• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دستبند پاور بالانس

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
آی آدمها یک نفر در دوردست دارد میسپارد جان

آی آدمها آیا ما در قرن 21 زندگی میکنیم...؟!

در ساخت این دستبند ها اصلآ علمی وجود نداره که بخوایم دنبال راهکار و بحث علمی بگردیم . این نمونه ی اسپرت و تجاری همون شرف الشمس الخماره و خفاره و نعل اسب و دعا تو جیب بغل کت اسب آغا و ... ... هست .
من خودم یه دونه برای برادرم خریدم . بندش پاره شده میتونم رایگان در اختیار هر کسی خواست بذارم . خودم بابتش پول دادم اگه 1 درصد واقعی بود خوب مفتی نمی دادم به کسی .. میتونید بذارید تو جیبتون همون تاثیر که کارخونه گفته رو قطعآ باید ایجاد کنه چون ظاهرآ 4-5 سانت باید نزدیک بدن باشه .
تو ایران فروشنده ها میارن کلی تعریف و تمجید راه میندازن و میگن یا حضرت پشم اگه کسی اینو بخره پشماش فرفری میشه و ...
البته من خودم خوشبختانه از یکی از دوستان خوبم تو پی تی خریدم که انصافآ هیچ قول و مبحث غیر علمی رو بهم نگفت و فقط گفتش که تست هاش جواب میده که جواب هم داد و کم فروشی نکرد .
خودمم تو سایت های خارجی گشتم . اصلآ همچنین چیزی توجیحی نداره . به اصرار برادرم خریدم که خودش فهمبد الکی هست . در کل کسی که یک سری حروف و کلماتی که معنیش رو نمی دونه میندازه گردنش و میگه من بیمه فلانی هستم قطعآ به این دستبند ها هم اعتقاد داره .
و باز هم در کل اگه قرار بود همه این چیزا رو میدونستن و خرافات وجود نداشت اون شرکت هم ورشکست میشد و به صورت کلی دنیا به این شکل نبود و .... کلآ بحث کلی هست .......

تأیید.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اسم این دستگاه چیه ؟
و اینکه یه منبع معتبر در مورد این هاله دارید ؟

اسمش دوربین کرلیان هست. بیمارستان میلاد هم داره 25 تومن میدی از هاله بدنت عکس میگیرن بهت میگن مثلا کلیه سمت چپت سنگ داره یا مثلا فلان جات مشکل داره. دوربینی که در بیمارستان میلاد هست اسمش GDV Camera است که از هاله های بدن عکس میگیره و صرفا جنبه پزشکی داره.

برام خیلی جالبه هنوز شما دارید درباره این دستبندهای 13 تومنی صحبت میکنید... بابا اینا تقلبی هستند دستبند اصلی توی ایران به سختی گیر میاد قیمتش هم 30 دلار در آمریکاست. 13 تومنی ها فقط برای نمایشه... اصلا کار نمیکنن... اگرم صحبت میکنید فقط در مورد اصلیش صحبت کنید!

saeid rope

Registered User
لایک‌ها
6
شاید اثر تلقینه!:rolleyes:

کسی علمیش رو نمی دونه خود شرکتش نگفته از چه طریق تاثیر می زاره

هر جسمی تو جهان دارای انرژی هستش(انیشتین)
این دستبند انرژی هایی که از بدن افراد به هدر میره رو دوباره به بدن باز میگردونه ....

saeid rope

Registered User
لایک‌ها
6
برام خیلی جالبه هنوز شما دارید درباره این دستبندهای 13 تومنی صحبت میکنید... بابا اینا تقلبی هستند دستبند اصلی توی ایران به سختی گیر میاد قیمتش هم 30 دلار در آمریکاست. 13 تومنی ها فقط برای نمایشه... اصلا کار نمیکنن... اگرم صحبت میکنید فقط در مورد اصلیش صحبت کنید![/quote]

تایید نمیشه .... اصلیش هست .... داوود هنوز یه تعداد کمی برای دوستان خودش داره ...

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اسمش دوربین کرلیان هست. بیمارستان میلاد هم داره 25 تومن میدی از هاله بدنت عکس میگیرن بهت میگن مثلا کلیه سمت چپت سنگ داره یا مثلا فلان جات مشکل داره. دوربینی که در بیمارستان میلاد هست اسمش GDV Camera است که از هاله های بدن عکس میگیره و صرفا جنبه پزشکی داره.

