• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دست به دست هم دهیم به مهر! کلاهبرداران رو کنیم رسوا!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
استارتر جان،پس یه زحمت بکش،تو پست اول توضیح بده که هدفت دقیقا چیه ؟ یعنی قراره اینجا به معرفی جنس ها و اجناس تقلبی پرداخته بشه ؟
خدمات دروغین ؟
فروشگاه های بزرگ کلاه بردار،فرضا دیجی کالا (مثال بودا)
که تاپیک و جهت و ساز وکارش مشخص بشه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
مشخص کردم . لطفا از سایتی حتی به عنوان مثال اسم نیارید .
دوستان بحث عدم اگاهی مرمد بیشتر و متسفانه عدم نظارت عدم پاسگو بودن متولی نداشتن خیلی از موارد و ....
من هم هفته پیش یه ممو پد می خواستم بگیریم نمایندگیش گفت ۴۸۰
رفتم بالا مغازه گفت ۴۵۰ بعد رفتیم جای دیگه تهش رسیدیم به ۴۲۰ تومن و خریدیم از طرف پرسیدم خدایش چند سود داشت گفت ۳۰ تومن!
هیچی هم نخریدیم نه کیف نه لیبل ... به قول دوستومون همه چیژ رو یه جا نخرید
و تا می تونید بگردید
راجب قیمت فقط یک نکته رو من بگم که مهمه .به خصوص الان که این اتفاق زیاد میوفته.
دوستان دقت کنید که تو قوانین اتحادیه کامپیوتر ذکر شده فروش کالای اصلی با 8% سود. که مبنا یعنی قیمت خرید کالا + 8% قیمت خرید کالا = نهایت قیمت فروش.
اگر کسی اون 8% رو کرد 15% میشه کلاه بردار. اما اثباتش جایی سخت میشه که شما نمیدونید قیمت خرید معامله بالا بوده یا اون عدده درصده توسط فروشنده رفته بالا.
نتیجه اینکه فعلا و تو این برهه که از دلار 3700 3800 ای افتی تا 2950 داشتیم اثبات گرون فروشی بدون بازرسی تقریبا سخت و تا حدی غیر ممکنه ، بهتره راجب مساله گرون فروشی فقط در شکل کلانش بحث کنیم و اونم با مدرک و استدلال.
مثلا فلان مارک رو همه فروشنده ها میدن 600 هزار تومن . اما شما هر جور ضرب و تقسیم میزنی میشه 400 هزار تومن . نتیجه اینکه فروشنده ها نمیتونن مقصر باشند و وارد کننده است که باید زیر ذره بین قرار بگیره.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
دوستان بحث عدم اگاهی مرمد بیشتر و متسفانه عدم نظارت عدم پاسگو بودن متولی نداشتن خیلی از موارد و ....
من هم هفته پیش یه ممو پد می خواستم بگیریم نمایندگیش گفت ۴۸۰
رفتم بالا مغازه گفت ۴۵۰ بعد رفتیم جای دیگه تهش رسیدیم به ۴۲۰ تومن و خریدیم از طرف پرسیدم خدایش چند سود داشت گفت ۳۰ تومن!
هیچی هم نخریدیم نه کیف نه لیبل ... به قول دوستومون همه چیژ رو یه جا نخرید
و تا می تونید بگردید
100 درصد موافقم با این حرفتون
منم میخواستم یه لپ تاپ لنوو بگیرم...
رفتم پاساژ پایتخت,از زیر همکف شروع کردم تا طبقه آخرش(یادم نیست سوم بود,چهارم بود)
از 2850 به من قیمت دادن آخرش اومدم 2600 + یه موس اشانتیون گرفتم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
به نظر من هم مهدي جان راست ميگيند . به عنوان مثال هم نبايد اسم شركت رو آورد . چون ايندكس ميشه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظر من هم مهدي جان راست ميگيند . به عنوان مثال هم نبايد اسم شركت رو آورد . چون ايندكس ميشه .
امید جان من نظرم اینه اگر کلاه برداری مربوط به شرکتی بشه و گستردگیش زیاد باشه اتفاقا باید اسم اورد . به هر صورت مثل مثال شما . باید وارد کننده ی اون لپتاپهای دل که به اسم نو به مردم میان میندازن مشخص بشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درسته . ولي به قول خودت بايد با دلايل مستند و نظر كارشناسي باشه . من درباره مثال پوريا گفتم

