بهتره يك نگاهي به كل مطالب بندازي اين سوال شايد 3 تا 4 بار تكرار شدهبه نقل از happyboy :cortana عزيز خيلي ممنون از جواب شما .
آيا من درست فكر ميكنم كه HC 15 كيفيتي بهتر از سريهاي HC30 تا HC42 داره؟
كيفيت اين سريها آيا نسبت به سري D8 تفاوتي داره؟
به نقل از tintin :بهتره يك نگاهي به كل مطالب بندازي اين سوال شايد 3 تا 4 بار تكرار شده![]()
پي ام زدم برات :happy:به نقل از hsn :درسته ولي حالا جوابش چيه؟؟؟![]()
![]()
![]()
chande gheymateshunnبه نقل از music_m :اقا من قات زدم يکی راهنمای کنه
hc21 va gs25
يا اگر پولم برسه hc42 رو
اگه ميشه درمورده hc21 توضيح بدين و gs35 که کدوم بهتره و قيمتشون رو
کلاً نميخام قيمتش بيشتر از 550 بيشتر بشه
سری Pc قیمتاشون خیلی بالاست و اصلا 600 تومنی ندارندبه نقل از calligrapher :من ميخوام براي اولين بار يه هندي كم غير حرفه اي بخرم بهترين انتخاب به نظرتون چيه ؟ البته من نهايت 600 هزار ميتونم خرج كنم . يكي از دوستانم مدل pc330 سوني داره و ازش خيلي را ضي هست . من هم به سري Pc هاي سوني علاقه دارم و ميدونم از HC ها معمولا با كيفيت ترن . ...... راستي اين هيتاچي ها چطورن ؟ لطفا يه راهنمايي كلي بفرماييد ..
به نقل از daftarekhaterat :اين پاناسونيك اگه دوربين هاش بده پس چرا دست 50 درصد مردم پاناسونيكه؟!![]()
هيچ برتري ! dvcam فرموديد دوست من!!! اينکه که يک فرمت حرفه اي و در واقع جزو سه فرمت حرفه اي استاندارد و احتمالا پرمصرف ترين اونهاست و معمولا براي ضبط برنامه هاي تلويزيوني مورد استفاده قرار ميگيره و حداقل قيمت يک دوربين dvcam چيزي حول و حوش 3 ميليون تومنه! احتمال منظور شما minidv بوده
باز هم dvd مزيتي از نظر کيفيت تصوير نداره. خيلي واضحه Dvd استاندارد فشرده سازيش mpg2 هست که llossy است در حاليکه dv برخلاف ان llooseless است در ويرايش چندباره dv چيزي از دست نميديد و نهايتا اونو فشرده و تبديل به dv ميکنيد.
مزيت dvd فقط يک چيزه راحتي! چون کاربر عادي ندرتا ويدئو رو ويرايش ميکنه معولا چند تا رو پشت سر هم ميگذاره. اينکار رو هم دوربين براتون به راحتي انجام ميده. نتيجه دوربينهايي هستن مناسب مصرف عمومي همين! براي dv مجبورين روي پي سي بيارين و بعدم با يک نرم افزار Dvd کنيد . دستتون خيلي بازتره اما کار يکي دو مرحله بيشتر
من توی اون یکی تاپیک در مورد خرید هندی کم پرسیده بودم که جناب athlon64x2 مرا ارجاع دادند به سایر تاپیکهای دوربین فیلمبرداری که تا اون موقع ندیده بودم!!!! (آخه آخرین پست همه این تاپیکها قدیمی بود). حالا بعد از خوندن تاپیکهای دوربین فیلمبرداری سوالام رو اینجا میپرسم و از جناب athlon64x2 و Cortana و سایر دوستان خواهش میکنم مرا راهنمایی کنند:
1- قیمت hc90 در بازار تهران الان حدود چند هست؟
2- آیا مدل hc65 در بازار تهران هست؟ و اگر هست چند؟
3- آیا مدل hc40 بعد از آمدن hc42 هنوز در بازار تهران هست و اگر هست چند؟
در مورد برتری دوربینهایی که روی dvd ضبط میکنند نسبت به minidvها پرسیده بودم که جناب athlon64x2 اینگونه پاسخم را دادند:
البته من کلا میخواستم ببینم کدامیک (dvd یا mindv) بهتر هستند، حالا با توجه به جواب ایشان آیا از لحاظ هزینه و راحتی dvd بهتر نیست؟
نیازهام رو هم بگم:
استفاده خانوادگی دارم، بنابراین:
1- کیفیت فیلمبرداری در نور داخل خانه و نور کم مهم هست.
