آقا دست درد نکنه !!! از کجا گرفتی یعنی با گارانتی پازسیان همه جا 350 هست ؟به نقل از pooya007 :راستي يادم رفت بگم گوشي من منو و صفحه كليد فارسي هم داره كه مغازه هاي ديگه با 10 تومن قيمت بيشتر ميفروختن
توصيه ميكنم شما هم اگه خواستين بخرين دقت كنين منو و صفحه كليد فارسي هم داشته باشه
به نقل از pooya007 :راستي يادم رفت بگم گوشي من منو و صفحه كليد فارسي هم داره كه مغازه هاي ديگه با 10 تومن قيمت بيشتر ميفروختن
توصيه ميكنم شما هم اگه خواستين بخرين دقت كنين منو و صفحه كليد فارسي هم داشته باشه
آقا دست درد نکنه !!! از کجا گرفتی یعنی با گارانتی پازسیان همه جا 350 هست ؟
بعدم من اتفاقا خوشم نمیاد منوی فارسی و صفحه کلید فارسی باشه ! چون یکم گوشی رو بی کلاس میکنه ! البته نظر من هست .
یک سوال جدید اینه که ظاهر منوش چه جوریه ! قشنگ هست ؟ ( امیدوارم متوجه بشید چی میگم )
یک سوال هم که داشتم این بود که یک کدی بهش میدن که تالک تایم رو نشون میده و کدهای دیگه که برای اولین بار بهتره رو گوشی تست بشه تا اطمینان پیدا کنیم که نو هست .
ممنون از پویا جان
منتظرم
ممنون از جوابت !خواهش ميكنم
الان فكر كنم ارزون شده باشه در ضمن چينيش هم اومده كه بهتره مالزيشو بخرين
البته منم از منوي فارسيش استفاده نميكنم و رو حالت انگليسيه ولي صفحه كليد فارسي براي نوشتن اسم و فاميل افراد تو دفتر تلفن خيلي مفيده بازم نظر هركسي مهمتره
ظاهر منوش هم مخصوصا با تم orbit خيلي خوشگله!:happy:
اون كدي هم كه ميگين به اين ترتيبه:
راست ، * ، چپ ، چپ ،* ، چپ ،* ------->service tests ----> ت total call time
البته فكر كنم بشه صفرش كرد
درضمن این سونی اریکسون کجا هست !!! من خیلی دوست دارم نظر ایشون رو هم بدونم . منتظر ایشون و بقیه هم هستم ...
عجبی ! انشالا خوش گذشته باشه !مسافرت بودم :happy:
خب ببین این گوشی خیلی گوشی خوش دستیه....از اون داداشش W800 به نظرم رنگش هم سنگین تر و بهتره ...در مورد دوربین و mp3 و این چیزها که من حرفی نزنم بهتره چون همه به کیفیت عالی اش معترف هستن:happy:
در مورد جنس بدنه باید بگم علی رغم تبلیغات مسموم بعضی ها....جنس بدنه به نظر خوب میاد...رفیقم هم داره یه 2 ماهی هست استفاده میکنه هیچ مشکلی نبوده...
در مورد انتن دهی هم من کماکان روی حرف خودم هستم که انتن دهی اینها عالیه....میتونه با نوکیا مقایسه بشه و کم نیاره.....مهم نیست بقیه چی میگن ولی چیزی که خودم بهم ثابت شده چون قبل هم K750 داشتم هم W800 و در ضمن دور و برم هم ادمهایی هستن که گوشیهایی مثل w900 ,K700,W810 دارن و همشون هم هیچ مشکلی نداشتن با انتن دهی.... باز هم میگم فراغ از حرفهای بی خود و بی منطق انتن دهی سونی اریکسون در حد بسیار خوبی هست
گوشی خوبیه:happy: مبارک باشه....
نمیدونم دیگه در مورد چی توضیح بدم ...اگه بازم سوالی بود بپرس تا جواب بدم:lol:
از نظری که دادین بسیار سپاسگذارمچیزی برای گفتن نزاشتن دوستان من صدای و800 به سابه ماشین نمیدم مخصوصا مگا بیس
عجبی ! انشالا خوش گذشته باشه !
درمورد نمایندگی هاشم اگه توضیح بدید که در پست قبلی هم نوشتم ممنون میشم !
( منظورم اینه که یک مقدار توضیح بدید از کجا بخرم ، با گارانتی بخرم یا بی گارانتی ، قیمتش تو تهران چقدره ، از تهران بخرم یا از جای دیگه و ... )
ببخشید زیاد شد سوال هام
از نظری که دادین بسیار سپاسگذارم
منتظر سونی اریکسون عزیز و دوستان دیگه هم هستم
دست درد نکنه !ممنون....
