• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دست به دست هم دهیم به مهر! کلاهبرداران رو کنیم رسوا!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
موردی برای من چند روز گذشته پیش اومد که مربوط به صنف خودم نبود! مربوط به صنف الکترونیک بود که میتونید متن کامل داستانش رو بخونید
این قضیه باعث شد که من به این مساله فکر کنم که شاید و البته 100% تو خیلی از مشاغل این شکل کلاه برداری ها و تقلب ها وجود داره.
منتها بر مردم عادی معمولا پوشیده است تا یک نفر بیاد و مچگیری کنه . (حکایت اون کرم حلزون تلویزیون خودمون که یادتون هست!)
به هر صورت من هدف اصلی و کلیم اینه که این کلاه برداری ها رو با ذکر مستندات منعکس کنم که دیگران اگر روزی قبل از خرید خواستند سرچ کنند به این مساله پی ببرند.
اما خواهشم اینه که در مرحله اول اگر در همین مساله قطعات کامپیوتر چیزی یا موردی یا میشناسید معرفی کنید. مستندات این مساله بسیار مهم و تاثیر گذار هست. پس حرفهایی مثل شنیدم و فلانی گفت و اینا جایگاهی ندارند و نمیشه به اون تکیه کرد.
بیشتر دنبال مستنداتی هستم که شخصا باهاش مواجه شدید و متوجه شدید .
البته این مساله رو خوب میدونید که قطعاتی مثل پردازنده و مادربرد رو به همین راحتی نمیشه این بلا رو سراشون در بیاد.
عمدتا قطعاتی مثل هارد که دوست خوبمون تو تاپیک خودش بهش اشاره کردن! بعضا دیده شده اپتیکال درایوها و .....
هر چی هست و میدونید که قابلیت اثبات داره بریزیم رو دایره .به هر صورت کلاه برداران باید نفسشون از طریق همین اطلاع رسانی ها گرفته بشه.
موفق باشید.
منتظر گزارش هاتون در هر حوزه ای (به خصوص سخت افزار) هستم.

