد میصرفه.حدود 3تومن برات اب میخوره یک قدرتمندش که مگاهش استراج میکنه:eek:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان کسی hash minerخواست میتونم براش تهیه کنم به اصلاح hex fury
از چندکیلو هش تا 30 40مگا هش و بیشتر

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
سلام اینم دریافتی من از این سایت همین الان

10019102925019940326.png

نرم افزار و ورژن جدید رو دانلود کنید افزایش ماینینگ تا 30 درصد .

دوشمن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
540
سلام
از نظر امنیتی مشکلی نداره؟ یعنی فایل هام و اطلاعات خصوصی و رمزعبور و ... رو سرقت نمیکنه؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
نه دوست عزیز

تاحالا گزارشی مبنی بر سرقت اطلاعات داده نشده .

سایت معتبری هست و تو مدت کمی طرفداران زیادی پیدا کرده . تقریبا 1 درصد مارکت داگ کوین رو در اختیار داره .

parham7

Registered User
لایک‌ها
127
هنگام نصب نرم افراز یه ویروس مشاهده شد:
5cwrhi.png

آنتی ویروسم بیت دیفندر اصلی هست آپدیت هم شده

بالا