• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستبند پاور بالانس

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
هیچ اثری نداره
یعنی امکان نداره که همچین چیزی وجود داشته باشه و بعد یه لینک معتبر پزشکی اینو تایید نکنه
اون سنگ درمانی ها هم هیچ وقت از نظر پزشکی تایید نشده اند و یه جور خرافات هستند
اگه اثر داشت این اوسین بولت یه 10 تا از این دست بند ها می زد رکوردش رو یه 2 ثانیه ای کم میکرد :blink:

:D خب ممنوعه استفاده از اینا..مگه شهر هرته؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
یعنی ببخشید..کسی مثل علی دایی اینقدر سادست که اینو میندازه دستش؟ حتما اصلش یه تاثیری داره دیگه...
مثل برخی سنگ ها ی اصل که اثرات درمانی خاصی دارند..

من فکر می کردم بی سوادیش فقط در حوزه مربیگریه ولی انگار ... .

ضمنا، منم اگه 2-3 میلیارد مفت بیاد دستم 50 تومن میدم یه دونه می خرم !

--------------------------------------

@Bella_aster

Power Balance Maker Admits Bands Are Worthless​

.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
من فکر می کردم بی سوادیش فقط در حوزه مربیگریه ولی انگار ... .

ضمنا، منم اگه 2-3 میلیارد مفت بیاد دستم 50 تومن میدم یه دونه می خرم !

--------------------------------------

@Bella_aster

Power Balance Maker Admits Bands Are Worthless​

.

تا چیزی در مورد دایی میبینی سریع واکنش نشون میدی!
فرقی هم نداره چی باشه!
هر کسی عکس دایی رو با این دست بند ببینه متوجه میشه که عکس دستکاری شده!!!
مثل عکس کریس و آنا نعمتی و ...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این دستبندا یه چیزی مثل هلوگرام داره که اون اصل کاریه , حالا دیگه دستبند باشه گردنبند باشه یا هرچی میشه روش چسبوند , این هلوگرام های خالیشم دونه ای ده دلاره البته توی هر بستش ده تاست یه صد دلاری باید پیاده شد !!
بگیرید بعد بزنید روی هرچی خواستید ! حالا دیگه خدا میدونه اثر داره یا نه !!

فرشید

Registered User
لایک‌ها
122
قیمتش تو سایت آمازون شده 5 دلار

معلومه خیلی تاثیر داشته :wacko:

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نیما تو که خودت قرار بود بگیری... چی شد؟

والا تاثیر داره... روی کشش همون لحظه تاثیرش مشخصه... البته در حد 3-2 سانت نه اینکه فکر کنی ژیمناست میشی! :D

هر کاری کردم طرف اول ارسال نکرد بعد پولش رو بگیره ! می گفت بدار اگه کار نکرد پس می گیرم !

یه جا هم گفت ممکنه بفرستم بگی خوشم نمیاد !

نتیجه ک خودش خریده بوده پولش رو ریخته بوده دور ! بعد می خواست به یکی بندازه که اگه فردا گفت کار نمی کنه بگه کار می کنه شما حتما از طرحش خوشت نیومده ! :دی

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
اولین افرادی که تو ایران اوردن ما بودیم ، البته خود من به این نکته قائلم که بعضی چیزها با علم ثابت نمی شه ، مثلا تاثیر سنگ ها ، چیزی که خودم حس کردم
این مورد رو هم معمولا من با 2 نفری که اطلاع ندارند تست می کنم ، یعنی اصلا طرف نمی دونه چی هست که بخواد بگیم القا شده ( در ضمن القا از نظر علم پزشکی ثابت نشده و در حد نظریه هست ) ، تست جوابش مثبت بوده
الان هم که پر چینی شده کلا دیگه دست کشیدیم ازش ، اون کسی هم که گفته علی دایی فتوشاپ بوده ، تولیدی علی دایی 50 تا از خود ما چند ماه پیش خرید که البته به دلیل پر شدن جنس تقلبی دیگه کار نمی کنه کسی !
من نه می گم درست هست ، نه می گم غلط هست ، چون فروشنده هیچ وقت نمی گه ماست ترش هست

poolaky

Registered User
لایک‌ها
40
یه تاپیکی بود قبلا خونده بودم

فک کنم تو همین پرشین تولز هست که اخرش ثابت شد به درد نمی خوره

حتی سازندش رو هم گرفته بودن اونم گفته بود من هیچ وقت ادعایی در مورد این دستبند ها نکرده بودم

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من همیشه گفتم و میگم بعضیها عادت دارن واسه یه چیزی که پولش رو ندارن ادعای مفت میکنن و میگن تاثیر نداره شما انرژی درمانی رو ببینید آیا منطق علمی داره همین الان هم بعضی شکستگیها هست که دکترای ارتوپدی هم نمیتونن درستش کنن ولی میبینی یه پیرمرد سالخورده شکسته بند به راحتی درسته میکنه آیا کار اون پیرمرد منطق علمی داره اصلا همین حمامی که تو اصفحان بود که با یک شمع آبش داغ میشد آیا منطق علمی داره خوب یه چیزی هست که تکنولوزیش رو نمیخواد نشون بده فروشنده هم حرف بیخود نمیزنه که میگه بگیر اگر جواب نداد و تست کردی مثل فیلم عکس العمل بدنت نشون نداد پس بده دیگه حرف بالاتر از این من خودم آزمایشی رو تو این دستبندها کردم که نشون داد حداقل توهم و اینا نیست آدم مقاومت میکنه تازه فرضا بگیم توهم شما یه چیز رو پیدا کنید که به شما اینقدر توهم بده

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من همیشه گفتم و میگم بعضیها عادت دارن واسه یه چیزی که پولش رو ندارن ادعای مفت میکنن و میگن تاثیر نداره شما انرژی درمانی رو ببینید آیا منطق علمی داره همین الان هم بعضی شکستگیها هست که دکترای ارتوپدی هم نمیتونن درستش کنن ولی میبینی یه پیرمرد سالخورده شکسته بند به راحتی درسته میکنه آیا کار اون پیرمرد منطق علمی داره اصلا همین حمامی که تو اصفحان بود که با یک شمع آبش داغ میشد آیا منطق علمی داره خوب یه چیزی هست که تکنولوزیش رو نمیخواد نشون بده فروشنده هم حرف بیخود نمیزنه که میگه بگیر اگر جواب نداد و تست کردی مثل فیلم عکس العمل بدنت نشون نداد پس بده دیگه حرف بالاتر از این من خودم آزمایشی رو تو این دستبندها کردم که نشون داد حداقل توهم و اینا نیست آدم مقاومت میکنه تازه فرضا بگیم توهم شما یه چیز رو پیدا کنید که به شما اینقدر توهم بده
اصلا همین حمامی که تو اصفحان بود که با یک شمع آبش داغ میشد آیا منطق علمی داره

اتفاقا کاملا علمیه :دی

همین الان هم بعضی شکستگیها هست که دکترای ارتوپدی هم نمیتونن درستش کنن ولی میبینی یه پیرمرد سالخورده شکسته بند به راحتی درسته میکنه

عجب!!!!

برعکس بقیه که همش حرف و ادعای مفت دارن ! علم و منطق تو پستتون موج میزنه

latari

Registered User
لایک‌ها
86
اتفاقا کاملا علمیه :دی

عجب!!!!

برعکس بقیه که همش حرف و ادعای مفت دارن ! علم و منطق تو پستتون موج میزنه

شما اگر علمی هست بگو ببینم منطق علمیش چیه که نمونش رو هم نتونستن بسازن
یا اگر میگی اون شکسته بندی هم علمی هست خوب چرا این آقایان ادعای علم هنوز یه ارتوپدی درست حسابی بلد نیستن من نمیگم علمی نیست بله اینهایی که من گفتم هم علمی هست ولی تکنولوژی اینکارها هم دست افراد خاص هست

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
آقا یان بحثا رو بذارید کنار

یه لینک از یه مرکز معتبر علمی توی جهان به من بدید که گفته باشه اینا هیچ تاثیری نداره!

من نه میگم تاثیر داره نه میگم نداره...

فقط من رو حرف 4 نفر که نظر شخصیشون رو میگن نمیتونم حساب کنم!

لینک از یه مرکز معتبر علمی بدید!

بالاخره اینقدر مسئله حساس هست که یه مرکز علمی یا پزشکی در جهان واکنش نشون داده باشه دیگه..

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
خود من چون فروشنده بودم ، رد نمی کنم تایید هم نمی کنم
ولی روی افرادی که اصلا نمی دونستن چی هست ، تست کردم و جواب گرفتم
فروش من هم تست قبل از خرید بوده ، خیلی ها هم که قبول نداشتند خریدن

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
شما اگر علمی هست بگو ببینم منطق علمیش چیه که نمونش رو هم نتونستن بسازن
یا اگر میگی اون شکسته بندی هم علمی هست خوب چرا این آقایان ادعای علم هنوز یه ارتوپدی درست حسابی بلد نیستن من نمیگم علمی نیست بله اینهایی که من گفتم هم علمی هست ولی تکنولوژی اینکارها هم دست افراد خاص هست
http://www.tabnak.ir/fa/news/137745
http://www.aftabnews.ir/vdcdj50fjyt0ff6.2a2y.html

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
استارتر کو؟
نمیخواد جوابها رو ببینه؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86

البته منبعت جالبه ولی کامنت یکی از بیننده ها هم جالبه که میگه
لطفا شبیه نشریات زرد تیتر نزنید.ایشان باید توضیح می داد که چگونه با یک شمع و طلا یک حمام را می توان روشن کرد.
البته من پیشنهادم اینه که شما با یک شمع اگر تونستید یک قابلمه طلا رو داغ کنید والا ماکه نفهمیدیم چطوری ساخته حتی بعید میدونم ساخته باشه
و البته این هم جالبه
اینجانب دادن هر نوع تائیدیه از سوی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به این آقای برهمند در مورد ساخت دستگاه پیش‌بینی زلزله را تکذیب می‌کنم. تا آنجا که از پیش‌بینی‌های ایشان اطلاع دارم، ایشان یک مطلبی خیلی ساده را از اینترنت ترجمه کرده و به عنوان طرح خود در پیش‌بینی مطرح می‌کنند. و با هیاهو در رسانه‌ها می‌خواهند نظر خود را جا بیاندازند. چه بسا راز حمام شیح بهایی را هم نظیر پیش‌بینی زلزله کشف کرده باشند!
با احترام
مهدی زارع - معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

پیوست- از سایت آفتاب انتظار داریم تا هر نوع ادعا را با سند منتشر کند و نه اینکه هر کس هر نوع ادعایی کرد آن را روی سایت خود بگزارند.

Last edited:

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
کاملا تاثیر داره و نتیجه بخش خواهد بود .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ااااا یه روزه چقدر اینجا پست خورد!! :دی

دیگه جواب همه رو نمی تونم نقل کنم ولی همه رو خوندم...

اول اینکه مرسی که نظر دادین... این همه عقل مسلما از عقل ناقص خودم خیلی بیشتر کار می کنه...

دوم اینکه، خودم هم فکر کردم وقتی چیزی باشه که هر سایتی بیاد مثل این لیزرها و ساعت های ال ای دی و غیره بذاره پس نباید ارزش پزشکی داشته باشه... ولی خب گفتم شاید اینجا از بچه ها کسی گرفته باشه و تاثیرش رو دیده باشه...