اما ساز و کار این تاپیک چطور باشه بهتره :
1-فعلا افرادی حقیقی و فروشنده های جزئی رو تو این تاپیک ذکر نکنیم .
مثال : یک مغازه دار به شما میگه که تبلتتون مکالمه ساپورت میکنه ، ولی در حقیقت فقط اینترنت رو ساپورت میکنه (اشتباه فروشنده یا کلاه برداری فروشنده است نه اشتباه تولید کننده )
2-تولید کننده مادر هدف اولیه ماست برای بحث کلاه برداری
همون مثال بالا : تو سایت تولید کننده ذکر میشه که تبلت مکالمه ساپورت میکنه و همه ی فروشنده ها هم به استناد همون سایت تولید کننده مطلب رو ذکر میکنن . اما در حقیقت فقط اینترنت رو ساپورت میکنه تبلته.
اینجا دیگه یک نفر نیست که اشتباه کرده ! یک مجموعه هستند که دیگه وقتی اگر تولید کننده یا وارد کننده باشند باید راجب جزییات کالاشون دقیق اطلاع رسانی کنند.پس این دیگه نمیشه اشتباه! این میشه دروغ و تقلب.
3-سایتها و فروشگاهها بزرگ میتونند مورد ما باشند اما! با تبصره های زیاد.
الف:مطمئن باشید که مساله پیش اومده مربوط به یک فروشنده در سایت یا فروشگاه نبوده و مدیریتش هم حتی در جریان مساله هست ، اما زیر بار نمیره.(چون به هر صورت تو هر مجموعه بزرگی افراد کوچیک و خرده پایی وجود دارند که گاهی به خاطر منافع شخصی حاضر نیستند حق مشتری رو ادا کنن)
ب:مستنداتی که ارائه میدید همراه با همون پستتون باشه . یعنی اسم اگر اوردید اما گفتید میرم هفته دیگه مستندات میارم اصلا قابل قبول نیست
ج:رنگ کالا مثلا تو فروش سایت ها مساله صحبت ما نیست . اگر مثلا صورتی خواستید براتون ابی فرستادن ، اینها حوزه هایی نیست که بخوایم راجبش گسترده حرف بزنیم
د:ساخت کدوم کشور تو برندهای مطرح اگر به عمد هم اشتباه نوشته شده باشه بازم مورد کلاه برداری نیست . وظیفه ی ماست که بدونیم لاجیتک مربوط به کدوم کشوره و یا ایسر مثلا ساخت ایتالیا نیست! .(دروغ و یا اشتباه ممکنه از سمت سایت باشه اما مساله ما اینه که وقتی داریم تبلت asus میخریم باید خودمون بدونیم این برند اصالتش کجاییه!)
ه:-مستندات سایت و فروشگاههای بزرگ حتما با فاکتور فروش باشه.
4-خدمات تو حوزه ی افراد حقیقی مورد بحث ما نیست اما افراد حقوقی و شرکتها و فروشگاههای بزرگ کاملا مورد بحث ماست.
مثلا اگر رفتی گارانتی فلان به شما به دروغ گفتند که بدید اون گوشیتون رو (که تو خودش به قول دوستمون زبان فارسی پیش فرض هست) اپدیت کنم تا فارسی بشه و بابتش ازتون طلب پولی کردند میشه کلاه برداری در سطح بزرگ .
اما اگر همین رو یک مغازه خرده فروش بگه کلاه برداری هست اما در سطح خرد و گستردگی پایینی داره.
تو حوزه اینترنت هم اگر مسائل فنی در میون نباشه و بحث دائمی باشه در اینجا قابل بحث هست . مثلا برای همون شرکتی که وایمکس ارائه میده نه در یک ساعت خاص بلکه در اکثر موارد اگر شکل کار به همون افتضاحیه قابل گفتن تو این تاپیک هست. و 100 البته با مستندات عکس از میزان دانلود و نوع قراداد شما با شرکت !!.

Last edited:

mnajafabadi

Registered User
لایک‌ها
8
به نظر شما سرویس تامحدود یک مگابیت مبین نت که ماهی 60-70 تومن پول میگیره و سرعتش 10 کیلوبایت هم بیشتر نیست کلاه برداری حساب میشه یا نه؟! :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حركت خوبي و شروع كردي مهدي جان . ولي در حال حاضر بازار پر شده از قطعات ريفر .

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
به نظر شما سرویس تامحدود یک مگابیت مبین نت که ماهی 60-70 تومن پول میگیره و سرعتش 10 کیلوبایت هم بیشتر نیست کلاه برداری حساب میشه یا نه؟! :)
موافقم باهات . مبین نت به کنار آسیاتک خیلی بدتر از این کارو می کنه:|

@hwt
رویه خوبی هست ، اما اصولا داخل وب شخصی وقتی کاربری جستجو می کند کمتر به صحت مطلب توجه می کند و صرفا جهت اطلاعات عمومی نگاه می اندازد.
به نظر من اگر داخل انجمن و وبسایت منتشر کنید بهتر است ، چون در انجمن بهتر دیده می شود.

roteal2007

Registered User
لایک‌ها
804
جالبه یکی از دلایل فیلترینگ جلوگیری از دزدی و‌کلاهبرداری هست.من نمیگما،ویکیپدیا میگه.

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ضمن عرض تشکر از همشهری گل بابت ایجاد تاپیک !
یک روش زرنگ بازی هم من بگم خدمتتون ! تا دوستان هم حواسشون باشه !
شب گذشته ( شنبه ) یکی از دوستان به من زنگ زد که بیا بریم گوشی بخریم ! از اونجایی که علاقه خواستی به گوشی سامسونگ داره تمایل زیادی به خرید این گوشی ها داشت ! منم این دوستمون رو بردم احمد آباد ( مشهد ) نمایندگی سامسونگ که جدیدا تاسیس شده و یک خوبی اینکه داره همه گوشیها رو میتونی امتحان کن و بعد خرید کنی !
بالاخره این دوستمون گوشی مورد نظرشو پیدا کرد و قیمت که گرفتیم گفتن 470 تومن ... این رفیق ما هم گفت بریم تو پاسازها قیمت همین گوشی رو بگیریم .. چند جا قیمت کردیم با قیمت نمایندگی یکی بود ... به یکی از مغازه ها که رسیدیم وقتی رفیفم خواست قیمت بگیره، فروشنده گفت چند قیمت داری ؟ رفیق ما هم گفت : 470 .. این فروشنده هم گفت من 10 تومن ارزون تر از نمایندگی میدم یعنی 460 تومن و یک سال خدمات !
با جمله یک سال خدمات یک کوچولو مشکوک شدم و به رفیقم گفتم قضیه بوداره ولی این رفیق ما که از خوشحالی 10 تومن ارزونتر گوشش بدهکار نبود . خلاصه فروشنده گفت مطمئنا گوشی میخواین و این رفیق ما هم از حول حلیم افتاد تو دیگ و بله رو گفت :) !
پک گوشی رو باز کرد و تست ها رو انجام دادیم بعد فروشنده رفت سراغ خدمات ! شروع کرد به صحبت که برای خدمات باید ما نرم افزارهایی رو گوشیتون بریزیم و حتما هم باید اینکار انجام بشه ! گوشی باید آپدیت بشه تا فارسی بشه همچنینی چون حافظه گوشی کمه باید یک مموری براتون بزاریم ! این رفیق ما هم که خام این حرف ها شده بود ( یعنی واقعا ساده بود ) !
با هزار طور کل کل تونستم رفیقمو راضی کنم که مموری نخره (جالبه یک مموری 8 گیگ کلاس 10 رو میدادن 45 هزار تومان با هزار جور تبلیغ الکی) رسید به فارسی ساز : برای فارسی ساز سریع گوشی رو گرفتم و از منو فارسیش کردم و گفتم اینکه فارسیه دیگه فارسی ساز چه معنی داره )
فروشنده شروع کرد به غرغر کردن که شما از گوشی چیزی حالیت نمیشه و این باید آپدت بشه و فلان و .... این رفیق ما هم یعنی واقعا ساده قبول کرد که باید آپدیت بشه و برنامه ریخته بشه ! چرا چون اونجا مثلا خدمات بهش نمیدن ( حالا این رفیق ما فکر میکنه خدمات چی هست!) ...
هیچی دیگه سرتون رو درد نیارم : با هزار طور کلک و استفاده از سادگی مردم 15 هزار تومن مثلا هزینه اپدیت ( خداشاهده هیچ کاری نکرد) + 25 هزار تومان برنامه ( که عرض 2 دقیقه چندتا نرم افزار معمولی کپی کرد داخل گوشی ) گوشی 460 تومنی 505 تومن دراومد !
راستی بزور میخواست یه برچسب آشغال رو 25 تومن قالب کنه به این بنده خدا ! اونم نذاشتم ! و یکی از همونجا 10 تومن گرفتیم !
خدا وکیلی انصاف کجا رفته ! شرافت کجا رفته ! آخه چرا از سادگی مردم باید سوء استفاده کرد ؟

لازم باشه فاکتور هم برای دوستان اینجا میزارم !

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
تاپیک خوبیه؛ممنون از استارتر عزیز

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
شب گذشته ( شنبه ) یکی از دوستان به من زنگ زد که بیا بریم گوشی بخریم ! از اونجایی که علاقه خواستی به گوشی سامسونگ داره تمایل زیادی به خرید این گوشی ها داشت ! منم این دوستمون رو بردم احمد آباد ( مشهد ) نمایندگی سامسونگ که جدیدا تاسیس شده و یک خوبی اینکه داره همه گوشیها رو میتونی امتحان کن و بعد خرید کنی !
بالاخره این دوستمون گوشی مورد نظرشو پیدا کرد و قیمت که گرفتیم گفتن 470 تومن ... این رفیق ما هم گفت بریم تو پاسازها قیمت همین گوشی رو بگیریم .. چند جا قیمت کردیم با قیمت نمایندگی یکی بود ... به یکی از مغازه ها که رسیدیم وقتی رفیفم خواست قیمت بگیره، فروشنده گفت چند قیمت داری ؟ رفیق ما هم گفت : 470 .. این فروشنده هم گفت من 10 تومن ارزون تر از نمایندگی میدم یعنی 460 تومن و یک سال خدمات !
با جمله یک سال خدمات یک کوچولو مشکوک شدم و به رفیقم گفتم قضیه بوداره ولی این رفیق ما که از خوشحالی 10 تومن ارزونتر گوشش بدهکار نبود . خلاصه فروشنده گفت مطمئنا گوشی میخواین و این رفیق ما هم از حول حلیم افتاد تو دیگ و بله رو گفت :) !
پک گوشی رو باز کرد و تست ها رو انجام دادیم بعد فروشنده رفت سراغ خدمات ! شروع کرد به صحبت که برای خدمات باید ما نرم افزارهایی رو گوشیتون بریزیم و حتما هم باید اینکار انجام بشه ! گوشی باید آپدیت بشه تا فارسی بشه همچنینی چون حافظه گوشی کمه باید یک مموری براتون بزاریم ! این رفیق ما هم که خام این حرف ها شده بود ( یعنی واقعا ساده بود ) !
با هزار طور کل کل تونستم رفیقمو راضی کنم که مموری نخره (جالبه یک مموری 8 گیگ کلاس 10 رو میدادن 45 هزار تومان با هزار جور تبلیغ الکی) رسید به فارسی ساز : برای فارسی ساز سریع گوشی رو گرفتم و از منو فارسیش کردم و گفتم اینکه فارسیه دیگه فارسی ساز چه معنی داره )
فروشنده شروع کرد به غرغر کردن که شما از گوشی چیزی حالیت نمیشه و این باید آپدت بشه و فلان و .... این رفیق ما هم یعنی واقعا ساده قبول کرد که باید آپدیت بشه و برنامه ریخته بشه ! چرا چون اونجا مثلا خدمات بهش نمیدن ( حالا این رفیق ما فکر میکنه خدمات چی هست!) ...
هیچی دیگه سرتون رو درد نیارم : با هزار طور کلک و استفاده از سادگی مردم 15 هزار تومن مثلا هزینه اپدیت ( خداشاهده هیچ کاری نکرد) + 25 هزار تومان برنامه ( که عرض 2 دقیقه چندتا نرم افزار معمولی کپی کرد داخل گوشی ) گوشی 460 تومنی 505 تومن دراومد !
راستی بزور میخواست یه برچسب آشغال رو 25 تومن قالب کنه به این بنده خدا ! اونم نذاشتم ! و یکی از همونجا 10 تومن گرفتیم !
خدا وکیلی انصاف کجا رفته ! شرافت کجا رفته ! آخه چرا از سادگی مردم باید سوء استفاده کرد ؟

یه جمله کلیدی هست در خرید سخت افزار و گوشی و لپتاپ و... که می گه:
هیچ وقت لوازم جانبی رو از همون مغازه نخر!
حکمت اش اینجاست که فروشنده ای که تخفیف می ده تو این فکر هست که مبلغ بیشتری رو از خدمات جانبی بگیره.
برای لپتاپ می شه کیف و موس و کول پدش برای موبایل هم این .
//
از کدوم مغازه خرید کردید؟

Chainsaw1994

Registered User
لایک‌ها
116

يبار هم دوتا از رفيقاي من ميخواستن گوشي سامسونگ بگيرن خلاصه با من اون دوتا رفتيم حسن اباد من بهشون گفتم كه از بازار مبايل بگيريم ،رفتيم از اونجا قيمت گرفتيم با گارانتي اصلي ميداد ٤٥٠ كه يكي از رفيقاي من گفت بريم از علاعدين بگيريم من هم هرچي گفتم كه اونجا فايده نداره تو گوششون نرفت ، يه مغازه پيدا كردن كه ١٠ ت ارزون تر ميداد ايناهم رفتن گوشي خريدن ولي سر حساب كردن فروشنده گفت براي گارانتي بايد برنامه بريز و... خلاصه براي اين دوستان گوشي ٤٧٠ تموم شد.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
ممنون تاپیک خوبی هست.
منم از دستم کمکی بر بیاد دریغ نمیکنم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بله به این میگن کم فروشی. عملا تعهد خدماتی رو بهتون میدن اما به این تعهد عمل نمیکنن.
اما دیگه این مساله یک مقدار تو حوزه چیزی که من مد نظرمه کمتر به نظر میاد . هدف این تاپیک دقیقا رویه جنس تقلبی فروختنه.مثلا برندی از خودشون بسازند و جای یک چیز دیگه به شما غالب کنن.
حركت خوبي و شروع كردي مهدي جان . ولي در حال حاضر بازار پر شده از قطعات ريفر .
این مساله اتفاقا اگر اثبات بشه خیلی برای خود من جذاب و آموزنده است.اگر موردی میشناسید و تست کردید حتما بگید. اطلاعات اینچنینی رو آدم باید توسعه بده تا جلوی کلاه برداری گرفته بشه.مسئولیت من و شمایی که میدونیم خیلی خیلی سنگینه . سکوت اوضاع رو مطمئنا بهتر نمیکنه.

موافقم باهات . مبین نت به کنار آسیاتک خیلی بدتر از این کارو می کنه:|

@hwt
رویه خوبی هست ، اما اصولا داخل وب شخصی وقتی کاربری جستجو می کند کمتر به صحت مطلب توجه می کند و صرفا جهت اطلاعات عمومی نگاه می اندازد.
به نظر من اگر داخل انجمن و وبسایت منتشر کنید بهتر است ، چون در انجمن بهتر دیده می شود.
من با شما موافقم . منتها اون مساله یک مقدار چون جنبه ی شخصی بود از وبلاگم منتشر کردم . یعنی بلا مستقیما سر خودم اومده بود و نمیخواستم شروع این راهم از مرجع عمومی باشه . البته من تو قسمت ارتباط با مای چند خبرگزاری لینک رو گذاشتم . اگر کنجکاوشون کرد قطعا ادامه راه رو میان . اگر نه هم من وجدانم راحته که کاری که باید میکردم کردم.

این هم دقیقا یک شکل کلاه برداریه . متاسفانه هنوز هم این شکل سوء استفاده از مردم وجود داره و عجیبتر اینکه خیلی از مردم این ها رو خدمات درست میدونن و از مساله کاملا راضی هستند.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مهدي جان فكر ميكنم . اگر بتونيم به بررسي دقيق گارانتي ها بپردازيم و يك ديتا بيس تشكيل بديم . خيلي عالي ميشه . يك مرجع خوبي ميشه براي خريد كاربران . البته گارانتي رو با يك مورد نميشه زير سوال برد . چون بعضي از مراجعه كنندگان خودشون باعث از بين رفتن گارانتي ميشن با صدمه هاي فيزيكي يا استفاده از تجهيزات تغذيه غير استاندارد

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تاپیک بسیار عالیه.به شرطها و شروطها ....
هرکس هر حرفی که میزنه مستند باشه،استارتر هم گفت،اینحا نشه محلی برای تهمت زدن به دیگران !
مخصوصا اگر کسی میخواد اسم ببره از فروشگاه یا شخص،حتما با مستندات حرف بزنه وگرنه دور از امصافه که پستش پاک نشه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

• Like
Reactions: hwt

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
یه جمله کلیدی هست در خرید سخت افزار و گوشی و لپتاپ و... که می گه:
هیچ وقت لوازم جانبی رو از همون مغازه نخر!
حکمت اش اینجاست که فروشنده ای که تخفیف می ده تو این فکر هست که مبلغ بیشتری رو از خدمات جانبی بگیره.
برای لپتاپ می شه کیف و موس و کول پدش برای موبایل هم این .
//
از کدوم مغازه خرید کردید؟

والا این فروشنده بدجنس اونقدر این رفیقمونو ترسوند که بنده خدا فکر میکرد چه خبره ! آمار دقیقشو فردا میزارم !
یعنی باور کن از دیشب تو فکرم نه به خاطر پولش .... به خاطر بی انصافی و سوء استفاده از اعتماد خریدار
لوازم جانبی لازمه و نرم افزار لازمه اما نه اینکه بزور بشه تو پاچه ملت اونم با هزینه زیاد ! (45 تومن اخه برای 4 تا نرم افزار )
اگه برای خودم بود تمام خریدامو از همین جا انجام میدادم چون واقعا تو همین دو سالی عضو اینجا شدم خیلی دوستان با انصافی پیدا کردم واقعا با وجدانن و بسیار هم قابل اعتمادند !

پ ن : یک تاپیک هم برای بهترین فروشنده های پی تی بزنیم ! جالب میشه :)

هرکس هر حرفی که میزنه مستند باشه،استارتر هم گفت،اینحا نشه محلی برای تهمت زدن به دیگران !
مخصوصا اگر کسی میخواد اسم ببره از فروشگاه یا شخص،حتما با مستندات حرف بزنه وگرنه دور از امصافه که پستش پاک نشه

پوریا جان حیف که من این سر شهرم و رفیقم اونور مشهد برای همین امکان قراردادن فاکتور نبود اونم بزودی قرار میدم !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
مهدي جان فكر ميكنم . اگر بتونيم به بررسي دقيق گارانتي ها بپردازيم و يك ديتا بيس تشكيل بديم . خيلي عالي ميشه . يك مرجع خوبي ميشه براي خريد كاربران . البته گارانتي رو با يك مورد نميشه زير سوال برد . چون بعضي از مراجعه كنندگان خودشون باعث از بين رفتن گارانتي ميشن با صدمه هاي فيزيكي يا استفاده از تجهيزات تغذيه غير استاندارد
اونو انشالله امید جان تو غالب یک بخش من باید صحبت کنم ببینم اگر به لحاظ حقوقی و کلی مشکلی ایجاد نکنه حتما ایجاد کنیم. یکی از راههای تقلب مدرن اصطلاحه گارانتی و وارانتی هستش که عملا هیچ چیزی در قبال پولی که ازشما میگیرند به شما نمیدند.این مساله سر درازی داره . انشالله اون بخش به قول شما باید با ذکر اصول و قوانین خاص خودش تاسیس بشه تا یک اطلاع خوب و بکر رو بشه از گارانتی های سرشناس و خوب پیدا کرد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
قطعات ريفر توسط توليد كننده بازسازي ميشن . مشخصه اصليشون داشتن ليبل روي دستگاه هست . يا در لپتاپ زير دستگاه اين نكته ذكر شده.
اطلاعات دقيق تر رو مينويسم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دقیقا.دوستان توجه کنید این تاپیک محلی برای تهمت بی اساس نیست.اگر مدرک و استدلالی برای حرف نباشه پست پاک میشه و کاربر تذکر لازم رو میگیره. نکته ای بعدی اینه که مسائل و کلاه برداری های افرادی حقیقی رو خیلی وارد این تاپیک نکنیم.چون به هر صورت از هر 10 مغازه متاسفانه 3 تاش ممکنه شامل این شکل کلاه برداری بشه که ما با خرده پاها الان کاری نداریم . هدف در سطح بزرگتر و همه گیرتر هستش.حالا یه مغازه دار میاد گرون فروشی میکنه و غیره و غیره خیلی شامل سطح وسیعی از مردم نمیشه.اما مثلا یک مغازه بیاد یک مارک رو به صورت تقلبی به فروش برسونه ؛ ممکنه این جنس تقلبی توی مغازه ی من بی خبر از همه جا باشه . نتیجه اینکه مورد های مغازه ای و نکات فنی خرید بهتره تو تاپیک های دیگه بحث بشه .
والا این فروشنده بدجنس اونقدر این رفیقمونو ترسوند که بنده خدا فکر میکرد چه خبره ! آمار دقیقشو فردا میزارم !
یعنی باور کن از دیشب تو فکرم نه به خاطر پولش .... به خاطر بی انصافی و سوء استفاده از اعتماد خریدار
لوازم جانبی لازمه و نرم افزار لازمه اما نه اینکه بزور بشه تو پاچه ملت اونم با هزینه زیاد ! (45 تومن اخه برای 4 تا نرم افزار )
اگه برای خودم بود تمام خریدامو از همین جا انجام میدادم چون واقعا تو همین دو سالی عضو اینجا شدم خیلی دوستان با انصافی پیدا کردم واقعا با وجدانن و بسیار هم قابل اعتمادند !

