نه برادر من تو ناف بازارم میدونم چه خبره
W810 گوشی خوبیه و از W800 ارزون تهره و کلا بهتر از اون هم هست میان W810 میگیرن ملت ..به همین دلیل خطر خز شدن به شدت در انتظارشه
n70 خیلی عالیه میتونه بری تو GSMARENA و امکاناتش رو با W810 مقایسه کنی
هر کسی یک حرفی میزنه !
ولی 80 درصد همون W810 رو میگیرم ! خز هم شد که شد .
مهم گوشی هست که واقعا خوبه
N70 مزیتی که داره اینه که برنامه روش نصب میشه ولی در عوض کیفیت MP3 Player و 512 مگابایت حافظه و عکس بهتر و اینفرارت رو نداره !!! تو چیزای دیگه تقریبا مساوی هستن. ( البته این نظر من هست )
بعد هم N70 هم الان گرون هست و این همه زیاد شده ! یکم دیگه بیاد پایین دیگه میشه 6600
فعلا
با تشکر
منتظر نظراتتون هستم
اما خیلی سقوط قیمت داشته این w810 ، از 2 ماه پیش تا الان 130 تومنی امده پایین در حالی که w800 20 تومن فقط امده پایین و الان می ارزه خریدش البته بازم میاد پایین...
خب آره اگه خز شدن گوشی واست مهم نیست من هم به شدت w810 رو توصیه میکنم!
ولی اگه مثل من باشی چشم نداشته باشی ببینی یکی دیگه هم مثل تو داره ان 70 خوبه
گوشی های خوب و قیمت نسبتا پایین سریع خز میشنشمايي كه از اول تا حالا هر پستي زدي توش در مورد خز شدن گوشي حرف زدي خيلي جالبه كه بياي N70 رو توصيه كني!!
گوشی های خوب و قیمت نسبتا پایین سریع خز میشن
میگم که با این پایین اومدن W810 و خوب بودن امکانتش سریع دست همه پر میشه!!!!
n70 هم اگه قیمتش بیاد پایین تر خز میشه!!
خب بله دوره های خز شناسی هم لازمه
نویزی جان انقدر گیر نده
والا n70 هم اگه قیمتش مثل W810 یهو بیاد پایین زودتر از چیزی که شما میگی خز میشه!
میگم برید دوره های خز شناسی واسه همینه..که کارشناسی شده حرف بزنید!
من همچین حرفی زدم !تو چنتا پست جديدا ديدم كه مينويسن صداي اسپيكر W810 از W800 كمتره ولي من صداي اسپيكر گوشي خودم رو تا حالا با 3 تا W800 مقايسه كردم و صداي اسپيكر گوشي من از اونها بلندتر بود
شايد دليلش اين باشه كه دوستاني كه ميگن صداي 800 از 810 بلندتره ، W810 ساخت چين رو با W800 مقايسه كردن
به احتمال خيلي زياد دليل افت قيمت W810 ورود گوشيهاي ساخت چين به بازار باشه
توصيه ميكنم وقتي خواستي گوشي رو بخري دقت كن كه ساخت مالزيشو بخري
شايد دليلش اين باشه كه W810 هاي چيني وارد بازار شدن
من همچین حرفی زدم !
شما که اینقدر در مورد خز شدن میگید ( جناب ارور ) من باورتون میشه اینقدر که تا حالا تو شیراز دست مردم ان 70 دیدم
یک بار هم نه W800 و نه W810 رو دست کسی ندیدم
متشکرم باز از اینکه نظراتون رو میدین ( به همه دوستان که در بحث شرکت میکنند )
منتظر نظراتتون هستم
کسی میدونه چه جوری میشه تشخیص داد که مالزیی هست یا چینی ؟
ممنون میشم کمک کنید
انشالا سوالای آخره !!!
متشکرم
ممنون
کسی میدونه چه جوری میشه تشخیص داد که مالزیی هست یا چینی ؟
ممنون میشم کمک کنید
انشالا سوالای آخره !!!
متشکرم
ممنون
علیک همشهریسلام همشهری.فکر کنم بشه از روی بارکد تشخیص داد.یه تاپیک برای شناسایی کشور سازنده از روی بارکد توی بخش موبایل هست.یه سر اونجا بزن.