و البته با بعضی دوستان که گفتن شاید تلقین باشه هم موافقم... تاثیر تلقین رو تو خیلی چیزا دیدم...

لینک ها و مطالبی رو هم که گذاشتین دیدم و خوندم...

بازم مرسی از همه

reza_badkonaki

کاربر فعال
لایک‌ها
325
البته منبعت جالبه ولی کامنت یکی از بیننده ها هم جالبه که میگه
لطفا شبیه نشریات زرد تیتر نزنید.ایشان باید توضیح می داد که چگونه با یک شمع و طلا یک حمام را می توان روشن کرد.
البته من پیشنهادم اینه که شما با یک شمع اگر تونستید یک قابلمه طلا رو داغ کنید والا ماکه نفهمیدیم چطوری ساخته حتی بعید میدونم ساخته باشه
و البته این هم جالبه
اینجانب دادن هر نوع تائیدیه از سوی پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله به این آقای برهمند در مورد ساخت دستگاه پیش‌بینی زلزله را تکذیب می‌کنم. تا آنجا که از پیش‌بینی‌های ایشان اطلاع دارم، ایشان یک مطلبی خیلی ساده را از اینترنت ترجمه کرده و به عنوان طرح خود در پیش‌بینی مطرح می‌کنند. و با هیاهو در رسانه‌ها می‌خواهند نظر خود را جا بیاندازند. چه بسا راز حمام شیح بهایی را هم نظیر پیش‌بینی زلزله کشف کرده باشند!
با احترام
مهدی زارع - معاون پژوهشی و فناوری پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله

پیوست- از سایت آفتاب انتظار داریم تا هر نوع ادعا را با سند منتشر کند و نه اینکه هر کس هر نوع ادعایی کرد آن را روی سایت خود بگزارند.
من هر چی میگم شما یه چی دیگه میگی !؟ یعنی چی حمام شیخ بهایی توجیح علمی نداره !؟ مگر اینکه اعتقادتون این باشه که تو اون حمام معجزه میشده !
الان شما نظرتون در مورد این دستبند ها خیلی جالبه ! از یک طرف میگید نمیشه توجیح علمی براش پیدا کرد ! پس سازندش چجوری اینارو تولید میکنه ؟؟؟؟!تولید بدون علم !؟ تولید شانسی ؟ نکنه میگید این هم معجزه خداست که به قیمت 13 تومن تو سایت های ایرانی فروخته میشه !؟

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من هر چی میگم شما یه چی دیگه میگی !؟ یعنی چی حمام شیخ بهایی توجیح علمی نداره !؟ مگر اینکه اعتقادتون این باشه که تو اون حمام معجزه میشده !
الان شما نظرتون در مورد این دستبند ها خیلی جالبه ! از یک طرف میگید نمیشه توجیح علمی براش پیدا کرد ! پس سازندش چجوری اینارو تولید میکنه ؟؟؟؟!تولید بدون علم !؟ تولید شانسی ؟ نکنه میگید این هم معجزه خداست که به قیمت 13 تومن تو سایت های ایرانی فروخته میشه !؟

دوست عزیز البته این جواب سوال من نبود من اول اومدم چند تا مثال زدم گفتم که اگر میگید فلان چیز علمی نیست پس اینهایی که منم میگم علمی نیست ولی میبینم که بوده و هست الان این دستبند هم توجیح علمی از نظر کارشناسا نداره ولی نمیشه انکارش هم کرد نمیدونم حالا اینا رو تا به حال تست کردی یا نه ولی من میتونم بگم حداقل تستهاش جواب میده پس حتما یه کاری با بدن میکنه که حداقل تستها جواب بده هرچند از نظر شما علمی نباشه یا تلقین باشه من که چیزی رو ندیدم که چنین تلقینی به آدم بده که یه دفعه ای آدم این همه مقاومتش بره بالا

بالا