Cleeev
Registered User
- نوشتهها
- 1,271
- لایکها
- 801
آی آدمها یک نفر در دوردست دارد میسپارد جان
آی آدمها آیا ما در قرن 21 زندگی میکنیم...؟!
تأیید.
آی آدمها آیا ما در قرن 21 زندگی میکنیم...؟!
در ساخت این دستبند ها اصلآ علمی وجود نداره که بخوایم دنبال راهکار و بحث علمی بگردیم . این نمونه ی اسپرت و تجاری همون شرف الشمس الخماره و خفاره و نعل اسب و دعا تو جیب بغل کت اسب آغا و ... ... هست .
من خودم یه دونه برای برادرم خریدم . بندش پاره شده میتونم رایگان در اختیار هر کسی خواست بذارم . خودم بابتش پول دادم اگه 1 درصد واقعی بود خوب مفتی نمی دادم به کسی .. میتونید بذارید تو جیبتون همون تاثیر که کارخونه گفته رو قطعآ باید ایجاد کنه چون ظاهرآ 4-5 سانت باید نزدیک بدن باشه .
تو ایران فروشنده ها میارن کلی تعریف و تمجید راه میندازن و میگن یا حضرت پشم اگه کسی اینو بخره پشماش فرفری میشه و ...
البته من خودم خوشبختانه از یکی از دوستان خوبم تو پی تی خریدم که انصافآ هیچ قول و مبحث غیر علمی رو بهم نگفت و فقط گفتش که تست هاش جواب میده که جواب هم داد و کم فروشی نکرد .
خودمم تو سایت های خارجی گشتم . اصلآ همچنین چیزی توجیحی نداره . به اصرار برادرم خریدم که خودش فهمبد الکی هست . در کل کسی که یک سری حروف و کلماتی که معنیش رو نمی دونه میندازه گردنش و میگه من بیمه فلانی هستم قطعآ به این دستبند ها هم اعتقاد داره .
و باز هم در کل اگه قرار بود همه این چیزا رو میدونستن و خرافات وجود نداشت اون شرکت هم ورشکست میشد و به صورت کلی دنیا به این شکل نبود و .... کلآ بحث کلی هست .......
تأیید.
Last edited: