rammstein_persia
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,094
- لایکها
- 19
حدست تقريبا درسته..من يه حدسي ميزنم مثل اينكه خيلي حس و حالشو نداري ميزاري رو Very Fast خوب اينطوري 100 سال ديگه هم اين مرحله رو نميتوني تموم كني (به نظرم سخت ترين مرحله بازي همينه) بايد از همون اول نقشه بكشي كه كجا ميخواي چه ساختموني رو بسازي
البته من براي ساختن ساختومنها و اينها بازي رو pause ميكنم تا بدونم دقيقا چيكار ميكنم اما جاهايي كه مثلا كاري از دست من ساخته نيست يا منتظر برگشتن كشتي هستم ميزارم رو
..Very Fast .در مورد اينكه ميگي سخت ترين مرحله بازي همينه هم آره..من تو فاروم خود سايت بازي رفتم ببينيم چه خبره ديدم خيليا تو اين مرحله موندن..
آخ خوش بحالت بابا من اگه تو اين مرحله 9000 تا پول دستم بياد حله..اما فعلا كه 2 بار اين مرحله رو بازي كردم از اين خبرا نبودهبعدم من براي اينكه اين مرحله رو تموم كنم 5 دفعه بازي كردم دفعه پنجم ديگه خوب جزيره رو ساختم يكم هم شانس چاشني شد با يك ماموريت 9000 تا پول و بيشتر از 10 تا Wealth captive اومد تازه آخرشم با اون دوز و كلكا كه بالا گفتم مرحله تموم شد اما بگم كه مرحله هاي بعدي راحتتر ميشه يعني اينو كه رد كني افتادي رو غلتك.
من كه همين كه Compagn هاشو تموم كنم ديگه فكرشم نميكنمواقعا بازي خفنيه تازه هنوز Single mission ها رو نديدي اونا واقعا سخته.
همين ماموريتهاش به اندازه كافي خفن بود! بيخيال اون Single mission هاش ديگه
اما خب خوشم مياد با اينكه بازيه سختيه اما آدم نميتونه ولش كنه.