9372

Registered User
لایک‌ها
224
ضمن عرض تشکر از همشهری گل بابت ایجاد تاپیک !
یک روش زرنگ بازی هم من بگم خدمتتون ! تا دوستان هم حواسشون باشه !
شب گذشته ( شنبه ) یکی از دوستان به من زنگ زد که بیا بریم گوشی بخریم ! از اونجایی که علاقه خواستی به گوشی سامسونگ داره تمایل زیادی به خرید این گوشی ها داشت ! منم این دوستمون رو بردم احمد آباد ( مشهد ) نمایندگی سامسونگ که جدیدا تاسیس شده و یک خوبی اینکه داره همه گوشیها رو میتونی امتحان کن و بعد خرید کنی !
بالاخره این دوستمون گوشی مورد نظرشو پیدا کرد و قیمت که گرفتیم گفتن 470 تومن ... این رفیق ما هم گفت بریم تو پاسازها قیمت همین گوشی رو بگیریم .. چند جا قیمت کردیم با قیمت نمایندگی یکی بود ... به یکی از مغازه ها که رسیدیم وقتی رفیفم خواست قیمت بگیره، فروشنده گفت چند قیمت داری ؟ رفیق ما هم گفت : 470 .. این فروشنده هم گفت من 10 تومن ارزون تر از نمایندگی میدم یعنی 460 تومن و یک سال خدمات !
با جمله یک سال خدمات یک کوچولو مشکوک شدم و به رفیقم گفتم قضیه بوداره ولی این رفیق ما که از خوشحالی 10 تومن ارزونتر گوشش بدهکار نبود . خلاصه فروشنده گفت مطمئنا گوشی میخواین و این رفیق ما هم از حول حلیم افتاد تو دیگ و بله رو گفت :) !
پک گوشی رو باز کرد و تست ها رو انجام دادیم بعد فروشنده رفت سراغ خدمات ! شروع کرد به صحبت که برای خدمات باید ما نرم افزارهایی رو گوشیتون بریزیم و حتما هم باید اینکار انجام بشه ! گوشی باید آپدیت بشه تا فارسی بشه همچنینی چون حافظه گوشی کمه باید یک مموری براتون بزاریم ! این رفیق ما هم که خام این حرف ها شده بود ( یعنی واقعا ساده بود ) !
با هزار طور کل کل تونستم رفیقمو راضی کنم که مموری نخره (جالبه یک مموری 8 گیگ کلاس 10 رو میدادن 45 هزار تومان با هزار جور تبلیغ الکی) رسید به فارسی ساز : برای فارسی ساز سریع گوشی رو گرفتم و از منو فارسیش کردم و گفتم اینکه فارسیه دیگه فارسی ساز چه معنی داره )
فروشنده شروع کرد به غرغر کردن که شما از گوشی چیزی حالیت نمیشه و این باید آپدت بشه و فلان و .... این رفیق ما هم یعنی واقعا ساده قبول کرد که باید آپدیت بشه و برنامه ریخته بشه ! چرا چون اونجا مثلا خدمات بهش نمیدن ( حالا این رفیق ما فکر میکنه خدمات چی هست!) ...
هیچی دیگه سرتون رو درد نیارم : با هزار طور کلک و استفاده از سادگی مردم 15 هزار تومن مثلا هزینه اپدیت ( خداشاهده هیچ کاری نکرد) + 25 هزار تومان برنامه ( که عرض 2 دقیقه چندتا نرم افزار معمولی کپی کرد داخل گوشی ) گوشی 460 تومنی 505 تومن دراومد !
راستی بزور میخواست یه برچسب آشغال رو 25 تومن قالب کنه به این بنده خدا ! اونم نذاشتم ! و یکی از همونجا 10 تومن گرفتیم !
خدا وکیلی انصاف کجا رفته ! شرافت کجا رفته ! آخه چرا از سادگی مردم باید سوء استفاده کرد ؟

لازم باشه فاکتور هم برای دوستان اینجا میزارم !

