• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

در امد روزانه دو دلار با حداقل سیستم

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
فایل های sv.host جهت ارسال فایل ها به یه هاست دیگه استفاده میشوند .

شما از سایت های ایرانی هم بعضی نرم افزار ها را دانلود کنید که کرک داشته باشند دچار همین مشکل میشوند .

این نرم افزار ها معمولا کریپت یا رمز گذاری میشن که توسط انتی ویروس ها ویروس شناخته میشوند .

اگه نرم افزار superspyware ویروس یا تروجانی شناسایی نکنه اون نرم افزار حاوی ویروس نیست .

من نرم افزارهای زیادی رو نصب کردم که توسط nod 32 ویروس شناسایی شده اما در واقع اینطوری نیست و اون به خاطر رمز گذاری روی فایل ها هست که کسی نتونه به سورس اونها دست پیدا کنه .

این یک شرکت و کمپانی معتبر است که چندین هزار نفر دارن از برنامه استفاده میکنند و مشکلی نداشتن .

من حتی در فوروم های خارجی دیدم که مشکل شما رو داشتن و در فاروم پست گذاشتن ولی از نظر بقیه اعضای حرفه ای جواب قانع کننده گرفتن .

شما برای اطمینان به آدمین سایت ایمیل بزنید و بگید من ویروس پیدا کردم و جواب رو اینجا بذارید .

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
دوستان حداقل برداشت از 10 یورو به 0.1 یورو رسید که شما به راحتی در 1 الی 2 روز میتونید به این مقدار برسید .

پیشنهاد من اینه :

موقعی که از سیستم استفاده نمی کنید بذارید نرم افزار کار کنه

10 دقیقه اول روی 100 درصد کار کنه و بعد ببرید روی 40 درصد که به همون مقدار 100 درصد بهتون داگ کوین میده ولی کلی از مصرف برق و درگیری قطعات صرفه جویی میشه .
داگ تو این دو هفته قیمتش 3 برابر شده .

Last edited:

parham7

Registered User
لایک‌ها
127
ممنون
الان من نصبش کردم
این سرعت خوبه؟
r94uh5.png

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دوستانی که با پرفرمنس بالا دارن کار میکنن با این نرم افزار حداکثر سرعتشون چنده؟کسی به گیگا هش رسیده؟

Sent from my IOCEAN X7 using Tapatalk 2

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
سخت افزارتون چیه عزیز؟

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
دوستان ازراک مین مخصوص اینکار داره که مخصوص استخراج بی تی سیه.۶پورت گرافیک و....

دوشمن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
540
Last edited:

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
با سخت افزارهای ما اشتباهه اینکار.اصحلاک قطعات بالاس
باید از دستگاهای ماینر استفاده کرد یا سرمایه گذاری
ازراک۶کارت گرافیک کنار هم رو توصیه کرده برای اینکار! یعنی سیستمی بالای ۵تومن.میارزه؟فک نکنم

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
سخت افزارتون چیه عزیز؟

سلام

ببیند من با 8400 جیفورس کارت گرافیک و یه سیستم دو هسته دارم روزی 1000 تا داگ در میاروم که میشه اندازه سخت افزار ایشون .
این تخمین نرم افزاره اما باید دید در آخر روز چقدر گیرشون میاد .
آخر 24 ساعت مقدار داگ کسب شده رو در انجمن قرار بدید .
ممنون

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
سی پی یوش ۴۶۷۰k هست گرافیکش هم ۷۷۰ nvidia gtx
خودشو **** کرد تا بخره :D
چرا درامدش اینقدر پایینه؟

داگ کوین ها که در بالای سمت راست نرم افزاره با چه سرعتی و به چه مقداری داره زیاد میشه ؟

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
با سخت افزارهای ما اشتباهه اینکار.اصحلاک قطعات بالاس
باید از دستگاهای ماینر استفاده کرد یا سرمایه گذاری
ازراک۶کارت گرافیک کنار هم رو توصیه کرده برای اینکار! یعنی سیستمی بالای ۵تومن.میارزه؟فک نکنم

دوست عزیز اطلاعات شما در این زمینه درست نیست .

این آقا با 96 هش در هر استخری که بخواد استخراج بکنه باید یه چیزی از جیبش بذاره به این لینک نگاه کنید .

http://www.coinwarz.com/calculators...0000&er=0.00000071&btcer=405.66000000&hc=0.00

استخراج داگ با سخت افزار ایشون روزانه 2.4 دلار ضرر به همراه داره .

ولی تو این استخر و با این نرم افزار چیزی حدود 100 برابر بیشتر از چیزی که میتونه با سرمایه گذاری یا خرید دستگاه کار کنه بدست میاره .

دلیل دیگه ای دارید که سرمایه گذاری به صرفه است ؟ خرید کلود ماینینگ بیشترین ضرر رو در طولانی مدت داره این برای همه اثبات شده است و کسایی که خریدن دارن پس میدن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
شما یه دستگاه ماینر ۱۵مگا هش داشته باشین مصرفش حدود۶۰۰واته ولی داره در ثانیه۱۵مگا هش استخراج میکنه که میدونین چقد تفاوت داره با این؟
در مورد ضرر هم بگم‌که ایم مدل از مین های ازراک‌طراحی شدن برای اینکار که مصرف پایین و اصطحلاک خیلی کمی دارن.میتونین تو سایت رسمیش ببینین.ولی درکل این کار مصرف برق بهمراه داره.که باید حساب کتاب کنی.برای منی که تقریبن پول برق نمیدم بهترین گزینه خرید دستگاهه ماینر هست.و بازده بالایی داره برام
در مورد سرمایه گذاری هم نظری دارم چون هنوز خودم اینکارو نکردم و نمیدونم‌واقعن سود داره یا ضرر

دوشمن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
540
واسه شب که ادم سیستم رو رو دانلود میزاره خوبه بنظرتون؟ یعنی صرفه اقتصادی داره دیگه چون در هر حال سیستم روشنه مقدار زیادی برق مصرف میکنه

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
واسه شب که ادم سیستم رو رو دانلود میزاره خوبه بنظرتون؟ یعنی صرفه اقتصادی داره دیگه چون در هر حال سیستم روشنه مقدار زیادی برق مصرف میکنه
بشرطی میصرفه زیر 40درصد باشه چون تو 100درصد لود گرافیک و سی پی یو شما مصرفشون زیاده.ولی درکل مصرف برق بالاس

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
جالبه شما این همه سخت افزار داری شده این!
من فقط یه سی پی یو q6600 داره 12کیلو استخراج میکنه،ودمارو نگاه کنین رو مکس لود ازین بیشتر نمیشه بخاطر واترکولرشه

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
شما یه دستگاه ماینر ۱۵مگا هش داشته باشین مصرفش حدود۶۰۰واته ولی داره در ثانیه۱۵مگا هش استخراج میکنه که میدونین چقد تفاوت داره با این؟
در مورد ضرر هم بگم‌که ایم مدل از مین های ازراک‌طراحی شدن برای اینکار که مصرف پایین و اصطحلاک خیلی کمی دارن.میتونین تو سایت رسمیش ببینین.ولی درکل این کار مصرف برق بهمراه داره.که باید حساب کتاب کنی.برای منی که تقریبن پول برق نمیدم بهترین گزینه خرید دستگاهه ماینر هست.و بازده بالایی داره برام
در مورد سرمایه گذاری هم نظری دارم چون هنوز خودم اینکارو نکردم و نمیدونم‌واقعن سود داره یا ضرر

بازم حرف شما اشتباهه .

در همون لینکی که گذاشتم جای 96 بذارید 15000 که معادل قدرت دستگاه ایسیک شما میشه بازم در امدتون منفیه .

تازه باید برای خرید اون دستگاه فکر کنم باید بالای 5-6 میلیون هزینه کنی ولی این کار هزینه نداری و داگ مفتی میاد تو حسابت .

تا تنور داغه بچسبید احتمال افزایش داگ هست و در امدذتون چندین برابر میشه .

http://www.coinwarz.com/calculators...0000&er=0.00000071&btcer=405.66000000&hc=0.00

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
درمورد درصد لود هم اگه 1درصد کم کنین هم تاثیر داره!کم میشه

dollar_e_gold

Registered User
لایک‌ها
95
جالبه شما این همه سخت افزار داری شده این!
من فقط یه سی پی یو q6600 داره 12کیلو استخراج میکنه،ودمارو نگاه کنین رو مکس لود ازین بیشتر نمیشه بخاطر واترکولرشه

بله من به دوستان میگم با حداقل سیستم میشه درامد خوبی داشت از کی روشنه و 169 داگ بدست اوردی ؟

بالا