برام خیلی جالبه هنوز شما دارید درباره این دستبندهای 13 تومنی صحبت میکنید... بابا اینا تقلبی هستند دستبند اصلی توی ایران به سختی گیر میاد قیمتش هم 30 دلار در آمریکاست. 13 تومنی ها فقط برای نمایشه... اصلا کار نمیکنن... اگرم صحبت میکنید فقط در مورد اصلیش صحبت کنید!

اون دستگاه یه امواج الکترو مغناطیس به اشیا می فرسته
حالا بسته به نوع اتمها و تعداد الکترون ها این امواج در دوره این اشیا یه شکل خاصی میگیرن
فقط هم در مورد انسان نیست
جلوی این دستگاه gdv اجر و فلز و چوب هم بزاری دورش هاله رو نشون میده

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
هر جسمی تو جهان دارای انرژی هستش(انیشتین)
این دستبند انرژی هایی که از بدن افراد به هدر میره رو دوباره به بدن باز میگردونه ....
واقعا دیگه کشتید مارو با این دلایل تون !!!!!!!
این قضیه ((انرژِی از دست رفته رو باز میگردونه )) رو فکر کنم فقط شما و سایت اصلی این دست بند و سایت های ایرانی فقط می دونن :lol:

این دستبند اونوقت کارایش مشخص میشه که از میمون یا هر حیوان دیگه اول چند تا تست فکری و قدرتی بگیرن
بعد این دستبندو ببندن و دوباره این ازمایشات رو انجام بدن
اگه نتایج بهتر شد همه قبول میکنن که این دست بند واقعیه

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اون دستگاه یه امواج الکترو مغناطیس به اشیا می فرسته
حالا بسته به نوع اتمها و تعداد الکترون ها این امواج در دوره این اشیا یه شکل خاصی میگیرن
فقط هم در مورد انسان نیست
جلوی این دستگاه gdv اجر و فلز و چوب هم بزاری دورش هاله رو نشون میده

بله دوربین کرلیان با ولتاژ برق بالا کار میکنه و اینطوره که برای آجر هم هاله داره ولی هر جسم هاله خودشو داره یعنی یه آجر با یه آجر دیگه هالشون فرق میکنه مثل اثر انگشت می مونه.

جلوی دستگاه GDV اگر آجر بزارید تصویر کرم رنگی می بینید که نشان از نول بودن انرژی داره... GDV فقط مصرفش پزشکیه و از بدن انسان هاله میگیره و نرم افزارش هم فقط بیماری های انسان رو تحیلی میکنه. مثلا اگر فلان جای هاله سوراخ باشه میگه مثلا طرف میگرن داره و از این صحبتا!

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
تایید نمیشه .... اصلیش هست .... داوود هنوز یه تعداد کمی برای دوستان خودش داره ...

بابا خودت که اصلش رو میفروختی چرا داری میگی 13 تومنی اصل هست؟

از شما بعیده... :(

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
بله دوربین کرلیان با ولتاژ برق بالا کار میکنه و اینطوره که برای آجر هم هاله داره ولی هر جسم هاله خودشو داره یعنی یه آجر با یه آجر دیگه هالشون فرق میکنه مثل اثر انگشت می مونه.

جلوی دستگاه GDV اگر آجر بزارید تصویر کرم رنگی می بینید که نشان از نول بودن انرژی داره... GDV فقط مصرفش پزشکیه و از بدن انسان هاله میگیره و نرم افزارش هم فقط بیماری های انسان رو تحیلی میکنه. مثلا اگر فلان جای هاله سوراخ باشه میگه مثلا طرف میگرن داره و از این صحبتا!

خیر تا جایی که من در این مورد شنیدم ، استرس و این اختلالات عصبی رو فقط میتونه مشخص کنه نه هر بیماری ای رو (اونم نه با جزئیات!) که اینم برمیگرده به ماهیت الکتریکی امواج عصبی در بدن ما که با این دستگاه به طرف درواقع برق وصل میکنن یا با امواج الکترومغناطیس شارژش میکنن و با روش کرلیان ازش عکس میگیرن...!!

کل این انرژی و روح و اینا ک* و شرایی بیش نیستن عمو...

در کل این دستگاه بیش از این ارزشی نداره...

Gas Discharge Visualization
https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Gas_Discharge_Visualization

https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Corona_discharge

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیر تا جایی که من در این مورد شنیدم ، استرس و این اختلالات عصبی رو فقط میتونه مشخص کنه نه هر بیماری ای رو که اینم برمیگرده به ماهیت الکتریکی امواج عصبی در بدن ما که با این دستگاه به طرف درواقع برق وصل میکنن یا با امواج الکترومغناطیس شارژش میکنن و با روش کرلیان ازش عکس میگیرن...

در کل بیش از این ارزشی نداره...

https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Gas_Discharge_Visualization

https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Corona_discharge

پاشو برو بخش طب مکمل و جایگزین بیمارستان میلاد و 20 تومن بده وقتی گفتن فلان بیماری رو داری بهشون لینک ویکی رو بده بگو چطوری کار میکنه؟! :hmm:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
پاشو برو بخش طب مکمل و جایگزین بیمارستان میلاد و 20 تومن بده وقتی گفتن فلان بیماری رو داری بهشون لینک ویکی رو بده بگو چطوری کار میکنه؟! :hmm:

بروکی... اینا فقط حدس و گمانه بر پایه تجمع امواج الکتریکی عصبی در نقاطی از بدن...

تو ممکنه کلیه ـت مشکل پیدا کنه ولی درد نداشته باشی ولی مغزت میدونه و تبادل اطلاعاتش (امواج الکتریکی از طریق سلول های عصبی) با اون نقطه ازدیاد میابه...

میری دکتر میگی شاشم درد میکنه بعد میبرنت میچاپنت میگن برو اینجا شارژت کنیم انرژی داری...! بعد یارو میگه e ببین میگه کلیه ـت مشکل داره... پــَ نه پــَـ گوشم چرک کرده...! :D

پس برو پیش یکی از این فالگیرا یا انرژی داران! بگو بیماری کلیوی و مثانه ـت رو درمان کنه...! :lol:

دنبال چه چیزایی میریا... این موضوعم توسط هیچ سازمان علمی ای براش تأیید و قطعیت صادر نشده فقط مجوز بهش دادن از لحاظ سلامت امواج الکترومغناطیس...

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
به نظر من سیگار مفید تره البته اگه اصل باشه بهمراه ابجو

shkz

Registered User
لایک‌ها
65
چند شب پیش تو یکی از این شبکه های تلویزیون(یادم نیست کدوم شبکه بود) مهمان برنامه آقای داریوش ارجمند یکی از این دستبندها دستش بود اگه کسی باهاش آشناست اثر داشتن یا نداشتنشو ازون بپرسه.

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
همون تاثیری رو داره که اگر کش ماستبندی رو ببندی به دستت!
البته کش های چینی تاثیر نداره
ولی
اگه آمربکایی باشه تاثیر چرتو پرتیکش همراه با هاله و لاله و لادن با mri دیده میشه
و
اگه از ما بخرید (چون رو دستمون باد کرده) شما حافظ کل کتاب های جهان میشید مثل یک اسب هم قوی میشید
اوباما هم اینو میبنده مبتونید ازش بپر سید

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
و در اخر همه کارشناسن ولی بدونه تست همین 13 تومنی ها
یعنی نگرفتن امتحان نکردن ولی خوب نظریه پردازی میکنن
من که خودم استفاده کرده در اول کار گفتم این جنس رو به ملت نمیفروشم چون فکر میکردم پلاستیک الکی هست
ولی الان ثابت میکنم
خوب یک شیرازی که باور نداره بیاد تا من براش تست رو انجام بدم

romeo

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان بلاخره به نظرتون کار میکنه یا نه...همه اومدن گفتن تست کردیم جواب داد ولی نمیگن که تستش به چه صورته.. چه تستی باید انجام داد و چی کار باید کرد تا فهمید اصله یا نه؟

Bio_Robot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سره کاری هست عزیز

قبلش هم تو گوگل سرچ کن به زبان اینگلیسی

ببین چیز معتبری راجبش پیدا می کنی , من که پیدا نکردم حالا خود دانید

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان بنده به شخصه قبول نداشتم اما خریدو و امتحان کردم و واقعا موندنم این چه نیرویی داره !! کل نزدیکانم ازش خریدن و همه هم همین نظر رو دارن من از کاربر iran.meshop خریدم

iran.meshop

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان من به عنوان فروشنده نظری نمی دهم چون میگن میخواد بفروشه

فقط این رو بگم من هم فکر می کردم چرت و پرت باشه اما با چشم می بینم که هر کس می خره تقریبا 70% دوباره باز هم تعداد بالاتری سفارش میدن و میگن واسه دوستان و آشنایان میخوان

البته شاید هم تلقین باشه اما اگر تلقین هم باشه به نظر من خوبه چون باز هم اون فرد احساس آرامش و کم شدن استرس می کنه

خوش باشید

بالا