2- کیفیت صدابرداری مهم هست.
3- کوچکی و سبکی مهمه.
4- دقت و واقعي بودن رنگها
بودجه ام هم حدود 500-600 تومان هست.
حالا با توجه به این موارد و اینکه پستهای این تاپیک و تاپیکهای مشابه کمی قدیمی هستند، اگر مدل دوستان مناسبی میشناسند راهنمایی بفرمایند.
ممنون
خوب آخه توی همین تاپیکها دوستان قیمتها رو مینوشتند، گفتم شاید قیمت جدید هم داشته باشند. :blush:من فکر میکنم شما این انجمن رو با دوربین فروشی های جمهوری اشتباه گرفتید (شوخی کردم)
آره بابا دیدم، دستم هم گرفتم. اینقدر سوالام پیش پا افتاده بود؟دوربینها رو از نزدیک ببینی و تو دست بگیری( اصلا ظاهر این دوربینها رو دیدی؟)
براي سال 2007 پاناسونيک و سوني بر روي فرمتي مبتني بر mpg4 که واريانتي از xvid خواهد بود توافق کردند و بدين شکل مدت زمان کم و کيفيت پايين minidvd ها حل ميشه .
این بنده خدا از جواب گرفتن پشیمون شد ولی من مثل اینطوری نیستم هـــــــــــــــا!سلام cortana
من جديدا وارد اين سايت شده ام و نظرات شما را درباره دوربينها خواندم. از اينكه
فرد متخصصي مثل شما را يافته ام خوشحالم. چند سوال دارم كه اگر پاسخ دهيد ممنون ميشوم.
"1- شما با توجه به اينكه ccd دوربين HC42 اندازه اش size 1/5.5 است و HC40 اندازه اش size 1/5 است بخاطر اين اختلاف جزئي HC40 را بهتر ميدانيد حال باتوجه به اينكه دوربين HC90 سايز CCD اش size 1/3 ميباشد بايد در كلاس خيلي خيلي بالاتري از HC40 قرار بگيرد , آيا درست است؟ و آيا كيفيت تصوير HC90 تا اين حد بهتر از HC40 است؟ بنظر شما Hc40 بيشتر به قيمتش مي ارزد (از نظر كيفيت تصوير) يا HC90 ؟"
"2- روي يك نوار miniDV چند بار ميتوان ضبط كرد بطوريكه مطمئن باشيم كيفيت تصوير افت نمي كند؟ و بطور كلي راه اينكه بفهميم يك نوار را ديگر بايد كنار گذاشت چيست؟"
"4- آيا دو دوربين مذكور قابليت استفاده بعنوان يك webcam عالي را دارند؟"
5- آيا ميتوانيم تصاوير رندر شده روي كامپيوتر را از طريق اين دوربين ها روي نوار ضبط كنيم؟
با پيشفرض هاي زير :
الف- مواردي كه برايم خيلي مهم است:
1- وضوح و شارپنس تصوير (قدرت تفكيك بالا)
2- رنگهاي غني و دقيق
3- تنظيمات دستي براي فوكوس و نوردهي
4- تصوير خوب در نور كم و زياد
5- Dynamic range بالا
ب- مواردي كه اهميت كمتري دارد:
1- زوم اپتيكال قوي
2- استحكام و دوام دوربين وهد
3- عمر باطري
تا قبل از آشنايي با شما بين دوربين هاي HC42 - HC90 - مردد بودم ولي هم اكنون خواهش ميكنم شما با ذكر دليل يك انتخاب خوب براي من داشته باشيد. از اينكه از دانسته هاي خود دريغ نمي كنيد متشكرم.
باتشكر