ببین در مورد گارانتی من نظرم اینه: شما گوشی رو بدون گارنتی بخر مثلا 330 تومن با گارانتی 360 تومن درست؟
خب این 30 تومن اضافه در واقع از جیبت رفته و هیچی جز یه کاغذ گیرت نیومده....همون 30 تومن اضافه رو نگه میداری اگر بعد 100 سال زبونم لال گوشیت چیزیش شد نهایتش یه فلش میخواد دیگه خب همون 30 تومن بلکه هم کمتر 15 تومن میدی فلشش میکنن...چون طبق تجربه من گارانتی یعنی کشک....اول 30 تومن بیشتر میدی بعد که کارت افتاد به اونجا با هزار و یک حرف چرت و پرت قانعت میکنن شامل گارانتی نبوده و باز باید یه پول جدا هم بدی درستش کنن....تازه میگن بزار اینجا برو 4 روز دیگه بیا و بگیر...تازه شانس بیاری موقع تحویل ال سی دی گوشی خط نیفتاده باشه:blink:
اینه که راحت 30 تومن اضافه رو نمیدی هر وقت خراب شد یه سر میری جمهوری و ردیفش میکنی میای
حالا اگه هم اصرار به خرید گارانتی دار داری همون سیتادل از همه بهتره
قیمت من ندارم....بچه ها میان میگن :happy:
دست درد نکنه !
اوکی بدون گارانتی میگرم ! چون همونطور که گفتی تو ایران کشکه گارانتی !
نمیدونم تو تهران سونی اریکسون نمایندگی داره ! یعنی منظورم اینه که جایی هست تو تهران که از همه جا قیمتش مناسب تر و با اطمینان تر باشه !
تو شیراز که نیست هر جا هر قیمتی بتونه میده ...
باز نوکیا یکم قیمتش ثابت تر هست و مرکز پخش داره ولی سونی اریکسون نداره
ممنون میشم کمک کنید !!!
فعلا
بنظرتون از یک مغازه تو تهران سفارش بدم برام بفرستن ؟
یا مثلا به یک نفر تو تهران بگم برام بخره بفرسته یا تو شیراز بخرم
منتظرم
بازم ممنون
مسافرت بودم :happy:
خب ببین این گوشی خیلی گوشی خوش دستیه....از اون داداشش W800 به نظرم رنگش هم سنگین تر و بهتره ...در مورد دوربین و mp3 و این چیزها که من حرفی نزنم بهتره چون همه به کیفیت عالی اش معترف هستن:happy:
در مورد جنس بدنه باید بگم علی رغم تبلیغات مسموم بعضی ها....جنس بدنه به نظر خوب میاد...رفیقم هم داره یه 2 ماهی هست استفاده میکنه هیچ مشکلی نبوده...
در مورد انتن دهی هم من کماکان روی حرف خودم هستم که انتن دهی اینها عالیه....میتونه با نوکیا مقایسه بشه و کم نیاره.....مهم نیست بقیه چی میگن ولی چیزی که خودم بهم ثابت شده چون قبل هم K750 داشتم هم W800 و در ضمن دور و برم هم ادمهایی هستن که گوشیهایی مثل w900 ,K700,W810 دارن و همشون هم هیچ مشکلی نداشتن با انتن دهی.... باز هم میگم فراغ از حرفهای بی خود و بی منطق انتن دهی سونی اریکسون در حد بسیار خوبی هست
گوشی خوبیه:happy: مبارک باشه....
نمیدونم دیگه در مورد چی توضیح بدم ...اگه بازم سوالی بود بپرس تا جواب بدم:lol:
ممنون....
ببین در مورد گارانتی من نظرم اینه: شما گوشی رو بدون گارنتی بخر مثلا 330 تومن با گارانتی 360 تومن درست؟
خب این 30 تومن اضافه در واقع از جیبت رفته و هیچی جز یه کاغذ گیرت نیومده....همون 30 تومن اضافه رو نگه میداری اگر بعد 100 سال زبونم لال گوشیت چیزیش شد نهایتش یه فلش میخواد دیگه خب همون 30 تومن بلکه هم کمتر 15 تومن میدی فلشش میکنن...چون طبق تجربه من گارانتی یعنی کشک....اول 30 تومن بیشتر میدی بعد که کارت افتاد به اونجا با هزار و یک حرف چرت و پرت قانعت میکنن شامل گارانتی نبوده و باز باید یه پول جدا هم بدی درستش کنن....تازه میگن بزار اینجا برو 4 روز دیگه بیا و بگیر...تازه شانس بیاری موقع تحویل ال سی دی گوشی خط نیفتاده باشه:blink:
اینه که راحت 30 تومن اضافه رو نمیدی هر وقت خراب شد یه سر میری جمهوری و ردیفش میکنی میای
حالا اگه هم اصرار به خرید گارانتی دار داری همون سیتادل از همه بهتره
قیمت من ندارم....بچه ها میان میگن :happy: