fuhnen
کاربر تازه وارد
دو تاشم بیخوده ! ولی صدای دبلیو 800 بیشتره .
سلام همشهری.فکر کنم بشه از روی بارکد تشخیص داد.یه تاپیک برای شناسایی کشور سازنده از روی بارکد توی بخش موبایل هست.یه سر اونجا بزن.
چند روز بود آی اس پیم پرشین تولز رو فیلتر کرده بود به همین خاطر نتونستم بیام تو سایت
من پنشنبه گوشی رو خریدم به قیمت 225000 تومان بدون گارنتی با اصل مالزی + سیم وصل به ضبط و منوی فارسی از شیراز .
نمیدونم از کجای خوبی هاش شروع کنم !!! روزای اول صداشو که دیدم نا امید شدم بعد دو یا سه رو یک گوشی 6630 گیرم اومد صداشو گوش کردم دیدم واقعا افتضاح بود درسته مقدار صداش یک اندازه هست تقریبا ولی واقعا کیفیتی که گوشی من داش اصلا توی 6630 یک ضره هم نبود از اون روز نگام به این گوشی خوب شد . یک سری مزیت هاشو پایین مینویسم
من اولین باری بود سونی اریکسون میخریدم و تا حالا با هیچ سونی اریکسونی کار نکردم ولی به نظر من اگر نوکیا بخواد گوشیی با این کیفیت بده بیرون حداقل 500 یا 600 تومان پولش هست. منظورم اینه توی این قیمت واقعا بین نوکیا ها تکه !!!
دوربین عالی + صدای با کیفیت + منوی بسیار ساده و آسان + 512 مگ مموری و قابل ارتقا + آنتن دهی مرکه و قدرت انتقال صدای عالی و مهمترین چیز از نظر من خوش دستی گوشی و ... که بسیار زیاد هست
شک نکینید که بهترین گوشی هست
حتی من از W900 هم این گوشی رو سر تر میدونم چون W900 یک مقدار بزرگ و قیافشم به پای 810 نمیرسه 100 سال
اینم از این
یا علی
دبیلو 900 بهتره
سلام همشهری.فکر کنم بشه از روی بارکد تشخیص داد.یه تاپیک برای شناسایی کشور سازنده از روی بارکد توی بخش موبایل هست.یه سر اونجا بزن.
البته قیمتشم بهتره !!!
نه به نظر من این W810 خیلی خوبه ( من کلا از گوشی های تاشو و کشویی متنفر هستم به همین خاطر از 900 خوشم نمیاد )
کسی برنامه های جاوا سراغ نداره ؟ که کاربردی باشه ؟
مباركت باشه
مطمئن باش از انتخابت پشيمون نميشي
325 تومن ديگه؟
ميشه ورژن فيرمور گوشيتو ذكر كني؟
مال من:CXC1250316 R4DB005
من دیروز رفتم و800 رو دادم 810 گرفتم ولی ورپن من فرق داره جدیده یا قدیمیه :blink:
cxc1250316r4ck003000000
آدم دلش میسوزه
آدم دلش میسوزه
مرسی من از گوشیم راضیم فقط صدای و800 یکم بیشتر بود و وقتی وصل میکردم به ضبط خونمون( 8000 وات سونی) خش خش میکرد ولی و810 رو وصل میکنم یه اکس میزنم میرم فضا(آخرشه) از نظر کلاس که .... مخصوصا منو که ویبره داره
راستی 2کابل با مموری سن دیسک 295 تومان
مشکل آنتن دهی هم برای من حل شده تو و810 و همچنین به نظر من باتریش از 800 بهتر شده