• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دست به دست هم دهیم به مهر! کلاهبرداران رو کنیم رسوا!

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
سلام به همۀ دوستان و اساتید محترم.
داستان از اونجا شروع میشه که یه هارد 1ترابایت وسترن گرین با گارانتی ویستا :mad: خریدم. وقتی که رو سیستم گذاشتم تا پارتیشن بندی کنم دیدم فقط 32 مگابایت میشناسه.رو سیستم دیگه هم امتحان کردم که همین مشکل رو داشت. به جایی که خرید کرده بودم بردم گفتم همچین مشکلی داره فرمودن که پاتو از مغازه بزاری بیرون دیگه قبول نمیکنیم فقط میتونیم واست بفرستیم گارانتی (زمان بین خرید من و برگردوندن هارد به فروشنده 6ساعت بود فقط). گقتم باشه بفرستید گارانتی. رفت تا بعد 10 روز زنگ زدم گفتن هاردت اومده منم خوشحال رفتم هارد رو تحویل بگیریم که مسئول گارانتی فروشگاه گفت هاردت شامل گارانتی نشده پس فرستادن.ما رو دیدی دود از سرم داشت بلند میشد پرسیدم چرا؟گفتن رو هاردت علامت زدن که ضربه خورده،دیگه داشتم منفجر میشدم آخه هارد رو تو پر قو آورده بودم همونطورم تحویل دادم برای گارانتی. آقا ما با این بنده خدا هرچقدر گشتیم بلکه اثری از ضربه پیدا کنیم نشد که نشد.گفتم من قبول نمیکنم باید دوباره بفرستین گارانتی. آقا دوباره هارد رفت و به همون صورت برگشت با این تفاوت که این سری برچسب گارانتیش هم کنده بودن که دیگه خیال خودشون رو راحت کنند.
مسئول گارانتی فروشگاه گفت کار این شرکت همینه.فقط دنبال میگرده یه اثر انگشت روی قطعه پیدا کنه زیر بار گارانتی نره. هیچی دیگه الان 200 هزارتومن پولم رو هواست. این نونی که اینجور شرکت ها میبرن سر سفرۀ خانوادشون چقدرم حلاله!!!
دوستان گلم،عزیزان،اساتید،آهای مردم ایران
حتی اگه خواستین آبنبات چوبی بخرین با گارانتی ویستا نخرین :mad:
واقعا که وجدان ندارن

این ویستا همون الماسه؟ بعد این گارانتی شرکت بازرگانی مهر چی هست جدید اومده توی بازار؟ کسی میدونه اینها هم ....

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
واقعا که وجدان ندارن

این ویستا همون الماسه؟ بعد این گارانتی شرکت بازرگانی مهر چی هست جدید اومده توی بازار؟ کسی میدونه اینها هم ....
بازگانی مهر نشنیدم اسمش . گارانتی زیاده ولی پاسخگوترینشون آواژنگ و سازگار و گرین هستند .

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
سلام دوستان دیدم تایپیک زدید گفتم منم یکم از گارانتی سازگار ارقام بگم
من سال پیش یه لپ تاپ asus n55sl خریدم اما چون اولین خریدم بود خود فروشنده سرم کلاه گذاشت وبا اینکه میدونست باطریش خرابه فورخت به من
بردم گارانتی باطری بعد 15 روز عوض کرد اما بعدش هرکاری کردم دیدم سی دی درایور نمیخونه میگه برای این دستگاه نیست که بعد فهمیدم رو لپ تاپ زده n55sl اما در اصل n55sf بود یک مدل پایینتر
بردم گارانتی گفتم سیستمش با چیزی که رو لپ تاپ زده متفاوت هستش و دستگاه کلا مشکل زیاد داره
اینجا بود که واقا فهمیدم تو یک کشور جهان سومی هستم!!!!!!!! 3.5 ماه طول کشید لپ تاپو عوض کنن اونم با تماس ها و پیگیری مکرر من که آخر گفتم شکایت میکنم رییسش گفت شکایتم کنی میام دادگاه پول فاکتوری که بابت دستگاه دادی میدم که این باعث ضررته چون زمانی بود که دلار رفته بود بالا و رو قیمت لپ تاپ رفته بود آخر هم عوض کردن اما چه عوض کردنی همون n55sl دادن اما واسه من FHD بود اما این HD که عوضش با بدبختی رم 4GBگرفتم که بازم ضرر بود
اما انگار تازگی ها بهتر شده و دستگاه بیشتر از 1ماه بمونه تعویض میشه اما نمی دونم تعویضش چقدر طول میکشه دیگه
ممنون که وقت گذاشتید ببخشید طولانی شد
قابل توجه امید جان
اینم از سازگار
البته منم یک بار دیدم چه بلایی سر یه لپتاپ آورده بودن
همین گارانتی سازگار رو میگم
من از آواژنگ خوب دیدم و شرکت مرآت(ایول داره کارشون) و گرین(دم مهندس عمرانی گرم)
از انفورماتیک گستر هم چند مرتبه کلاهبرداری دیدم که حوصله بیانش رو ندارم

