• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستبند پاور بالانس

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دوست عزیز البته این جواب سوال من نبود من اول اومدم چند تا مثال زدم گفتم که اگر میگید فلان چیز علمی نیست پس اینهایی که منم میگم علمی نیست ولی میبینم که بوده و هست الان این دستبند هم توجیح علمی از نظر کارشناسا نداره ولی نمیشه انکارش هم کرد نمیدونم حالا اینا رو تا به حال تست کردی یا نه ولی من میتونم بگم حداقل تستهاش جواب میده پس حتما یه کاری با بدن میکنه که حداقل تستها جواب بده هرچند از نظر شما علمی نباشه یا تلقین باشه من که چیزی رو ندیدم که چنین تلقینی به آدم بده که یه دفعه ای آدم این همه مقاومتش بره بالا

دوست عزیز با این منطقی که شما داری می بافی میشه به مردم بگی بیاید نفری انقدر پول بدید و در ازاش من نفری یه دونه اردنگی بهتون می زنم که باعث میشه همه تون احساس شادابی و نشاط در زندگی کنید و انرژی بگیرید! هر کس هم که گفت: "آخه چطور؟ چه ربطی داره"؟ می گیم: "ربطش رو هنوز علم نفهمیده! همه چیز که علمی نیست!" :blink: :blink:

اون انرژی درمانی هم که مثال زدید نمونه بارز شیادی و کلاه برداری هستش، و جالبه که به عنوان دلیل و مدرکی بر صحت ادعاتون در مورد این دستبند ازش استفاده می کنید...
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

Last edited:

latari

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز با این منطقی که شما داری می بافی میشه به مردم بگی بیاید نفری انقدر پول بدید و در ازاش من نفری یه دونه اردنگی بهتون می زنم که باعث میشه همه تون احساس شادابی و نشاط در زندگی کنید و انرژی بگیرید! هر کس هم که گفت: "آخه چطور؟ چه ربطی داره"؟ می گیم: "ربطش رو هنوز علم نفهمیده! همه چیز که علمی نیست!" :blink: :blink:

اون انرژی درمانی هم که مثال زدید نمونه بارز شیادی و کلاه برداری هستش، و جالبه که به عنوان دلیل و مدرکی بر صحت ادعاتون در مورد این دستبند ازش استفاده می کنید...
1h2ye18efp1ye2jh3ll6.gif

البته اون اردنگی که گفتید اگر تاثیر کنه چرا که نه مشکل دوستان تو این انجمن این هست که چیزی رو ندیدن و دارن میگن شیادی هست من میگم همه تعریفات از این دستبند دروغ آیا شما این دستبند رو حداقل در حد همون تستهایی که تو فیلمش هست تست کردید اگر کردید که میدونید چی میگم اگر نکردید فقط انکار بدون دلیل میکنید این دستبند حداقل در تستها همونطور هست که شرکت سازنده میگه حتی اگر تلقین هم باشه ( که باز هم میگم تلقین نیست چون خودم روی افراد بدون آگاهی از این موضوع انجام دادم و جواب داده) باز هم خوبه شما یه چیزی مثل این دستبند گیر بیار که چنین تلقینی به شما بده که بتونید اینقدر مقاومت بدن رو بالا ببرید من دیگر پست نمیزنم در این تاپیک چون یقین بر این قضیه دام کسانی که اصلا این دستبند رو از نزدیک ندیدن دارن نظر میدن حالا چه برسه به این که تستش کرده باشن