اتفاقا سر خود من رو هم به همین شکل کلاه گذاشته بودن. البته مدلی که من میخواستم اون موقع نمایندگی نداشت و مجبور بودم از علاالدین تهیه کنم. اونجام که خودتون میدونید چه وضعیه. انتخاب بین فروشنده کلاه بردار و کلاهبردار تر
بهترین کار به نظر من خرید از وبسایت های معتبر آنلاینه. آدم یه روز بره بازار گوشیهای مورد نظرش رو چک کنه بعد از فلان سایت درست و حسابی بدون هزینه های اضافی بخره

Sent from my SGPT12 using Tapatalk 2

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان یعنی تا حالا به کالای تقلبی برنخوردید؟:rolleyes:

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوستان بازار کلاه برداری! تو پاساژ علاالدین که ماشالا 90 درصد فروشنده ها دزد و کلاخ بردار هستن خیلی داغه.
برای خرید گوشی بهترین راه خرید از نمایندگی ها تو بازار موبایل هست
نمایندگی از اول قیمت شاید 30 تومن هم گرونتر بگه اما موقع خرید نمیاد پول بابت نرم افزار و ... بگیره.
دوستان مواظب باشن.
حروم خوری مغازه دار های علاالدین تا کی میخواد ادامه پیدا کنده خدا میدونه.
یه مثال دیگه هم میزنم.این در مورد بازار کامپیوتر هست.
بار ها اتفاق افتاده تو مثل سایت میهن مارکت دنبال یه قطعه میگردم
پیداش میکنم و اسم و آدرس و قیمت فروشنده رو یادداشت میکنم.
بعد میرم دم مغازه طرف میگم اینو میخوام.
در 50 درصد موارد موجود نیست.
در 40 درصد موارد هم قیمت رو یه چیزی فراتر از اونی که تو سایت زدن میگن و چند بار خدا شاهده گفتن که سایتو ولش کن اون قیمت سایته.
10 درصد شاید راست بگن و جنس رو به همون قیمت بفروشن.
خوب بازاری های محترم این چیزی جز دروغگویی و دزدی نیست.
خدا به راه راست هدایتتون کنه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
امروز يكي از بچه ها كه يك كارت به اصطلاح به نام شاتل تك داره به مشكلي خورده كه احتمالا به خاطر كيفيت بد قطعات روي برد هست . اين برند هاي من درآوردي توسط شركت هاي درجه 3 چيني توليد ميشه . چون هدفشون رسيدن به قيمت مطلوب براي قابل رقابت بودن از نظر قيمت با برندهاي خوشنام هست . عملا از قطعات و ايسي و خازن از بي و نام نشان ترين استفاده ميكنند . اين مورد باعث خرابي هاي كوتاه مدت و يا ايراد هايي بشه كه عملا غير قابل تعمير نيست . چون قطعات بكار برده شده عملا ديتاشيت درستي ندارند .
پس با دقت خريد كنيد
http://www.matcomputer.com/Runtime/contents/en-us/d12.html

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
برد چی بوده؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گرافيك هايي كه به نام شاتل تك به فروش ميره .

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
با اجازه ی آقا مهدی و آقا امید:

Untitled.jpg
من خودم به شخصه تا حالا چند بار از محصولات ترندنت با گارانتی ای که تو عکس ذکر شده خرید داشتم و از اصل بودنش هم مطمئنم، تنها احتمالی که میدم اینه که شرکت مذکور از یک شرکت ثالثی محصولاتش رو تامین میکنه.
ولی اونچه که مشخص هست اینه که TEW-719BRM بنا به گفته پشتیبان فنی وبسایت اصلی، یک محصول کاملا تقلبیه.

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یعنی ایول. دقیقا همین جور مورد ها و سند ها منظورمه . کامل و بدون حرف پیش بوده . دم شما گرم . روحم شاد شد.:دی
میشه اینجور برداشت کرد که به هر صورت محصولات تقلبی در لیست این توزیع کننده ایران هست . فقط تنها چیزی که این وسط میمونه اینه که خود توزیع کننده هم میدونه که چیزی که داره توزیع میکنه تقلبیه یا نه .که البته خیلی بعیده ندونه.

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
ایول جالب شد
دست دایاتک رو رو کردی

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
اقا من یه سوال ذهنمو مشغول کرده این که میگن شبا دانلود مجانیه چرته نه؟والا ما یه ماه شبا فقط دانلود کردیم قبض اومد 210 ت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اقا من یه سوال ذهنمو مشغول کرده این که میگن شبا دانلود مجانیه چرته نه؟والا ما یه ماه شبا فقط دانلود کردیم قبض اومد 210 ت
والا اینجا جای طرح سوال نیست . شما از شرکتی که ADSL گرفتید + ریز مصرفتون رو اینجا بزارید تا مشخص بشه.