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
سلام به همۀ دوستان و اساتید محترم.
داستان از اونجا شروع میشه که یه هارد 1ترابایت وسترن گرین با گارانتی ویستا :mad: خریدم. وقتی که رو سیستم گذاشتم تا پارتیشن بندی کنم دیدم فقط 32 مگابایت میشناسه.رو سیستم دیگه هم امتحان کردم که همین مشکل رو داشت. به جایی که خرید کرده بودم بردم گفتم همچین مشکلی داره فرمودن که پاتو از مغازه بزاری بیرون دیگه قبول نمیکنیم فقط میتونیم واست بفرستیم گارانتی (زمان بین خرید من و برگردوندن هارد به فروشنده 6ساعت بود فقط). گقتم باشه بفرستید گارانتی. رفت تا بعد 10 روز زنگ زدم گفتن هاردت اومده منم خوشحال رفتم هارد رو تحویل بگیریم که مسئول گارانتی فروشگاه گفت هاردت شامل گارانتی نشده پس فرستادن.ما رو دیدی دود از سرم داشت بلند میشد پرسیدم چرا؟گفتن رو هاردت علامت زدن که ضربه خورده،دیگه داشتم منفجر میشدم آخه هارد رو تو پر قو آورده بودم همونطورم تحویل دادم برای گارانتی. آقا ما با این بنده خدا هرچقدر گشتیم بلکه اثری از ضربه پیدا کنیم نشد که نشد.گفتم من قبول نمیکنم باید دوباره بفرستین گارانتی. آقا دوباره هارد رفت و به همون صورت برگشت با این تفاوت که این سری برچسب گارانتیش هم کنده بودن که دیگه خیال خودشون رو راحت کنند.
مسئول گارانتی فروشگاه گفت کار این شرکت همینه.فقط دنبال میگرده یه اثر انگشت روی قطعه پیدا کنه زیر بار گارانتی نره. هیچی دیگه الان 200 هزارتومن پولم رو هواست. این نونی که اینجور شرکت ها میبرن سر سفرۀ خانوادشون چقدرم حلاله!!!
دوستان گلم،عزیزان،اساتید،آهای مردم ایران
حتی اگه خواستین آبنبات چوبی بخرین با گارانتی ویستا نخرین :mad:
شما چرا خودت نبردی دفتر گارانتی؟ اشتباهت همین بوده.

Sent from my C6903 using Tapatalk

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
قابل توجه امید جان
اینم از سازگار
البته منم یک بار دیدم چه بلایی سر یه لپتاپ آورده بودن
همین گارانتی سازگار رو میگم
من از آواژنگ خوب دیدم و شرکت مرآت(ایول داره کارشون) و گرین(دم مهندس عمرانی گرم)
از انفورماتیک گستر هم چند مرتبه کلاهبرداری دیدم که حوصله بیانش رو ندارم
سازگار رو من زیاد جنس با گارانتیش خریدم ولی تا حالا مشکلی به وجود نیومده که بفرستم گارانتی ببینم چه طورین... امیدوارم مشکلی هم پیش نیاد!

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
شما چرا خودت نبردی دفتر گارانتی؟ اشتباهت همین بوده.