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
چیزی از قدرتهای ماورا طبیعت شنیده اید؟
دوست عزیز این دستبند صد در صد جواب میده و تاثیر داره کافیست امتحان کنید.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
البته اون اردنگی که گفتید اگر تاثیر کنه چرا که نه مشکل دوستان تو این انجمن این هست که چیزی رو ندیدن و دارن میگن شیادی هست من میگم همه تعریفات از این دستبند دروغ آیا شما این دستبند رو حداقل در حد همون تستهایی که تو فیلمش هست تست کردید اگر کردید که میدونید چی میگم اگر نکردید فقط انکار بدون دلیل میکنید این دستبند حداقل در تستها همونطور هست که شرکت سازنده میگه حتی اگر تلقین هم باشه ( که باز هم میگم تلقین نیست چون خودم روی افراد بدون آگاهی از این موضوع انجام دادم و جواب داده) باز هم خوبه شما یه چیزی مثل این دستبند گیر بیار که چنین تلقینی به شما بده که بتونید اینقدر مقاومت بدن رو بالا ببرید من دیگر پست نمیزنم در این تاپیک چون یقین بر این قضیه دام کسانی که اصلا این دستبند رو از نزدیک ندیدن دارن نظر میدن حالا چه برسه به این که تستش کرده باشن
دوست عزیز اگر قرار باشه هر شیادی یه چیزی رو اگهی کنه و بقیه برای تست هم که شده بخرن که نمیشه ! هدر رفت وقت و سرمایه هست ! اول باید یه توجیحی داشته باشه ! اون موقع شاید بشه تست کرد !

اگر قرار باشه هر چی تبلیغ میشه بگیریم و تست کنیم باید از صبح بشینیم پای ماهواره کرم جوان کننده ساخت شده از زیر ناخن حلزون و قرص لاغری 20 کیلو در 1 روز و ..... بخریم و تست کنیم !

چون ما این دستبند رو تست نکردیم شما میگی ما داریم حرف مفت میزنیم در حالی استدلال های شما حتی یکیش هم منطقی نیست !

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
چیزی از قدرتهای ماورا طبیعت شنیده اید؟
دوست عزیز این دستبند صد در صد جواب میده و تاثیر داره کافیست امتحان کنید.

میشه یک مورد از قدرت ماورا طبیعی رو بگید ؟
و اینکه تاثیر این دست بند چی میتونه باشه ؟

یعنی من هر چه قدر فکر میکنم نمیتونم یه راهی پیدا کنم که این دست بند بتونه تاثیر داشته باشه

یا باید از موادی ساخته باشه که از طریق تماس با پوست جذب بشه (که احتمال این مورد صفر هست )
یا باید دارای امواج مغناطیسی باشه مثل اهنربا(که همچین تاثیری رو بدن نداره )
یا باید ماده داشته باشه که پرتوزا هست یعنی عدد اتمیش بیشتر از 83 باشه مثل رادیوم یا اورانیوم :f34r:
(که بعید میدونم این مواد رو بشه با 13 هزار خرید )

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
میشه یک مورد از قدرت ماورا طبیعی رو بگید ؟
و اینکه تاثیر این دست بند چی میتونه باشه ؟

یعنی من هر چه قدر فکر میکنم نمیتونم یه راهی پیدا کنم که این دست بند بتونه تاثیر داشته باشه

یا باید از موادی ساخته باشه که از طریق تماس با پوست جذب بشه (که احتمال این مورد صفر هست )
یا باید دارای امواج مغناطیسی باشه مثل اهنربا(که همچین تاثیری رو بدن نداره )
یا باید ماده داشته باشه که پرتوزا هست یعنی عدد اتمیش بیشتر از 83 باشه مثل رادیوم یا اورانیوم :f34r:
(که بعید میدونم این مواد رو بشه با 13 هزار خرید )
کمی بیشتر مطالعه کنید...

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
کمی بیشتر مطالعه کنید...

ما رو نخندون دیگه! کمی بیشتر چی رو مطالعه کنه حاجی؟ :blink:

یه مطلب از یک کتاب یا یه مطالعه یا تحقیق از منبع معتبر بذار تا بشینه مطالعه کنه!

ای همچین با یه آی دی میومدی که کمتر تابلو باشه هم بهتر بود!

latari

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز اگر قرار باشه هر شیادی یه چیزی رو اگهی کنه و بقیه برای تست هم که شده بخرن که نمیشه ! هدر رفت وقت و سرمایه هست ! اول باید یه توجیحی داشته باشه ! اون موقع شاید بشه تست کرد !

اگر قرار باشه هر چی تبلیغ میشه بگیریم و تست کنیم باید از صبح بشینیم پای ماهواره کرم جوان کننده ساخت شده از زیر ناخن حلزون و قرص لاغری 20 کیلو در 1 روز و ..... بخریم و تست کنیم !

چون ما این دستبند رو تست نکردیم شما میگی ما داریم حرف مفت میزنیم در حالی استدلال های شما حتی یکیش هم منطقی نیست !

حرف شما منطقی هست میگید در مورد چیزی که تبلیغ هست اعتماد نکنیم ولی آیا اینو هم قبول دارید که این دستبند رو از فاصله ده متری هم ندیدید اگر قبول دارید من حاضرم بیایید پیشم براتون تست کنم کسانی که خریدن به راحتی میتونن نظر من رو تایید کنن من تا به حال خیلیها رو دیدم که قبول نداشتن این جور چیزها رو ولی وقت براشون تست کردم حرفشون رو پس گرفتن

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
این خود حرف شرکت شون هست که فکر کنم در پی یه شکایت نوشتن(از ویکی پدیا برداشتم )

In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility. We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974. If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologize and offer a full refund

خودشون هم قبول دارن که هیچ چیز علمی پشت این دستبند نیست و از کسانی هم که با این تبلیغات دچار اطلاعات اشتباه شدن و دستبندو خریدن عذر خواهی میکنه

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
این خود حرف شرکت شون هست که فکر کنم در پی یه شکایت نوشتن(از ویکی پدیا برداشتم )

In our advertising we stated that Power Balance wristbands improved your strength, balance and flexibility. We admit that there is no credible scientific evidence that supports our claims and therefore we engaged in misleading conduct in breach of s52 of the Trade Practices Act 1974. If you feel you have been misled by our promotions, we wish to unreservedly apologize and offer a full refund

خودشون هم قبول دارن که هیچ چیز علمی پشت این دستبند نیست و از کسانی هم که با این تبلیغات دچار اطلاعات اشتباه شدن و دستبندو خریدن عذر خواهی میکنه
اصولا این کاری که این دستبند میکنه و آثار آرامبخشی که دارد ماورا طبیعت هست و متا فیزیک که طبیعی نیست و با علم نطری قابل اثبات نیست .
پس طبیعی هست که بگن اساس علمی نداره و از لحاظ فیزیک نطری قابل اثبات نیست. اما اساس متافیزیکی و ماورا طبیعی داره که تا شما تست نکنی و تجربه نکنید متوجه نمیشوید .

کمی بیشتر در مورد متا فیزیک و هاله انرژی که در اطراف بدن انسان قرار دارد مطالعه کنید...

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
چيزي با عنوان متافيزيك وجود نداره... ميگي نه؟ ثابت كن وجود داره

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اصولا این کاری که این دستبند میکنه و آثار آرامبخشی که دارد ماورا طبیعت هست و متا فیزیک که طبیعی نیست و با علم نطری قابل اثبات نیست .
پس طبیعی هست که بگن اساس علمی نداره و از لحاظ فیزیک نطری قابل اثبات نیست. اما اساس متافیزیکی و ماورا طبیعی داره که تا شما تست نکنی و تجربه نکنید متوجه نمیشوید .

کمی بیشتر در مورد متا فیزیک و هاله انرژی که در اطراف بدن انسان قرار دارد مطالعه کنید...

شما بهتر یکم زیاد مطالعه کنید و پست ها رو هم بخونید 2 ساعته میگم یه مثال ماورا طبیعی بیار (البته با منبع معتبر )
و اینکه متافیزیک بیشتر به عقیده و اینها برمیگرده

من نمیدونم چرا واقعیت رو نمی خواهید قبول کنید ؟
دانشمندان واسه سخت پوستان های میلیونها سال قبل میرن این همه تحقیق می کنند
بعد برای یه محصولی که ادعا داره قدرت کششی و جسمانی بدن انسان رو افزایش میده هیچ منبع معتبری تو اینترنت نیست ؟

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
شما بهتر یکم زیاد مطالعه کنید و پست ها رو هم بخونید 2 ساعته میگم یه مثال ماورا طبیعی بیار (البته با منبع معتبر )
و اینکه متافیزیک بیشتر به عقیده و اینها برمیگرده

من نمیدونم چرا واقعیت رو نمی خواهید قبول کنید ؟
دانشمندان واسه سخت پوستان های میلیونها سال قبل میرن این همه تحقیق می کنند
بعد برای یه محصولی که ادعا داره قدرت کششی و جسمانی بدن انسان رو افزایش میده هیچ منبع معتبری تو اینترنت نیست ؟
بر حسب تحقیقاتی نشان داده شده است که در اطراف جسم انسان هاله انرژیکی قرار دارد که از روی آن میتوان به بسیاری از بیماریهای فرد پی برد ، برای مثای اگر کلیه شما دارای ناراحتی باشد قبل از بروز درد جسمانی ، هاله انرژی شما در آن قسمت دارای حفره میشود که این موضوع با اسکن کردن هاله شما توسط دستگاه های مخصوص که نمونه آن در بیمارستان میلاد قرار دارد قابل مشاهده است ، حال برای درمان چه کاری میتوان انجام داد .

اگر درباره متافیزیک خوانده باشید میدانید با انرژی درمانی به مرور زمان میتوان این هاله را ترمیم کرده و به دنبال آن بیماری جسمی شما هم درمان میگردد . علاوه بر آن وقتی هاله انرژی شما ضعیف میشود شما در معرض بیماری های روحی از جمله افسردگی قرار میگیرید و همچنان جسم شما تا حدی ناتوان تر میگردد ، که با مدیتیشن میتوانید به مرور زمان هاله خود را قویتر کرده و از طبیعت و کائنات انرژی بیشتری بگیرید...
پاور بالانس شامل دو هولوگرام است که با ساتع کردن فرکانسی خاص هاله انرژی شما را تا حد ایده آل شما تقویت کرده ، تعادل ، انعطاف پذیری ، قدرت ، تمرکز ، یادگیری شما را افزایش داده و از استرس و تنش شما میکاهد ( البته شما را به حد ایدآل خود میرساند نه فراتر ) و همچنین با دور کردن نسبی فرکانس های منفی مانند موبایل ، ماهواره و مایکرو ویو باعث میشود شما از زمین و طبیعت بیشتر انرژی بگیرید . کارکرد این هولوگرام مشابه سنگهای کریستال یا دستبندهای مسی است با این تفاوت که ماندگار است و تمام نمیشود، با استفاده کردن از پاور بالانس به طور قابل ملاحظه ای قدرت و تعادل شما بالا میرود که کاملا قابل لمس است علاوه بر آن به کمک دستگاه های موجود در بیمارستان میلاد میتوانید بزرگ شدن هاله انرژی خود را به هنگام استفاده از آن مشاهده کنید ...

tik-tak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز بعدازظهر شیکه 3 با حشمت فردوس ( جمشید مشایخیه دیگه ) مصاحبه داشت اونم از این دست بند ها دستش بود.

bigstar

Registered User
لایک‌ها
0
همون تاثیری رو داره که اگر کش ماستبندی رو ببندی به دستت!

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

بر فرض که متفیزیک هم به قول شما وجود داره ! با همین تعریفاتی که شما داری ازش !

این سازندگان چطوری جسمی رو تولید میکنن که خاصیت متافیزیک داشته باشه !؟ مگه این دستبند ها تو کارخونه تولید نمیشه ؟ مگه اون دستگاهی که اینارو تولید میکنه از یه ماده اولیه استفاده نمیکنه !؟ اون ماده اولیه رو چطوری فهمیدن که انرژی داره ؟ جز ازمایش راه دیگری برای پیدا کردن خاصیت های یک جسم هست ؟ پس باید خاصیت های این ماده توسط ازمایش مشخص شده باشه که شروع به تولید و فروشش کردن !!!!! که طبق گفته خودشون میگن هیچ توجیه علمی ندارن ! پس یعنی ازمایش نکردن ! پس این ماده رو چجوری پیدا کردن ؟ شانسی ؟
پس تمام فرضیات بالا غلط از اب درمیان !

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
بر حسب تحقیقاتی نشان داده شده است که در اطراف جسم انسان هاله انرژیکی قرار دارد که از روی آن میتوان به بسیاری از بیماریهای فرد پی برد ، برای مثای اگر کلیه شما دارای ناراحتی باشد قبل از بروز درد جسمانی ، هاله انرژی شما در آن قسمت دارای حفره میشود که این موضوع با اسکن کردن هاله شما توسط دستگاه های مخصوص که نمونه آن در بیمارستان میلاد قرار دارد قابل مشاهده است ، حال برای درمان چه کاری میتوان انجام داد .