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
ضمن عرض تشکر از همشهری گل بابت ایجاد تاپیک !
یک روش زرنگ بازی هم من بگم خدمتتون ! تا دوستان هم حواسشون باشه !
شب گذشته ( شنبه ) یکی از دوستان به من زنگ زد که بیا بریم گوشی بخریم ! از اونجایی که علاقه خواستی به گوشی سامسونگ داره تمایل زیادی به خرید این گوشی ها داشت ! منم این دوستمون رو بردم احمد آباد ( مشهد ) نمایندگی سامسونگ که جدیدا تاسیس شده و یک خوبی اینکه داره همه گوشیها رو میتونی امتحان کن و بعد خرید کنی !
بالاخره این دوستمون گوشی مورد نظرشو پیدا کرد و قیمت که گرفتیم گفتن 470 تومن ... این رفیق ما هم گفت بریم تو پاسازها قیمت همین گوشی رو بگیریم .. چند جا قیمت کردیم با قیمت نمایندگی یکی بود ... به یکی از مغازه ها که رسیدیم وقتی رفیفم خواست قیمت بگیره، فروشنده گفت چند قیمت داری ؟ رفیق ما هم گفت : 470 .. این فروشنده هم گفت من 10 تومن ارزون تر از نمایندگی میدم یعنی 460 تومن و یک سال خدمات !
با جمله یک سال خدمات یک کوچولو مشکوک شدم و به رفیقم گفتم قضیه بوداره ولی این رفیق ما که از خوشحالی 10 تومن ارزونتر گوشش بدهکار نبود . خلاصه فروشنده گفت مطمئنا گوشی میخواین و این رفیق ما هم از حول حلیم افتاد تو دیگ و بله رو گفت :) !
پک گوشی رو باز کرد و تست ها رو انجام دادیم بعد فروشنده رفت سراغ خدمات ! شروع کرد به صحبت که برای خدمات باید ما نرم افزارهایی رو گوشیتون بریزیم و حتما هم باید اینکار انجام بشه ! گوشی باید آپدیت بشه تا فارسی بشه همچنینی چون حافظه گوشی کمه باید یک مموری براتون بزاریم ! این رفیق ما هم که خام این حرف ها شده بود ( یعنی واقعا ساده بود ) !
با هزار طور کل کل تونستم رفیقمو راضی کنم که مموری نخره (جالبه یک مموری 8 گیگ کلاس 10 رو میدادن 45 هزار تومان با هزار جور تبلیغ الکی) رسید به فارسی ساز : برای فارسی ساز سریع گوشی رو گرفتم و از منو فارسیش کردم و گفتم اینکه فارسیه دیگه فارسی ساز چه معنی داره )
فروشنده شروع کرد به غرغر کردن که شما از گوشی چیزی حالیت نمیشه و این باید آپدت بشه و فلان و .... این رفیق ما هم یعنی واقعا ساده قبول کرد که باید آپدیت بشه و برنامه ریخته بشه ! چرا چون اونجا مثلا خدمات بهش نمیدن ( حالا این رفیق ما فکر میکنه خدمات چی هست!) ...
هیچی دیگه سرتون رو درد نیارم : با هزار طور کلک و استفاده از سادگی مردم 15 هزار تومن مثلا هزینه اپدیت ( خداشاهده هیچ کاری نکرد) + 25 هزار تومان برنامه ( که عرض 2 دقیقه چندتا نرم افزار معمولی کپی کرد داخل گوشی ) گوشی 460 تومنی 505 تومن دراومد !
راستی بزور میخواست یه برچسب آشغال رو 25 تومن قالب کنه به این بنده خدا ! اونم نذاشتم ! و یکی از همونجا 10 تومن گرفتیم !
خدا وکیلی انصاف کجا رفته ! شرافت کجا رفته ! آخه چرا از سادگی مردم باید سوء استفاده کرد ؟

لازم باشه فاکتور هم برای دوستان اینجا میزارم !
تو بازار موبایل تهران هم همین کار رو میکنن این چیزه خیلی عادی ای شده، سوء استفاده از سادگی مردم :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان تو بازار تبلتها کسی تجربه ای در رابطه با مدلهای اصطلاحا فیک نداشته ؟

بالا