Sent from my C6903 using Tapatalk
اگه تهران بودم خودم حتماً میبردم . در ثانی اگه قرار باشه خودم وقت و هزینه کنم پس مسئولیت اون فروشگاه فروشنده چیه؟فقط پول گرفتن؟ و اینکه مشکل این نیست که چه کسی قطعه رو برده گارانتی،اصل قضیه اینه که این شرکت کلاهبردار به هیچ عنوان نمیخواد زیر بار گارانتی بره. اگه تو صنف کامپیوتر باشی بدنامی این شرکت رو حتماً شنیدی و از این دزدی ها زیاد می کنند. بار اولشون نیست آخرین بار هم نخواهد بود تا زمانیکه یکی درست و حسابی باهاشون برخورد کنه.

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
واقعا که وجدان ندارن

بله دوست عزیز، این شرکت کلاهبردار همون ویستا پخش یا الماس بهش میگن و بدنامیش تو صنف کامپیوتر پیچیده

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
والا من که از این گارانتی ها دل خوشی ندیدم !!!

توی همه گارانتی ها فقط گرین و اواژنگ رو قبول دارم کارشون رو درست انجام میدن ! ( البته همچینم خوب نیست ها از بقیه گارانتی ها بهتره :D )

توی ضمینه گوشی هم دیگه هیچ وقت از مغازه نخرید وقتی یه همچین جایی مثل پرشین تولز هست چرا مغازه ؟

و این که هیچ وقت به مزخرفات فروشنده ها توجه نکنید این گرافیکش 2 پس از 1 بهتره و.... این این حرف ها منظورم بود

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بله دوست عزیز، این شرکت کلاهبردار همون ویستا پخش یا الماس بهش میگن و بدنامیش تو صنف کامپیوتر پیچیده
عجب! پس چرا دوتا اسم داره؟
والا من که از این گارانتی ها دل خوشی ندیدم !!!

توی همه گارانتی ها فقط گرین و اواژنگ رو قبول دارم کارشون رو درست انجام میدن ! ( البته همچینم خوب نیست ها از بقیه گارانتی ها بهتره :D )

توی ضمینه گوشی هم دیگه هیچ وقت از مغازه نخرید وقتی یه همچین جایی مثل پرشین تولز هست چرا مغازه ؟

و این که هیچ وقت به مزخرفات فروشنده ها توجه نکنید این گرافیکش 2 پس از 1 بهتره و.... این این حرف ها منظورم بود

بچه هایی که در پی تی عمده جنس میفروشن کارشون خیلی خوبه... من امسال تلویزیون ال ای دی خریدم از بچه های اینجا واقعا راضی هستم شاید بهترین جنس الکترونیکی که این چندسال خریدم و از همه نظر راضی بودم همین بود.

//

یه چیزی رو هم باید البته انصاف داد، در حال حاضر کالاهای الکترونیکی با رنج قیمتی متوسط کیفیت مناسب ندارن، همه چیز هم تقصیر شرکت گارانتی نیست قیمت ارز و قدرت خرید مردم خیلی فرق کرده

من سه سال پیش یه دونه رم یک گیگ با سی پی یو 3 گیگاهرتز و مین گرافیک آنبورد و پاور و هارد 500 بلو وسترن با هم خریدم 160 تومن! هنوز هم داره بهم کار میده! کیفیت و سرعت هم عالی!

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یک مسئله هست خیلی از کاربران خودوشون باعث از بین رفتن گارانتی میشن . اصلی ترینش هم استفاده از پاورهای غیر استاندارد هست . این پاورها اصلی ترین عامل خرابی قطعات مثل مادربرد و گرافیک و هارد هستند .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
یک مسئله هست خیلی از کاربران خودوشون باعث از بین رفتن گارانتی میشن . اصلی ترینش هم استفاده از پاورهای غیر استاندارد هست . این پاورها اصلی ترین عامل خرابی قطعات مثل مادربرد و گرافیک و هارد هستند .
آقا من حرفت را از لحاظ علمی قبول دارم ولی اگه منظورت جنس ارزون و بی نام نشونه عملا قبول ندارم! اون موقعی که همه پاور 30-40 تومنی (فکر کنم گرین) میخریدن بنده پاورم رو دقیقا 13 هزار تومن خریدم! اتفاقا این تنها سیستمی هست که 3 ساله برام خوب کار کرده و همیشه خدا هم روشنه، کلی هم قطعه روی اون هست از رایتر بگیر تا دوتا هارد و غیره... جنس های قدیمی ارزونش هم به جنس های گرون الان برتری داره...