پ ن : یک تاپیک هم برای بهترین فروشنده های پی تی بزنیم ! جالب میشه :)
طبق اون صحبتی که تو پست بالا گفتم بهتره گستردگی مساله رو بهش فکر کنیم.

بازم مثال میزنم که دوستان روشن بشند . مثلا شما یک موبایل یا تبلت با مشخصه و شرط 4 هسته ای میخرید ! اما در کمال تعجب و تو مشخصات فنی ، بعد از خرید متوجه میشید این کالا شرایطی که هنگام خرید به شما به عنوان شاخصه ی کالا بوده رو نداره.
اینجاست که مساله تقلب پیش میاد.
بیشتر دنبال این مساله هستیم. وگرنه خوب میدونیم که تو علائدین تهران طبقه همکفش چه خبره.:D

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
موردي كه اول ميخوام واردش بشم . لپتاپ هاي دل هست . اگر ليبل ريفربيش زير دستگاه نباشه . شما ميتونيد با وارد كردن سرويس تگ تو سايت دل از زمان توليد و اتمام گارانتيش مطمئن بشيد . معمولا قطعات ريفر مدت گارانتي كوتاه يا اصلا فاقد گارانتي ميباشند
http://support.dell.com/support/top.../details?~ck=ln&~tab=2&c=us&l=en&lnki=0&s=gen

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
استارتر جان،پس یه زحمت بکش،تو پست اول توضیح بده که هدفت دقیقا چیه ؟ یعنی قراره اینجا به معرفی جنس ها و اجناس تقلبی پرداخته بشه ؟
خدمات دروغین ؟
فروشگاه های بزرگ کلاه بردار،فرضا دیجی کالا (مثال بودا)
که تاپیک و جهت و ساز وکارش مشخص بشه

aminjpo

Registered User
لایک‌ها
102
دوستان بحث عدم اگاهی مرمد بیشتر و متسفانه عدم نظارت عدم پاسگو بودن متولی نداشتن خیلی از موارد و ....
من هم هفته پیش یه ممو پد می خواستم بگیریم نمایندگیش گفت ۴۸۰
رفتم بالا مغازه گفت ۴۵۰ بعد رفتیم جای دیگه تهش رسیدیم به ۴۲۰ تومن و خریدیم از طرف پرسیدم خدایش چند سود داشت گفت ۳۰ تومن!
هیچی هم نخریدیم نه کیف نه لیبل ... به قول دوستومون همه چیژ رو یه جا نخرید
و تا می تونید بگردید

بالا