• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دست به دست هم دهیم به مهر! کلاهبرداران رو کنیم رسوا!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نمیدونم این جاش تو این تاپیک میتونه باشه یا نه. دیروز یه سفارش 6 تا سیستم داشتیم که سیستم های رندر باکس بودند و عملا نزدیک 3 تومن هر کیس قیمتش بود. از قضا من دل خوشی از کیس رده 100 تا 200 تومن گرین نداشتم اما خریدار اصرار به خرید این مورد تو سفارش داشت.
تا الان 4 تا کیس X2 از گرین بسته شد.هفته قبلش هم یک کیس Oraman رو بسته بودم.
خیلی دوست دارم چیزی نگم اما واقعا به نظرم باید حق مطلب رو خریدار بدونه . من میدونم و برام کافیه همین دونستن.
کیس اورامان که در حال بستنش بودم متوجه شدم هارد راحت جا نمیخوره.از بغل که به کیس نگاه کردم دیگه کلا نگهدارنده شاسی هارد کج شده و قر شدگی داره.این مورد تو ضربه بحثش منتفیه چون بدنه ضربه نخوره و از داخل این مشکل وجود داشت.هر چند از بس چیز نازکی بود به راحتی مشکل حل شد.
مورد دوم از همین سری x2 هستش که فیش برق فنش دچار شکستگی بود.هر چند تاثیر گذار در کار نبود اما! کنترل کیفیت به کجا قراره بره خدا میدونه!.
مورد سوم عجیبتر از دو مورد قبل هستش. توی x2 توی این 5 6 موردی که من بستم هر فن فیش سه تایی و فیش برق جداگانه داشت که میتونید به انتخاب و مدل مادربرد فنها رو متصل کنید.
اما مورد عجیب در مورد اخرین کیسی که بستم این بود که 2 فن از 3 فن فقط فیش 3 تایی رو گذاشته بودن ، اونم فن روبروی هارد !!.
از قضا مادربردهایی که داریم روش سیستم میبندیم asus Z170K هستش. 2 تا جای فن شاسی رو مادربرد داره که یکی زیر پردازنده و یکی بالای پردازنده است!. در نتیجه کابل فن روبروی هارد به مادربرد متصل نمیشه!.
حتما میتونه یکی از راهها جابجایی فن ها باهم باشه!!
اما کنترل کیفیت جاش کجاست؟!
حرف زیاده .! هدفم معرفی این شرکت به عنوان کلاهبردار نیست!.اما احساس میکنم تقریبا اکثر سایتهای تخصصی ما دارند صرفا تریبون تبلیغاتی گرین میشند و همین باعث میشه کنترل کیفیت این شرکت نخواد تکون خاصی به خودش بده.امیدوارم آقای عمرانی این چند خط رو بخونن و یک فکری به حال خریداران بکنند . کیس x2 خیلی ارزون نیست تو این اوضاع اقتصادی.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گرین قبلا کیفیت بهتری داشت . چند وقتی هست که حتی شکستگی پنل جلوی کیس هم داشتیم . مخصوصا مدل پارس .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
گرین قبلا کیفیت بهتری داشت . چند وقتی هست که حتی شکستگی پنل جلوی کیس هم داشتیم . مخصوصا مدل پارس .
خدا بخیر کنه . استعلام دیروز اتفاقا توش کیس پارس بود.:general503:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خدا بخیر کنه . استعلام دیروز اتفاقا توش کیس پارس بود.:general503:
دقیقا توی 100 تا . حدود 15 تا پنل شکسته بود . که رقم بالایی هست . پنل هم انگار مبلغی گرفته بودند و یدکی داده بودند .
کلا جنس پنل پارس خیلی ضعیفه . به شدت شکننده هست . مخصوصا هم تو حمل و نقل هم شوت شوت زیاد میکنند .
استعلامی ها هم گاهی یکسری قطعه را لیست میکنند . آدم میمونه
طرف هارد توشیبا خواسته بود . اون هم خرابیشون کم نبود تو 150 تا

• Like
Reactions: hwt

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
استارتر محترم و عزیز :

اینطوری که شما میگی همه تولید کننده های پوشاک هم دزدن !! چون مجبورن برای اینکه مردم جنس رو بخرن از مارک ترک و ایتالیایی استفاده کنن .

من تو حوزه کار شما وارد نیستم ولی احساس نمیکنم کار اینا کلاه برداری بوده باشه ( البته اگه جنسشون کیفیت خوبی داشته باشه )

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حاج مهدی نگفت این شرکت مشکل کلاه برداری داره . از کیفیت ساخت محصولات این شرکت انتقاد کردند . بالاخره اگر این انتقادها نباشه شرکت ها هیچ تلاشی به بهبود وضعیت تولیداتشون نمیکنند .
یکسری موارد باید تو کنترل کیفیت شرکت سازنده برطرف بشه . نه اینکه قطعه با مشکل ظاهری به دست مشتری برسه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
استارتر محترم و عزیز :

اینطوری که شما میگی همه تولید کننده های پوشاک هم دزدن !! چون مجبورن برای اینکه مردم جنس رو بخرن از مارک ترک و ایتالیایی استفاده کنن .

من تو حوزه کار شما وارد نیستم ولی احساس نمیکنم کار اینا کلاه برداری بوده باشه ( البته اگه جنسشون کیفیت خوبی داشته باشه )
حرف شما متینه . هر چند من معتقدم تولید کننده ی پوشاکی که جنسش رو با برند غیر و اعتبار جنس دیگه تو بازار میده دست کمی از دزد نداره .
یک برند میاد با کیفیت و خدماتش مردم و بازار رو به سمت خودش میکشونه . خیلی هم کار خوبیه! کاملا هم قابل تحسینه! کسی تو این مساله شکی نداره.
بعد میاد میشه اولین و تنها شرکت سخت افزاری در ایران مفتخر به دریافت گواهینامه ملی رعایت حقوق مصرف کننده .
تا اینجا هم بسیار عالیه.
من مصرف کننده دارم از این تریبون شرکت رو نقد میکنم تا حقوقم به درستی از سمت این شرکت رعایت بشه.
از نظر من کلاهبرداری توسط این شرکت صورت نگرفته در پست اخر من /. همون اول هم گفتم!.اما حدس میزنم شما فقط پست اول این تاپیک رو خوندید.و دارید در مورد اون میگید.اون کار هم عین دزدیه! .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دقیقا توی 100 تا . حدود 15 تا پنل شکسته بود . که رقم بالایی هست . پنل هم انگار مبلغی گرفته بودند و یدکی داده بودند .
کلا جنس پنل پارس خیلی ضعیفه . به شدت شکننده هست . مخصوصا هم تو حمل و نقل هم شوت شوت زیاد میکنند .
استعلامی ها هم گاهی یکسری قطعه را لیست میکنند . آدم میمونه
طرف هارد توشیبا خواسته بود . اون هم خرابیشون کم نبود تو 150 تا
جدا توشیبا با چه گارانتی؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یکسری از گارانتی های قدیمی که خودشون یه زمانی قطعه وارد میکنند . فقط قسمت گارانتیشون فعاله با گرفتن مبلغی جنس را گارانتی میکنند .خیلی از وارد کنندگان محصولاتشون رو میدن به این شرکت ها تا گارانتی کنند .

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
نمیدونم این جاش تو این تاپیک میتونه باشه یا نه. دیروز یه سفارش 6 تا سیستم داشتیم که سیستم های رندر باکس بودند و عملا نزدیک 3 تومن هر کیس قیمتش بود. از قضا من دل خوشی از کیس رده 100 تا 200 تومن گرین نداشتم اما خریدار اصرار به خرید این مورد تو سفارش داشت.
تا الان 4 تا کیس X2 از گرین بسته شد.هفته قبلش هم یک کیس Oraman رو بسته بودم.
خیلی دوست دارم چیزی نگم اما واقعا به نظرم باید حق مطلب رو خریدار بدونه . من میدونم و برام کافیه همین دونستن.
کیس اورامان که در حال بستنش بودم متوجه شدم هارد راحت جا نمیخوره.از بغل که به کیس نگاه کردم دیگه کلا نگهدارنده شاسی هارد کج شده و قر شدگی داره.این مورد تو ضربه بحثش منتفیه چون بدنه ضربه نخوره و از داخل این مشکل وجود داشت.هر چند از بس چیز نازکی بود به راحتی مشکل حل شد.
مورد دوم از همین سری x2 هستش که فیش برق فنش دچار شکستگی بود.هر چند تاثیر گذار در کار نبود اما! کنترل کیفیت به کجا قراره بره خدا میدونه!.
مورد سوم عجیبتر از دو مورد قبل هستش. توی x2 توی این 5 6 موردی که من بستم هر فن فیش سه تایی و فیش برق جداگانه داشت که میتونید به انتخاب و مدل مادربرد فنها رو متصل کنید.
اما مورد عجیب در مورد اخرین کیسی که بستم این بود که 2 فن از 3 فن فقط فیش 3 تایی رو گذاشته بودن ، اونم فن روبروی هارد !!.
از قضا مادربردهایی که داریم روش سیستم میبندیم asus Z170K هستش. 2 تا جای فن شاسی رو مادربرد داره که یکی زیر پردازنده و یکی بالای پردازنده است!. در نتیجه کابل فن روبروی هارد به مادربرد متصل نمیشه!.
حتما میتونه یکی از راهها جابجایی فن ها باهم باشه!!
اما کنترل کیفیت جاش کجاست؟!
حرف زیاده .! هدفم معرفی این شرکت به عنوان کلاهبردار نیست!.اما احساس میکنم تقریبا اکثر سایتهای تخصصی ما دارند صرفا تریبون تبلیغاتی گرین میشند و همین باعث میشه کنترل کیفیت این شرکت نخواد تکون خاصی به خودش بده.امیدوارم آقای عمرانی این چند خط رو بخونن و یک فکری به حال خریداران بکنند . کیس x2 خیلی ارزون نیست تو این اوضاع اقتصادی.
آقا از بدیهای کیس اورامان گفتین من از خوبیش بگم
اینقدر جنس ورقش خوب و نازکه!!! که داشتم مادربرد توش جا میزدم یه لحظه آرنجم خورد به سقف کیس کامل قور شد
اما خوبیش اینه که بدون رنگ و با انگشت کوچیکه دستم دراومد
تازه اگه مجبور باشی کارت گرافیک رو یه بار در بیاری و دوباره ببندی صد در صد یکی از سه تا پیچ نگهدارنده گرافیک هرز میشه
خداییش جا داره از همین جا یه خسته نباشید به شرکت محترم گرین بگم که جدیدا کاری کرده نه سمت پاورش بریم نه سمت کیس و نه سمت خنک کننده هاش
به همه دوستان و آشنایان و وابستگان! که میخوان سیستم جمع کنن میگم که کلا دور این برند به ظاهر ایرانی و در باطن چینی بی کیفیت رو خط بکشن.
یه موردم بگم از یه پاور 380 وات گرین که به خاطر نداشتن (یا شایدم یادشون رفته توش بزارن!!) پروتکشن SCP به یه مادربرد که مشکل خازن داشت وصل کردم و در کمال ناباوری پاور کلا مرخص شد
باز کردم فیوز پاور رو عوض کردم با فیوز قویتر کلا برد پاور سوخت
یه بار دیگه جا داره ازشون به خاطر کیفیت بسیار بالای اجناسشون تشکر کنم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
یه عده میگن ایران، بسترش برای تولید اونقدر مزخرف هست که پیشرفت و توسعه تقریبا غیرممکن هست و اینکه بیشتر شرکت های تولیدی برای اهداف مالی کوتاه مدت پایه گذاری میشن.
اینکه هدایت سرمایه و منابع مالی و سیاست گذاری های اقتصادی، خیلی با منافع وطن و آینده ی این کشور همخوانی نداره، شکی نیست. (در غیر اینصورت الان همچین جایگاهی نداشتیم)

اما موضوع اینه که شرکت های داخلی (به خصوص خودرو) که اینقدر دم از میهن پرستی و تولید ملی میزنن، تا الان هیچ حرکت خاصی برای بومی سازی تکنولوژی در سطح کیفیت رقابتی نکردن!
تو شرایط آرمانی کسی انتظار چیزی غیر از پیشرفت رو نداره، چیزی که مهمه اینه که بتونی در شرایط چالشی پیشرفت کنی.
به نظر من این شرکت ها از عدم نظارت و مدیریت سالم، کمال سواستفاده رو در جهت منافع خودشون و به ضرر اقتصاد حال و آینده ی این کشور کردن. اقتصاد کشور = معیشت قشر مستضعف

نمیشه گفت مدیران این شرکت ها به کشورشون خیانت کردن ولی برای یک میهن پرست، پیشرفت وطن از نون شب واجب تر هست.
ما میهن پرستیم؟!

miladmhti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا از بدیهای کیس اورامان گفتین من از خوبیش بگم
اینقدر جنس ورقش خوب و نازکه!!! که داشتم مادربرد توش جا میزدم یه لحظه آرنجم خورد به سقف کیس کامل قور شد
اما خوبیش اینه که بدون رنگ و با انگشت کوچیکه دستم دراومد
تازه اگه مجبور باشی کارت گرافیک رو یه بار در بیاری و دوباره ببندی صد در صد یکی از سه تا پیچ نگهدارنده گرافیک هرز میشه
خداییش جا داره از همین جا یه خسته نباشید به شرکت محترم گرین بگم که جدیدا کاری کرده نه سمت پاورش بریم نه سمت کیس و نه سمت خنک کننده هاش
به همه دوستان و آشنایان و وابستگان! که میخوان سیستم جمع کنن میگم که کلا دور این برند به ظاهر ایرانی و در باطن چینی بی کیفیت رو خط بکشن.
یه موردم بگم از یه پاور 380 وات گرین که به خاطر نداشتن (یا شایدم یادشون رفته توش بزارن!!) پروتکشن SCP به یه مادربرد که مشکل خازن داشت وصل کردم و در کمال ناباوری پاور کلا مرخص شد
باز کردم فیوز پاور رو عوض کردم با فیوز قویتر کلا برد پاور سوخت
یه بار دیگه جا داره ازشون به خاطر کیفیت بسیار بالای اجناسشون تشکر کنم.

به نظر من ُ تا زمانی که بستر رقابت برندهایی مثل دیپ کول ُ رید مکس ُ کولرمستر ... با گرین عادلانه نباشه گرین پیشرفت نمیکنه . الان تقریبا به این فکر میکنه که یکه تازه به دوستان توصیه میکنم توی کیس های هم قیمت پارس گرین ُ کیسهای تسکو رو نگاهی بندازن فکر نمیکنم ضرر کنین

بالا