یه مطلب دیگه ای هم هست اگه کسی 500 تومن پول گرافیک میده خیلی بعیده بره پاور متفرقه استفاده کنه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آقا من حرفت را از لحاظ علمی قبول دارم ولی اگه منظورت جنس ارزون و بی نام نشونه عملا قبول ندارم! اون موقعی که همه پاور 30-40 تومنی (فکر کنم گرین) میخریدن بنده پاورم رو دقیقا 13 هزار تومن خریدم! اتفاقا این تنها سیستمی هست که 3 ساله برام خوب کار کرده و همیشه خدا هم روشنه، کلی هم قطعه روی اون هست از رایتر بگیر تا دوتا هارد و غیره... جنس های قدیمی ارزونش هم به جنس های گرون الان برتری داره...

یه مطلب دیگه ای هم هست اگه کسی 500 تومن پول گرافیک میده خیلی بعیده بره پاور متفرقه استفاده کنه.
خیلی هستند. به چشم خودم دیدم . چه بلایی سر قطعات میاره .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
دوستان در مورد گارانتی قرار شد بدون سندیت حرف نزنیم.

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این حرف شما رو در استفادۀ دراز مدت یه قطعه میشه قبول کرد ولی وقتی قطعه رو آکبند میگیری و میزاری رو سیستم مشکل داره این دیگه هیچ دلیلی نداره جز اینکه قطعه معیوبه و اینجاست که تازه داستان با شرکت های گارانتی شروع میشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همیشه حتی بهترین کمپانی ها 1% تا 5% درصد خرابی دارند . چون مسیر طولانی طی میکنند تا بدست ما برسه . این طبیعی هست .داستان گارانتی هم از شرکت های خوشنام مثل آواژنگ و گرین و سازگار بگیرید مشکلی نیست . اگر خرابی فیزیکی نداشته باشه بر اثر اسمبل یا مشکلاتی که ممکنه بر اثر استفاده از پاور غیر استاندارد نداشته باشه نمیتونن ایرادی بگیرند .

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همیشه حتی بهترین کمپانی ها 1% تا 5% درصد خرابی دارند . چون مسیر طولانی طی میکنند تا بدست ما برسه . این طبیعی هست .داستان گارانتی هم از شرکت های خوشنام مثل آواژنگ و گرین و سازگار بگیرید مشکلی نیست . اگر خرابی فیزیکی نداشته باشه بر اثر اسمبل یا مشکلاتی که ممکنه بر اثر استفاده از پاور غیر استاندارد نداشته باشه نمیتونن ایرادی بگیرند .
اکثراً با شرکتهای معتبر و خوشنامی مثل سازگار،گرین و یا آواژنگ مشکلی ندارن و یا کمتر مشکل پیدا می کنند اما شرکت هایی (حیف اسم شرکت) مثل ویستا پخش هستند که بدنامیشون شهرۀ خاص و عام شده و فعلاً با این وضعیت تنها راه حل اینه که قطعاتی با گارانتی این شرکتا خریداری نشه تا زمانیکه یکی به این شرکتهای کلاهبردار امثال ویستا رسیدگی کنه