اگر درباره متافیزیک خوانده باشید میدانید با انرژی درمانی به مرور زمان میتوان این هاله را ترمیم کرده و به دنبال آن بیماری جسمی شما هم درمان میگردد . علاوه بر آن وقتی هاله انرژی شما ضعیف میشود شما در معرض بیماری های روحی از جمله افسردگی قرار میگیرید و همچنان جسم شما تا حدی ناتوان تر میگردد ، که با مدیتیشن میتوانید به مرور زمان هاله خود را قویتر کرده و از طبیعت و کائنات انرژی بیشتری بگیرید...
پاور بالانس شامل دو هولوگرام است که با ساتع کردن فرکانسی خاص هاله انرژی شما را تا حد ایده آل شما تقویت کرده ، تعادل ، انعطاف پذیری ، قدرت ، تمرکز ، یادگیری شما را افزایش داده و از استرس و تنش شما میکاهد ( البته شما را به حد ایدآل خود میرساند نه فراتر ) و همچنین با دور کردن نسبی فرکانس های منفی مانند موبایل ، ماهواره و مایکرو ویو باعث میشود شما از زمین و طبیعت بیشتر انرژی بگیرید . کارکرد این هولوگرام مشابه سنگهای کریستال یا دستبندهای مسی است با این تفاوت که ماندگار است و تمام نمیشود، با استفاده کردن از پاور بالانس به طور قابل ملاحظه ای قدرت و تعادل شما بالا میرود که کاملا قابل لمس است علاوه بر آن به کمک دستگاه های موجود در بیمارستان میلاد میتوانید بزرگ شدن هاله انرژی خود را به هنگام استفاده از آن مشاهده کنید ...
اسم این دستگاه چیه ؟
و اینکه یه منبع معتبر در مورد این هاله دارید ؟

tik-tak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حشمت فردوس جمشید مشایخیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

بیخیال شو کلا شما.

اشتباه شد . داریوش ارجمند . منم مثل خانم شیرزاد همش جمشید مشایخی و داریوش ارجمند و آناهیتا نعمتی و همتی رو باهم اشتباه میکنم .
ولی کلا منظور این بود که حشمت فردوس هم از این دست بندها (مشکی با خط سفید ) دستش بود.

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
شاید اثر تلقینه!:rolleyes:

کسی علمیش رو نمی دونه خود شرکتش نگفته از چه طریق تاثیر می زاره

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
در ساخت این دستبند ها اصلآ علمی وجود نداره که بخوایم دنبال راهکار و بحث علمی بگردیم . این نمونه ی اسپرت و تجاری همون شرف الشمس الخماره و خفاره و نعل اسب و دعا تو جیب بغل کت اسب آغا و ... ... هست .
من خودم یه دونه برای برادرم خریدم . بندش پاره شده میتونم رایگان در اختیار هر کسی خواست بذارم . خودم بابتش پول دادم اگه 1 درصد واقعی بود خوب مفتی نمی دادم به کسی .. میتونید بذارید تو جیبتون همون تاثیر که کارخونه گفته رو قطعآ باید ایجاد کنه چون ظاهرآ 4-5 سانت باید نزدیک بدن باشه .
تو ایران فروشنده ها میارن کلی تعریف و تمجید راه میندازن و میگن یا حضرت پشم اگه کسی اینو بخره پشماش فرفری میشه و ...
البته من خودم خوشبختانه از یکی از دوستان خوبم تو پی تی خریدم که انصافآ هیچ قول و مبحث غیر علمی رو بهم نگفت و فقط گفتش که تست هاش جواب میده که جواب هم داد و کم فروشی نکرد .
خودمم تو سایت های خارجی گشتم . اصلآ همچنین چیزی توجیحی نداره . به اصرار برادرم خریدم که خودش فهمبد الکی هست . در کل کسی که یک سری حروف و کلماتی که معنیش رو نمی دونه میندازه گردنش و میگه من بیمه فلانی هستم قطعآ به این دستبند ها هم اعتقاد داره .
و باز هم در کل اگه قرار بود همه این چیزا رو میدونستن و خرافات وجود نداشت اون شرکت هم ورشکست میشد و به صورت کلی دنیا به این شکل نبود و .... کلآ بحث کلی هست .......

Last edited:
بالا