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
این دوستمون اسرار داشتن که فقط اس ام اسی صحبت بشه و چیزی توی سایت بین ما رد و بدل نشه
عکس هایی هم که از گوشی که میخواستم بخرم برای من فرستادن در عرض 2دقیقه فرستادن که اصلا نام کاربری هم نداشت و عکس هاش موجوده توی گفتگو
باقی حرفا فقط اس ام اسی زده شده که فقط گفتن باید اول پول بریزی و الا گوشی رو نمیدم!
منم گفتم شما اصلا امتیاز نداره و کاربر تازه واردی و منم اول پول نمیریزم و اگه می خوای شما گوشیت رو بفرست بعد از تست واست پول واریز کنم یا یک واسطه پیدا کنیم که ایشون گفتن نه فقط اول واریز به حساب خودم و من حوصله دردسر ندارم و...
آخر سر هم که بهشون گفتم به نظر کارتون کلاه برداری میاد که شروع کردن به توهین و...
همین الان هم بدون سند صحبت میکنید
لطفا بیخودی تهمت نزنید
قعلا که کلاهی سرتون نرفته
دوست عزیز قرار نیست با هر صحبتی که منوط به واریز قبل از ارسال بشه انگ کلاهبرداری بزنید

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
توی ایام عید تماسی از مشتری داشتم و سوال رو اینجوری مطرح کرد که تبلت A3000 حافظه داخلی غیر 16 گیگ هم داره یا خیر.
چیزی که تو بازار مشخصه و سایتها میگند فقط ظاهرا 16 گیگ حافظه داخلی تولید شده.
این عزیز از مشهد بود و میگفت که داخل بازار موبایل تبلتی خریده به اسم A3000 با کانفیگ حافظه داخلی 4 گیگ و ظاهرا کمی ارزانتر از تبلت A3000 .
سوالی که هست اینه که تا حالا دوستان با این مورد برخورد کردن یا خیر؟

mehdi_ace

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
125
باسلام
دوستان گارانتی آرین که گوشی های htc,sony گارانتی میکنه بدرد نمیخوره
گوشیم دوبار بردم هربارم 15روز نگه داشتن آخر هم نتونسن درست کنن فقط ادعاشون میشه
به طرف میگم گوشیم رمش 1 و CPU دوهسته ی اما برنامه نریخته هنگ میکنه بعد گفت برنامه های Viber,wechat,line ریختی اینا باعث میشه هنگ کنه و کند شه و فهمیدم اینا اصلا این کاره نیستن وقتی این حرفو زد
الکی پول گارانتی میگیرن
کی میشه تواین مملکت گارانتی دزست حسابی ببینینم خدا میدونه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
موردی برای من چند روز گذشته پیش اومد که مربوط به صنف خودم نبود! مربوط به صنف الکترونیک بود که میتونید متن کامل داستانش رو بخونید
این قضیه باعث شد که من به این مساله فکر کنم که شاید و البته 100% تو خیلی از مشاغل این شکل کلاه برداری ها و تقلب ها وجود داره.
منتها بر مردم عادی معمولا پوشیده است تا یک نفر بیاد و مچگیری کنه . (حکایت اون کرم حلزون تلویزیون خودمون که یادتون هست!)
به هر صورت من هدف اصلی و کلیم اینه که این کلاه برداری ها رو با ذکر مستندات منعکس کنم که دیگران اگر روزی قبل از خرید خواستند سرچ کنند به این مساله پی ببرند.
اما خواهشم اینه که در مرحله اول اگر در همین مساله قطعات کامپیوتر چیزی یا موردی یا میشناسید معرفی کنید. مستندات این مساله بسیار مهم و تاثیر گذار هست. پس حرفهایی مثل شنیدم و فلانی گفت و اینا جایگاهی ندارند و نمیشه به اون تکیه کرد.
بیشتر دنبال مستنداتی هستم که شخصا باهاش مواجه شدید و متوجه شدید .
البته این مساله رو خوب میدونید که قطعاتی مثل پردازنده و مادربرد رو به همین راحتی نمیشه این بلا رو سراشون در بیاد.
عمدتا قطعاتی مثل هارد که دوست خوبمون تو تاپیک خودش بهش اشاره کردن! بعضا دیده شده اپتیکال درایوها و .....
هر چی هست و میدونید که قابلیت اثبات داره بریزیم رو دایره .به هر صورت کلاه برداران باید نفسشون از طریق همین اطلاع رسانی ها گرفته بشه.
موفق باشید.
منتظر گزارش هاتون در هر حوزه ای (به خصوص سخت افزار) هستم.

اما ساز و کار این تاپیک چطور باشه بهتره :
1-فعلا افرادی حقیقی و فروشنده های جزئی رو تو این تاپیک ذکر نکنیم .
مثال : یک مغازه دار به شما میگه که تبلتتون مکالمه ساپورت میکنه ، ولی در حقیقت فقط اینترنت رو ساپورت میکنه (اشتباه فروشنده یا کلاه برداری فروشنده است نه اشتباه تولید کننده )
2-تولید کننده مادر هدف اولیه ماست برای بحث کلاه برداری
همون مثال بالا : تو سایت تولید کننده ذکر میشه که تبلت مکالمه ساپورت میکنه و همه ی فروشنده ها هم به استناد همون سایت تولید کننده مطلب رو ذکر میکنن . اما در حقیقت فقط اینترنت رو ساپورت میکنه تبلته.
اینجا دیگه یک نفر نیست که اشتباه کرده ! یک مجموعه هستند که دیگه وقتی اگر تولید کننده یا وارد کننده باشند باید راجب جزییات کالاشون دقیق اطلاع رسانی کنند.پس این دیگه نمیشه اشتباه! این میشه دروغ و تقلب.
3-سایتها و فروشگاهها بزرگ میتونند مورد ما باشند اما! با تبصره های زیاد.
الف:مطمئن باشید که مساله پیش اومده مربوط به یک فروشنده در سایت یا فروشگاه نبوده و مدیریتش هم حتی در جریان مساله هست ، اما زیر بار نمیره.(چون به هر صورت تو هر مجموعه بزرگی افراد کوچیک و خرده پایی وجود دارند که گاهی به خاطر منافع شخصی حاضر نیستند حق مشتری رو ادا کنن)
ب:مستنداتی که ارائه میدید همراه با همون پستتون باشه . یعنی اسم اگر اوردید اما گفتید میرم هفته دیگه مستندات میارم اصلا قابل قبول نیست
ج:رنگ کالا مثلا تو فروش سایت ها مساله صحبت ما نیست . اگر مثلا صورتی خواستید براتون ابی فرستادن ، اینها حوزه هایی نیست که بخوایم راجبش گسترده حرف بزنیم
د:ساخت کدوم کشور تو برندهای مطرح اگر به عمد هم اشتباه نوشته شده باشه بازم مورد کلاه برداری نیست . وظیفه ی ماست که بدونیم لاجیتک مربوط به کدوم کشوره و یا ایسر مثلا ساخت ایتالیا نیست! .(دروغ و یا اشتباه ممکنه از سمت سایت باشه اما مساله ما اینه که وقتی داریم تبلت asus میخریم باید خودمون بدونیم این برند اصالتش کجاییه!)
ه:-مستندات سایت و فروشگاههای بزرگ حتما با فاکتور فروش باشه.
4-خدمات تو حوزه ی افراد حقیقی مورد بحث ما نیست اما افراد حقوقی و شرکتها و فروشگاههای بزرگ کاملا مورد بحث ماست.
مثلا اگر رفتی گارانتی فلان به شما به دروغ گفتند که بدید اون گوشیتون رو (که تو خودش به قول دوستمون زبان فارسی پیش فرض هست) اپدیت کنم تا فارسی بشه و بابتش ازتون طلب پولی کردند میشه کلاه برداری در سطح بزرگ .
اما اگر همین رو یک مغازه خرده فروش بگه کلاه برداری هست اما در سطح خرد و گستردگی پایینی داره.
تو حوزه اینترنت هم اگر مسائل فنی در میون نباشه و بحث دائمی باشه در اینجا قابل بحث هست . مثلا برای همون شرکتی که وایمکس ارائه میده نه در یک ساعت خاص بلکه در اکثر موارد اگر شکل کار به همون افتضاحیه قابل گفتن تو این تاپیک هست. و 100 البته با مستندات عکس از میزان دانلود و نوع قراداد شما با شرکت !!.

این مدل دزدگیره اخرش به نتیجه نرسید از بس چیز آشغالی بود و یک مدل دیگه اومدن جایگزین کردن :)))

بالا